Dr. Burcu Kardaş Arslan: Labioplasti Neden Uygulanır?

Bu yöntem kadın üreme organlarındaki estetik görünümü düzeltmek için uygulanır. Labioplasti fiyatları uygulanan tekniğe göre değişim gösterir.
Dr. Burcu Kardaş Arslan: Labioplasti Neden Uygulanır?

Labioplasti Neden Uygulanır?

Bu yöntem kadın üreme organlarındaki estetik görünümü düzeltmek için uygulanır. Labioplasti fiyatları uygulanan tekniğe göre değişim gösterir. Kadınlarda vajinal iç dudakların görüntüsü labioplasti yöntemi ile estetik hale getirilir.

Dr. Burcu Kardaş Arslan Kimdir?

Burcu Kardaş Arslan

2006 yılından dan beri hastalarının bu özel yolculuğunda yanlarında yer alarak destekleyici ve sorun çözücü bir rol üstlenen Dr. Burcu Kardaş Arslan, açık iletişimin gücüne inandığından, uygulanması gereken işlemler hakkındaki prosedürleri Nişantaşı’ndaki kliniğinde tüm şeffaflığıyla hastalarına aktarmaya devam ediyor.

İşini tutkuyla ve titizlikle yapan Dr. Burcu Arslan’ın Kadın Hastalıkları ve Doğum alanında uzmanlaşmasının en güçlü sebeplerinin başında, dünyaya gözlerini açacak bir bebeğin doğum anından ebeveynlerinin kucağına bırakılacağı ana kadarki mucizevi sürece tanıklık etmek, oluşabilecek riskleri ön görerek doğumun sorunsuz şekilde gerçekleşmesini sağlamak ve binlerce hayata dokunarak umutları yeşertmek geliyor.

Dr. Burcu Kardaş Arslan, hem bir anne hem de bir kadın olarak, hemcinslerinin kendi bedenleriyle ilgili alacakları her kararda, önce kendi sağlık ve mutluluklarını düşünerek adım atmaları gerektiğine inanıyor. Ve bu felsefeyle, hastalarını uzmanlığı alanındaki her konuda bilinçlendirerek, jinekoloji ve genital bölge estetiği üzerine yıllardır süregelen tabuları birer birer yıkıyor ve bu konularda öncü oluyor.

Dr. Burcu Kardaş Arslan, her gün hastalarının kafalarında oluşan onlarca soruyu içtenlikle yanıtlamaya, tedavi işlemlerinin yanında korkularını gidermeye ve onları dikkatlice dinleyerek bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle cesaretlendirmeye devam ediyor.

Hastalarını rutin kontrollerle takip edip, onların daha mutlu, sağlıklı ve korkularından arınmış bir şekilde hayatlarına devam etmelerini sağlayan Dr. Burcu Kardaş Arslan, Nişantaşı’ndaki kliniğinde sizi yeni başlangıçlar yapmaya davet ediyor…

Labioplasti Kimlere Uygulanabilir?

Labioplasti tüm kadınlara uygulanabilen bir operasyondur. 20dk-1 saat arasında değişen bir işlemle vajinadaki sarkık, eğri, asimetrik görünüm, şişlik veya yırtıklık giderilir. Labioplasti fiyatları uygulanan teknik ile ilgili olarak farklılaşabilir.

En İyi Labioplasti Tekniği Hangisidir?

Ülkemizde farklı seçeneklerle labioplasti yöntemleri uygulanıyor. Bu yönteme genellikle jinekolog hastanın özelliklerine uygun olarak karar veriyor. Labioplasti fiyatları bu uygulamanın yapıldığı merkez veya hekime göre değişim gösteriyor.

Labioplasti Ameliyatı Fiyatları 2021

Labioplasti fiyatları kadınların merak ettiği bir fiyat bilgisini oluşturuyor. İşlemde vajinal estetik sağlanırken uygulamada kullanılan yönteme bağlı olarak labioplasti fiyatları farklılaşabilir.

Kürtaj Fiyatları Neye Göre Belirleniyor?

