Onarıcı ve Gençleştirici En İyi 10 Bitkisel Cilt Bakım Yağı

Kuru ve bakım isteyen ciltler için bitkisel özlü en iyi cilt bakım yağlarını araştırdık. işte cildi yenileyen en iyi cilt bakım yağı önerileri...
Onarıcı ve Gençleştirici En İyi 10 Bitkisel Cilt Bakım Yağı

Cilt Bakım Yağı Önerileri

Erkekler ve kadınlar için cilt bakımı oldukça önemli bir konudur. Kimyasal kozmetik ürünleri ve dış etmenler sebebiyle zarar gören cildimizin tedavisi ise mümkündür. Cildimizi yenilemek ve bakım yaparak beslemek için kullanmanız gereken doğal özlü bitkisel yağları listeledik.

En İyi Cilt Bakım Yağı Listesi

SıraMarkalarEtkisineoldu Puanı
1Farmasi Çay Ağacı YağıParlaklık10/9.9
2Biorlx Aloe Vera JelNemlendirici10/10
3Arifoğlu Lavanta Bakım YağıEgzama Akne Karşıtı10/9.7
4Cosmed AtopiaGüçlendirici10/9.8
5Nuxe Huile ProdigieuseNem Dengeleyici10/9.6
6Arifoğlu Hint YağıKırışıklık Karşıtı10/9.7
7Bio-Oil Cilt Bakım YağıYumuşaklık10/9.8
8Tala Karınca Yumurtası Yağıİstenmeyen Tüy10/9.9
9Bade Natural Kuşburnu Çekirdeği YağıSıkılaştırıcı10/9.8
10Caudalie Çok Amaçlı Kuru YağYumuşatır10/9.7
Amazon
Fiyatlarını Gör
Cilt
Bakım Yağı Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Cilt Bakım Yağı Tavsiyesi

Kaliteli markalara ait en iyi cilt bakım yağı önerilerini sizlere sunuyoruz. Doğal bileşenlerden oluşan bakım yağlarını ayrıntılı bir şekilde inceledik.

İşte en iyi cilt bakım yağı markaları:

1. Farmasi Çay Ağacı Yağı Sos Serumu

cilt-bakim-yaglari.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Çay Ağacı Yağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildi kurutmadan düzeltirKokusu rahatsız edebilir
Uzun kullanımlarda cildin parlaklığını arttırır

En iyi cilt bakım yağları arasında yer alan Farmasi çay ağacı yağı sos serumu cildinizin pürüzsüz ve parlak görünmesine yardımcı olmaktadır. Bu ürün derinizin en alt katmanlarına kadar nüfuz ederek cildinizi yağlandırmadan nemlendirici etki yaratmaktadır. Bunlarla birlikte cildinizdeki güneş lekelerini de düzenli kullanım sonrasında yok etmektedir. Özel formülü sayesinde nem desteği sağlayan bitkisel özlü farmasi çay ağacı yağı sürülen bölgeyi nemlendirerek daha parlak bir görünüm kazanmasını sağlar.

Farmasi Çay Ağacı Yağı Sos Serumu Nasıl Kullanılır?

1. Uygulayacağınız bölgenizi tamamen temizleyin ve kuru olduğundan emin olun.
2. 2-3 Damla kadar çay ağacı serumunu cildinize damlatın.
3. Parmak uçlarınıza masaj yaparak uygulayın ve kurumasını bekleyin.
4. Tercihinize göre istediğin zaman uygulayabilirsiniz. Eğer hızlı ve etkili sonuç almak istiyorsanız düzenli olarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Farmasi Çay Ağacı Yağı Sos Serumu Kullanıcı Yorumları

👤 İlk günden etkisini gördüm ama 1 hafta bekleyip öyle yazıyorum. Cildim deri altı yağlı üzeri hassas ve kuru, son zamanlarda sivilcelerim çok arttı ve lekelerim var. Her gün suyla karıştırdığım yağı tonik olarak kullanıyorum ve kulak çöpüyle direk batırıp sivilcelerimin üzerine uyguluyorum. Sonuç harika. Lekelerimin rengi açıldı ve sivilcelerim 2. Gün kuruyup kendi düşüyor benim sivilcelerim yüzeysel ve ucu olanlardan. Derin sivilcelerde ise yarar mı bilmiyorum ama bence yarayacaktır. H. Ş.

👤 Ürünü buradan almadım ama yorum yapmak istedim. Kokusu ağır gelebilir ben çok seviyorum o ayrı. Yatmadan önce temiz cilde uyguluyorum. Ben tüm yüzüme sürüyorum sivilce ve leke sorunum azda olsa var. Sabah yıkıyorum ve 1 haftada bile etki ediyor. Sivilceler sönüyor lekeler açılıyor yüze bir aydınlık geliyor. Çok memnunum her indirimde stok yapmayı planlıyorum. Bu arada yüzüm karma. Umarım yorumum faydalı olur birilerine. Sevgiler. N. Ö.

2. Biorlx Aloe Vera Jel ve Bakım Yağı

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Biorlx
Bakım Yağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ciltte yağ hissi bırakmadan nemlendirebilmesiSivilcelere karşı etkili olmaması
Cildi yatıştırabilmesi

Tüm cilt tipleriyle uyumlu olan Biorlx Aloe Vera Jel, teninizde hiçbir yan etki bırakmamaktadır. Aynı zamanda Biorlx Aloe Vera jeli cildinizi derinlemesine besler ve canlı kalmasına yardımcı olur. Jelin emilim süresi de oldukça kısadır. Ayrıca Biorlx Aloe Vera jelini saç bakımı için de kullanabilirsiniz. Saçlarınızın seyrekliğini kısa zamanda azaltır ve daha dolgun görünmelerine de olanak sağlar. Masaj için de uygun olan Biorlx Aloe Vera jeli cildinizi yatıştırır ve rahatlatır.

Biorlx Aloe Vera Jel ve Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Cildinizi temizleyin ve masaj yaparak uygulayın.
2. Günlük kullanım için uygundur. Haftada en az 2-3 kere cildinize uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

Biorlx Aloe Vera Jel ve Bakım Yağı Kullanıcı Yorumları

👤 Bu ürün gerçekten övülmeyi hak ediyor iki gündür kullanıyorum topuklarımı pamuk gibi yaptı yapışkan bir his bırakmıyor duş sonrası kullanmama rağmen yapışkan değil. Bir kez saçıma kullandım yarım saat bekletip yıkadım saçlarım parladı resmen. Yüzüme de kullanıyorum mükemmel nemlendirdi düşünmeden alın zaten fiyatı ucuz ne kaybedersiniz ayrıca kolay kolay bitmeyecek bir boyutta. A. Z. Ö.

👤 Çok fazla yapışkan hissi bırakmıyor ilk sürdüğünde. Sonrası daha güzel hiç yokmuş gb. Paketleme güzel. Edit: alalı epey olmuştu bir iki kez deneyip bırakmıştım, şimdilerde kuruyan cildime tekrar kullandım ve kullanıyorum akşamları ve sabahları yıkayıp tonikleyip üzerine sürüp emilmesini bekliyorum cildim aydınlandı ve yumuşacık oldu. Taze cilt hissi veriyor, ellerime de kullanıyorum. Bitince tekrar alacağım sanırım. D. E.

3. Arifoğlu Lavanta Bakım Yağı

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Arifoğlu
Bakım Yağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Vücudun gerginliğini alabilmesi
Günlük kullanıma uygun olması

Arifoğlu Lavanta yağını sadece cildinizi temizlemekte değil aynı zamanda ağrıları hafifletme, cildi dezenfekte etme ve kafa derisini temizlemek içinde kullanabilirsiniz. Akne, egzama gibi sorunları da düzenli kullanımda ortadan kaldırarak mükemmel sonuçlar doğurmaktadır. Ayrıca Arifoğlu Lavanta yağını; kırışıklara, deri kesiklerine ve yanıklara sürerek bu bölgelerde hızla hücre yenilenmesi de sağlayabilirsiniz. Saç bakımında da etkili olan Arifoğlu Lavanta bakım yağı saç dökülmesine engel olmaktadır.

Arifoğlu Lavanta Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Hindistan cevizi yağı, şeker ve bu yağı birleştirerek bir karışım hazırlayabilirsiniz.
2. Daha sonra bu karışımı yüzünüze veya istediğiniz bölgeye kuru yer kalmayacak şekilde sürün.

Arifoğlu Lavanta Bakım Yağı Kullanıcı Yorumları

👤 Öncelikle sizlere çok teşekkür ediyorum. Arifoğlu gibi mükemmel bir markayı bizleri tanıştırdığınız için. Ürünü bugün teslim aldım ama hala tedarik aşamasında gözüküyor. Lavanta yağı gelir gelmez daha poşetini açmadan bile müthiş kokusunu etrafa saçarak ortamı mis gibi kokuttu. Kesinlikle tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla alıp kullanın. Teşekkürler Arifoğlu. Z. U.

👤 Birkaç damlasını suyla karıştırıp sacıma sikiyorum elektriklenmeyi onluyor. Kas gevşetici niyetine masaj yaparken kullanıyorum bu yağı baş ağrısı çekiyorsam parmağıma damlatıp şakaklarımı ovarım rahatlatıcı bir etkisi var. Lavantalı tütsü de rahatlatıcı bir etkiye sahip. Dolabınıza koyacağınız bir kese lavanta hem güzel kokutur hem de nemi engeller. Anlayacağınız her sedye kullanılır pek de güzel bir şeydir. Evinizde bulunmalı. K. L.

4. Cosmed Atopia Temizleme Yağı

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Cosmed
Temizleme Yağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cildin nem dengesini ayarlayabilmesiAkne gibi lekelere etkili olmaması
Kısa sürede cildi yenileyebilmesi

Cosmed Atopia temizleme yağı, çok kurumuş ve nemini kaybetmiş ciltlere anında etki sağlamaktadır. Cosmed Atopia temizleme yağı cildinizin yağ dengesine zarar vermez ve doğallığı bozmadan cilt yüzeyini güçlendirir. Bu ürün tamamen bitkisel yağlardan oluşan özel formülü sayesinde cildinizi hiç bir yan etki olmaksızın temizler ve besler. Ayrıca Cosmed Atopia temizleme yağı sizi güneşin zararlı ışınlarından da korur.

Cosmed Atopia Temizleme Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Yüzünüzde ve vücudunuzda istediğiniz bölgenizde kullanabilirsiniz.
2. Cildinize uyguladıktan sonra bol suyla yıkayın. Ayrıca bebek ve çocukların kullanımı içinde uygundur.

Cosmed Atopia Temizleme Yağı Kullanıcı Yorumları

👤 Âşık oldum desem Hayatımda ilk kez yağ bazlı temizleyici kullandım. Saf yağ olacağını düşünmüştüm ama jel gibi... Çift aşamalı temizlik yaptım önce bu Cosmed'i kullandım sonra celenes (su bazlı temizleyici) ile temizledim akşam. Öğlen de claderm ile kil maskesi yapmıştım. Cildim o kadar güzel oldu ki. Anlata anlata bitiremiyorum. Sivilce yapar mı ilerleyen günlerde göreceğim. S. Ç.

👤 Ürün bana biraz geç gelmesine rağmen hava şartlarından dolayı çok önemsemiyorum bu durumu. Ürünün üzerinde çok kuru, kuru ciltler demesine rağmen bence çok yağlı olmadığı sürece her cilt tipi kullanabilir. Benim cildim yer yer kurulukları olan normal bir cilt. Makyajımı bu yağla çıkarttığımda yüzümü pamuk gibi yumuşacık yaptı. Simli bir far, yağlı bir concealer kullanmama rağmen tek bir pompada iz bırakmadan temizledi. Yorumları okuduğumda abartmışlardır diye düşündüm ama hiç abartılmamış. Aynı markanın yüz yıkama jelini de kullanıyorum. Cildimdeki değişimi etrafımdaki çoğu kişi fark etti. Cildim çok problemli, sivilceli değil bunu da belirteyim. Böyle bir ciltte sonuç ne olur bilmiyorum. L. P.

5. Nuxe Huile Prodigieuse Kuru Yağ

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Nuxe
Kuru Yağ
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çatlak izlerini ortadan kaldırabilmesi
Kuru ciltlerin nem dengesini ayarlayabilmesi

Bu yağ paraben içermeyen özel formülü sayesinde cildinizi ve saçınızı yan etki bırakmadan besler. İpeksi cilde sahip olmanız için birebir bir ürün olan Nuxe Huile Prodigieuse, kuru saçlarınızı da dolgunlaştırarak belirginleştirmektedir. İçerisinde 6 çeşit yağ bulunmasına rağmen (macadamia, fındık, hodan, tatlı badem, kamelya, sarı kantaron) bu ürün cildinizde yağlı bir his bırakmamaktadır.

Nuxe Huile Prodigieuse Kuru Yağ Nasıl Kullanılır?

1. Birkaç damla yağı cildinize sürün ve tüm bölgeye dairesel hareketlerle yedirin.
2. Hiçbir kuru alan kalmamasına özen gösterin

Nuxe Huile Prodigieuse Kuru Yağ Kullanıcı Yorumları

👤 Şu an kullanmaya başladım çok memnun kaldım. İlk kullanımda ağır bir koku fakat, bir iki dakika içerisinde geçiyor ve kalıcı koku ve parlaklık harika. Saç ve tüm vücutta kullanılıyor olması da güzel avantaj. Paketleme iyi olmasına rağmen, kargo geldiğinde şişeden biraz dökülmüştü. Buna bir çare bulunur ise uygun fiyata direk alınabilir bir ürün. Kesinlikle öneririm. Ö. K.

👤 Hayatımda kullandığım en iyi ürün olabilir. Kupkuru cildime onca nemlendiricinin yapamadığını yaptı. Saçımın parlaklığını artırdı, üstelik yumuşacık şu an. Şimdiye kadar kullanmadığıma yanıyorum. Kokusu da çok güzel. Ayrıca özenli bir paketlemeyle ve küçük bir hediyeyle geldi. İndirimde yakalarsanız kaçırmayın. İ. İ.

6. Arifoğlu Hint Yağı

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Arifoğlu
Hint Yağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kırışıklıkları azaltabilmesi
Saç kökünün güçlenmesini sağlaması

En iyi cilt bakım yağları listemizde yer alan Arifoğlu Hint yağı birçok konuda fayda sağlamaktadır. Bu yağ iltihap önleyici etkisi olmasıyla beraber yaşlanma etkilerini de azaltmaktadır. Hint yağı sayesinde cildinizdeki ince çizgileri zamanla yok ederek pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Arifoğlu Hint yağının saç köklerini güçlendirdiği, saç derisinin dökülmesine engel olduğu ve sivilcelere karşı da savaşarak onları yok ettiği bilinmektedir.

Arifoğlu Hint Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Cildinizi uygulamaya başlamadan önce temiz olduğundan emin olun.
2. Daha sonra yağı bir pamuk yardımıyla cildinize sürün ve bölgeye yedirin.
3. Bu yağı her gün rutin halinde kullanabilirsiniz.

Arifoğlu Hint Yağı Kullanıcı Yorumları

👤 10 günlük kullanım sonucum olumlu. Küsen kaşlarım çıkmaya başladı ve kirpiklerimde az bir uzama oldu. 10 gün sonra tekrar gelişmeleri paylaşırım. Güncelliyorum: Kullanmam üzerinden iki ay geçti kaşlarımda ince kıllar çıkmaya başladı kirpiklerimde de gözle görülür bir uzama oldu inanılmaz bir etki oldu. Şimdide tatlı badem yağıyla karıştırıp bire bir ölçüyle kullanmaya başladım bir ay sonra sonuçları yazarım. Ş. S. E.

👤 Yorumumu güncelliyorum. Yaklaşık 1aydır kullanıyorum düzenli olarak her gece yatmadan önce, etkisi inanılmaz gerçekten. Keşke fotoğraf atabilsem buraya before/after diye. Kaşlarım incelmişti baya kalınlaştı ama kirpiklerim de özellikle gözle görülür şekilde fark etti hem uzadı hem gürleşti. Yapısı da yoğun gayet yanma da yapmadı ben de. Teşekkürler. S. Y.

7. Bio-Oil Cilt Bakım Yağı

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Bio Oil
Cilt Bakım Yağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çatlaklara karşı etkili olması
Günlük kullanıma uygun olması

Bio-Oil Cilt bakım yağı vücudunuzda oluşan çatlaklara anında etki ederek cildinizi eski haline döndürmektedir. Bio-Oil Cilt bakım yağının özel formülü sayesinde cildiniz nem tutma düzeyini arttırarak teninizin canlı kalmasına yardımcı olur. Cilt yaşlanmalarında ise düzenli kullanım sonrasında gözeneklerinizi doldurarak pürüzsüz görünmenize olanak sağlar.

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Yaşlılık lekeleri için kullanmak istiyorsanız günde 2 defa kullanmanız gerekmektedir.
2. Yağı kullanmadan önce yüzünüzü detaylı bir şekilde temizleyin.
3. Daha sonra yağı çatlak olan bölgeye kuru yer kalmayacak şeklinde yedirin.
4. Bu yağı nemsiz ciltler için de kullanabilirsiniz.

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı Kullanıcı Yorumları

👤 Cilde emilimi ve kokusu çok güzel. Nemlendirme ve cilt tonunu eşitlemesi bakımından başarılı bir ürün. Ben çatlak izlerim için almıştım ve eskiye nazaran daha az çatlak görünümüm var kullandıkça işe yarıyor. Ü. D.

👤 Bu yağı hamilelik sonrası bana önermişlerdi. Malum mağazada. Fiyatına göre çok kaliteli bir ürün. Ve etkileri birçok yerde geçerli. Gerçekten lekeleri kapatıyor. Oğluma masaj yapı olarak da kullanıyoruz. Kokusu da enfes. Ö. K.

8. Tala Karınca Yumurtası Yağı

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Tala
Karınca Yumurtası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun kullanımda etkisinin yüksek olmasıKokusu rahatsız edebilir
Uygun fiyatlı olması

Cildinizdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak istiyorsanız bu ürün tam size göre. Hiçbir sağlık merkezine gitmeden bu tüylerin azalması için Tala karınca yumurtası yağını kullanabilirsiniz. Ayrıca karınca yağı cilt bakımında da oldukça etkili ve uzmanlar tarafından çokça tavsiye edilmektedir.

Tala Karınca Yumurtası Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Uygulamayı yağacağınız bölgeyi detaylı bir şekilde temizleyin.
2. Daha sonra bu bölgeye yağı sürün.
3. Bölgede kuru bölge kalmaması için oval hareketlerle yağı yedirin.

Tala Karınca Yumurtası Yağı Kullanıcı Yorumları:

👤 Şehir efsanesi sanıyordum ama bu kadar yorum olunca bir deneyeyim dedim. 2 haftada bıyık tüylerimin %90'ı yok oldu inanılmaz etkili. Alın, aldırın. Ü. K.

👤 Ben dudak üstüme belirtildiği şekilde uyguladım. Gerçekten işe yarıyor. İlk kullanımda bile tüylerin çıkış süresini uzatıyor. Düzenli kullanımda baya azaltacak gibi duruyor. P. D.

9. Bade Natural Kuşburnu Çekirdeği Yağı

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Bade
Çekirdek Yağı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Cilt lekelerine karşı etkili olmasıSivilcelere karşı etkili olmaması
Yaşlanma belirtilerini engelleyebilmesi

Kuşburnu çekirdeğinden üretilmiş olan bu yağ tamamen doğaldır. Cildinizin daha canlı görünmesini ve nemli olmasını sağlayan bu ürün listemizde yer alan en iyi cilt bakım yağları arasında en fazla doğal bileşene sahip üründür. Ayrıca bu ürünü cildinizin sıkılaşmasını sağlamak amacıyla da kullanabilirsiniz.

Bade Natural Kuşburnu Çekirdeği Yağı Nasıl Kullanılır?

1. Bu doğal yağı uygulayacağınız bölgenin temiz olduğundan emin olun.
2. Daha sonra elinizle ya da bir pamuk yardımıyla uygulamak istediğiniz bölgeye sürün.
3. Bölgede kuru yer kalmadığından emin olana kadar yağı yedirin.

Bade Natural Kuşburnu Çekirdeği Yağı Kullanıcı Yorumları:

👤 Gece yatmadan kullanıyorum. Sabaha kadife gibi oluyor. Aydınlatıcı leke giderici etkisi için biraz kullanmak gerek. Zamanla yorumu güncelleyeceğim. Ayrıca minik hediye için teşekkürler. B. A.

👤 Benim cildim kuru ve donuktur. Bunu sürüp yattığım zaman sabahına gözle görülür bir aydınlık ve canlılık hissediyorum cildimde. Kışın daha çok etkisini anlayacağım kesin. Bittikçe Alırım. Evet kokusu müthiş değil ana bitkisel kokuyor yani beni rahatsız etmiyor. D. A.

10. Caudalie Çok Amaçlı Kuru Yağ

Cilt Bakım Yağları

Amazon
Fiyatını Gör
Caudalie
Arıtma Cihazı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Tüm cilt tiplerine uygun olmasıAknelere karşı etkili olmaması
Cilde ipeksi bir görünüm kazandırması

Üzüm çekirdeği ve amber çiçeği gibi doğal maddelerden oluşan bu yağ çabuk emilmesi sayesinde kullanıcıları tarafından çok sevilmektedir. Tek kullanımda cildinizin gözle görülür şekilde yumuşamasını ve pürüzsüzleşmesini sağlar. Uzun kullanımda ise cildiniz daha parlak bir görünüme sahip olur.

Caudalie Çok Amaçlı Kuru Yağ Nasıl Kullanılır?

1. Cildinizin temiz olduğuna emin olun.
2. Daha sonra pamuk yardımıyla bu yağı cildinize sürün.

Caudalie Çok Amaçlı Kuru Yağ Kullanıcı Yorumları:

👤 Mis gibi kokuyor. Vücut losyonu olarak kullanıyorum. Yüzüme de sürüyorum ama biraz fazla yağlı geliyor, beyaz yağ bezecikleri oluyor fazla kullanırsam. Güneş sonrası için ideal. P. Ş.

👤 Çok kaliteli bir ürün teşekkür ederim ayrıca küçük hediye için çok ince bir hizmettir. K. G.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Kırışıklık Karşıtı KremlerÇatlak ve Leke Gidericiler

2024'ün en iyi cilt bakım yağı hangisi?

En iyi cilt bakım yağı tavsiyelerine gelecek olursak; Farmasi, Biorlx, Arifoğlu, Cosmed, Nuxe, Bio-Oil, parlaklık, nemlendirici, egzama akne giderici, yumuşaklık, cildi yumuşatıcı özelliklere sahip sıkça tercih edilen cilt bakım yağı seçeneklerinden biri oluyor.

Cilt Bakım Yağları Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Kişisel bakımımız için en önemli ürünlerden birisi şüphesiz cilt bakım yağlarıdır. Bu kısımda sizin için cilt bakım yağı almak isteyenlerin daha önceden sorduğu soruları derledik. İşte cilt bakım yağları hakkında sıkça sorulan sorular.

Cilt için hangi yağ kullanılır?

Cildiniz için birçok farklı yağ çeşidini kullanabilirsiniz. Fakat genel kabul gören ve çoğu kişinin ilk tercihi olan badem yağları cilt için en iyilerinden birisi diyebiliriz. İçerisinde bol miktarda A ve K vitaminlerini bulunduran bu yağlar cildin nemlenmesine yardımcı olmaktadır.

Cilt bakım yağı ne işe yarar?

Cilt bakım yağının cilde birçok faydası vardır. Bunlardan sadece yüz ile ilgili olanlarını sayacak olursak ten rengini dengelemesi, nem oranını ayarlayabilmesi, cildin sıkılaşması ve pürüzsüzleştirmesi gibi birçok özelliğini söyleyebiliriz.

Cilt lekelerine hangi yağlar iyi gelir?

1. Avakado yağı
2. Biberiye yağı
3. Susam yağı
4. Zeytinyağı
5. Limon kabuğu yağı
6. Buğday yağı
7. Jojoba yağı

Hangi yağ yüzü sıkılaştırır?

Aslına bakacak olursak çoğu yağ yüzü sıkılaştırabilmektedir. Fakat aralarından biber yağı içerisinde bulunan antioksidanlar sayesinde cilt hücrelerinin yenilenmesini, kırışıklarının giderilmesini ve yüzün gerginliğinin arttırılmasını sağlamaktadır.

2024 yılının en çok tercih edilen cilt bakım yağı hangisi?

1. Farmasi Çay Ağacı Yağı Sos Serumu
2. Arifoğlu Lavanta Yağı
3. Farmasi Dr C. Tuna At Kestanesi
4. Tala Karınca Yumurtası Yağı
5. Arifoğlu Sarı Kantaron Yağı
6. BioRLX Aloe Vera + Kolajen + Hyalüronik Asit Jel
7. INCIA Kaş Ve Kirpik Güçlendirici Serum
8. Arifoğlu Hint Yağı
9. Arifoğlu Çay Ağacı Yağı
10. COSMED Atopia Temizleme Yağı

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum