Dünyanın En Ünlü & Lüks Otelleri

Her şeyden uzak kafanızı dinlemek güzel bir tatil mi yapmak istiyorsunuz? Sizin için her şeyi düşünmüş, dünyanın en güzel otelleri. Bu otellerde kaldığınız sürede kendinizi bulutların üstünde hissedeceksiniz.
Dünyanın En Ünlü & Lüks Otelleri

1. Dubai- Burj Al Arab

Dünyanın en lüks oteli olarak biliniyor. Burj Al Arab, Arap Kulesi anlamına gelse de, mimari açıdan denizde yüzen bir yelkeni andırdığı için Yelken Otel de denilmektedir. Otelin dış yüzeyi hem mevcut ağırlığı azaltmak hem de sıcak havanın sirkülasyonunu sağlamak amacıyla büyük bez kumaşlardan yapılmıştır. Bu yönüyle de geceleri projektörlerle aydınlatılan dış yüzeyde değişik renk figürleri oluşmaktadır.

Dünyanın En Lüks ve Pahalı 15 Oteli içeriği ziyaret ederek, bu listede yer alan birçok otelinde bulunduğu en pahalı ve lüks otellere bakabilirsiniz.

dubai


2. ABD Las Vegas- Wynn

Las Vegas’ ın en iyi oteli olarak seçilmiştir. Lüks tesiste spa, havuzlar ve birçok markanın kolaylıkla bulunabileceği mağazalarının olduğu otelde çok güzel saatler geçirebilirsiniz.

wynn


3. Maldivler- Conrad Maldives Rangali Island

Geniş özel villalarıyla size unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazır olan otel, 2 ayrı ada üzerine konumlanmıştır. Sadece camdan yapılmış, denizin altında yer alan restoranı vardır. Odalardan görünen deniz ve plaj manzarasının tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

maldivler


4. Tanzanya- Beho Beho

Çok lezzetli yemekleriyle, servisin olağanüstü olması, odalarının konforuyla sizlere eşsiz bir tatilin kapılarını aralayan Beho Beho insanlarının sıcakkanlılığıyla da sizi kendine çekmeyi başarıyor.

beho


5. Hindistan- Kerala

Doğal güzellikleriyle meşhur Kerala eyaletinde, su kanallarının arasında yapacağınız tekne turu ve vahşi doğasında yapacağınız trekkingler ile turistlerin gönlünü fethetmeyi başaran güzellikteki yer.

kerela

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum