Mutlaka Görmeniz Gereken Dünyanın En İlginç Otelleri

Yaz sezonunun açılmasıyla beraber tatilcilerin otel arayışı hız kazandı. Herkes şehrin gürültüsünden uzak rahatlama alanları arıyor. Tatilcilere en iyi fırsatları sunabilmek için Dünya'nın en iyi otellerini derledik.
Mutlaka Görmeniz Gereken Dünyanın En İlginç Otelleri

 Yaz mevsiminde bütün insanlar tatil yapmak amacıyla ideal dinlenme istirahat yerleri arar. Yeni iş dönemine daha zinde, stressiz girebilmek için iyi bir tatil dönemi geçirmek çok önemlidir. Aynı şekilde çocuklar için de yeni eğitim-öğretim yılı öncesi farklı ve güzel bir tatil çok verimli olacaktır. Bu tarz bir tatili yapabileceğiniz binlerce otel var. Bu konuda sizlere yardımcı olabilmek adına Dünya’nın en iyi otellerini sizler için derledik. İçerisinde Dünyanın En Lüks ve Pahalı Otelleri'nin yer aldığı ilginç ve gözde oteller listesi...


Kingston Treehouse (Güney Afrika): Bu lüks otelde gökyüzünü yattığınız yerden seyredebilir ve çok fantastik bir tatil sezonu geçirebilirsiniz.

kingston-treehouse.jpg


Attrap Reves (Fransa): Oda büyüklüğünde bir balonun içinde konaklama. ‘Nasıl bir duygudur acaba?’ dediğinizi duyar gibiyim. İnsanların hemen hemen hiçbiri böyle bir yerde tatilini geçirmemiştir. Burada yapacağınız tatil çok farklı ve huzur dolu geçecek.

attrap-reves.jpg


Plane (Kosta Rika): 1965 yılında 727 uçak gövdesinin belirli restorasyon çalışmaları yapılarak dizayn edilmesinden oluşan bir otel. İlginç ve eğlenceli bir tatil için iyi bir seçenek sayılabilir.

plane-otel.jpg


Mirror Cube Tree House (İsveç): Ormanın içerisinde ahşaptan yapılmış odalar. Doğayla iç içe olmanızı sağlayacak bir dinlenme fırsatı.

mirror-cube-tree-house-2.jpg


Berlin Caravan Otel (Almanya): Karavanlardan oluşturulan bu otel doğa koşullarının tatilinizi olumsuz etkilemesini engelliyor.

berlin-caravan-otel.jpg


Free Spirit Spheres (Kanada): Sizlere daha özgür bir tatil ve rahatlama imkanı sunacak otantik bir tatil yeri.

free-spirit-spheres-otel.jpg


Fairy Chimney Otel (Türkiye): Kapadokya'nın turizm açısından en güzel yerlerinde bir otel.

fairy-chimney-otel.jpg


Giraffe Manor (Kenya): Yeşillikler içerisine kurulmuş bir otel ve etrafınızda Afrika’nın en ilginç hayvanlarından zürafalar. Bu kesinlikle çok renkli bir tatil demek.  

giraffe-manor-otel-2.jpg


Ascher Cliff (İsviçre): Akarsular ve muhteşem bir dağlık alanın içerisinde kurulmuş bu otel farklı bir heyecan arayanların ortak adresi olmuş durumda.

ascher-clff.jpg


Kakslauttanen Otel (Finlandiya): Kış aylarının vazgeçilmez karlı sporlarını uygulamanın ve heyecan verici kutup ortamını yaşamanın en doğru yeri.  

kakslauttanen-otel.jpg 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.