Arkadaşa Doğum Günü Mesajları, En Güzel Doğum Günü Sözleri

Arkadaşa doğum günü mesajları 2024... İşte, sizler için özenle doğum günü mesajı, etkileyici doğum günü mesajı, en güzel doğum günü mesajları...
Arkadaşa Doğum Günü Mesajları, En Güzel Doğum Günü Sözleri

Arkadaşa Doğum Günü Mesajları

Kalbin kar gibi beyaz, gönlün yıldızlar gibi parlak, duyguların güneş gibi sıcak, rüyaların ay ışığı gibi olsun. Doğum günün kutlu olsun…

Koca bir çölde kum tanesi olmak ya da okyanusta su damlası, ama en güzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak. Nice mutu yaşlara arkadaşım…

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum günün kutlu olsun.

Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma! Doğum günün kutlu olsun.

Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim…

Doğum Günü Mesajları

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun…

Fedakâr olan insan, gönülden sevendir. Yürekli olan insan, kendini bilendir. Umutlu olan insan, yaşamı sevendir. Unutmayan bir arkadaş ise uğrunda ölmeye değendir. Doğum günün kutlu olsun arkadaşım…

Yeni yaşın dilediğin bütün güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin.

Doğacak her yeni günü sana armağan ediyorum. Doğum günün kutlu olsun…

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim; iyi ki doğmuşsun canım arkadaşım.

Yeni yaşını kutlar, eski yaşını şutlarım. Yeni yaşın mutlu, doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım. Allah hep gönlüne göre versin mutlu yıllar.

Yeni yaşın önce sağlık ve huzur, sonra dilediğin tüm mutlulukları getirsin sana… Nice yıllara…

Dalgalar vuruyor sahile, yıldızlar parlıyor sonsuz mavide, ben de bitmez sevgimle koşuyorum hep gecelerde. Doğum günün kutlu olsun…

Hayatın en büyük zevkleri ve bitmeyen mutluluğu seninle olsun. Doğum günün mutlu olsun.

Doğum günleri yeni bir yaş yeni bir başlangıçtır. Yeni yaşında ailenle ve sevdiklerinle mutlu bir hayat diliyorum.

Sonsuzda dek genç olan birinin yılları hep mutlu olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Sana mutluluk dolu bir gün ve neşeyle dolu bir yıl diliyorum. İyi ki doğdun.

Sonsuza dek sağlık ve mutluluk ile güzel bir gün diliyorum. İyi ki doğdun!

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini rahatlıkla tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. İyi ki doğdun.

İnsanın hayata tutunması için geçerli sebepleri olması gerekir. Sen benim en büyük sebebimsin. Kardeşten yakın insan. İyi ki doğdun. Doğum günün kutlu olsun.

Zaman çok kısa, her yeni yaşında mutluluğa uçarak ulaşmanı, bu hayati tüm güzellikleriyle yaşamanı istediğimi bilmeni istiyorum. Nice yaşlara, doğum günün kutlu olsun.

Doğum günün kutlu olsun, yarın bugününden daha mutlu olsun…

Geçmişe bakan geleceği göremez. Geleceği göremeyen ilerleyemez. Hayatta hep emin adımlarla ilerle. İyi ki doğdun.

Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Tüm hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşin her daim seni aydınlatsın. Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun…

Yılların sormadığı, yolların yormadığı, dostların unutmadığı bir ömür için, bu doğum günün bir başlangıç olsun, yeni yaşın Kutlu olsun… İyi ki doğdun…

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hayatımda sen olduğun için çok şanslıyım.

Bu güzellik, bu zekâ, bu akıl hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Doğum günün kutlu olsun.

Geçmişte yaşadığın neşe, bugün sana geri gelsin arkadaşım. Sana yeni yaşında mutlu ve huzurlu bir gelecek diliyorum!

Etkileyici Doğum Günü Mesajı

Doğum Günü Mesajları

Tatlı insanların doğum gününü kutlamak her zaman zevktir. Senin gibi bir tatlı insanın doğum günü kutlu olsun.

İnsanlar tek bir şey düşünmez çok şey düşünür. Düşündüklerini gerçekleştireceğin bir yıl olsun. İyi ki doğdun.

Doğum Günü Mesajları

'Hayatın tahminimden daha güzel olabileceğini gösteren kadın. Seni her şeyden çok seviyorum. İyi ki doğdun! ''

'Seni ne kadar çok sevdiğimi merak etme çünkü sana bunu kelimelerle açıklayamam. Yalnızca şunu bil, sen hayatımdaki en değerli varlıksın ve her gün o tatlı gülüşünü görmek için her şeyi yaparım. Beraber geçireceğimiz nice güzel doğum günü kutlamalarına...'

En acı günlerimde yanımda, desteğin ile beni düştüğüm yerden kaldıran güzel insan, doğum günün kutlu olsun iyi ki arkadaşımsın iyi ki dostumsun.”

“Hayatımda tanıdığım en eşsiz insansın, seninle paylaştığımız anılar için her gün geçmişe teşekkür ediyorum. Nice mutlu yeni anılar yaşamak dileğiyle iyi ki doğdun ve iyi ki arkadaşımsın.”

Doğum Günü Mesajları

“Beni tanıyan, her anımda yanımda olup beni tamamlayan bir arkadaş olduğun sana ne kadar teşekkür etsem az gelir. İyi ki doğdun ve iyi ki varsın arkadaşım. Musmutlu sağlıklı güzel yıllar seninle olsun.”

“Notalar olmadan müzik, ahenk olmadan şiir olmaz. Hayatın en değerli kavramı arkadaşlık ise sensiz olmaz. İyi ki dünyaya gelmişsin ve birbirimizin arkadaşı olmuşuz. Hayatın istediğin her şey umarım fazlasıyla bu önümüzdeki 365 günde seninle olur.”

“Arkadaşlık çiçeklere benzer bazıları solar gider bazıları ise ömür boyu canlı olarak kalır yanımızda. Sen hayatımızdaki solmayan çiçeksin, vakit geçirmeye doyamadığım insansın, umarım çiçekler kadar güzel bir yıl geçirirsin dostum. İyi ki doğdun.”

 Yeni yaşında da seninle kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmeden pes etmeyeceğiz dostum. Nice güzel yıllara, iyi ki doğdun.

Dostluğumuzun daha da artacağı ve iyi-kötü gelecek olan her günü beraber karşılayacağımız 365 gününü görmek için sabırsızlanıyorum. Mutlu yıllar dostum.

En Komik Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları

Plasentadan çıktığın gün kutlu olsun nice mutlu yıllara…

Tatlı tatlı gülümser, insancıl hareketler doğum günün ya bugün sürprizler seni bekler…

Öyle oldu böyle oldu doğum günün kutlu oldu…

Tanıdığım en tatlı insansın, eşsiz bir dost, çok süper bir arkadaşsın. Unutma ki çok da farklısın, hani Tarkan diyor ya sen başkasın!

Başkasının seni ezmesine izin verme ehliyet al sen onları ez nice yıllara…

Gündüzün yatta, gecen barda, altında porsche araba, kaldığın ev tripleks villa, gezdiğin yerde herkes sana hasta olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Haydi, kalksana, güzelce bir hazırlansana, bugün senin günün, yeni yaşın kutlu olsun.

Doğum Günü Mesajları

Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce, sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene

Yaşananlar güzeldir mazide kalsa da, doğum günün özeldir. Herkes hatırlamasa da…

Ah canım! Yaşlandın mı sen! Merak etme sen tanıdığım en tatlı ihtiyarsın. İyi ki doğdun.

Bu güzelik, bu zekâ, bu akıl, hele şu anlam dolu gözlerin büyüsü, Allah bütün güzelikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim doğum günün kutlu olsun arkadaşım…

Doğum günün mübarek olsun canım…

Nasıl söyleyeyim bilmiyorum. Meraklandırmak da istemiyorum. O yüzden hemen seni çok seviyorum ve doğum günün kutluyorum.

Doğum Günü Mesajları

Dost bir kara günde bir de doğum gününde beli olur. Seni unutmayan bir dost…

Hadi bakalım. Doğum günün kutlu olsun. Ve unutma her geçen gün ölüme yaklaşıyorsun. Yani ortada kutlanacak bir şey yok. Ama yine de benden önce mesaj atan olursa kan çıkar…

İyi ki doğdun… Bu mesajı sakla seneye masraf yaptırma…

Bugünü unuttum sandın dimi. Hiç unutur muyum kankam benim. Elektriğin icadının 25. yıl dönümü kutlu oIsun.

Sevgiliye Doğum Günü Mesajları

Kutlu olsun doğum günün, kötülükler uzak olsun. Mutlu ol ömrünce, üzülmeler sana yasak olsun. Sen üzülme sakın, üzülmelerim sana feda olsun.

Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de sana hep hep yeniden başlamak isterim. Doğum günün kutlu olsun bir tanem.

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın için. Doğum günün kutlu olsun ışığım.

Doğum Günü Mesajları

Sen hayata ne verirsen, hayat sana daha mükemmelini verirmiş. Ben hayata ne verdim bilmiyorum ama bana ummadığım kadar değerli olan seni verdi. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin. Her şeyim seni çok seviyorum.

Dünyada eşsiz bir huzur varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrasının kalbin gibi geçmesini dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun canım sevgilim.

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu, benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle. Daha nice doğum gününü beraber geçirmek dileğiyle.

En Güzel Doğum Günü Mesajları

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk sadece senin olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerinden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadaka olsun. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Bir insanın idealleri olmalı, sonsuzluk gibi. Bir insanın özlemi olmalı, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanın bir tanesi olmalı, o da senin gibi. Doğum günün kutlu olsun canım.

Sen bana Allah’ın bir armağanısın. İyi ki doğdun sevdiğim, sevdiceğim!

Doğum Günü Mesajları

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Doğum günün kutlu olsun.

Seninle öyle bütünüm ki. Sen bensin, ben de senim. Senin doğum günün benim de doğduğum gündür. İyi ki varsın, iyi ki doğdun!

Sen başıma gelen en tatlı belasın. Bundan sonraki senelerini benimle geçirmen dileğiyle. Senli benli senelere sevgilim, seni seviyorum.

Senden önce yaşamıyordum, seninle doğdum, iyi ki varsın, iyi ki seni sevmişim, nice beraber mutlu yıllara, seni seviyorum peteğim.

Bugün yokluğunun doğum günü sevdiğim. Kutlu olsun yüreğinde bensizlik. Gülüşün baki olsun yüzünde. Bana kalsın yine senli sensizlik.

Doğum Günü Mesajları

Sesim güzel olmadığı için sana bir doğum günü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj atıyorum. Mutlu yıllar sevgilim, iyi ki doğdun.

Hayatımın parçası olduğun için çok mutluyum. İyi ki doğdun sevgilim.

Bugün seni tanıyan ve bu muhteşem insanı seven herkes için çok önemli. Doğum gününde ve her zaman her şeyin en mükemmelinin senin olması dileğiyle. Seni seviyorum.

Eşe Doğum Günü Mesajları

Allah’ıma binlerce şükür, senin gibi bir eşim olduğu için nice yıllara…

Bugün benim herkesten daha iyi tanıyan ve beni sevmeyi seçen insanı kutlamam gerek. Bana olan aşkın ve sabrın için teşekkürler. Hаyаtımdа sen olduğun için çok şanslıyım.

Canım sevgilim iyi ki doğdun iyi ki varsın seni ölümüne seviyorum şu an yanında değilim ama emin ol kalbimde aklımda şenle inşallah bundan sonraki doğum günlerini beraber geçiririz.

Sen benim hayat аrkаdаşım ve en kıymetlimsin. Allah’ım sana sağlık, afiyet versin başımızdan ayırmasın. Nice senelere bir tanem…

Hayat arkadaşım can yoldaşım gönüldaşım seni çok ama çok seviyorum iyi ki doğdun.

Doğum Günü Mesajları

Hayatımın varlık sebebi seni çok seviyorum ve doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu, sağlıklı yıllara…

Ömrümün sonuna kadar yanı başından ayrılmayacağıma söz veriyorum. İyi ki doğdun canım bir tanem.

Sana layık bir eş olmak için hayatım boyunca çalışacağıma bu mutlu günde bir kez daha söz veriyorum. İyi ki canımsın, iyi ki doğdun. Nice nice hep beraber yıllara, mutlu yaşlara.

Hep beraber yaşlanalım, yanımdan hiç ayrılma seni çok ama çok seviyorum aşkım, hayatım. İyi ki doğdun…

Bir yıl daha yaşlandın benimle berber ne mutlu bаnа. Nice nice yаşlаrа, mutluluklara. İyi ki doğdun aşkım.

 

Doğum Günü Mesajları Uzun-Kısa

Doğum Günü Mesajları

Yeryüzündeki eşsiz güzelliklerden biri senin kalbin… Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce…

Kalbin hangi güzel şey için çarpıyorsa, her doğan güneş sana onu getirsin. Doğum günün kutlu olsun.

Gerçek arkadaşı olmamak, yalnızlığın en kötüsüdür. İyi ki varsın arkadaşım, iyi ki doğdun nice yaşlara…

Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Canım arkadaşım iyi ki doğdun. Sağlık, başarı, aşk, mutluluk kısacası hak ettiğin her şey yeni yaşında seninle olsun.

Her mum hayatının ışığıdır, pastanda ki mumlar çoğaldıkça yaşamın daha çok aydınlanacaktır. Yeni yaşın kutlu olsun.

Yeni yaşında da, hep olduğun gibi, sevgi dolu, mutlu ve neşeli kal. Her şey gönlünce olsun doğum günün kutlu olsun.

Bugün geride kalan bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken, geleceğin sana mutluluklar getirmesini diliyorum.

Doğum Günü Mesajları

Hayatının her döneminde mutlu ve sağlıklı olmanı diliyorum. Bütün hayallerin gerçekleşsin, hayat güneşi her daim seni aydınlatsın.

Acı ve hüzün yıldızlar kadar uzak, mutluluk göz bebeğin kadar yakın, umutların gerçek, mutlulukların sonsuz, doğum günün kutlu olsun…

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun.

Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde seninle kutluyorum. Nice yaşlara…

Süslü sözler söyleyemem, göstermelik olsun diye hediye alıp gelemem. Uzaktasın diye unuttum diyemem. Doğum günün kutlu olsun hatırlanmak olsun bu seneki hediyen.

Gökyüzünde yıldızlar gökkuşağındaki renkler gerçek bir dost kadar değerli olamaz, bütün yıldızlar dostum olsa senin gibi bir dost karşısında parlak kalamaz. İyi ki doğdun güzel arkadaşım.

En Güzel Resimli Doğum Günü Mesajları

Doğum Günü Mesajları

Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.

Dostluk ağlamaksa, yüreğindeki acıyı paylaşmaksa, üzüldüğünde sıcacık bir kucaksa ve dostun için ateşe atılmaksa dünya durana dek dostumsun. Doğum günün kutlu olsun dostum, iyi ki doğdun.

Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara.

Dostlar arasına hasret uçurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat köprüsü kurduk yürekten yüreğe. Gönlümüzün hasret günlüğüne unutmayı ve unutulmayı hiç yazmadık nice mutlu yıllara güzel arkadaş.

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. Sevenlerin için, iyi ki varsın, iyi ki doğdun…

Gönüller birdir dünyalar ayrı olsa da. Arkadaşlıklar, sevgiler, aşklar yalan olsa da umurumda değil dünya yansa da biz dostu unutmayız dost uzakta olsa da. Doğum günün kutlu olsun.

Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Arkadaşlarla ağlar arkadaşlarla güleriz biz. Canım arkadaşım nice mutlu yıllara.

Her zaman her şeyin gönlünce olmasını dilerim, o güzel gözlerin asla hüzünlenmesin yarının bugünden mutlu, bugünün dünden mutlu, doğum günün kutlu olsun…

Doğum Günü Mesajları

Gülmek senin tutkun olsun, eğer bir gün ağlarsan, o da sevinçten olsun, bugünün dünden, yarının da bugünden güzel olsun. Doğum günün kutlu olsun. Canım arkadaşım.

Yaşa! Sev! Gül! Bunlar eksik olmasın yaşamında. Yaşın kaç olursa olsun her şeyin en güzeli seninle olsun.Nice mutlu, neşeli ve yaşam dolu yaşlara. Doğum günün kutlu olsun…

Hayatı yenecek kadar güçlü, hayattan beklentilerini alacak kadar umutlu, umudunu yitirmeyecek kadar inançlı, mutlu ve sevgi dolu günler seninle olsun.

Bir umut serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk doğsun günlerine, bin bir hayalin gelecekle buluşsun, her şey kendin gibi güzel olsun. Nice mutlu yıllara.

Dünyada yüz tane arkadaşın vardır, doksan dokuz tanesi kötüdür. Bir tane arkadaş seç kendine hem arkadaş hem karındaş olsun sana. İyi ki doğdun kardeşim.

Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam arkadaşlık ne solar ne de kırılır. Doğum gününü kutlarım canım arkadaşım.

Hep zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmaların. Ama bir kez adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir zaman unutmadık. Doğum günün kutlu olsun.

Arkadaş kış ortasında yaz getiren, dost çöl ortasında suyunu paylaşandır. Sen benim canım dostumsun. İyi ki doğdun, nice mutlu yıllara.

Dost dediğin yürekten sever, sermayesini dostluğa sarf eder, böyle güzel sevgiler dünyalara değer, dünyalara değecek dostuma yürekten sevgiler. Nice mutlu yıllara.

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsa da dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Sıradan bir arkadaş, sizi asla ağlarken görmez. Gerçek arkadaşın omuzları, sizin gözyaşlarınızdan sırılsıklam olmuştur. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Tonton bir nine olduğunda bahçendeki sandalyene oturup eski günlerine daldığında hatırlamak istediğin kadar güzel günler seninle olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice seneler.

Dost deniz kenarındaki taşlara benzer. Önce tek, tek toplarsın sonra birer, birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsın. İşte sen o kıyamadıklarımdansın. Mutlu yıllara, nice güzel yaşlara…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Doğum Günü MesajlarıDoğum Günü Pastası Yazıları
Yeğene Doğum Günü MesajlarıBaldız için Doğum Günü Mesajları
Bacanağa Doğum Günü MesajlarıAblaya Doğum Günü Mesajları
Anneye Doğum Günü MesajlarıSevgiliye Doğum Günü Mesajları
Babaya Doğum Günü MesajlarıAğabeye Doğum Günü Mesajları
Teyzeme Doğum Günü MesajlarıKardeşe Doğum Günü Mesajları
2024'ün En Güzel SözleriKomik Doğum Günü Mesajları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum