Dayanıklı ve Portatif 2024'ün En İyi 10 Ağırlık Sehpası

Sıkça spor yapanların tercih ettiği en iyi ağırlık sehpalarını sizler için listeledik.
Dayanıklı ve Portatif 2024'ün En İyi 10 Ağırlık Sehpası

Uzun zamandır spor salonuna giderek yaptığınız egzersizleri artık evinizde yapmak istiyorsanız sizlere harika bir haberim var. Bugün birçok egzersizi tek bir yerden yapabilmenizi sağlayacak muhteşem bir alet önerisiyle geldim.

En İyi Ağırlık Sehpası Listesi

SıraModelKatlamaneoldu Puanı
1Sertay SporYok10/9.9
2Voit T700Var10/9.8
3Eken's DesıgnVar10/9.7
4Tunturi Tb 30Var10/9.6
5Busso Turbo MultiVar10/9.8
6Cosfer Csf-306Yok10/9.8
7Dynamic StaminaVar10/9.7
8Delta 6010Yok10/9.6
9Dumwell RotaYok10/9.8
10Delta Grand MasterYok10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Ağırlık
Sehpası Modelleri
Aradığın
Fiyatları Gör

10 En İyi Ağırlık Sehpası Tavsiyesi

Ağırlık sehpası ile hem birçok egzersizi tek bir alet üzerinden yapabilir hem de spor salonuna ayırdığınız zamanı kendinize saklayabilirsiniz.

1. Sertay Spor Ayarlanabilir Profesyonel Bench Ağırlık Sehpası

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Sertay
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Profesyonel KullanımKatlanma Ayarı

Profesyonel kullanım amacıyla tasarlanmış bu muazzam ürünün özel kalıp süngeri ve yüksek kaliteli deri döşemeleri sizlerin daha konforlu ve keyifli bir egzersiz deneyimi yaşamanız için hazırlanmıştır. 3 seviye oturak ve 6 seviye sırtlık ayarı seçeneği ile egzersizinizi kişiselleştirebilirsiniz. Konforu ve ergonomiyi kullanıcılarına ulaştırmayı amaçlayan bu profesyonel ürün üç farklı renk seçeneği ile kullanıcılarının kalbini fethetmeyi başarıyor. Ürüne eklenmiş olan tutacak ve tekerler ürününüzü evinizin her noktasına taşıyabilme kolaylığı sunuyor.

Teknik Özellikler
Ağırlık50 kg
Taşıma Kapasitesi250 kg
Eğim Derecesi30

Kullanıcı Yorumları

👤 Ersin K** (41) - İstanbul: Hizli kargo. Kaliteli ürün. Profesyonel urunler kategorisinde hakkini vermişler. İskeleti cok saglam. Tavsiye ederim.

2. Voit T700 Katlanabilir Ağırlık Sehpası

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Voit
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
KatlanabilirDar

Spor alanında adını duyurmuş Voit’in ağırlık sehpası ile karşınızdayım. Kullanıcıların konforunu ön planda tutmayı amaçlayan bu üründe üstten çekme aparatı mevcut. Yer kaplamaması amacıyla tasarlanan katlanabilir fonksiyonda olması tercih edilmesini de arttırıyor. Incline Bench Press, Bench Press, Butterfly, Preacher Curl, Pulldown, Pulldown Behind Neck gibi hareketleri tek bir alet üzerinde yapabilmenize olanak sağlayan bu üründe korkusuzca egzersiz yapabilirsiniz. Üstten çekme aparatı pulldown ve pulldown behind neck hareketlerini yapabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Farklı kas gruplarını çalıştırarak daha iyi bir egzersiz verimi almanız için dört farklı sırt ayarı seçeneği ile kilit sistemini de yanına alarak güvenli ve konforlu bir egzersiz deneyiminin kapılarını açıyor. Aşınmaya karşı dayanıklı olması amacıyla elektrostatik toz boya ile fırınlanmıştır. Çökme gibi egzersiz kalitesini düşürecek herhangi bir sorun oluşturmaması için kalın minderli kısımlar kaliteli süngerden üretilmiştir

Teknik Özellikler
Cihazın Kurulu Ebatları142x152x188 cm
Profil Kalınlığı5 cm
Diğer Özellikler4 Seviyeli ayarlanabilir sırt yüksekliği

Kullanıcı Yorumları

👤 Ege Dogan D***** (25) - İzmir: Gayet güzel bir sehpa, Voit kalitesi verilen paraya değiyor. 130 kg kadar bench press denedim, herhangi bir tehlikeli durum oluşmadı dayanıklı bir sehpa. Kolçakları biraz dar olduğu için çalışırken kavrayışınızı havada genişletmeniz gerekiyor. 180 boyundayım işimi görüyor. Kurması çok zahmetli değil, talimatlar kitapçıkta mevcut. Firmanın ilgisinden memnun kaldım. Negatif özellik olarak deri döşeme yıpranmaya çok müsait ve ufak sürtünmelerle yıpranabiliyor. Dışına bir kılıf geçirerek kullanmanızı tavsiye ederim. Evde çok amaçlı bir sehpa istiyorsanız içiniz rahat alabilir ve kullanabilirsiniz.

👤 Kemal A**** (39) - Ankara: Yoğunluktan ötürü cuma günü firma tarafından kargolanamayan ürünüm, müşteri hizmetleriyle iletişime geçtikten sonra, cumartesi bana ulaştırıldı. Firmaya ve Hepsiburada'ya çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı... Ürün oldukça kaliteli. Kimsenin aklında bir şüphe olmasın. Hep istediğiniz o ağırlık sehpası kesinlikle bu! ben 1.80 boyundayım ancak ürün bana dar gelmedi. Kurulumunu kendim yaptıktan sonra rahatça kullandım. Katlanabiliyor olması çok iyi, kullandıktan sonra odada yer kaplamıyor. Ben beğendim, sehpa düşünenlere bu ürünü tavsiye ederim.

3. Eken's Desıgn Ağırlık Sehpası

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Ekens
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
KatlanabilirPratiklik

Tek bir sehpada üç farklı bench press hareketi yapmaya olanak sağlaması amacıyla üretilmiş olan bu üründe bench press, decline bench press ve incline bench press hareketleri rahatça yapılabiliyor. 90° dahil olmak üzere sekiz farklı ayarlanabilir kilit mekanizması bulunan sırt minderi ve dört farklı ayarlanabilir kilit mekanizmalı oturma minderi hem güvenli hem de konforlu bir egzersiz yapabilmeniz için tasarlanmıştır. Bu özellikleriyle tüm göğüs hareketlerini tek sehpada yapabiliyor olmanız ürünün hedeflediği başarıya ulaşmasını sağlıyor. Mekik sehpası olarak da kullanabileceğiniz bu üründe ağırlık plakası koyabilmeniz için arkada 2, önde 1 adet ağırlık askısı bulunmaktadır. Cıvataları çıkararak ürünü katlayabilme olanağı sunan Eken’s Design yer tasarrufunu da düşünmüş durumda.

Teknik Özellikler
Ağırlık32
Ebatlar120x85x120, 120x85x120
Eğim Derecesi180-150-120-90-45

Kullanıcı Yorumları

👤 Ü*** D**** (36) - İstanbul: Ürün yerli üretim olmasını rağmen ithal ürünlerle rekabet edebilir halde. Ve daha uygun fiyatta olması avantaj. Aşsım ve kullanıyorum. Ama tek sorunu civata söküp takarak pozisyonları ayarlamak. Kalitesi açıklamadaki gibi. Kısacası beğendim ve kullanıyorum.

👤 G***** K**** (39) - İstanbul: Ürün gayet kullanışlı. Ev kullanımı için ideal. Sağlam ve ses yapmıyor. Minderleri konforlu. Kurulumu kolay. Yerli malı olması ürünü bir tık öne çıkarıyor.

4. Tunturi Tb 30 Multi Fonksiyonel Ağırlık Sehpası

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Tunturi
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
ErgonomikFiyat
Pratik

Hem ağırlık kullanarak hem de ağırlık kullanmadan birçok şekilde egzersiz yapabilme olanağı sağlayan bu mükemmel üründe birçok egzersiz seçeneği olduğu gibi ayarlanabilir sırt desteği ile de keyifli konforlu ve fonksiyonel sporun keyfini çıkarın. Üst vücudunuzu çalıştırarak fonksiyonel egzersizin tadına varmanızı sağlayacak dayanıklı çelikten üretilmiş gövdesi sizlere güvenli egzersizin kapılarını açıyor. Üst vücudun daha rahat çalışabilmesi amacıyla tasarlanan ve bacak bölgesini sabitlemeye yarayan 4 rulo ped ile özgüvenli çalışmak artık çok kolay. Konforu ön planda tutarken işlevselliği unutmayan bu üründe farklı pozisyonlara uygun yedi farklı sırt kademesi bulunmaktadır.

Teknik Özellikler
Toplam Brüt Cihaz Ağırlığı17 kg
Toplam Net Cihaz Ağırlığı15 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 H**** T**** - Antalya: Mükemmel ötesi, kalite akıyor her yerinden. 2 yıldır evimde vücut geliştirme yapıyorum, 3 ay önce Tunturi Tb 30'a geçtim. 2 x 20 kg dumbbeller ile üstünde her türlü hareketi rahatça yapabiliyorum. Özellikle göğüs bölgesini çalışırken çok işe yarıyor. "Dumbbell Flyes", "Dumbbell Bench Press" gibi hareketleri rahatça yapabilirsiniz. Benchin ayarlanabilitesi, esnekliği vs. çok iyi. Verdiğim paraya sonuna kadar değdi. Kurulum için gerekli bütün parçaları yollamışlar, teşekkürler.

👤 i**** c*** (35) - Ankara: Ürün son derece kaliteli ve sağlam. Hem ağırlık sehpası hem mekik sehpası olarak kullanılabiliyor. Daha ucuz ürünlerle mukayese bile edilemez, bu paraya alınabilecek en iyisi.

5. Busso Turbo Multi Fonksiyonel Ağırlık (Bench) Sehpası

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Busso
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çok FonksiyonluTaşıma Kapasitesi

Incline bench press, bench press, leg extension, leg curl gibi çalışma şekillerini evde kolayca deneyimlemeniz için tasarlanmıştır. Üç kademeden oluşan ve farklı kas gruplarınızı çalıştırabilmenizi hedefleyen eğim açısı, fonksiyonel bir şekilde egzersiz yapmanıza olanak sağlar. Herhangi bir yaralanmaya mahal vermemek amacıyla sırt yükseklik ayarı demiri sabitlenebilir özellikle tasarlanmıştır. Uzun yıllar dayanıklı olması ve yüksek konfor sunması için kalın minderli bölümlerde yüksek yoğunluktaki malzemeler kullanılmıştır. Aşınmayı önleyici olması amacıyla elektrostatik toz boya ile fırınlanan bu ürün, sizlere uzun yıllar eşlik edecek gibi duruyor.

Teknik Özellikler
Maximum Kullanıcı Ağırlığı100 kg
Maximum Ağırlık Kaldırma Kapasitesi80 kg
Brüt ağırlık16 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** D*** - İstanbul: Çok profesyonel bir ürün aramıyorsanız - ki odanızı spor salonuna çevirmek değilse niyetiniz- düz, incline ve decline bench press yapabilirsiniz. Omuz genişliğim fazla olmasına rağmen sorun yaşamadım. Biraz yaratıcılığınızı kullanarak pek çok egzersiz ekleyebilirsiniz. Kurulum çok basit. Eğer enine fazla genişseniz bir kenara attığınız bir dolap kapağı ya da sağlam bir tahta plaka kullanın, üstünü de minder gibi umuşak bir şeyle besleyin. Herşeyi de devletten beklemeyin:)

👤 E*** E**** (32) - Manisa: Ben 3 senedir vücut gelistirme ile orta seviyede uğraşıyorum . Ürün öncelikle beklentilerimi fazlası ile karşıladı . Arkadaslariminda evlerinde kullandığı ürünlerden baya baya iyi . Yükseklik ayarlama kısmı cok kullanışlı degil özellikle yüksekliği cok degistirmiyor . Dips olayi iyi ama fazla yakin minder . Onun dışında gicirdama yok yere saglam basiyor . Katlama olayi efso

6. Cosfer Csf-306

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Cosfer
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Çok FonksiyonluTaşıma Kapasitesi

Dört farklı kademede ayarlanabilen sırt desteği ile farklı pozisyonlarda ve ihtiyaçlarda kullanabileceğiniz bir ürün olarak öne çıkıyor. Özel kilit sistemi sayesinde barı yuvaya sabitleyerek güvenli egzersizin tadını çıkarabilirsiniz. Karın kası bacak kası uzatma ve esnetme bel çalıştırma gibi birçok egzersizi tek bir yerde toplamayı başaran bu etkileyici ürün, güvenli ve kaliteli sporu konforla birleştirmeyi hedeflemiştir.

Teknik Özellikler
Cihazın Ağırlığı128x120x51 Cm
Taşıma Kapasitesi9,5 kg
Cihazın Kurulu Ebatları100 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 velat d*** (27) - Tekirdağ: Çok beğendim müthiş bişey paketlenmesi ve teslimatı da çok güzel sonuna kadar tavsiye ederim tamda anlatıldığı gibi güvenilir teşekkürler

👤 Okan B*** - İzmir: Yorumlarda aşırı bir yerme olmasına rağmen ben sehpayı beğendim, ev için ideal. Malzeme kalitesi beklediğimden daha iyi çıktı. Kurulum başta karmaşık gelse de gayet kolay. Vidaları güzel sıkın, doğru parçaları doğru yere monte edin ve hayt huyt kullanmayın. Nihayetinde dambıl cest press, üst göğüs ve omuz çalışmaya müsait. Mekik falan çekmeye çalışmayın, mat alın yerde yapın.

7. Dynamic Stamina Çok Fonksiyonlu Ağırlık Sehpası 

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Dynamic
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Katlanabilir 
Fiyat

Ayarlanabilir dört kademe sırt açısı ile sunulan bu ürünün bar sabitlemeye yarayan kilit mekanizması hem güvenli hem de konforlu bir alet olmasını sağlamıştır. Özel bir kilit mekanizması sayesinde açısının ayarlanan demiri sabitlenebilir özelliktedir. Ürünün yer kaplamasını engellemek amacıyla tek bir hareketle tamamen kapanmasını sağlayan fonksiyonel bir tasarımla üretilmiş olması, ergonomiye önem verenlerin tercih etme olasılığını arttırıyor. Dayanıklılığa önem veren bu üründe yüksek yoğunluklu minderler kullanılarak uzun ömürlü olması amaçlanmıştır.

Teknik Özellikler
Kullanıcı Ağırlığı110 kg
Ağırlık19 kg
Ayarlama4 Kademeli Sırt Ayarı

Kullanıcı Yorumları

👤 E**** G**** (26) - İzmir: Genel olarak gayet iyi, kurması biraz zor oldu. Halteri koyduğunuz demirler biraz dar, bench press yaparken poponuzu baya aşağı çekmeniz gerekiyor. Özellikle uzun boylu arkadaşlar varsa +1.80 başka ürünlere bakmanızı tavsiye ederim. Bir de ingiliz anahtarı şart kurulum için. Zorluyor epey. Yine de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, gayet işimi görüyor diyebilirim.

👤 Ö**** G***** (27) – İstanbul: Merhaba ürün gelime 6 günde geldi. Kargolama çok iyidi kargo firması kapıya kadar taşıdı. Onun dışında üründe gördüğüm eksikler şunlar ayak çalışmak istediğimizde yüksek kilolar fazla takamıyoruz ve bar tutma yeri çok dar. Bu ürünü profesyenel şekilde spor yapanlara önermiyorum fakat fiyat performans ürünü . Kurulumu çok uzun sürdü 2 kişi 40 dk da yaptık nedeni hangi vida nerenin zor bulunuyo. Kargo şirketine ve satıcıya çok teşşekür ederiz.

8. Delta 6010 Ayarlanabilir Ağırlık Sehpası 

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Delta
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatKullanıcı Ağırlığı

Incline Bench Press, Bench Press, Leg Extension, Leg Curl egzersizlerini yapmanıza olanak sağlayan tasarımı ile fonksiyonel bir ürün olarak öne çıkıyor. Bacak egzersizlerini işlevsel hale getirebilmek için modelde ağırlık takma yeri bulunmaktadır. 100° 150° ve 180° ayarlanabilir eğim açısı, farklı kas gruplarınızı çalıştırmanız için tasarlanmış olup sırt yüksekliğini ayarlayan demirin sabitlenmesini sağlayacak mekanizma da yaralanmaları önlemek için özel olarak tasarlanmıştır. Bu ağırlık sehpası ile hem fonksiyonel hem de güvenli sporu evinize taşıyabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Sehpanın ölçüleri140 x 50 x 94 cm
Max. Kullanıcı Ağırlığı100 kg
Max Ağırlık Kaldırma Kapasitesi80 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Berat S.: ürün cidden çok iyi verilen ücret biraz fazla ama değer ürün kaliteli dayanıklı ama yere biraz yakın veya bana öyle geldi uzun biri olduğum için ürünü gözünüz kapalı bir şekilde alabilirsiniz ürün paketleme olsun kalite olsun kargolama hızı olsun herşeyi gayet güzel ve hızlı

👤 N** A**: Valla tam bana göre işte evde çalışmalık spor salonuna gitmeye çekinenler ve ya vakti zamanı olmayanlar bundan alabilirsiniz bence çok kullanışlı öyle fazla yer de kaplamıyor kurulumu da çok kolay içinde her şey var zaten süper

9. Dumwell Rota Spor Ağırlık Sehpası 

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Dumwell
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatKatlama
Taşıma Kapasitesi

Bacak ve göğüs egzersizi için üç kademede ayarlanabilir sırt açısıyla tasarlanan bu ürün, spor salonunu evinize taşıyor. Tamamen yerli üretim olan bu üründe güvenliğiniz ön planda tutularak sırt açısı ayar demirinde kilit mekanizması kullanılmıştır. Hem güvenli hem de konforlu spor için yardımcı olan model en çok tercih edilen ağırlık sehpalarından. 150 kg’a kadar kullanıcı ağırlığı mevcuttur ve maksimum ağırlık kaldırma kapasitesi 110 kilogramdır. Bacak egzersizlerini genişletmek amacıyla ağırlık takma özelliği ile tasarlanmıştır. Bacak egzersizi aparatının üzerinde bulunan 6 cm çapındaki 6 adet yumuşak sünger konforu ön plana tutanlar için önemli bir tercih sebebi olmaktadır.

Teknik Özellikler
Ağırlık 26 kg
KatlamaYok
Taşıma Kapasitesi250 kg

Kullanıcı Yorumları

👤 m***** t** (37) - Eskişehir: Montajı çok kolay. Bir günde elime ulaştı. metal aksam ve süngerleri gayet kaliteli ve dayanıklı. Ayakların profil olması çok güzel çünkü kaymayı engelliyor. Bazı sehpalarda ayaklar metal ince saç olduğundan hem ses yapıyor hem de kayıyor.  Fakat bu üründe direk profil T düz ayaklar kullanılmış kesinlikle ses ve kayma yapmıyor. Özellikle malzemeden kaçınılmamış, destek ayaklarına ilave ağırlık koyma silindir profilleri yerleştirilmiş. Bu fiyata bence evde kullanabileceğiniz çok uygun ve güzel bir ürün. Eskişehir'de bu sporu uzun zamandır yapan birisi olarak kimisi amatör, kimisi profesyonel değil gibi bir şeyler yazmış. Önemli olan olan ilgili kası ilgili ağırlıkla düzgün ve hasarsız çalıştırmak profesyonelliktir. Ben metal ağırlıklarımla baya bir zorladım, oldukça iyi bir not aldı benden. Yer kaplamıyor fazla ve ayak çalıştırma kısmı ise işin bonusu oldu bana bu pandemide. Firma paketlemeyi çok güzel yapmış sünger ve streçlerle özenle kutulamış elektronik ürünlerimi bile

👤 l*** ç**** (32) - İzmir: Ürünü 1 gün de teslim aldım, güzel paketlenmiş temiz ve kaliteli olduğu kutuyu açınca anlaşılıyor. Kurulumu çok basit, zaten içinden kullanma kılavuzu çıkıyor rahatça yapabilirsiniz. Yer matı aldım üzerinde sallanma gibi bir durumu olmadı gayet sağlam duruyor. İki demir arası mesafe kısa ve bench barını dıştan almak zorunda kalıyoruz onun dışında bir sorun yok. kaliteli ve güvenilir mağaza teşekkürler.

10. Delta Grand Master Ağırlık Sehpası 

En İyi Ağırlık Sehpası

Amazon
Fiyatını Gör
Delta
Ağırlık Sehpası
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatAğırlık Kapasitesi

Decline Bench Press-Incline Bench Press-Bench Press hareketlerini destekleyen 4 kademede ayarlanabilir sırt desteği ile spor yapmak sizin için bir eğlence işi olacak. Farklı kas gruplarınızı çalıştırmaya yardımcı olan tasarımı ile fonksiyonel bir ürün tercih etmek isteyenlerin odak noktası haline gelmiştir. Konforlu ve kaliteli kullanımı dayanıklılıkla harmanlayan bu üründe kullanılan malzemeler yüksek kaliteden oluşmuştur. Tam bir fiyat performans ürünü olması nedeniyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. 10 Kademe Ayarlanabilir Bench Press ve 3 Kademe Ayarlanabilir Oturak ile egzersiz deneyiminizi genişletebilir ve hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Kurulu Ebatları150 x 33 x 120 cm
Max. Kullanıcı Ağırlığı80 kg
Max.Ağırlık Kaldırma kapasitesi30 Kg

Kullanıcı Yorumları

👤 Merve A*** - Eskişehir: Ürün ev için ideal. Açılarını antrenman yaparken kolayca değiştirebiliyorsunuz. Ters Eğimde verilebiiyor.alt göğüs antrenmanları karın için ideal.paletleme zaten fabrika çıkışlı kutusunda gayet ergonomik halde iki günde elime ulaştı. 90 kilo civarı ve üstü iseniz, bi yerde deneyerek alın derim.yüksek ağırlık kullanıcıları için ideal olmayabilir.

👤 O*** Ü**** (26) - Ankara: Hem mekik hemde bench sephasi olarak kullanma amaçlı almıştım ama fiyatına göre kalitesi yüksek gelmedi. Şuan ki piyasa şartları ile tercih edilebilir. Sadece bench için kullanisaniz daha sağlam olafak gibi duruyor, mekik fonksiyonu için sürekli katlanirsa sağlam kalmayacakmış gibi

Benzer Tavsiyeler
En İyi Koşu Bandı TavsiyesiEn İyi Kondisyon Bisikletleri

2024'ün en iyi ağırlık sehpası hangisi?

En iyi ağırlık sehpası tavsiyesine gelecek olursak Voit, Cosfer, Tanturi ve Delta markalı ağırlık sehpaları işlevsellik, ayarlanabilir sırt eğimi, katlama gibi özellikleri sayesinde en çok tercih edilen ağırlık sehpaları arasında yerini alıyor.

Sehpası Nasıl Olmalı?

Ağırlık sehpası kullanımı yapacağınız egzersizlere bağlı olarak değişebilir. Egzersiz türlerinizi ve çalışma bölgenizi kesinleştirerek tercih yapabilirsiniz. Yazımızda birçok ağırlık sehpasının işlevine yönelik bilgiye ulaşabilirsiniz.

Sehpası Nasıl Kullanılır?

Ağırlık sehpasını Incline Bench Press, Bench Press, Leg Extension, Leg Curl gibi egzersizleri yapabilmek için kullanabilirsiniz. Her ağırlık sehpasının özelliği aynı olmadığı için kendi ürününüze uygun egzersizleri yapmanız daha doğru olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.