Dr. Osman Baş; Türkiye’de Fransız Askısını Kimler Yaptırır?

İlerleyen yaşına bağlı olan yanakları ve ağız köşeleri sarkan, yüzünde üzgün bir ifade ile dolaşan herkes İzmir Fransız askısı yaptırabilir.
Dr. Osman Baş; Türkiye’de Fransız Askısını Kimler Yaptırır?

İlerleyen yaşına bağlı olan yanakları ve ağız köşeleri sarkan, yüzünde üzgün bir ifade ile dolaşan herkes İzmir Fransız askısı yaptırabilir. Genç ve daha diri bir yüze sahip olmayı düşünenler ve arzulayanlar hiç düşünmeden bu uygulamayı gönül rahatlığı ile yaptırabilirler. Bıçak altına yatmadan yapılan bu yöntem birçok kadına yeniden öz güvenini kazandırıyor. Ayrıca ameliyatsız gençleşmeyi arzu edenlere önerilen bir yöntemdir, İzmir ameliyatsız yüz germe operasyonu.

Mayasante İzmir Dr. Osman Baş Hakkında Bilgi

Doktor Osman Baş

10.03.1962 İzmir doğumlu. İlk , orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladıktan sonra 1985 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. 2010 yılına kadar İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hekimlik hizmeti yaptı. Aynı dönemde özel kliniğinde hizmet verdi. 2004 yılında ​ Sağlık Bakanlığı onaylı Medikal Estetik Uygulama Sertifika Programını ve Hipnoz Uygulama Sertifika Programını (Yeditepe Üniversitesi) tamamlamıştır​ . 2004 tarihinden itibaren kendine ait ​ Özel Mayasante Polikliniğinde ​ medikal estetik hekimliği görevini sürdürmektedir. 2016-2018 yıllarında Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik Hekimliği Master programını tamamlamıştır. O yıldan itibaren Roma Camerino Üniversitesinde Medikal Estetik alanın çalışmalarını sürdürmektedir. Bu süre içersinde çok sayıda yurt içi ve yurt dışı eğitim , workshop ve kongreler katıldı. 2017 Tarihinden itibaren Dinamik İp Askı, Ameliyatsız yüz germe uygulamasıyla bilinen Aptos firmasının Uluslararası eğitimcisidir. Ülkemizde akıllı dolgu olarakta bilinen Ellansé dolgularının ulusal eğitim doktorluğunu yürütmektedir. Hali hazırda Medikal Estetik Hekimleri Derneği kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyeliği görevini sürdürmektedir.

Fransız Askısı Nedir?

İzmir Fransız askısı ameliyatsız olarak yapılan yüz germe operasyonudur. İçi polyester olan dışı da cildin dokusu ile uyumlu olan silikon malzemeden yapılan esnek iplerle cilt gerdiriliyor. Fransız ip askısı adı verilen bu yüzün askılama işlemi Fransa’ da geliştirildiği için adına Fransız askısı adı verilmiştir.

Yapılan germe işleminde kullanılan ipler sayesinde yüzdeki sarkma ve kırışıklıklar güvenli ve başarılı bir şekilde düzeltiliyor. Oldukça güvenli ve çok az riskler taşıyan bu işlem sayesinde uzun yıllar genç görünmeyi sağlıyor.

Cerrahi olarak yapılan yüz germe operasyonuna bir alternatif olan İzmir Fransız askısı ile yapılan işlemdeki asıl amaç yaş almanın da etkisi ile yüzde oluşan olumsuz görüntünün giderilerek yüzde daha genç bir görüntünün sağlanmasıdır.

Fransız Askısı Avantajları Nelerdir?

İzmir Fransız askısı yaptırmanın birçok avantajları vardır. En önemlileri şunlardır;

  • Kaslara hiçbir zarar vermediği için kişinin mimikleri doğal olarak kalır
  • Düşmüş olan kaşlar eski haline ve bakışlar önceki güzelliğine kavuşur.
  • Yüz hatlarının zamanla sarkması ile oluşan yüz ovali tekrar ortaya çıkar. Ve elmacık kemikleri belirgin hale gelir.
  • Yapılan İzmir ameliyatsız yüz germe işlemi sayesinde yüz yapısı daha genç olarak geri döner.
  • Cilt medikal ipler ile parlaklığını geri kazanır. Bu şekilde cilt yenilenir ve önceki diri görünümünü kazanmış olur.
  • İzmir ameliyatsız iple yüz germe işlemindeki ipler kasları olumsuz hiçbir şekilde etkilemediği için doğal bir görünüm elde edilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Kimler için Uygundur?

Gergin bir cilt estetik ve genç, enerjik bir görünüm isteyen herkes İzmir ameliyatsız iple yüz germe işlemi ile istenilen genç görünüme kolayca ulaşmak isteyenlere uygulanır. Yüzüne ameliyat veya kesi gerçekleşmesinden korkan herkes bu yöntemi uygulatarak ameliyatsız yüz germe işlemini yaptırmış olur. Ameliyatsız olarak yüz germe isteyen tüm hastalar bu yöntemi yaptırabilir.

Ameliyatsız Yüz Germe Etkisi Ne Kadar Sürer?

İzmir ameliyatsız yüz germe işleminin etkisi yaptıran kişinin vereceği cevaba göre 2 ila 6 ayda başlar. Yaklaşık 2 seneye kadar devam eder. Yüksek orandaki yoğunlukla yapılan ultrason cildi sıkılaştırır ve kırışıklıkları ameliyatsız olarak ortadan kaldırır. Bu yüzden de oldukça popüler bir yöntemdir. Her geçen gün tün dünyada daha fazla yaygınlaşmaya başladı.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

İzmir ameliyatsız iple yüz germe uygulaması lokal anestezi ile ince iğnelerle cildin iç kısmına yerleştirilen iplerin yukarıya doğru çekilerek cildin toparlanması sağlanır. Cildin alt kısmına adeta bir ağ gibi yerleştirilmesi etkili olmasını sağlar.

Cerrahi bir işlem yapılmadığı için germe yönetiminin hiçbir korkulacak tarafı yoktur. Doğal bir görünüm sağladığı için de ayrıca çok tercih ediliyor. Narkoz yok, kesi yok sadece bir iğne ve ipler ile uygulanan yöntem her geçen gün daha da yaygınlaşıyor.

Ameliyatsız İple Yüz Germe Fiyatları?

İzmir ameliyatsız yüz germe işlemleri daha ciddi anlamda bir operasyona kendini hazır hissetmeyenlere yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırmak için yapılan bir uygulamadır. Cilde olduğundan daha sıkı ve genç bir görünüm kazandıracaktır.

Yapılan dolgu ve vitamin enjeksiyonları sayesinde daha genç bir görünüm kazandırılır. Ayrıca cildin esnekliğini de artırır. Bu işlemler için İzmir ameliyatsız iple yüz germe fiyatlar uygulamayı yapan doktora ve kliniğe göre değişiklik gösterebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.