En Kötü ve En İlginç 10 Düğün Fikri

Her insan bir kere de olsa düğüne gitmiştir. Gittiğiniz en ilginç düğün hangisiydi? Sizler için derlediğimiz bu içerikteki düğün fikirlerine oldukça şaşıracaksınız.
En Kötü ve En İlginç 10 Düğün Fikri

En İlginç Düğün Fikirleri

İnsanların hayatı boyunca yaşadığı en özel ve güzel günlerden biri olan düğün nasıl planlanır? Bu planları yaparken farklı ve sıra dışı düşünceleri gerçekleştirmek için ne kadar cesaretli olunabilir? İşte sizler için listelediğimiz en ilginç ve tuhaf düğü n fikirleri;

ilginc-dugun.gif


1. Büyük Elbise

Kendi düğününde göz alıcı bir elbise giymek isteyen bayan olayı biraz abartmış! 

buyuk-elbise.jpg


2. Star Wars Temalı Düğün

Enteresan ve bir o kadar da ilginç olan Star Wars'dan esinlenmiş bu çiftin amacını anlamış değiliz.

star-wars-temali-dugun.jpg


3. İç Çamaşırlı Erkekler!

Anlamsızca iç çamaşırlarıyla mutlu bir şekilde zıplayan erkeklerden hangisi damat merak ediyoruz. Ya da orada bir damat var mı?

ic-camasirli-erkek-dolu-dugun.jpg


4. McDonalds'da Bir Düğün Günü

Muhtemelen bu çiftin McDonalds'da özel bir anılarının olması gerek. Yoksa fast fooda olan sevgilerinden dolayı McDonalds'da bir düğün yapmak istemeleri kulağa pek hoş gelmiyor. Ancak fiziklerinden anlaşılacağı üzere fast food kültürüne bir hayli bağlılar!

mcdonaldsda-bir-dugun-gunu.jpg


5. Düğün Arabası; Kepçe

Kötü hava şartları onlara engel olamadı! Yüzlerinden mutluluk akan çiftin hiçbir şey umrunda değil! Soğuk bile!

dugun-arabasi-bir-kepce.jpg


6. Yarı Çıplak Düğün

Düğünün genel konseptinde gelin ve damatın çıplak olmasının dışında tüm davetlilerin de yarı çıplak olması ilginç olmuş! Ya masraftan kaçınmak ya da havanın çok sıcak olması! 

yari-ciplak-dugun.jpg


7. Pandalı Düğün

Çiftin en özel günlerinden biri olan düğününde, neden yanlarında panda kostümü giymiş birinin olduğunu bilmiyoruz. Fakat bu durumu ileride çocuklarına açıklamaları gerekebilir.

pandali-dugun.jpg


8. Geline Benzeyen Düğün Pastası

Neden eşine benzeyen bir pastayı başkasına yedirmek istersin ki? Düğün pastasını eşine benzeterek hazırlatan damat eşini oldukça üzmüş olsa gerek! Gelinin yüz ifadesi facia!

geline-benzeyen-dugun-pastasi.jpg


9. Geline Saldıran Fil

Düğününde bir filin olmasını istemeleri başta kulağa hoş geliyor. Fakat sonradan bu fikrin pek de iyi olmadığını anlamışlar. Gelinin kafasını ağzına sokan fil, nedense insanları paniğe uğratmadı. Belliki eğitimli bir fil :)

geline-saldiran-fil.jpg


10. Grafitili Kıyafet

Düğüne katılan herkesin kıyafetinde kişisel yazılar olması oldukça kötü durmuş. Gelin ve damadın bu garip halleri manevi açıdan değerli olsa da görüntü olarak çok itici.

grafiti-elbise-001.jpg


Önerilen İçerik; Dünyadan İlginç Gelenekler!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.