Çoğu Kocanın Eşinden Gizlediği 10 Gerçek

Sağlıklı ve uzun süren bir ilişki için sırların eşlerle paylaşılması beklenir. İçeriğimizde bir kocanın eşinden gizli tuttuğu şeyleri derledik...
Çoğu Kocanın Eşinden Gizlediği 10 Gerçek

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Sağlıklı ve uzun süren bir ilişki için sırların eşlerle paylaşılması beklenir. Burada bir kocanın karısından gizli tuttuğu şeylerden bazılarını okuyacaksınız. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ama bunlar aslında içten içe sizin de bildiğiniz gerçekler.

İşte birçok erkeğin eşinden gizlediği sır gibi gerçekler;

1. Düşündüğünüz Kadar Güvenli Değiller

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Kadınların kendilerini güvensiz hissetmeleri ve dünya genelinde erkeklerin güvensizlik söz konusu olduğunda bunu kolaylaştırdığı yaygın kabul görmüş bir inançtır. Erkekler kadınların bir anneden daha fazlası olabileceğinin farkına varması ve duygusal olmaları gerekir. Ne yazık ki, bugün bile ‘erkekler kadınlarla aynı şekilde duygularını ifade etme yeteneğine sahip değiller’ fikrine sıkışmış durumdayız.

2. Her Zaman Onun Zihnindeki Kadın Olmazsınız

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Hepimiz insanız ve insanlar ne kadar sinir bozucu olursa olsun hata yaparlar. Birinin tüm kusurlarıyla birlikte diğer insanı sevmeyi öğrenmesi gerekir. Eşinizin de hiçbir farkı yoktur, onu kusurlarıyla sevmelisiniz fakat hiçbir şekilde aldatılmaya ya da herhangi bir ihanete tahammülümüz yoktur. Düşüncede olsa bile. Ancak düşünmek ve yapmak çok farklı iki şeydir. Bazı zamanlar için düşüncelerin başka yönlere sürüklenmesi doğaldır. Birinin düşüncelerini kontrol edemezsin. Bu, insan tarafından yapılması mümkün olmayan bir şeydir. Nitekim bu düşünceler sizde de ortaya çıkabilir.

3. Geçmişi Hakkında Her Şeyi Bilmiyor Olabilirsiniz

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Güven ve dürüstlük, ilişkiyi tanımlamada gerekli olan iki kavramdır. Ancak erkekler, geçmişlerindeki bazı şeyleri paylaşmak istemezler. Bunun ilişkiniz ile ilgisi yoktur. Bazen bunları kendisinde tutmak için sebepleri vardır. ‘Bunu sevmiyorum.’ diyebilirsiniz. Bunu kabul edemiyorsanız, ilerlemeniz ve bu gerçeği olgun bir şekilde ele almanız her zaman daha iyidir.

4. Bütün Kusurlarınızı Görüp Saklayabilir

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Tüm erkekler birlikte oturup eşlerinin kusurlarıyla ilgili sohbet ederken, daha iyi olabileceğini konuşurken, bunları eşlerine söylemekten kaçınırlar. Sendeki kusurları söylemeni istediğinde söylemesini beklemen boş bir çaba olur. Tabii kavga ederken yüzüne vurması hariç!

5. Ne Kadar Flört Ediyor?

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Asla bilemeyeceksiniz. Bazı insanlar doğası gereği flört eder, zorlu bir gülümseme veya esprili bir yorum yapma gibi samimi bir takılma bunlardan bazıları olabilir. Kocanıza güvendiğiniz ve sevdiğiniz sürece, onun için ciddi bir şey ifade etmediğini bildiğiniz bu davranışları görmezden gelebilirsiniz.

6. Kendi Başına Biraz Zaman Geçirebilir

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Size söylemese bile bunu istiyor. "Kendi kendine vakit geçirme" dürüst olmak için sağlıklı bir işarettir. Bu, ilişki dünyasına karşı sağlıklı bir zihniyet sahibi olduğunuzun bir işaretidir. Kadınların da yaptığı gibi, her bireyin bir süre yalnız başına kalma hakkı olmalı.

7. Düşündüğünüz Gibi Bağımlı Değiller

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Şimdiye kadar ciddi bir ilişki içinde olan herkes, "sensiz yaşayamam" sözlerini büyük bir olasılıkla duymuştur. Ancak görünüşe göre hepsi ayrıldıktan birkaç ay sonra toparlanıyor. Herkes için konuşmuyor olsak da, çoğu durumda eşiniz aklınıza gelebilecek kadar bağımlı değildir.

8. Telefonunuzu Karıştırmayacaklarından Emin Olmayın

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Genelde bakıldığında, kadınların eşlerinin cep telefonlarını etraflarında olmadığı zamanlarda kontrol ettikleri düşünülür. Buna rağmen, bakmadığınızda kocanızın telefonunuzu kontrol etmesi de mümkündür. Cep telefonları işleri daha kolay hale getiriyor. Ancak insanlara kişisel hayatınıza kolayca erişme fırsatı da sağlıyor.

9. Sizden Daha Akıllı Olduklarını Düşünüyorlar

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Bazı erkekler kadınlarından daha akıllı olduklarını düşündükleri fantezilere bugün bile sıkışmış durumda. Bu, ilişki kurmak isteyeceğiniz bir kişilik yapısı değildir.

10. Muhtemelen Bazı Kadın Arkadaşlarını Bilmiyorsunuz

Erkeklerin Gizlediği Şeyler

Kocanız size muhtemelen birkaç tane dişi arkadaşından bahsetmiyor. Hele ki bu kadınlar onunla sık sık uğraşan iş arkadaşlarıysa… Bu durumda kadın arkadaşlarından bahsedecekken birkaç tanesini atlamış olma ihtimali yüksektir. Belki onlara karşı biraz kaygılı olabileceğinizi veya herhangi bir nedenle kıskanacağınızı düşündüğü için onlardan bahsetmemiş olabilir. Bu da doğaldır. Yapmanız gereken ona bunun gerçek olmadığını anlatmaktır.

Benzer İçerik Önerileri
Evliliği Bitiren 9 SebepErkeklerin Evlilikten Korkmasının 10 Nedeni

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum