Dünyanın En İyi 40 Oteli

Tatil ve seyahat anlayışı her geçen gün değişse de, dünyanın dört bir yanındaki bazı otellerin müşteri yoğunluğu her zaman sabit kalmayı başarıyor. İşte dünyanın en iti 40 oteli.
Dünyanın En İyi 40 Oteli

Dünyanın En Eşsiz 40 Oteli

Yıllar geçtikçe ve popüler zevkler değişime uğradıkça insanların seyahat alışkanlıklarının da değişmeye devam ediyor. Bazı lokasyonlar aniden popülarite kazanırken diğer yerler jeopolitik olaylar, elverişsiz döviz kurları gibi sebeplerle tercih edilemez hale gelebiliyor. Fakat gezegendeki en iyi oteller listesi sabit kalmaya devam ediyor. Bunun sebebi ise tatil yapılacak otelin hizmet ve lüks açısından mükemmel bir deneyim sunmasından kaynaklanıyor.


40. Amanpuri, Phuket, Tayland

Hilal şeklindeki bir kumsalın içinde yer alan, etrafınızdaki hindistan cevizi ağaçlarının altında parlak turkuaz denizi izlemek hiç Amanpuri Resort Otel’deki kadar huzurlu olmamıştı!

amanpuri,-phuket,-tayland.jpg


39. Qualia, Hamilton Adası, Avustralya

Dünyanın en iyileri arasında yer alan üst düzey tesis Qualia Hotel, Büyük Ada Resifi'nin yaklaşık yarısını kapsayan bir yerleşkeye sahiptir. Olağanüstü ada kaçışları için eşsiz bir yer.

qualia,-hamilton-adasi,-avustralya.jpg


38. Taj Diplomatic Enclave, Yeni Delhi

1903 yılında kurulan Taj Diplomatic Enclave, Asya'daki en büyük ve en iyi oteller grubundan biridir.

taj-diplomatic-enclave,-yeni-delhi.jpg


37. JK Place, Capri, İtalya

Capri adasında yer alan J.K. Place, Napoli Körfezi'nin panoramik manzarasına sahip açık yüzme havuzu sunmaktadır. Organik ve mevsimlik yemekler konusunda uzman JKitchen Restaurant'ta yöresel lezzetler ve Akdeniz mutfağı servis edilir.

jk-place,-capri,-italya.jpg


36. InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa, Fransız Polinezyası

Motu Piti Aau üzerinde konumlanan ve özel bir plaja sahip bu 5 yıldızlı tesis ve spa'da suyun üstüne inşa edilmiş özel villalar bulunmaktadır. Her bir villada, Bora Bora'nın çarpıcı manzarasına sahip geniş gölgeli bir teras yer almaktadır. Kalitenin ve huzurun açık adresi!

fransiz-polinezyasi.jpg


35. C Lazy U Ranch, Grand County, Kolorado

Doğal yaşamla iç içe bir tatil hayal ediyorsanız ve huzur bir seyahatte sizin için en önemli kriterse C Lazy U Ranch tam size göre!

c-lazy-u-ranch,-grand-county,-kolorado.jpg


34. Six Senses, Yao Noi, Tayland

Toplam 10 hektarlık huzurlu ve doğal bir ortamda yer alan Six Senses Yao Noi, şehirden uzakta sessiz bir kaçamak sunmaktadır. Doğa ve güzel manzaralarla çevrili tesis, özel havuzlu, kişisel uşaklı ve klimalı lüks villalarla hizmet vermektedir.

six-senses,-yao-noi,-tayland.jpg


33. Raffles, Singapur

Beş yıldızlı lüks bir otel olan Ascott Raffles Place, Raffles Place MRT İstasyonu'na 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Modern mobilyalarla gösterişli bir biçimde döşenen geniş konuk odalarında huzurlu bir tatil geçirmemeniz mümkün değil!

raffles,-singapur.jpg


32. Spectator Hotel, Charleston, Güney Karolina

Charleston'da 1920'lerden ilham alan butik Spectator Hotel, Charleston'un tarihi şehir pazarına ve Charleston Limanı'na yürüme mesafesinde yer almaktadır. Gizlice içki satılan bir yer tarzında tasarlanan bar, yasak döneminden ilham alınan alkollü içkiler sunmaktadır.

spectator-hotel,-charleston,-guney-karolina.jpg


31. Palace Hotel, Tokyo

Marunouchi iş bölgesinin doğrudan kalbinde yer alan ve 5 yıldızlı lüks bir konaklama olanağı sunan Palace Hotel Tokyo’nun en popüler otellerinden birisidir.

palace-hotel,-tokyo.jpg


30. Taj, Bangalore, Hindistan

Seyahat için Hindistan'a karar kılan turistler için bu listemizde bile tercih edilebilecek birkaç tane çok iyi otel mevcuttur. Bangalore bölgesinde yer alan Taj ise daha çok klasik zevke sahip olan insanlara hitap edecek bir dizayna sahiptir. Burada kendinizi sarayda gibi hissedeceksiniz.

taj,-bangalore,-hindistan.jpg


29. Jade Mountain, St. Lucia

Jade Mountain, Soufrière'de konaklama imkanı sunan, odaları deniz veya dağ manzaralı muhteşem bir oteldir. En yakın havaalanı olan St Lucia Hewanorra Havaalanı tesise 16 km mesafededir.

jade-mountain,-st.-lucia.jpg


28. Oberoi, Gurgaon, Hindistan 

The Oberoi Gurgaon ‘da lüks bir yemek deneyimi yaşamak isteyen konuklar farklı mutfaklardan yemek seçenekleri sunan threesixtyone° ile modern ve kaliteli Hint lezzetleri servis eden yemek alanı (Amaranta, Oberoi Patisserie ve Delicatessen) arasından seçim yapabilir veya uyumadan önce Piano Bar ve Cigar Lounge'da dinlenip yorgunluk atabilirler.

oberoi,-gurgaon,-hindistan .jpg


27. Sabi Sand Game Reserve, Güney Afrika

Kruger Ulusal Parkı bitişiğinde yer alan Sabi Sand Game Reserve, muhteşem bir bölgede konumlanmıştır. Yeşilliklerin içerisinde bulunan jakuzileriyle meşhur olan bu otel oldukça rağbet görmektedir.

sabi-sand-game-reserve,-guney-afrika.jpg


26. Nayara Resort, Spa & Bahçesi, Arenal Volkanı Ulusal Parkı, Kosta Rika

Arenal Volkanı'nın panoramik fonuna karşı konumlanan Nayara, Kosta Rika Yağmur Ormanı ile çevrili lüks bir butik otel ve spa'dır. Özel bungalovlarda 2 kişilik hidromasajlı küvet içeren özel bir teras sunulmaktadır.

nayara-resort,-spa--bahcesi,-arenal-volkani-ulusal-parki,-kosta-rika.jpg


25. Twin Farms, Barnard, Vermont

Burlington'daki en yakın ticari havalimanından yaklaşık bir buçuk saat uzaklıkta bulunan, Barnard'ı çevreleyen pastoral manzaraya yolculuk, Vermont, Çiftlikler deneyimine başlıyor.

twin-farms,-barnard,-vermont.jpg


24. Rosewood, San Miguel de Allende, Meksika

Yeşillikler içerisindeki bu muhteşem otel Rosewood, size unutamayacağınız bir deneyim vaadediyor. Manzaralı teraslarında geçireceğiniz inanılmaz saatleri ömrünüz boyunca unutamayacaksınız!

rosewood,-san-miguel-de-allende,-meksika.jpg


23. Lodge & Spa at Brush Creek Ranch, Saratoga, Wyoming

Lodge & Spa at Brush Creek Ranch, Wyoming'de yer alan turistlerin oda bulmak için aylar öncesinden rezervasyon yaptırdığı muhteşem bir oteldir. Ayaklarınızı soktuğunuz havuzdan itibaren ufuk çizgisi ayaklarınızın altında!

lodge--spa-at-brush-creek-ranch,-saratoga,-wyoming.jpg


22. Montage Kapalua Bay, Maui, Hawaii

Pitoresk Kapalua Körfezi'nde yer alan bu okyanus kıyısındaki 96 dönümlük tesis dünya üzerindeki en iyi otellerden biri olarak anılmaktadır.

montage-kapalua-bay,-maui,-hawaii.jpg


21. Rancho Santana, Rivas, Nicaragua

Tenis kortu bulunan Rancho Santana: Casa Santana, El Limón'da yer almaktadır. Rancho Santana: Casa Santana, San Juan del Sur'a ve San Jorge'ye 31 kilometre uzaklıktadır. Augusto Cesar Sandino Uluslararası Havaalanı 78 kilometre uzaklıktadır.

rancho-santana,-rivas,-nicaragua.jpg


20. Lodge at Edgewood Tahoe, Lake Tahoe, Nevada

The Lodge at Edgewood Tahoe, Stateline’de, North Bowl’a 5 km, Boulder’a ise 5 km uzaklıkta yer almaktadır. Nevada'da bulunan bu otel dünyanın en iyi otelleri sıralamasında ilk 10'da yer almaktadır. 

lodge-at-edgewood-tahoe,-lake-tahoe,-nevada.jpg


19. Tambo del Inka, a Luxury Collection Resort & Spa, Sacred Valley, Peru

İnkaların Kutsal Vadisi'nde ayrıcalıklı bir konuma sahip lüks Tambo del Inka, Urubamba'daki Machu Picchu'ya özel tren istasyonuna sahip tek oteldir.

tambo-del-inka,-a-luxury-collection-resort--spa,-sacred-valley,-peru.jpg


18. Mandarin Oriental, Bangkok

Bu lüks tesis, Bangkok şehir merkezindeki güzel manzaralı Chao Phraya Nehri'nin yanında yer almaktadır. Tik ağacından yapılmış mobilyalar ve Tay ipeklerle dekore edilmiş odalar sunan bu muhteşem otel dünyanın en iyi otellerinden birisidir.

mandarin-oriental,-bangkok.jpg


17. Saxon Hotel, Villas & Spa, Johannesburg, South Africa

Lüks ve geniş süitler sunan Saxon Hotel, Villas & Spa, Sandton'ın şehir merkezine 5 km ve Rosebank Alışveriş Merlezi'ne ise 10 km uzaklıktadır. Johannesburg Uluslararası Havaalanı 40,5 km ve Lanseria Uluslararası Havaalanı 29 km mesafededir.

saxon-hotel,-villas--spa,-johannesburg,-south-africa.jpg


16. Huka Lodge, Taupo, New Zealand

Waikato Nehri’nin kıyısında 6,8 hektarlık kırsal bir arazi üzerinde yer alan Huka Lodge, meşhur Huka Şelalesi’ne yalnızca 10 dakikalık yürüme, Wairakei Uluslararası Golf Sahası’na ise 5 dakikalık sürüş mesafesindedir.

huka-lodge,-taupo,-new-zealand.jpg


15. Rambagh Sarayı, Jaipur, Hindistan

Bakımlı bahçeleri bulunan güzel Hint mimarisine sahip lüks Taj Rambagh Palace, Jaipur Kralı'nın (Maharaja) eski ikamet yeridir. Günümüzde lüks bir otel olarak hizmet veren tesis, City Palace, Hawa Mahal ve Jantar Mantar'a yaklaşık 3,5 km uzaklıktadır. Jaipur Havaalanı’na ise 11 km mesafede yer almaktadır.

rambagh-sarayi,-jaipur,-hindistan.jpg


14. La Réserve - Hôtel & Spa, Paris  

Romantik bir balayı tatili için en sık tercih edilen oteller arasında yer alan La Reserve, dünyada ciddi ciddi popüler bir otel haline gelmiştir. 

la-réserve---hôtel--spa,-paris-.jpg


13. La Residence, Franschhoek, Güney Afrika

Doğa ile iç içe, huzuru yakalamak istediğiniz bir seyahat hayal ediyorsanız burası tam da size göre!

la-residence,-franschhoek,-guney-afrika.jpg


12. Eolo – Patagonia’s Spirit, El Calafate, Arjantin

Arjantin'de yer alan bu devasa otel, dünyanın en lüks ve en pahalı otellerinden birisidir. Buradaki hizmet kalitesini dünyanın dört bir yanındaki otellerle kıyaslamak neredeyse imkansızdır.

eolo-–-patagonia’s-spirit,-el-calafate,-arjantin.jpg


11. Six Senses Douro Valley, Lamego, Portekiz

Bu tesis, UNESCO Dünya Mirasları listesindeki Douro Vadisi'nde yer alan teraslı üzüm bağlarının ve Douro Nehri'nin manzaralarını sunan bir tepede kurulmuştur. Tarihi 19. yüzyıla kadar uzanan bu yenilenmiş malikane, dinlendirici spa uygulamaları, şarap tadımları ve ayna efekti yaratan açık sonsuzluk havuzu sunmaktadır.

six-senses-douro-valley,-lamego,-portekiz.jpg


10. Inkaterra Hacienda Urubamba, Sacred Valley, Peru

Bu muhteşem manzaraya doğru uzanıp kulaklığınızdaki dinlendirici müzik eşliğinde kitabınızı okumayı br hayal etsenize!

inkaterra-hacienda-urubamba,-sacred-valley,-peru.jpg


9. Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa

Tropikal çiçeklerle donatılmış Four Seasons Resort Maldives at Kuda Huraa, kendi mercan adası üzerinde geleneksel bir Maldiv köyü olarak tasarlanmış bahçe stilinde bir tesistir. Malé Uluslararası Havaalanı'na sürat teknesiyle sadece yarım saat uzaklıktaki tesiste yıl boyu güneşlenme, sörf yapma ve dalış imkanı sunulmaktadır.

four-seasons-resort-maldives-at-kuda-huraa.jpg


8. Oberoi Amarvilas, Agra, Hindistan

Tac Mahal'e sadece 600 metre mesafedeki Oberoi Amarvilas Agra, düz ekran TV ile donatılmış 5 yıldızlı lüks konaklama birimleri sunmaktadır.

oberoi-amarvilas,-agra,-hindistan.jpg


7. Nayara Springs, Arenal Volkanı Ulusal Parkı, Kosta Rika

Nayara Springs, La Fortuna şehir merkezine sade 7 km mesafede yer alan, tropikal yağmur ormanları ile çevrili güzel, sadece yetişkinlere hizmet veren bir butik oteldir.

nayara-springs,-arenal-volkani-ulusal-parki,-kosta-rika.jpg


6. Temple House, Chengdu, Çin

Temple House, Chengdu'da, şehir merkezinde, Chunxi Yolu üzerinde, Daci Tapınağı'nın hemen yanında yer almaktadır. Modern odalar ve servisli daireler geleneksel Çin dokunuşları ile oluşturulmuştur.

temple-house,-chengdu,-cin.jpg


5. Mulia, Bali, Endonezya

Nusa Dua'da Geger Plajı'na 5 kilometre ve Pasifika Müzesi'ne 6 kilometre uzaklıkta yer alan Mulia Home Stay, Bali Uluslararası Kongre Merkezi'ne 6 kilometre uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Ngurah Rai Uluslararası Havaalanı 10 kilometre mesafededir.

mulia,-bali,-endonezya.jpg


4. Inverlochy Castle Hotel, Torlundy, İskoçya

Güzel İskoç West Highlands manzarasının içinde yer alan 19. yüzyıldan kalma Inverlochy, ödüllü bir lüks otel ve restorandır. Fort William şehir merkezi sadece 6,4 km uzaklığındadır.

inverlochy-castle-hotel,-torlundy,-iskocya.jpg


3. Inkaterra La Casona, Cuzco, Peru 

Kolonyal tarzda seçkin bir tarihi konakta faaliyet gösteren Inkatterra, mermer şömineli lüks konaklama birimleri, taş dekorlu İspanyol galerisi ve orta avlu sunuyor.

inkaterra-la-casona,-cuzco,-peru.jpg


2. Frangipani Beach Resort, Anguilla

Frangipani Beach Resort and Residence Anguilla'nın konukları, Asya ve Akdeniz yemeklerinin yanı sıra deniz ürünleri yemekleri ve Antiller'e özgü sokak lezzetleriyle öne çıkıyor.

frangipani-beach-resort,-anguilla.jpg


1. Ballyfin, County Laois, İrlanda

Slieve Bloom Dağları'nın eteğinde yer alan Ballyfin Country Laois , tarihi bir mimari evde İrlanda misafirperverliğini sunmaktadır.

ballyfin,-county-laois,-irlanda.jpg


BONUS

Sueno Hotels Deluxe Belek

Sueno Otelleri'nin en genç üyesi olan Sueno Hotels Deluxe Belek kalitesiyle Türkiye'deki turizm sektörüne yön vermeye devam ediyor.

sueno-hotel-deluxe-belek.jpg

7 yıldızlı tatil keyfini haftada 4 gün konserle taçlandıran Sueno Hotels Deluxe Belek, hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Müşterilerine Ebru Gündeş, Sibel Can, Altay, Enbe Orkestrası eşliğinde haftada 4 konser ve sınırsız hizmet sunan Sueno Ailesi turizm alanındaki tecrübesiyle öncü olmaya devam ediyor.


Önerilen İçerik; Sıra Dışı Banyo Konseptleriyle Dikkat Çeken 13 Otel!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum