Davetiye Sözleri | Duyulmamış ve Farklı Davetiye Sözleri

Düğün davetiyenize en özel sözler için bu içeriği derledik. İşte davetiye sözleri, düğün davetiyesi sözleri ve duyulmamış davetiye sözleri...
Davetiye Sözleri | Duyulmamış ve Farklı Davetiye Sözleri

Davetiye Sözleri

Bu mutlu günümüzde, mutluluğumuzu paylaşmak adına düğün törenimize sizleri de bekliyoruz.

Bir tutkudur yaşamak yaşamın tüm güzelliklerini hissetmek ve paylaşabilmek biz de mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istiyor, düğün törenimize onur vermenizi diliyoruz.

Kenardan biz gidelim, yol sizin olsun. Pınardan biz içelim, su sizin olsun. Belki gelemezsiniz, sağlık olsun. Biz evleniyoruz, haberiniz olsun. Bizi seven dostlar, düğünümüze buyursun.

İyi günümüzde mutlulukları, kötü günümüzde üzüntüleri bir ömür boyu paylaşmaya söz veriyoruz. Sizleri de bu anlamlı günümüzde yanımızda olmaya davet ediyoruz.

Evlenin, çoğalın. Kıyamet gününde sizin çokluğunuzla iftihar edeceğim. (Hadis-i Şerif)

Davetiye Sözleri

Ve biz; Dilek tutmadık hiç hep dua ettik. Ömrümüz ömrümüze nasip olsun diye...

Akıldan kalbe hicrettir aşk. İman ile, sabır ile, lütuf ile...

Ama Allah bilir ya, ne saklayayım. Yanında ihtiyarlamak istiyorum.

Elhamdülillah seni yanımda var, gönlümde yâr edene.

Kalbimizin sesini dinledik. Karar verdik, biz evleniyoruz. Düğünümüze siz sevenlerimizi de bekliyoruz. Yeni yaşamların mutlu başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyacağız.

Davetiye Sözleri

Allah’ın emrine uyuyoruz, mutlu bir yuva kuruyoruz. Allah’tan saadet diliyoruz, bu mutlu günümüze, sizleri de bekliyoruz…

Gönül ferman dinlemedi; biz evleniyoruz! Sizleri de düğünümüze bekliyoruz.

Hayatımdaki mutluluğu buldum ve bu gün de ona hayatımı vermeye söz veriyorum. Mutluluğa doyacağımız bu günde, mutluluğumuzu paylaşmaya ve bizimle olmaya ne dersiniz.

Hayatımızın en anlamlı gününde siz sevgili dostlarımızla birlikte olmaktan onur duyacağız.

Soruyordunuz bize ne zaman evleneceksiniz diye. Evleniyoruz işte bekleriz sizleri ailece düğünümüze.

Birbiri için çarpan bu kalplere şahitlik etmeniz için düğünümüze bekliyoruz.

Mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyacağız.

Davetiye Sözleri

Göklerde kıyılan nikahımızın, yeryüzündeki mutluluğunun yaşanacağı bu kutlu günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Biz kenardan gidiyoruz yol sizin olsun. Biz pınardan içiyoruz göl sizin olsun. Biz evleniyoruz haberiniz olsun. Bizi seven dostlar düğünümüze buyursun.

Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni yeni bir sayfa açarken, nikah törenimizde siz dostlarımızı aramızda görmek bize mutluluk verecektir.

Davetiye Sözleri

Yaşam boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününde biz "Evet'' derken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Beraberliklerini sürekli kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa taşımak için mutluluklarını sizinle paylaşmak istiyorlar.

Allah için evlenip, Allah için evlendiren Allah'ın dostluğunu kazanır. (Hadis-i Şerif)

Aziz ve celil olan Allah nezdinde, evlilikten daha sevimli ve değerli bir bina inşa edilmemiştir. (Hadisi Şerif)

Davetiye Sözleri

Düğün Davetiye Sözleri

Mutluluk gele dursun, dostlara haber olsun. Düğünümüz var bugün, bizi sevenler buyursun.

Beyaz bir sayfaya sevgi sözcükleri yazmak gibidir şahitler huzurunda atılan imzalar… İlk atılan adımlar gibidir açılan kapıdan dışarı çıkmak ve ilk kahkahayı anımsatır çekilen fotoğraflar… Anı defterimizde fotoğraflar arasında dolaşırken sizin orada olduğunuz anımsamak ve gülümsemek istiyoruz. Nikah törenimizde sizleri de görmeyi çok isteriz.

Düşüncemiz evlenip yuva kurmak. Dileğimiz ömür boyu mesut olmak. Niyetimiz ebedi beraber kalmak. Arzumuz bu mutlu günümüzde tüm dostlarımızı aramızda görmek.

Sevdik birbirimizi, evlendirin dedik bizi… Kırmadılar sözümüzü, yapıyorlar düğünümüzü. Bu mutlu günümüzde yanımızda görmek isteriz hepinizi…

Davetiye Sözleri

Hayatımızın baharında ilk imzayı atarken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Sevgi çemberi yakalanmaz dense de sevgililer kavuşmaz denilse bile. Biz sevdik kavuştuk birbirimize. Darısı tüm sevenlerin başına. Bizi sevenler buyursun düğünümüze.

Bu mutlu günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Davetiye Sözleri

Yaşamı güzellikleriyle, zorluklarıyla, gözyaşlarıyla, hüzün ve mutluluklarıyla, her anında paylaşmaya… Evet.

Yüreğimizin ve sevgimizin götürdüğü yerdeyiz. Sizleri de orada, düğün törenimizde aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Davetiye Sözleri

Gördü gözlerimiz sevdi kalplerimiz, hayatın baharında birleşti ellerimiz. Bu mutlu günümüze sizleri de bekleriz.

Mutluluk paylaştıkça büyür. Mutluluğumuzu paylaşmaya sizleri de bekliyoruz.

Sevdik beğendik, söz verdik birbirimize. Karar verdik, ömür boyu beraberliğimize. Bu mutlu günümüzü, müjdeleriz sizlere. Bekleriz hepinizi, ailece düğünümüze.

Hazırlıkları uzun süren filmimiz sonunda tamamlandı. Birlikte izlemeye ne dersiniz?

Davetiye Sözleri

Bir hayat seçtik, güneşi hiç batmayacak. Bir ömür bulduk, koklayınca solmayacak. Kalbimiz daima birbirine bağlı kalacak. Bir yuva kuruyoruz, hiç yıkılmayacak. Sizleri de aramızda görürsek mutluluğumuz bin kat daha artacak.

Gönlümün sahibini bulduğum bu mutlu günümde sizi de aramızda görmekten sevinç duyarız.

Ömür boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününü sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Yaşam boyu sürmesini dilediğimiz beraberliğimizin bu ilk gününde biz “evet” derken sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Davetiye Sözleri

Sessiz rüzgârlar gibiydik önceleri. Artık fırtınayız sevgimizle. Mutluluğa doğru yola çıktığımız. Bu en anlamlı günümüzü. Sizlerle paylaşmak dileğiyle…

Birbirleri için çarpan 2 kalpte sımsıcak bir sevgi. Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren 2 genç insan. Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mutluluk duyan 2 aile. Böyle bir mutluluk tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Duyulmamış Davetiye Sözleri

Geleceğe doğru atacakları bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu paylaşmak üzere sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarlar.

Birlikteliğimizin sonsuza kadar sürmesi umudu ve dileğiyle ortak yaşantımıza adım attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.

Ömür boyu sürecek mutlu beraberliğimizin başlangıcında sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.

Davetiye Sözleri

Gördük, beğendik, gönül verdik birbirimize, söz verdik ömür boyu beraberliğimize. İşte o an geldi, biz evleniyoruz. Hayat limanından kalkan vapura biniyoruz. Ömür boyu sürecek bu yolculuğa çıkarken, bizi uğurlamanızı istiyoruz. Biz çok mutluyuz. Yerimizi bizim gibi sevenlere bırakıyoruz.

Yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz kenetli, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz…

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, gök mavi bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşmalı dalgalarına insan sevdi mi! Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden başlamalı yani pişkin ekmek kokusu gelmeli sonra. İnsan sevdi mi! Diğer aşklar kendini fesh etmeli.

Akıp giden hayatın içinde kendimize dair yeni bir sayfa açarken, nikâh törenimizde siz dostlarımızı yanımızda görmek bize mutluluk verecektir.

Gördü gözlerimiz, sevdi kalplerimiz hayatın baharında, birleşti ellerimiz söz verdik birbirimize, ömür boyu beraberliğimize sizleri de bekleriz, bu mutlu günümüze.

Düşüncemiz evlenip yuva kurmak. Dileğimiz ömür boyu mesut olmak. Niyetimiz ebedi beraber kalmak. Arzumuz bu mutlu günümüzde. Tüm dostlarımızı aramızda görmek. Düğün törenimizde, sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığımız beraberliğimizi sonsuza dek sürdürmeye karar verdik. Nikâh (düğün) törenimizde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyarız.

Sen benim; Yaradan’dan ötürü yaratılanı sevişim, bir adım gelene on adım gidişimsin… Sen benim, bugünüme şükür, yarınıma dua edişim ve kapanmayan avuç içimsin… Sen benim; sonsuz sadakatim, merhametim, hissiyatım, şefkatimsin… Sen benim; her şeye rağmenim, asla pes etmeyişim, başımı öne eğmeyişim ve ümidimi yitirmeyişimsin…

Bu mutlu günlerinde sizleri de aralarında görmekten mutluluk duyarlar. Siz sevdiklerimizi biz sevdiklerimizin evliliğe adım attığımız bu mutlu günümüzde yanımızda görmekten mutluluk duyarız.

Duyduk duymayın demeyin iyi dinleyin kimseye sitem etmeyin. Mutluluk paylaştıkça büyür. Hepinizi bu mutluluğumuzu paylaşıp büyütmeye bekliyoruz.

Gün elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o “gün”. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan sevinç duyarız…

Davetiye Sözleri

Kenardan biz geçelim, yol sizin olsun. Biz pınardan içelim, göl sizin olsun. Biz evleniyoruz, haberiniz olsun. Niyetimiz yuva kurmak, dileğimiz mesut olmak. İsteğimiz bu mutlu günümüzde sizlerle beraber olmak.

Adın bir dönülmezliğin simgesi artık, sen sözcükleri ölümsüz kılansın. Sen umudun, sen yaşamın, sen özlemin, sen hayatın adısın. Ve senin adını anmak bile, tarif edilemez bir sevinç yayıyor içime. Şimdi yaşamayı seviyorum işte. Çünkü içimde sen varsın…

Sevgiye inanıyoruz ve bu inançla birbirimizi sevip sayarak, sadakat alevini canlı ve sıcak tutarak, sürekli bir ilgiyle birbirimize yakın olarak, anlayış ve sabırla destek vererek, yüzlerimiz sevgiye dönük, ellerimiz iç içe, güzel bir yolculuğa hazırlanıyoruz. Düğün törenimizi onurlandırırsanız mutlu oluruz.

Rüya bütün çektiğimiz, rüya kahrım, rüya zindan. Nasıl da yılları buldu, bir mısra boyu maceram… Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, bilmezler nasıl sevdik. İki yitik hasret, iki parça can. Törenimizde bizimle birlikte olmanızdan onur duyacağız.

Dini Davetiye Sözleri

İçinizden kendileriyle huzura kavuşacağınız eşler yaratıp, aranızda muhabbet ve rahmet var etmesi, O'nun varlığının belgelerindendir. Bunlarda, düşünen Kavim için dersler vardır.

Allah (c.c.) Buyuruyor ki: Aranızdaki bekarları kendinizden ve cariyelerinizden iyi davranışlı olanları evlendirin. Eğer bunlar fakir iseler, Allah kendi lütfu ile onları zenginleştirir. Allah (Lütfu) geniş olan ve (her şeyi) bilendir. (Nur 32)

Her kim Allah ile tertemiz bir şekilde görüşmek istiyorsa, eşiyle ( evli halde ) birlikte mülakat etmelidir.

Uyuyan evli kimse Allah nezdinde, oruç tutup gece ibadetle sabahlayan bekârdan daha üstündür.

İçinizde bekar olan erkek ve kadınları evlendirin" (Nur Suresi: 32)

Davetiye Sözleri

Ey Rabbimiz! İkimizide sana teslimiyete sabit kıl, ve soyumuzdan yalnız sana boyun eğen bir ümmet yetiştir. (Bakara 128)

En Komik Davetiye Sözleri

Hayatta bazen de gülüp geçmek, güldürmek gerekir. Düğününüzde sevdiklerinizin gülmesini sağlayacak şekilde davetiye hazırlamak isterseniz, bu sözler sizler için. Güldüren düğün davetiye sözleri, gülümseten davetiye sözleri;

Çok yakında evleniyoruz. Düğünümüzün evliliğimizden daha iyi olacağını garanti ediyoruz. Güzel müzik, bedava yemek ve sürpriz aktivitelerimiz var. Çocuklarınızı yanınızda getirmeyin. Hala vakit varken uzak durmaya çalışıyoruz.

Birbirlerini seven ve evlenmeye karar veren iki gencin trajikomik evlenme hikayesi. Sakın kaçırmayın!

Davetiye Sözleri

Gereği düşünüldü. Birbirine karşı mutluluk suçunu ika etmiş olduklarından, Medeni Kanun’un 4721 Maddesi’ne göre evlilik cezasına çarptırılmışlardır. Sizleri de aralarında görürlerse suçları ömür boyu mutluluğa dönüşecektir.

Onca yıldır ne zaman evleneceksiniz sorularına alternatif cevaplar bulmaktan yorulduğumuz için evleniyor ve sizi dört gözle beklediğiniz nikahımıza davet ediyoruz.

***

Büyüdük şimdi evleniyoruz

bu mutlu günümüzü görmeye

sizleri de bekliyoruz..​

***

Filmin adı : MUTLULUK

Süresi : ÖMÜR BOYU

Başrollerde : S & S

Bilet Ücreti : SADECE ALKIŞ

Sevgili Dostlar, 7/ 7/ 2007 Salı günü Saat : 20 – 24 Arası

Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik. Ve bugün perdeyi açıyoruz.

Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten sonra da sürüp gidecektir

Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya kadar inmeyecektir.

Bu iki kişilik oyunun galasında hep birlikte olalım.​

***

Leyla ile Mecnunu görmemiş, Kerem ile Aslıyı duymamış,

Ferhat ile Şirini bilmiyor olabilirsiniz.

Titanik’i de seyretmediyseniz.

Bu fırsatı sakın kaçırmayın.

Bu büyük aşkın nikâh/düğün gecesinde/gününde,

Bizleri onurlandırmanız dileğiyle…​

***

Tanımıyorsanız beni, görmek isterseniz beni,

En neşeli günümde, mutlu edersiniz beni.

16 Ağustos Pazar günü sünnetçi, Kesecek pipimi,

bilmiyorum akıbetimi. Ağlarsam ayıplamayın beni,

Yapılacak Sünnet Düğünüme bekliyorum hepinizi.​

***

Sevenler hep mesut olsun.

Düğün mutlu bir yol olsun

Herkes bilsin herkes duysun

Gelen dostlar sağ olsun​

Davetiye Sözleri

El ele tutuşurken

Saadet yolculuğuna

Veda ediyoruz

Bekarlığın sultanlığına

Eğer uğurlamak isterseniz bizi

Düğünümüze bekleriz sizi​

***

Bekarlık limanından saadetler diyarına

mutluluk adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz.

Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz.​


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Evlilik Yıldönümüyle İlgili SözlerEvlilik Yıldönümü Kutlama Sözleri
Evlilik Yemini ÖrnekleriSöz ve Nişan Tebrik Etme Sözleri
En Güzel Çıkma Teklifi MesajlarıRomantik Evlilik Teklifi Sözleri
Kocaya Aşk ve Sevgi Dolu SözlerBekarlığa Veda Sözleri
Düğün Tebrik MesajıSevgililer Gününde Sevgiliye Mesajlar

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum