Cybex Solution B Fix Yorum ve Özellikleri - Kurulum

ADAC'lı Cybex Solution B Fix Oto Koltuğunun tüm özellikleri, öne çıkan yanları ve kullanıcı yorumlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Cybex Solution B Fix Yorum ve Özellikleri - Kurulum

Cybex Solution B Fix Latch, Adac sertifikasına sahip olan çocuk oto koltukları arasında yer alıyor. Yumuşak baş ve sırt desteği ile çocuklara konfor sağlıyor. Ebeveynlerin sıkça tercih ettiği oto koltuğunu inceleyerek özelliklerini anlattık. Modelin tüm detaylarını öğrenmek için içeriğimize göz atın.

Cybex Solution B Fix Latch Oto Koltuğu Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi15-36 Kg
Yaş Aralığı3-12 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek, Çocuk
Güvenlik TestleriAdac
Baş DesteğiVar
Baş Koruma PediVar
İsofixLatch Isofix
Yükseltme AyarıVar
Yatış AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Cybex Solution
Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Cybex Solution B Fix Oto Koltuğu İnceleme

Cybex Solution B Fix, Adac testlerinden geçen güvenilir ve dayanıklı çocuk oto koltukları arasında yer alıyor. Baş korumalı destek pedleri, darbelere dayanıklı gövdesi ve yükseltilebilir baş kısmı ile üstün koruma sağlıyor. Koltuğun isofix bağlantısı kayış uçlarında bulunan kancalarla yapılıyor ve kullanıcıya zorluk çıkarmıyor. 15 ile 36 kilo arasında taşıma kapasitesi bulunan koltuk, 3 ile 12 yaş arasında kullanılabiliyor.

Cybex Solution B Fix Özellikleri

  • 3 ile 12 yaş aralığı
  • 15-36 kilo arasında taşıma kapasitesi
  • Emniyet kemeri sabitleme sistemi
  • Isofix bağlantı özelliği
  • Baş koruma bariyeri
  • Baş yükseklik ayarı özelliği
  • Darbe emici bloklar
  • Adac test onayı

Cybex Solution B Fix Tasarım

Cybex Solution B Fix'te geniş bir yasalanma ve oturma yeri bulunuyor, bu sayede koltuk 12 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabiliyor. Yükseltilebilir baş desteği, koltuğu çocuğunuzun boyuna göre ayarlamanızı sağlıyor. Ürünün iki yanında bulunan kolçaklar aynı zamanda emniyet kemerinin geçiş noktalarını oluşturuyor. Koltuğun başlık kısmındaki kırmızı alanlar ise emniyet kemerini sabitlemeye yarıyor.

Cybex Solution B Fix Özellikleri

Cybex Solution B Fix Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Baş YüksekliğiVar
DönebilmeYok
Eğim AyarıVar
RenkSiyah, Kırmızı

Cybex Solution B Fix'te kullanılan yumuşacık kumaş ve dolgun süngerler onu konforlu hale getiriyor. Ürünün en güzel yanı da kumaşlarının çıkarılarak 30 derecede yıkanabiliyor olması. Böylece ebeveynler çocuklarının koltuğu kirletmesinden endişe duymuyor ve koltuk bakımını kolaylıkla yapabiliyor.

Cybex Solution B Fix Kurulumu

Cybex Solution B Fix Oto Koltuğunun kurulumu için gereken adımlar şu şekildedir;

  • Koltuğun alt bölmesinde yer alan kancalı kayışları çıkarın.
  • Kancaları araç koltuğunun Isofix bağlantı noktalarına takın.
  • Araç emniyet kemerini koltuğun üst bölümündeki kırmızı kancaya takın.
  • Emniyet kemerinin alt kayışını çocuğunuzun üzerinden ve kolçakların altından geçirin.
  • Koltuğu ön bölümünden iterek araç koltuğu ile bebek oto koltuğu arasındaki mesafeyi kapatın.

Cybex Solution B Fix Özellikleri

Cybex Solution B Fix Oto Koltuğunun baş yüksekliğini ayarlamak için başlığı, arkadaki mandala basılı tutarak yukarı çekin. Unutmayın, başlık yüksekliği çocuğunuzun güvenliği için kafa hizasında olmalıdır.

Cybex Solution B Fix Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Cybex Solution B Fix Oto Koltuğu, çocuk vücudunu ve kafasını etrafından saran tasarımıyla oldukça güvenlidir. Darbe emici gövde ve yan blokları sayesinde kaza anında çocuğunuzun güvenliğini sağlar. Adac testini başarıyla geçen modelin güvenli olduğu yapılan testlerle onaylanmıştır.

Cybex Solution B Fix Özellikleri

Cybex Solution B Fix Güvenlik Özellikleri

Omuz PediYok
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Yan Koruma BariyeriVar
Güvenlik TestiAdac

Cybex Solution B Fix Oto Koltuğu Taşıma Kapasitesi

Cybex Solution B Fix Oto Koltuğu, 15 ile 36 kilo arasında taşıma kapasitesine sahiptir. 3 ile 12 yaş aralığında kullanılabilen koltuk, çocuğunuz büyüdükçe onun vücuduna uyum sağlar. Yüksekliği ayarlanabilir başlığı sayesinde çocuğunuzun boyuna göre şekil alabilir. Emniyet kemer bağlantılı model, uzun yıllar güvenle kullanılabilir.

Cybex Solution B Fix Özellikleri

Cybex Solution B Fix Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı3-12 Yaş
Taşıma Kapasitesi15-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz AskısıYok
Amazon
Fiyatını Gör
Cybex
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Cybex Oto Koltuğu Yorum

Cybex Solution B Fix Özellikleri

👤 *** ***: 18 kg kızım için çok rahat oldu. Kemerle bağlantısı güvenli. Boy ayarı var. Ürün zaten kaliteli.

👤 *** ***: Ürünün kurulumu kolay, oğlum çok rahat etti.

👤 *** ***: Adac olması çok iyi kızım üç yaşında koltuk kısmı aşağıda kaldığı için geri iade ettim ürün güzel ve kaliteliydi.

👤 *** ***: Paketleme şu ana kadar aldığım oto koltukları arasında en iyisiydi ancak daha iyisini uygun fiyata bulunca elimi sürmeden iade etmek durumunda kaldım.

👤 *** ***: Ürün f/p olarak mükemmel. Bizimki çok rahat etti. Aracın kendi kemerini belirtilen yerden geçirerek takıyorsunuz. Tek sıkıntı kemer yastığının olmaması. Bence üretici pakete böyle bir ek yapsa tadından yenmez. Çözüm ise eski koltuğunuzun cırtcırtlı kemer korumalığını alıp buraya takmak.

👤 *** ***: Kullandığımız 3. Cybex araç koltuğu olacak. Son olarak aldığımız Solution Z i-Fix modelinden memnunuz. Bu ürünü de ikinci aracımız için aldık. Z i-fix'e göre eksileri: sırt açısını ayarlayamıyorsunuz ve baş desteğini geriye doğru yatıramıyorsunuz. Özetle rahat bir uyku pozisyonu elde etmek pek mümkün değil. Ancak kısa yolculuklarda kullanışlılık ve güvenlik açısından tavsiye ederim.

👤 *** ***: Ürün genel olarak anlatıldığı gibi, tek farkla! İsofix bağlantısı denilen sizin bildiğiniz metal çubuklar değil. İki tarafa bağlanan kemerden ibaret. Kemer sağlam ancak yapısı gereği diğeri gibi sabit olmayıp sağa sola hareket edebiliyor.

👤 *** ***: Zamanında teslimat için teşekkürler. Kaliteli ve güvenli ürün.

👤 *** ***: İsofix bağlantı kısmı normalde sabit olmadığı için başlangıçta sallanıyormuş ve koltuk sert bir virajda devrilebilirmiş gibi hissettirdi. ama yaklaşık 3 aydır kullanıyorum, hiç bir sıkıntı olmadı, gayet stabil, sağlam duruyor. fiyatına göre çok iyi, düşünmeden alınabilir.

👤 *** ***: 15 kg 44 aylık oğlum için aldık. 8 aylık olduğundan beri besafe izi comfort x3 kullanıyordu. Ama kendi inip binmesi zor olmaya başladı. Daha rahat ve alçak uzun süreli kullanacağı bir koltuğa geçtik. İçinde küçük kalır mı diye düşündüm ama çok iyi oldu. Uzun ömürlü olur umarım.

👤 *** ***: Koltuğun koruma bölgeleri strafordan ve hiç güvenli gelmedi bana. Ayrıca ses çıkartıyor, 3,5 yaşındaki oğlum uyurken çıkardığı gacır gucur sesler beni rahatsız ediyor açıkçası...

👤 *** ***: isofix bağlantısı alışılmışın dışında, çubuk değil de kemer ile bağlanıyor. koltuk hafif malzemesi kaliteli

👤 *** ***: Gayet rahat. kızım kendisi binip iniyor. kemer için yastık alın bence uykuda rahat etmesi için. Oturulan kısım biraz daha öne doğru uzun olabilirdi. 4 yaşında 24 kilo 107 cm kızım çok rahat etti. Tavsiye ederim. İsofix bağlantısı bence yeterli ancak bu konuda titiz olan arkadaşlar için bir üst modelini gözden geçirebilirsiniz.

👤 *** ***: Bu ürünün 4 yıl önce ilk çocuğum için isofix versiyonunu almıştım, şimdi ikinci çocuğum için benzer model olsun diye bu ürünü aldım. İki ürün arasında çok kalite farkı var. B fix takmak çıkarmak daha zor. Kumaş kalitesi, yan destekler, alt minder herşey bir önceki modele göre daha kalitesiz. Biraz daha fazla verip isofix versiyonunu almak daha mantıklı.

👤 *** ***: Ürün sağlam duruyor, ancak isofix bağlantısı var dendiği halde bildiğimiz isofix bağlantısı değil. Yine isofix takılan yere kanca gibi bir şeyle kemer gibi bir bağlantıyla bağlanıyor koltuğa. Henüz deneme fırsatımız olmadı ancak cybex e güvenerek almıştım. Daha önce kızım için aldığımız koltuk da cybex ve 4 senedir kullanıyoruz şimdi oğlum kullanmaya devam edecek bir süre.

👤 *** ***: Fiyat performans gayet iyi tavsiye ederim ama daha iyileri var

👤 *** ***: İsofix Demir değil kancalı ve araba emniyet kemeri bir malzeme ile tutuyor ama güvenli görünüyor, onun dışında çok şık ve rahat görünüyor.

👤 *** ***: Olumsuz bir tarafı yok, çocuğun kendisine sorduk, memnun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriHolmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Cybex Solution B Fix Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Cybex Solution B Fix hakkında sıkça sorulan sorular...

Cybex oto koltuğu hangi ülkenin?

Cybex oto koltuğu, Alman menşeili bir marka tarafından üretilen ürünlerden biridir. Adac sertifikası ve güvenlik özellikleri sayesinde birçok ebeveyn tarafından tercih edilen oto koltukları, en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır.

Latch Isofix ne demek?

Latch Isofix, çocuk oto koltuklarının araçlarda bulunan İsofix bağlantı demirlerine güvenle takılmasını sağlayan bir sistemdir. Uluslararası standartlara uygun olan sistem ile çocuk oto koltukları sağlam bir şekilde araç koltuklarına takılabilir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.