Distopik Diziler 2024 - Alternatif Gelecek Konulu 35 Dizi

Listemizdeki filmler olası yaşanılabilecek senaryolarıyla gerçeğe yakın hikayeleri konu ediniyor. İşte izlenmesi gereken en iyi 35 distopik dizi önerisi.
Distopik Diziler 2024 - Alternatif Gelecek Konulu 35 Dizi

En İyi ve En Yeni Distopik Diziler Listesi

Gelecekte gerçekleşeceği düşünülen fantastik ve kurgusal hikayelerin senaryolaştırıldığı en iyi distopik dizileri listeledik. Bu içeriğimizde her bölümü adeta bir sinema filmi niteliğinde olan en iyi yabancı diziler yer alıyor. İşte IMDb puanı yüksek en iyi 30 distopik dizi önerisi...

Distopya Dizileri;

1. Severance

Distopik Diziler
Mark, anıları ameliyatla iş ve özel yaşamları arasında bölünmesini sağlayan bir ofis çalışanı ekibinde liderdir. Lakin günün birinde bir iş arkadaşı iş dışarısında görüldüğünde, işler hakkındaki gerçeği keşfetmek için uzun bir yolculuğa çıkması gerekmektedir.

TürDramGizemBilim Kurgu
IMDb8,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDan
Erickson
OyuncularAdam
Scott
Zach
Cherry
Britt
Lower

2. Moonhaven

Distopik Diziler
100 yıllık bir ay kargo pilotu ve kaçakçısı Bella, kendisini bir suçla itham edilmesinden dolayı Moonhaven ismindeki yerde mahsur kalmıştır. 500 mil karelik Ay’da inşa edilen Cennet Bahçesi’ndeki topluluk Yakın zamanda Dünya’daki uygarlığın sonunu getirecektir. Cennete karşı şüphe besleyen Bella, Moonhaven içerisindeki yapay zekanın kontrolünü ele geçirmek için harekete geçmeye başlarlar.

TürDramBilim Kurgu
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPeter
Ocko
OyuncularDominic
Monaghan
Emma
McDonald
Amara
Karan

3. Salvage Marines

Distopik Diziler
Baen 6 gezegeninde bir fabrika işçisi olan Samuel, karısının hamile olduğunu öğrendiği, çocuğuna mükemmel bir gelecek sunabilmek için elinden gelen tek şeyi yapmaya hazır olur. Bir kurtarma denizcisi olarak gezegenin askeri saflarına katılır. Bu durum altında tehlikeli bir yaşamı kabullenmesi ve eşi ile çocuğu için her şeyi yapması gerekmektedir.

TürBilim Kurgu
IMDb7,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenSean-Michael
Argo
Rafael
Jordan
OyuncularCasper
Van Dien
Armand
Assante

Jennifer
Wenger

4. Glitch

Distopik Diziler
Ji-hyo bağlantıları olan zengin bir ailenin çocuğudur. Aile bağlantıları sayesinde işe alındığı için de düzenli bir işi vardır. Bir gece erkek arkadaşı ortadan kaybolduğunda UFO gözlemcilerinden oluşan bir topluluğun yardımı ile bu ortadan kaybolmanın tüm gizemlerini ortaya çıkartmaya çalışır.

TürKomediGizemBilim Kurgu
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularJeon
Yeo-bin
Im
Jin-Ah
Lee
Dong-hwi

5. Tribes of Europa (Avrupa Kabileleri)

Distopik Diziler

En yeni çıkan distopik dizilerden biri olan Tribes of Europa'da büyük bir felaket sonrası kabilelere ayrılan Avrupa konu edilmektedir. Gruplar halinde yönetilen ve sürekli bir kasoun yaşandığı Avrupa'da sağ kalmaya çalışan 3 kardeş ellerindeki güç sayesinde Dünya'nın kurtuluşu olacaklardır.

TürMaceraDramBilim kurgu
IMDb6.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenPhilip
Koch
OyuncularHenriette
Confurius
Oliver
Masucci
Emilio
Sakraya

6. Snowpiercer

Distopik Diziler

Dünya beklenilmedik bir şekilde buzlarla kaplanınca hayatta kalabilmeyi başaran çok az insan kalmıştır. Bu felaketten sonra insanlar Snowpiercer adındaki dünyanın etrafında dönen bir tren sayesinde yaşıyorlardır. Lakin bu trende adaletsizlik ve kutuplaşma her yere yığılmıştır. Kısa bir süre sonra da bir isyan patlayacaktır. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde bu yapım 2020 yılının ses getiren dizilerinden olmayı başarmıştır.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJosh
Friedman
OyuncularJennifer
Connelly
Daveed
Diggs
Mickey
Sumner

7. La Valla

Distopik Diziler

Dizi İspanya’daki bir ailenin hayatta kalma mücadelesini anlatmaktadır. Doğal kaynakların yetersizliği nedeniyle dünyadaki birçok ülke diktatörlük rejimi yapmak zorunda kalır. Kırsal kesimde yaşam imkansızdır. İspanya’daki yöneticilerde şehri ikiye ayırmıştır. Güçlüler ve geri kalanlar olarak. 2045 yılının İspanya’sında geçen bu dizide bir ailenin yaşadığı dramatik olaylar anlatılmaktadır.

TürMaceraDramBilim kurgu
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDaniel
Ecija
OyuncularUnax
Ugalde
Olivia
Molina
Eleonora
Wexler

8. Omniscient

Distopik Diziler

Sistem cinayetleri ve diğer kötü olayları engellemek için küçük gözetleme dronu kullanmaya başlar. Bir teknoloji çalışanı olan Nina, babasının öldürülmesinin ardından olayın üzerine gider. Bu olayı çözmek için elinden gelen her şeyi yapan Nina, katilin gözetleme sistemi tarafından neden izlenmediğini bulmak için her şeyini tehlikeye atar.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenPedro
Aguilera
OyuncularCarla
Salle
Sandra
Corveloni
Jonathan
Haagensen

9. Into the Night (Geceye Doğru)

Distopik Diziler

Yaşanan garip bir olay yüzünden insanlar ölmeye başlar. Güneş tehlikeli bir hale gelmiştir ve herkes bunun yüzünden ölmeye başlar. Bir adam bu olay üzerine karanlığın daim olduğu bölgelere gitmeye karar verir. Oraya gitmek için bir gece uçağını kaçıran bu adam kendini kurtarmak amacıyla pilotları istediği yere gitmesi için zorlar. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu dizi çok sevilmektedir.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJason
George
OyuncularPauline
Etienne
Laurent
Capelluto
Stefano
Cassetti

10. The Handmaid's Tale

Distopik Diziler

ABD’de hükümet düşmüş ve baskıcı bir rejim yönetimi ele geçirmiştir. Kadınların hakları elinden alınmıştır. Cinsel hastalıklar baş göstermiş bu nedenle doğurganlık azalmıştır. Offred isimli kadın doğurganlığını kaybetmemiştir. Yüksek rütbeli askerlere çocuk doğurmak için kullanılır. Hayatını tüm zorluklara rağmen devam ettiren Offred, elinden alınan kızını bulmaya çalışmaktadır.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBruce
Miller
OyuncularElisabeth
Moss
Joseph
Fiennes
Yvonne
Strahovski

11. Firefly

Distopik Diziler

2517 yılında geçen dizide Serenity isimli bir gemide görevli dokuz kişinin uzayda yaşadıkları anlatılmaktadır.

TürMaceraDramBilim kurgu
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenJoss
Whedon
OyuncularNathan
Fillion
Gina
Torres
Alan
Tudyk

12. Battlestar Galactica

Distopik Diziler

Eski bir düşman olan Saylonlar tekrar ortaya çıkar. 12 koloniyi birden yok eder. Yaşlı Galactica mürettebatının ise bir görevi vardır. Sivilleri dünyaya götürmek.

TürMaceraDramAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenMichael
Rymer
OyuncularEdward
James Olmos
Mary
McDonnell
Jamie
Bamber

13. Travelers

Distopik Diziler

İnsan ırkı yok olmakla karşı karşıyadır. Kalan bir avuç insan insanlığı neyin yok ettiğini çözebilmek amacıyla bir zaman makinesi kullanır. Yolcu grubuna FBI özel ajanı başkanlık etmektedir.

TürGerilimBilim kurgu
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenBrad
Wright
OyuncularEric
McCormack
MacKenzie
Porter
Nesta
Cooper

14. Fringe

Distopik Diziler

Bir grup bilim sanı metafizik üzerine çalışmaktadır. Bir gün Hamburg-Boston uçağı düşer. Uçaktaki tüm insanlar et yiyen bir virüs çeşidinden dolayı ölür. Bu olayı araştırması için bir FBI ajanı görevlendirilir.

TürGizemDramBilim kurgu
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenJ.H.
Wyman
J.J.
Abrams
OyuncularAnna
Torv
Joshua
Jackson
John
Noble

15. Dollhouse (Oyuncak Bebek Evi)

Distopik Diziler

Fütüristik bir laboratuvar, kayıp olan gençlerin kimliklerini silip, ihtiyacı olan müşterilerine satmaktadır. Olaylar bu gizemin ortaya çıkmasıyla başlar.

TürGizemDramBilim kurgu
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenDavid
Solomon
OyuncularEliza
Dushku
Harry
Lennix
Fran
Kranz

16. Dark Matter (Karanlık Madde)

Distopik Diziler

Altı kişilik bir grup 27. Yüzyılda bir uzay gemisinde uyanır. Oraya nasıl gittiklerine ya da geçmişlerine dair hiçbir anıları yoktur. Bu grup bir ekip oluşturur ve yardım aldıkları bir robot ile cevap bulmaya çalışır.

TürMaceraDramGizem
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRon
Murphy
OyuncularMelissa
O'Neil
Anthony
Lemke
Alex
Mallari Jr.

17. 12 Monkeys (12 Maymun)

Distopik Diziler

Dizi 2035 yılında geçmektedir. İnsanlığı yok eden bir virüs adım adım yayılmaktadır. Az sayıda kalan insanlar kolonileşerek hayatta kalmaya çalışır. Bir grup bilim insanı ise bu virüsü geri çevirmek için zaman makinesi icat eder ve olaylar gelişir.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTerry
Gilliam
OyuncularAaron
Stanford
Amanda
Schull
Noah
Bean

18. The Society (Toplum)

Distopik Diziler

Bir kasabada yaşayan yetişkin insanlar bir anda ortadan kaybolur. Kasabada sadece gençler kalmıştır. Gençlerin hayatta kalabilmeleri için topluluk kurmaları ve kurallara uymaları gerekmektedir.

TürDram
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenChristopher
Keyser
OyuncularKathryn
Newton
Gideon
Adlon
Sean
Berdy

19. Brave New World (Cesur Yeni Dünya)

Distopik Diziler

Ütopik bir dünyada geçen dizide toplumun mükemmel olabilmesinin tek kuralı tek eşlilik ve mahremiyettir. Bu dünyada yaşayan bir grup ise bu kuralları sorgulamaya başlar. Bu grup yasak aşk yaşayarak ve devrimler yaparak toplumu çatışmaya sokar.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenOwen
Harris
OyuncularAlden
Ehrenreich
Jessica
Brown Findlay
Harry
Lloyd

20. Leila

Distopik Diziler

Hindistan’da ailesi ile beraber yaşarlarken aniden saldırıya uğrayan Shalini’nin kocası havuzda öldürülür. Kendisi ise Aryavarta’daki kampa gönderilir. Shalin, rejimin toplumu sınıflara ayırdığı bir zamanda yıllarca ayrı kaldığı kızına tekrar kavuşabilmek için sisteme başkaldırır. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi ve güzel temposu sayesinde bu dizi çok sevilmektedir.

TürDramBilim kurgu
IMDb4.8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenUrmi
Juvekar
OyuncularHuma
Qureshi
Rahul
Khanna
Siddharth

21. Osmosis

Distopik Diziler

Dizi Paris şehrinde geçmektedir. Yakın gelecekte iki zeki kardeş piyasaya bir uygulama sürerler. İki kardeşin amacı ruh eşlerini bir araya getirmektir. Bu yapay zekâ uygulaması, insanların beyin verilerini inceleyerek yeryüzündeki ruh eşlerini bulur. Ancak gerçek aşkı bulmanın elbet büyük bir bedeli olacaktır. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu yapım 2019 yılının en çok ses getiren yapımlarından birisidir.

TürRomantikDramBilim kurgu
IMDb5.9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenAudrey
Fouche
OyuncularHugo
Becker
Agathe
Bonitzer
Gaël
Kamilindi

22. The Rain

Distopik Diziler

İki kardeş İskandinavya nüfusunu yok eden ölümcül bir virüsten kurtulmayı başaran çok az insanlardandır. Bu virüs insanları yağmur yoluyla etkilemektedir. Yağmurun başlamasından 6 yıl sonra kardeşler artık düzgün bir hayat yaşamak istemektedir. Bunun üzerine saklandıkları yerden dışarı çıkan kardeşler virüsten kurtulan diğer gençler ile bir araya gelir. Fakat gençlerin hayatta kalması için savaş vermesi gerekmektedir.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenChristian
Potalivo
OyuncularAlba
August
Sonny
Lindberg
Lucas
Lynggaard

23. The Purge

Distopik Diziler

Amerika Birleşik Devletleri’nde kız kardeşinin mektubu ile kasabaya dönen iki kişi, 12 saat boyunca insan öldürmenin serbest olduğu bir Arınma Gecesi’ne denk gelirler. İkilinin bu 12 saat boyunca hayatta kalması için mücadele vermesi gerekmektedir. Aksiyon dolu sahneleri sayesinde çok sevilen bu yapım başarılı performans sergileyen oyuncuları sayesinde çok sevilmiştir.

TürAksiyonDramKorku
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJames
DeMonaco
OyuncularGabriel
Chavarria
Jessica
Garza
Hannah
Emily Anderson

24. 1983

Distopik Diziler

1983 yılında gerçekleşmiş bir terör saldırısının sonucunda Sovyet Birliği çökmemiş ve Polonya bağımsızlığını kazanamamıştır. Ancak bu terör saldırısından 20 yıl ardından bir hukuk öğrencisi ve bir polis gizli bir anlaşmanın olduğunu fark eder. Bu anlaşma Polonya’nın polis devleti olmasına neden olmuştur. Aynı zamanda Demir Perdenin ayakta kalmasına neden olan bu anlaşmayı öğrenen Kajetan ve Anatol bu bilgileri dünyaya açmak ister. Lakin işleri çok zordur çünkü onların karşısında sırrın ifşa olmaması için her şeyi yapmaya hazır devlet büyükleri vardır.

TürSuçDramGerilim
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJoshua
Long
OyuncularAgnieszka
Glinska
Robert
Wieckiewicz
Maciej
Musiał

25. Lost in Space (Uzayda Kaybolmak)

Distopik Diziler

Robinson ailesi uzayda sömürgenin başladığı bir dönemde insanlara daha iyi bir yaşam sunmak amacıyla geçtikleri testler ve aldıkları eğitimlerden sonra yeni bir koloni kurmak için yola çıkarlar. Yolculuk sırasında bazı sorunlar ile karşılaşan Robinson ailesi, rotalarından saparlar. Bilmedikleri bir gezegene mecburen iniş yapan aile hayatta kalmak için ellerinden geleni yaparlar fakat o gezegende yalnız değillerdir.

TürMaceraDramAile
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBurk
Sharpless
OyuncularMolly
Parker
Toby
Stephens
Max
Jenkins

26. Colony (Koloni)

Distopik Diziler

Yakın bir gelecekte uzaylılar dünyayı işgal edeceklerdir. İşgal altındaki Los Angeles’ı kurtarmak için bir FBI ajanı olan Will Bowman, hükümet ile iş birliği yapmak zorunda kalır. Şehirde büyüyen direniş hareketi sonucunda birlikte hareket eden birlikler duvarlarla çevrilir. Bol aksiyonu ve dramı sayesinde çok sevilen bu yapım mutlaka izlenmesi gereken dizilerden birisidir.

TürAksiyonDramBilim kurgu
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenCarlton
Cuse
OyuncularJosh
Holloway
Sarah
Wayne Callies
Peter
Jacobson

27. 3%

Distopik Diziler

Distopik bir gelecekte dünyada küçük bir kısım modern ve zengin bir yaşam sürmektedir. Büyük kısım ise sefalet ve yoksulluk içinde yaşamaktadır. Bu zorlu şartlarda yaşayan insanlara dünyanın modern ve zengin tarafına geçebilmeleri için bir şans verilir. Bu şansı elde edip modern dünyaya geçmek hiç kolay olmayacaktır çünkü aday olan insanların sadece %3’ü sefalet ve yoksulluktan kurtulabilecektir.

TürAksiyonDramBilim kurgu
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenPedro
Aguilera
OyuncularBianca
Comparato
Vaneza
Oliveira
Rodolfo
Valente

28. The Last Ship (Son Gemi)

Distopik Diziler

Kızıl grip denilen ölümcül bir virüs yüzünden son 5 ay içinde 5 milyardan fazla insan ölmüştür. Yok olmanın eşiğine gelen dünyadaki ülkelerin ve orduların bir önemi yoktur. Bir gemi mürettebatı ve kaptan Chandler, bu virüsten kurtulmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Dikkatleri üzerine çeken hikayesi sayesinde bu yapım 2014 yılının ses getiren dizilerinden birisi olmayı başarmıştır.

TürAksiyonDramBilim kurgu
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenHank
Steinberg
OyuncularEric
Dane
Adam
Baldwin
Charles
Parnell

29. The 100

Distopik Diziler

Bir nükleer savaş Dünyanın nüfusunu yok etmiş ve medeniyetleri çökertmiştir. Hayatta kalan toplam 400 kişi dünyayı terk etmiş ve uzayda yaşamlarına devam etmişlerdir. 97 yıl boyunca uzayda kalan bu toplumda 3 nesil yetişmiştir ve insan sayısı 4000 olmuştur. Kaynakları tükenme noktasına gelen bu uzay istasyonundaki insanlar hayatta kalmanın yollarını ararlar. Tek çözüm Dünya’ya tekrar dönmektir fakat oranın yaşanabilir olup olmadığını bilmiyorlardır. 100 mahkûm genç Dünya’ya yollanır. Gençler geldikleri zaman Dünya’nın yaşanabilir bir yer olduğunu görürler. Gençler dünyaya adım atar atmaz kendi aralarında sorunlar çıkarırlar fakat karşılarında tehlikeli birilerini olduğunu anladıkları zaman birlikte hareket etmenin tek yol olduğunu anlarlar.

TürGizemDramBilim kurgu
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJason
Rothenberg
OyuncularEliza
Taylor
Paige
Turco
Bob
Morley

30. The Man in the High Castle (Yüksek Şatodaki Adam)

Distopik Diziler

İkinci Dünya Savaşı’nda Amerika, o zamanların en güçlü iki ülke konumundaki Almanya ve Japonya tarafından bozguna uğratılmıştır. Doğu eyaletlerini Almanya, batı eyaletlerini ise Japonya almıştır. Dizi bu yenilginin ardından Amerika’nın direnişini anlatıyor. Bu direnişi başlatan yüksek şatodaki adam herkese bazı kasetler yollar. Bu kasetlerde 2. Dünya Savaşı’nın gerçekte kimin kazandığı anlatılmaktadır.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenEric
Overmyer
OyuncularAlexa
Davalos
Joel
de la Fuente
Rupert
Evans

31. Humans

Distopik Diziler

David Elster tarafından icat edilen robot-insanlar insanların her işini yapabilen bir yardımcıdır. Herkesin hayatının bir parçası olan bu robotlar çok gerçekçi icat edildikleri için tıpkı insanlara benzemektedirler. Bu teknolojik ilerleme insanlığın zorluklarını azaltmak için çok önemli bir durum haline gelmiştir ve herkes bu robotlara sahiptir.

TürMaceraDramBilim kurgu
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenSam
Vincent
OyuncularKatherine
Parkinson
Gemma
Chan
Lucy
Carless

32. Altered Carbon

Distopik Diziler

Takeshi Kovacs, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir timin mensubudur. Grup, çıkarttıkları isyan sonrasında ağır bir yenilgi alır ve hayatta kalan tek asker Takeshi olur. Yetkililer Takeshi’nin zihnini bir buz içerisinde hapseder. 250 yıl sonra Takeshi, Laurens Bancroftm adında varlıklı bir adam tarafından tekrar hayata getirilir. Laurens, Takeshi’ye tekrar özgürlüğünü kazanması karşılığında çok zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir. Güzel hikayesi ve başarılı oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu yapım mutlaka izlenmesi gereken dizilerden birisidir.

TürGerilimAksiyonBilim kurgu
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLaeta
Kalogridis
OyuncularAnthony
Mackie
Lela
Loren
Renée
Elise Goldsberry

33. Travelers

Distopik Diziler

Günümüzden yüzlerce yıl sonrasında insan nüfusu neredeyse tükenmiştir. Hayatta kalan son insanlar bir zaman makinesi keşfeder ve 21. yüzyıla geri dönerek insanoğlunu bu kötü gelecekten kurtarmak isterler. Travelers isimli bir takım oluşturduktan sonra 21. yüzyıla giden bu grubun lideri olan FBI özel ajanı Grant MacLaren, o zamandaki insanlara gelecekten geldiklerini ve insanlığın yolunu değiştirmeye çalıştıklarını söylerler.

TürGizemDramBilim kurgu
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenBrad
Wright
OyuncularEric
McCormack
MacKenzie
Porter
Nesta
Cooper

34. The Walking Dead

Distopik Diziler

Kasabanın polis şefi olan bir gün vurulur ve hastaneye kaldırılır. Hastanede komaya giren Rich Grimes’in bildiği yaşam artık yoktur. Çünkü Rick komadan çıktıktan sonra Dünya’nın zombi istilasına uğradığını ve neredeyse bütün insanlığın zombi olduğunu öğrenir. Rick, Atlanta’da sessizce hayatta kalmaya çalışan bir grup insana katılır. Hayatta kalmak için elinden ne geliyorsa yapan bu grubun birbirlerinden başka tutunacak kimseleri yoktur.

TürKorkuDramGerilim
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenFrank
Darabont
OyuncularAndrew
Lincoln
Norman
Reedus
Melissa
McBride

35. Black Mirror

Distopik Diziler

Teknolojinin gelişmesi insanoğlu için iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi? Bu dizinin her bölümünde birbirinden bağımsız ve farklı konular ele alınmaktadır. Bütün bölümlerin ortak özelliği ise gelecekteki teknolojinin insanların hayatına olan etkisinin anlatılmasıdır. Bölümlerin bir diğer öne çıkan özelliği ise ahlaki değerleri de işlemesidir.

TürGerilimDramBilim kurgu
IMDb8.8
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenCharlie
Brooker
OyuncularDaniel
Lapaine
Hannah
John Kamen
Michaela
Coel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum