Dudak Dolgusu ve Jawline Dolgusu, Alt Yüzü Yeniden Şekillendirmek İçin Mükemmel Kombinasyondur!

Dolgun ve hacimli dudakların çekiciliği konusunda hemfikiriz...Yüzün diğer özellikleri gibi dudaklarda da zamanla değişiklikler olabilir.
Dudak Dolgusu ve Jawline Dolgusu, Alt Yüzü Yeniden Şekillendirmek İçin Mükemmel Kombinasyondur!

Dolgun ve hacimli dudakların çekiciliği konusunda hemfikiriz...Yüzün diğer özellikleri gibi dudaklarda da zamanla değişiklikler olabilir. Kolajen tükenmesine bağlı hacim kaybı ve güneş bile, bu hassas bölgeyi, incelmiş cilde ve kırışıklık oluşumuna neden olduğu gibi hacmini azaltabilir. Dudaklar ince ise, endişeli veya kızgın bir görünüm yaratır, böyle hissetmediğiniz zamanlarda dahi... Günümüzde daha dolgun çene hattı ve dudak şekli trendi tersine konuşmalara odaklanıldığında, ağız çevresindeki bu hacim eksikliği daha da yetersiz görünebilir.

Dudak Dolgusu ve Jawline Dolgusu

Enjekte edilebilir bir prosedür uygulanarak dudak büyütme yapılabilir. Dermal dolgular, dudağın stratejik olarak seçilmiş bölgelerine veya dudakları çevreleyen bölgelere farklı tekniklerle enjekte edilir. Çoğunlukla dudaklara tercih edilen enjeksiyonlar, çevredeki bölgelere yapılan enjeksiyonlar kadar hacim oluşturmada da önemli olabilir. Örneğin; hyaluronik asit bazlı dermal dolgular, çene hattını yeniden şekillendirmek ve sıkılaştırmak için harika bir cerrahi olmayan seçenektir. Bu dermal dolgu tedavisinin dudaklarına şekil ve hacim kazandırmak isteyenlere kalıcı ve etkili bir çözüm sunduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca jawline dolgusu ile desteklendiğinde, yüze etkili, çekici ve genç görünümü bir kez daha kazandırıyor! Bu nedenle, dermal dolgular oldukça popüler hale geldi ve her yaştan insan tarafından da çok talep ediliyor.

Dudak Dolgusu ve Jawline Dolgusu

Dermal yüz dolgusu dudaklara ve çene hattına enjekte edilmeden önce dudakları ve çene bölgesini uyuşturmak için bir anestezik krem sürülür. Daha sonra, önceden belirlenmiş alanlara ya dudaklara, dudak çevresine ya da jawline hattının bir kombinasyonu olarak yeterli miktarda dermal dolgu maddeleri enjekte edilir.

İşlem tamamlandıktan sonra küçük bir miktar şişlik ve morarma olabilir ancak bu kısa sürede geçecektir. Genellikle enjeksiyonlardan hemen sonra başlayan bir miktar şişlik normaldir. Bunu azaltmak için buz kompres uygulanabilir. 

Dudak Dolguları Neler Başarabilir?

Dudak dolgusu dudaklara hacim kazandırmak için kullanılabilir ve sonuçlar hemen alınır. Dudak dolgusu ile dudak enjeksiyonu prosedürünün hemen ardından hastanın daha dolgun ve hacimli dudakları olacaktır.

Dudak Dolgusu Enjeksiyonları Acıyor mu?

Topikal anestezik kullandığımız tüm dermal dolgu maddeleri lidokain içerdiği için çoğu hasta enjeksiyon işlemi sırasında çok az rahatsızlık yaşar. Dolgu maddeleri içinde az miktarda bulunan anestezik maddeler acı hissini ortadan kaldırır.

Sonuçlar Ne Zaman Görünür Olacak?

Değişiklikler doğrudan tedavinin ardından görülebilmek ile birlikte, tam sonuçlar yaklaşık bir hafta sonunda ödeminiz tam geçtiğinde belli olacaktır.

Dudak Dolgusu ve Jawline Dolgusu

Dolgu Enjeksiyonunun Yan Etkileri Nelerdir?

Dudak dolgusu veya jawline hattı dolgusu yaptırdıktan sonra hastaların yaşadığı birkaç geçici yan etki vardı. Kanülün ve iğnenin yerleştirildiği noktalarda şişlik, hassasiyet ve hafif kanama sık görülen yan etkilerdir. Biraz kızarıklık da olabilir. Fakat bu durum geçicidir. 1 hafta sonrasında hiçbir görünür etki kalmayacaktır.

Dolgu Maddeleri Ne Kadar Dayanıklıdır?

En az 10-12 ay. Bununla birlikte, sonuçlar, kişiye ve metabolizmasının dolguyu eritme konusunda ne kadar hızlı olduğuna bağlıdır. En iyi sonuçları almak için küçük miktarda dolgu enjeksiyonu ile başlamak ve zamanla artırmaya devam etmek daha iyidir.

Dudak Dolgusunun Faydaları…

Gençken dudaklar pürüzsüz ve dolgunken, zamanla kırışıklıklar ve incelme eğilimi gösterirler.

Dudak büyütme, kırışıklıkları ortadan kaldırır ve dudaklara dolgunluk katar, böylece hastalar fark edilir şekilde daha dinamik ve çekici görünür.

Dudak dolgunlaştırma işleminden sonra hastalar dolgun dudakların tadını çıkarabilir ve sıklıkla yenilenmiş bir güven duygusu geliştirirler.

Dudak büyütme, dudakların üzerindeki ve çevresindeki cildi yumuşatır.

FDA onaylı hyaluronik asit dolgular stratejik olarak dudaklara enjekte edilir

Sonuçlar hemen görünür.

Dudak Dolgunlaştırma İçin Doğru Adaylar Kimlerdir?

Dudak dolgunlaştırma için ideal adaylar ince dudaklar veya dudaklarının çevresindeki bölgelerdeki yaşlanma belirtilerinden rahatsız olurlar.

Dudak Dolgusu ve Jawline Dolgusu

Neden Jawline Dolgusu?

Aşağıdaki endişelerden bir veya daha fazlasına sahipseniz, dudak dolgusu ile çene hattı ve jawline dolgusu için aday olabilirsiniz:

  • Yüz özelliklerinizin geri kalanıyla orantılı olmayan bir çene ve dudak hacmi
  • Yüz hatlarını dengeden çıkaran asimetrik bir çene
  • Çene çizgisi ve boyun çizgisi arasında tanım eksikliği
  • Çene ölçünüzden dolayı ağız şeklinden memnuniyetsizlik
  • Yüz hatlarını değiştirme arzusu, ancak henüz ameliyata hazır değilseniz

Bir çene ve jawline hattı dolgusu prosedürü, profili geliştirmek ve doğal bir görünüm ortaya çıkarmak için çene hattını yeniden şekillendirmek ile birlikte dudak dolgusu ile kombinlenerek tamamen özelleştirilebilir. 

Dudak dolgusu fiyatları ve jawline dolgusu fiyatları ile ilgili özel bir görüşme planlamak için lütfen Quartz Clinique’i +90 542 464 74 33’ü arayın veya www.quartzclinique.com dan randevu talep edin. Dudak dolgusu fiyatları kullanılan dolgu miktarına göre değişir. 

Özel Quartz Poliklinik - www.quartzclinique.com - TEL: +90 212 241 46 24

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.