Kürtaj fiyatları gebeliğin kaçıncı haftasında olduğuna göre değişim gösteren bir skalaya sahiptir. Bu durum kadınların 10 haftaya kadar olan gebelik sonlandırma işlemidir .

Kürtaj fiyatları ise gebeliğin kaçıncı haftada olduğuna göre farklılık gösterir. 10'uncu haftayı geçen gebeliklerde kürtaj olmak doğru değildir.

Kürtaj Nedir?

Kürtaj olmak ve kürtaj nedir konusu en basit tabirle gebeliğin doğum olmadan sonlandırılmasıdır. Bu işlem genellikle istenmeyen gebelik durumlarında yapılır. Kürtaj fiyatları gebeliğin haftasına göre değişim gösterir. Gebeliğin ilk on haftasında kürtaj işlemi isteğe bağlı olarak yapılabilmektedir.

Kürtaj Hangi Durumlarda Yapılır?

Kürtaj istemeden hamile kalındığında, bebekle ilgili herhangi bir anormal durum oluştuğunda, annenin sağlığı ile ilgili risk oluşturan bir durum oluştuğunda yapılabilir.

Kürtaj Öncesi Hastanın Dikkat etmesi ve Yapması Gerekenler

Kürtaj olmak kadınları ruhsal ve fiziksel açıdan yoran bir durumdur. Bu nedenle kürtaj olmadan önce motive olunmalıdır. Bunun yanı sıra jinekoloğun önerilerini dikkate almak gerekir.

Kürtaj Sonrası Neler Yapılmalı? Nelere Dikkat Edilmeli?

Kürtaj sonrasında doktorun önerileri dikkate alınmalı ve eğer antibiyotik kullanılması gerekiyorsa kullanılmalıdır.

Kürtaj Fiyatları 2021

Kürtaj olmanın fiyatları gebeliğin hangi haftasında olduğuna göre değişim gösterir. Kürtaj fiyatları 2021 yılında 8 haftalık gebelik için 1900 lira ile 2000 lira arasıdır.

9 haftalık gebelikte ise kürtaj fiyatları 2000 lira üstü olur. Kürtaj fiyatlarını etkileyen en önemli faktör bebeğin büyüklüğüdür.

Kızlık Zarı Nedir? Anatomik Yapısı Nasıldır?

Kızlık zarı ülkemizde ataerkil yapıya sahip olan aileler tarafından halen önemle aranmaktadır. Kızlık zarı kadın üreme organının iç dudaklarının arasında bulunan zarımsı bir dokudur. Toplumumuzda bu zar cinsel ilişki sırasında yırtılacak, kanama olacak ve bakirelik bozulacaktır. Bu nedenle kızlık zarı ve kızlık zarı dikimi fiyatları merak konusu olur.

Kızlık Zarı Muayenesi Neden Yapılır?

Kızlık zarı muayenesi yaptırmanın asıl amacı bakire olup olmadığını öğrenmektir. Bu muayeneyi genç kızlar bakire olmadıklarından şüphelendikleri için ya da aileler kızlarının bekâretini kontrol ettirmek için yaptırır. Bu kontrol sonrasında bakire olmadıkları ortaya çıkan genç kızların kızlık zarı dikimi fiyatları hakkında bilgi almak istemeleri doğaldır.

Kızlık Zarı Dikimi Yöntemleri

Ülkemizde kızlık zarı dikimi işlemi lokal anestezi ile uygulanıyor. Jinekolog tarafından yapılan kızlık zarı dikimi fiyatları değişim gösterebilir.

Kısa süreli bir işlem ile tamamlanan bu işlem sonrasında bekâret sağlanmış oluyor. Kızlık zarı dikimi fiyatları kalıcı olma durumuna göre değişiklik gösteriyor.

Kızlık Zarı Dikimi Mümkün mü?

Ülkemizde jinekologlar kızlık zarı dikim operasyonu uyguluyor. Bu işlemde vajinanın iç kısmında ve iç dudakların altında olan doku operasyonel bir şekilde yerine tekrar konuluyor. Kızlık zarı dikimi fiyatları uygulanan yönteme göre farklı olabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.