Dünyanın En Çok Görüntülenen 15 Youtube Videosu - 2024

En popüler video paylaşım sitesi olan YouTube üzerinde, bugüne kadar en çok hangi videolar izlendi biliyor musunuz? İşte detaylar.
Dünyanın En Çok Görüntülenen 15 Youtube Videosu - 2024

YouTube, insanların hayatlarına dokunan, eğlendiren ve hatta bazen ilham veren birçok videoya ev sahipliği yapmaktadır. Bu devasa video platformunda milyarlarca insan, birbirinden farklı içeriklerle vakit geçirerek bilgi edinmekte, gülmekte, müzik dinlemekte ve dünyanın dört bir yanından gelen ilham verici hikayelere tanıklık etmektedir. YouTube tarihinde en çok izlenen videolar ise gerçek bir fenomene dönüşmüş, milyarlarca izleyici tarafından paylaşılmıştır. İşte YouTube'un en çok izlenen videolarıyla ilgili ilginç bir derleme!

En Çok İzlenen Videolar

SıraVideoİzlenme SayısıYüklenme Yılı
1Baby Shark12.8 milyar18 Haziran 2016
2Despacito8.1 milyar13 Ocak 2017
3Johny Johny Yes Papa6.7 milyar8 Ekim 2016
4Bath Song6.2 Milyar2 Mayıs 2018
5Shape of You5.9 milyar30 Ocak 2017
6See You Again5.9 milyar6 Nisan 2015
7Phonics Song with Two Words5.3 milyar6 Mart 2014
8Wheels on the Bus5.2 Milyar15 Temmuz 2012
9Uptown Funk4.9 milyar27 Şubat 2018
10Renkleri Öğrenin4.8 milyar19 Kasım 2014
11Gangnam Style4.8 milyar24 Mayıs 2018
12Dame Tu Cosita4.3 milyar5 Nisan 2018
13Sugar3.8 milyar14 Ocak 2015
14Roar3.8 milyar5 Eylül 2013
15Counting Stars3.7 Milyar31 Mayıs 2013

En Çok İzlenen YouTube Videoları

YouTube, dünyanın en popüler video paylaşım platformlarından biridir. Milyarlarca kullanıcısıyla, platformda her gün milyonlarca video izlenmektedir.

İşte en çok görüntülenen YouTube videoları...

1. Baby Shark - 12.8 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Baby Shark, 12.8 milyar izlenmeyle YouTube tarihindeki en popüler video olmuştur. 18 Haziran 2016'da yüklenen bu renkli ve eğlenceli çocuk videosu, dünya genelinde milyonlarca çocuğun favorisi haline gelmiştir.

2. Despacito - 8.1 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Luis Fonsi ve Daddy Yankee'nin seslendirdiği Despacito, 8.1 milyar izlenmeyle YouTube'un ikinci en çok izlenen videosu konumundadır. Bu şarkı, enerjik Latin ritmiyle müzik listelerinde uzun süre zirvede kalmış ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

3. Johny Johny Yes Papa - 6.7 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Çocuklar için eğitici şarkılar sunan Johny Johny Yes Papa, 6.7 milyar izlenmeyle YouTube'un en popüler üçüncü videosudur. Bu sevimli şarkı, çocukların öğrenirken eğlenmelerini sağlamaktadır.

4. Bath Song - 6.2 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Çocukların sevgilisi olan çocuk şarkılarından Bath Song, 6.2 milyar izlenmeyle YouTube'un en çok izlenen beşinci videosudur. Bu şarkı, çocukların banyo yapma sürecini eğlenceli hale getirmekte ve onlara ritim duygusunu aşılamaktadır.

5. Shape of You - 5.9 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Ed Sheeran'ın seslendirdiği Shape of You, 5.9 milyar izlenmeyle en çok izlenen dördüncü YouTube videosudur. Bu şarkı, popüler müziğin sınırlarını zorlayarak dinleyicilere eşsiz bir deneyim sunmuştur.

6. See You Again - 5.9 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Wiz Khalifa'nın See You Again adlı şarkısı, 5.9 milyar izlenmeyle YouTube'un en popüler altıncı videosudur. Bu duygusal şarkı, "Hızlı ve Öfkeli" serisinin bir parçası olarak, hayatı kaybeden bir dostun anısına saygı niteliği taşımaktadır.

7. Phonics Song with Two Words - 5.3 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Eğitici çocuk videosu olan Phonics Song with Two Words, 5.3 milyar izlenmeyle YouTube'un en çok izlenen yedinci videosudur. Bu video, çocuklara temel sesleri öğretmek ve kelime dağarcıklarını genişletmek için interaktif bir şekilde tasarlanmıştır.

8. Wheels on the Bus - 5.2 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Wheels on the Bus, 5.2 milyar izlenmeyle YouTube'un en çok izlenen onuncu videosudur. Bu çocuk şarkısı, çocukların şarkı söyleyerek ve hareket ederek eğlenceli bir yolculuğa çıkmalarını sağlamaktadır.

 

9. Uptown Funk - 4.9 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Bruno Mars ve Mark Ronson'ın işbirliğiyle ortaya çıkan Uptown Funk, 4.9 milyar izlenmeyle en popüler dokuzuncu YouTube videosudur. Bu şarkı, funk ve R&B tarzını bir araya getirerek dans etmeyi ve eğlenmeyi sevenlere hitap etmektedir.

10. Renkleri Öğrenin (Miroşka TV) - 4.8 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Eğitici bir video olan Renkleri Öğrenin, 4.8 milyar izlenmeyle YouTube'da en çok izlenen dokuzuncu video olarak öne çıkmaktadır. Bu video, çocuklara renkleri tanıtmak ve öğretmek için canlı renkler ve ilgi çekici görseller kullanmaktadır.

YouTube camiasında kimin lider olduğunu merak ediyor musunuz? Cevabınız evet ise en çok aboneye sahip YouTube kanalları isimli içeriğimize göz atabilirsiniz.

11. Gangnam Style - 4.8 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Dünya çapında bir fenomen haline gelen Gangnam Style, 4.8 milyar izlenmeyle YouTube'da 11. sırada yer almaktadır. Güney Koreli şarkıcı PSY tarafından seslendirilen bu şarkı, bulaşıcı dansıyla birçok insanın dikkatini çekmiş ve viral bir hit haline gelmiştir.

12. Dame Tu Cosita - 4.3 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Yeşil uzaylı dansıyla hatırlanan Dame Tu Cosita, 4.3 milyar izlenmeyle en çok izlenen on üçüncü YouTube videosudur. Bu eğlenceli şarkı ve dans, sosyal medyada bir viral haline gelerek birçok insanın ilgisini çekmiştir.

13. Sugar - 3.8 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Maroon 5 grubunun Sugar adlı parçası, 3.8 milyar izlenmeyle YouTube'da en popüler on dördüncü video olarak yer almaktadır. Bu şarkı, insanların romantik anlarında çalan bir melodiye sahip olup dünya genelinde geniş bir hayran kitlesi bulunmaktadır.

14. Roar - 3.8 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry'nin Roar adlı şarkısı, 3.7 milyar izlenmeyle YouTube'un en çok izlenen on dördüncü videosudur. Bu şarkı, cesaret ve güç temasını işleyerek dinleyicilere ilham veren bir mesaj sunmaktadır.

15. Counting Stars - 3.7 Milyar

En Çok İzlenen YouTube Videoları

31 Mayıs 2013 yılında bomba gibi bir giriş yapan Counting Star, günümüzde şuan bile sevilerek dinlenilmektedir. 3.7 milyar izlenmeye ulaşan bu video her geçen gün yükselmeye devam ediyor.

En çok izlenen YouTube videosu hangisi?

2024 yılı itibariyle en çok izlenen YouTube videosu 12.8 milyar izlenmeyle Baby Shark'a aittir. Bu video 18 Haziran 2016 tarihinde yüklenmiştir.

YouTube videolarından nasıl para kazanabilirim?

YouTube'dan para kazanmak için, YouTube Ortaklık Programı'na başvurmanız ve belirli bir abone ve izlenme sayısına ulaşmanız gerekmektedir. Ardından reklam gelirleri ve sponsorluk anlaşmaları yoluyla para kazanabilirsiniz.

En çok izlenen video kategorileri hangisi?

Kategoriye göre en popüler videolar, eğlence, müzik, spor, eğitim ve teknoloji kategorilerinde yer alan videolardır.

YouTube'da izlenme sayısını artırmak için ne yapabilirim?

İzlenme sayısını artırmak için, kaliteli içerik üretmeli, hedef kitlenize uygun videolar paylaşmalı, başlık ve açıklamalarda etkili anahtar kelimeler kullanmalı, çekici thumbnail'lar oluşturmalı ve izleyicilerle etkileşimde bulunmalısınız.

YouTube'da telif haklarına nasıl dikkat etmeliyim?

Telif haklarına dikkat etmek için, yalnızca kendi içeriklerinizi kullanmalı veya kullanacağınız içeriklerin telif hakkı izinlerine sahip olmalısınız. Telif hakkı ihlali durumunda, içeriğinizin silinmesi veya kanalınızın kapatılması gibi yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.