Görenlerin Dönüp Bir Daha Baktığı Dünyanın En Garip 10 Çifti

Birlikte göründüklerinde her zaman kafanızı karıştıracak olan çiftleri sizin için derledik. İşte aslında var olduğuna inanamayacağınız ilginç çiftler...
Görenlerin Dönüp Bir Daha Baktığı Dünyanın En Garip 10 Çifti

Dünyanın En Garip Çiftleri

Sevginin önünde hiçbir şey duramaz, sevgililerin kendileri bile! Dünya üzerindeki bu çiftler birbirlerinden fizik ya da mental olarak farklı olsalar da sevgili olmuşlardır. Bundan yola çıkarak bizler de dünyanın en garip çiftleri listesini yaparken herkesin herkesle aşk yaşayabileceğini ve kesinlikle dış görünüşlerin etkili olmadığını belirtmek isteriz.

İşte çeşitli farklılıklarıyla dikkatleri çeken dünyadaki en ilginç çiftler;

1. Ahmet Muhammed ve Safia Abdulleh

ilginç çiftler

2009 yılında evlenen çiftin görünüşlerinden neyin garip olduğunu anlamamış olabilirsiniz. Evlendiklerinde Ahmet 112 yaşındaydı, Safia ise 17 yaşında bir gençti ve aralarında 95 yaş farkı vardı. Ahmed'in altıncı evliliğiydi.

2. Paulo Gabriel da Silva Barros ve Katyucia Hoshino

ilginç çiftler

Her ikisinin de boyları hemen hemen eşittir. Bu çift sosyal medyada buluşup aşık olurlar. Brezilyalı çift, aynı zamanda dünyanın en kısa çifti olma rekorunu elinde tutuyor.

3. Liu Ye ve Liu Ye

ilginç çiftler

Evet doğru okudunuz. Düşündüğünüz gibi kendisinin bir adaşı ile evlenmemiştir. Aslında kendisi ile evlenmiştir. Bu Çinli adam kendisinin karton kopyasıyla yemin ettiği törenle evlendi.

4. Sultan Kösen ve Merve Dibo

ilginç çiftler

Aşk, tüm şekil ve boyutlara girebilir mi? Bunun doğruluğunu kanıtlamak için Sultan Kosen ve Merve Dibo çiftimize bakalım. Guinnes Rekoruna adını yazdırmış Sultan 8'2 uzunluğunda ayakta duran dev bir adamdı, sevgilisi ise 5,9 uzunluğunda. Sultan, Merve'yi bulana kadar kendisi için uygun bir kadın bulmakta çok zorlandı. Her ne kadar başlangıçta Merve'nin ailesi destek vermese de onlar hep birbirlerinin yanında oldular.

5. Jayla Cooper ve Jose Griggs

ilginç çiftler

Bu çifti görünce rahatsız olabilirsiniz. Ancak hikayesini okuduğunuzda fikriniz değişebilir. Jayla Cooper, Lösemi teşhisi konulduğunda yaşadığı en büyük üzüntü gelin olamayacağıydı. Ailesi de son isteğini yerine yetirmek için Jayla'yı evlendirmek istedi. Dallas'taki Çocuk Tıp Hastanesi'nde kaldığı süre boyunca birlikte yaşadığı 7 yaşındaki arkadaşı Jose Griggs'le evlenmiştir. Evlilikleri sadece sembolik de olsa sonuçta Jayla mutlu olmuştur.

Dünyadaki en ilginç düğün adetlerini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

6. Davecat ve Sidore Kuroneko

ilginç çiftler

Davecat bir robot hayranıdır. Sidore Kuroneko adında sentetik bir robot bebekle evlenmiştir. Hatta Elena Vostrikova adlı başka bir robot bebeği de kendisine metres tutmuştur. Elena'nın biseksüel olduğunu aynı zamanda birbirlerinin kız arkadaşları olduğunu söylemektedir.

7. Sal9000 ve Nene Anegasaki

ilginç çiftler

Sal9000'in bir insan ismi olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Bu japon adam sevdiği oyun karakteri, Nene Anegasaki'yi Love Plus adlı bir flört uyarma oyunu oynarken tanıdı. Ne kadar da saçma geliyor öyle değil mi?

8. Amy Wolfe ve 1001 Nacht

ilginç çiftler

Listemizin 3. sırasında yerini kapmayı başaran Wolfe'nin aşkı rollercoaster yolculuğu. Ona 3.000 küsür kez biniş yaptıktan sonra aşık oldu. Bunu yaparken de cinsel olarak tatmin olduğunu söylüyor. Saçma ama yaptığı şeyden mutlu ise yargılamak pek de doğru değil.

9. Amanda Rodgers ve Sheba

ilginç çiftler

Resme bakıp tahmin ettiğiniz gibi bu kadın köpeğiyle evlenmiştir. 48 yaşındaki kadın erkeklerden bıkmıştı ve kendisi için iyi bir ruh bulduğunu dile getirdi. 200 misafirini 2014'te yapmış olduğu düğününde ağırladı. Köpeğin mutlu olup olmadığını bilmiyoruz. Ama Amanda kesinlikle mutlu görünüyor.

Dünya üzerindeki garip düğün gelenekleri anlattığımız içeriğimize erişmek için buraya tıklayın.

10. Chadil Deffy ve Ann Kamsuk

ilginç çiftler

Evleneceklerdi fakat düğünlerini bazı nedenlerden ötürü defalarca ertelediler. Ann bir araba kazasında öldüğünde, Chadil onunla evlenmenin onun sevgisi kutlamanın en iyi yolu olduğunu söyledi. Hiç bir zaman göremeyeceğiniz biriyle evlenir miydiniz? Aşk böyle bir şey galiba bize söylenecek söz bırakmıyorlar...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum