Gelmiş Geçmiş En Konforlu Güvenli Otomobil Modelleri

Araba satın almak isteyen kişiler, öncelikle arabanın güvenli ve konforlu olmasını istemektedir. Peki, konforlu ve güvenli araba isteyenler hangi arabaları değerlendirmelidir… İşte, en güvenilir ve konforlu araçlar…
Gelmiş Geçmiş En Konforlu Güvenli Otomobil Modelleri

Bireylerin otomobil tercihi yaparken dikkat ettiği unsurlar arasında güvenlik ve konfor yer almaktadır. Bu iki teknik özelliğe bağlı olarak markalar tarafından üretimi yapılmış olan otomobillerde pek çok güvenlik modülü bulunmaktadır. BMWMercedes ve Audi severleri de bu içeriğimizde bazı serilerini görecektir.

1. Porsche Boxster

en iyi arabalar

Genişletilmiş olan fren balataları ve ve fren güçlendiricisi ile birlikte hem güvenliği hem de konforu bir arada sunan bu otomobil, çift devrilme korumasını da içerisinde bulundurmaktadır.


2. Jaguar S-Type

en iyi arabalar

18 inçlik tekerlek boyutu ile beraber otomatik değişken amortisör kontrol sistemi bulunan araçta geniş çaplı fren sistemi de yer alır. Hem güvenilir hem de konforlu araçlar içerisinde tercih edilebilir.


3. Mazda MX-6

en iyi arabalar

Şerit değiştirme uyarı sistemi ile beraber şeritten kontrol dışı çıkış yapılmasına olanak kalmadan sürücüyü uyaran bir güvenlik sistemi ile donatılmış bu araç modeli, 15-145 km hız arasında öndeki araca çok fazla yaklaşıldığı zaman da uyarı vermektedir.


4. Alfa Romeo 145

en iyi arabalar

Konfor ve güvenliğin bir arada bulunduğu araçlardan bir tanesi olarak NCAP güvenlik sisteminden 5 yıldız alarak geçen bu model sınıfının zirvesinde yer almaktadır. Model içerisinde bulunan konfor da diğer segmentlere göre oldukça yüksektir.


5. BMW 5 Serisi

en iyi arabalar

Yumuşak ve hızlı bir şekilde vites değiştirme işlemine yatkın olan ve daha az yakıt tüketimi yapan bu model içerisinde seramik fren sistemi yer almaktadır. Aracın konfor durumu da oldukça yüksek olup sürücüsüne keyifli anlar yaşatır.


6. Seat Alhambra

en iyi arabalar

Sürücü kısmında diz hava yastığı olmak kaydı ile toplamda 9 adet hava yastığı ve arka kapılarda çocuk kilidi güvenilirliği üzerinden sürücüsü ile buluşan bu araba modeli aynı zamanda konforu da beraberinde sunmaktadır.


7. Toyota Corolla

en iyi arabalar

EBD ile desteklenmiş olan ABS fren sistemi içerisinde güvenilirlik sunumunda bulunan Toyota Corolla, araç denge kontrol sistemi ile beraber çalışmaktadır. 7 adet hava yastığı ve çocuk kilidi ile konforu da beraberinde sunar.


8. Mercedes S Sınıfı

en iyi arabalar

Mercedes'in S sınıfına ait olan modellerde kalkış asistanı, frenlerin kurutulması, frenlerin ön doldurulması ve tutma fonksiyonları ile güvenilir kalkış ve güvenilir sürüş hedef alınmıştır. Sistem içerisinde yer alan güvenlik durumunun yanı sıra S sınıfı serisinde yüksek konforu da bir arada görebilmek mümkün olur.


9. BMW X5

en iyi arabalar bmw x5

Head-Up Display özelliği ile sürüş esnasında sürüşe ilişkin olan bütün bilgilerin sürücüye aktarıldığı ve güvenlik çerçevesi içerisinde kalması konusunda uyarı sisteminin verildiği bir güvenlik durumu bu araç için söz konusu olmaktadır. Konfor için de gerek koltukları gerek sürüş keyfi ön planda tutulmuştur.


10. Audi A3

en iyi arabalar

Aracın durma noktasına geldiği zaman motoru kapatması ve sistem içerisinde yer alan start-stop düğmesi ile tek tıkla kontrol edilebilme özelliğine sahip olması bu modelin güvenilir sürüş için uygun olduğunu göstermektedir. Konfor bakımından da tercih edilebilir bir otomobildir.


Önerilen İçerik: En Ucuz Sıfır Arabalar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum