Dayıya Güzel Sözler, Dayıyla İlgili En Güzel Resimli Sözler

Sizler içi oluşturduğumuz bu içeriğimizde dayıya güzel sözleri bulacaksınız. Aynı zamanda kısa, resimli ve özlü sözleri dayınız ile paylaşabilirsiniz.
Dayıya Güzel Sözler,  Dayıyla İlgili En Güzel Resimli Sözler

Dayıya Güzel Sözler

Dayıcığım seni çok özledim tez zamanda gel. Gel ki birlikte sokakları şenlendirip, gönüllerimizi eğlendirelim.

Çok şanlıyım çünkü sen gibi bir dayım var. Çok şanslıyım çünkü en zor anımda imdadıma koşan bir dayım var. İyi ki varsın dayıcığım.

Sana söylemek istediklerim 160 harflik bir mesaj ile değil 160 sayfa söz ile anlatılmaz. Yüreği güzel dayım iyi ki varsın.

Dayıya Güzel Sözler

Dayıcığım ne içersin sorusuna senin elinden bir bardak su içeyim, ömrüm boyunca hep güleyim, mutlu olayım derdin. İyi ki varsın yakışıklı dayım.

Benim dayım sizin dayınızı döver mi bilmem ama benim dayım dünyanın en iyi insanı bu kesin.

Dayı dediğin benim dayım gibi olmalı, yeğenlerini mutlu etmesini bilmeli, onlarla birlikte neşeli vakitler geçirmeli.

Dayıya Güzel Sözler

Sen bizim yanımızda kalırken evimizin neşe kaynağıydın, sen varken hep güler eğlenirdik. Şimdi sen yoksun ev suskun, neşemiz bize küskün. Seni çok özledik dayıcığım.

Seni çok özledim dayıcığım, sen olmasan ben şimdi buralarda hiç olamazdım bana verdiğin destek sayesinde ben buralardayım. İyi ki varsın dayıcığım.

Güzellik insanın içinde, önemli olan onu görmekte, görmek de değil aslında bakmasını bilmekte. İyi ki varsın dayıcığım seni çok özledik.

Dayıya Güzel Sözler

Hayat çok kısa dayıcığım. Bu kısa hayatta her zaman mutlu olman ve her zaman gülmen dileğiyle seni çok özledim.

Canım iyi ki varsın seni her zaman çok sevdim ve seveceğim. Sen bana bu hayatta güven veren tek insansın.

Benim dayım yufka yürekli, merhamet kürekli, eli bol, harçlığı bol birisidir. Mesela ben şimdi ondan para isteyeyim, hemen gönderir.

Dayıya Güzel Sözler

Benim dayım sizin dayınıza on çeker. Benim dayım dayıların en mükemmelidir.

Benim en büyük destekçim, her işimde en iyi yardımcım canım dayıcığım seni çok seviyorum.

Sana en güzel kelimeleri kullanarak dayıya güzel sözler göndermek isterdim ama ben sevgimi nasıl birkaç kelime ile anlatabilirim ki canım dayıma.

En Güzel Dayı Sözleri

Dayıya Güzel Sözler

Belki herkesin bir dayısı vardır ama benim dayım gibi başka bir dayı asla yoktur. Çünkü o her yönüyle mükemmel bir insandır. Çünkü o, çünkü o; nasıl anlatayım ki siz onu anlatmaya kelimeler yetmez.

Sevgi her zaman yüreğinde dursun, mutluluk hep senin olsun senden hiç ayrılmasın, gülmek sana çok yakışıyor her zaman gülmen dileğiyle seni çok özledik dayıcığım.

Dayı gibi arkadaş, dayı gibi sırdaş zor bulunurmuş. Dayı dediğin zaman akan sular dururmuş.

Dayıya Güzel Sözler

Girecek olduğun sınavda sana başarılar dilerim. Rabbim bildiklerini yaptırsın bilmediklerini tuttursun. Başarılar dayıcığım.

Güzel dayım ömrün mutlu, yarınların umutlu, geleceğin başarılarla dolu olsun. Canım dayımın yaşamı hayırlı ve mutlu olsun.

Benim dayım öyle bildiğiniz dayılara benzemez. Belki siz inanmazsınız ama dayım bana bir harçlık gönderdi mi paranın arkasındaki sıfırları sayamazsınız.

Dayıya Güzel Sözler

Geçen arkadaşlar dayılarının iyi olduklarından bahsediyorlardı, onlara gülümsedim çünkü onların anlattıkları sende çok çok fazlasıyla var dayıcığım.

Varın gidin selam söyleyin dayıma, çok özlemiş onu yeğeni deyin.

Dayıya Güzel Sözler

Farkında mısın biraz daha yaşlandın, ama olsun sen tanıdığım en tatlı dayısın.

Bir dayınız olduğunu düşünün. Derdiniz olduğunuzda oturup derdinizi dinleyen, bir sorunun olduğunda işini gücünü bırakıp koşup gelen, güldüğü zaman etrafına neşe saçan yaşam dolu, süper bir insan. İşte bu insan benim dayım.

Dayıyla İlgili En Güzel, Etkileyici ve Anlamlı Sözler

Aramızda mesafeler olsa da sen her zaman kalbimdesin canım dayım.

Dayıya Güzel Sözler

Hayatımın en kötü anında, her şeyin bittiği bir anda elimden tuttun ve beni zorluklardan kurtardın. Teşekkür ederim dayıcığım.

Çok fazla yaşamadım, çok fazla insan tanımadım ama tanıdığım insanların içinde iyi kalpli, koca yürekli, yakışıklı dayımı tanıdım.

Hayatın gökkuşağı gibi olmalı rengarenk, renkli başarıların yıldızlar kadar bol yüzün hep gülücük dolu olsun.

Dayıya Güzel Sözler

Dünyanın en yakışıklı, en delikanlı, en iyi kalpli dayısı yarışması yapılsa ben bundan yüzde yüz eminim bu yarışmayı sen kazanırsın dayıcığım.

Bu mesajı neden çekiyorum, unuttum, inan hiç hatırlamıyorum. Dur bakayım. Dur dur aklıma geldi. Ben dayımı çok seviyorum.

Ben çok insan tanıdım ama dayım gibisini görmedim. Neden mi? Yakışıklı, yürekli, iyi kalpli, adam gibi adam benim dayım.

Dayıya Güzel Sözler

Sen annemin kardeşisin ama ben seni bir dayı gibi değil de benim halimden anlayan, derdimi dinleyen, gözlerime bakınca kalbimi gören bir sırdaş olarak sevdim. Ben seni bir gün bile görmesem deli gibi özlerken, şimdi sensizliğe nasıl alışacağım.

Dayıya Güzel Sözler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum