Citroen C3 Aircross SUV Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Citroen C3 Aircross SUV modeli, C3 sınıfının en iyi yol tutuş özelliğine sahip SUV aracı satışta. C-Aircross konsept tasarıma sahip yeni modelini fiyat ve donanım özellikleri bakımından inceledik. Özgün tasarım imkanına sahip C3 Aircross SUV inceleme;
Citroen C3 Aircross SUV Teknik Özellikleri ve Fiyat Listesi

Citroien C3 Aircross SUV Fiyatı & Özellikleri ve İnceleme

Fransız otomobil şirketi Citroen, şık ve zarif C3 modeline kattığı özelliklerle bambaşka bir aracını piyasaya sürdü. 2017 yılında tasarlanan iki farklı modeli, kullanıcılarına rakipsiz bir SUV deneyimi sunuyor. Şangay Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Citroen C5 Aircross SUV'un hemen ardından şimdi satışa sunulan C4 Aircross SUV modeli, daha kompakt ve benzersiz sürüş deneyimiyle Türkiye'de satışta.

Genç, dinamik ve renkli tasarımıyla görenleri kendine hayran bırakan Citroen C3 Aircross SUV modeli, Opel Crossland ve Peugeot 2008 modellerine karşı büyük bir rakip olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılarına kişisel tasarım imkanı sunmakta olan C3 Aircross SUV modeli hakkında tüm detayları araştırdık. Muhteşem bir sürüş deneyimi yaşayacağınız Citroen'nin yeni aracı C3 Aircross SUV fiyat, teknik özellikler ve inceleme;

citroen-c3-aircross-suv-004.jpg

  • Model: C3 Aircross SUV
  • Motor: 1199cc
  • Maksimum Tork: 205 Nm 1500 d/d
  • Maksimum Güç: 81kW/ 110 HP 550 d/d
  • Bagaj: 410/520/1289 litre
  • 0-50km/s Hızlanma: 3,9 saniye
  • Maksimum Hız: 183 km/s
  • Fiyat: 150 bin TL

Genel Bakış

citroen-c3-aircross-suv.jpg

İlk olarak 2017 yılında tanıtılan C3 Aircross modeli, güç ve tazelik dolu tasarımıyla SUV dünyasında farkını ortaya koymayı hedeflemişti. Model tanıtılmasının hemen ardından ödüle layık görülerek tazelik dolu yeni SUV modelini satışa sundu. Led aydınlatma sisteminin entegre edildiği C3 Aircross SUV, krom logoyla vurgulanan yüksek kaput seviyesiyle hem sağlamlık hem de güven duygusu aşılamayı başarmış görünüyor. C-Aircross konsept otomobilinde yer alan polikarbon arka kelebek camlar ve ortaya entegre edilen renkli filmler Citroen'in bu modeline bambaşka bir hava kazandırmayı başarmış.


C3 Aircross SUV Boyutları

citroen-c3-aircross-suv-001.jpg

C-Aircross konseptli Citroen C3 Suv modeli, 4.154 mm uzunluğa, 1756/1976 mm genişliğe, 1597/1637 mm yüksekliğe ve 410/1289 litrelik gövde hacmine sahiptir.


C3 Aircross SUV Renk Seçeneği

citroen-c3-aircross-suv-006.jpg

Modern hatlarıyla C3 modeline bambaşka bir görünüm kazandıran Aircross SUV konsepti, kullanıcılarına 8 gövde rengi, 3 tavan rengi ve 4 renk paketiyle dilediğiniz kombinasyonu yapabileceğiniz 85 farklı seçenek sunmaktadır. Firma tarafından opsiyonel olarak sunulan Gri, Hype Colorada, Urban Kırmızı ve Hype Mistral kaqbin seçenekleriyle modanın kalbini arabanıza taşımanıza olanak sağlıyor.

Kullanıcıların zevk ve istekleri doğrultusunda şekillenen model, kişiselleştirme olanaklarını en küçük detaya kadar düşürmeyi başarmış görünüyor. Araçta kendi renk seçeneklerinizi belirleyebileceğiniz noktalar arasında: tavan çıtaları, dikiz ayna gövdesi, panjur etkili kelebek camlar, tekerlek göbekleri ve far çerçeveleri dahi yer alıyor. 


C3 Aircross SUV Motor ve Yakıt Tüketimi

citroen-c3-aircross-suv-003.jpg

Kullanıcılarına 2 farklı motor seçeneği sunmakta olan Citroen C3 Aircross Suv modeli, yeni nesil motoruyla teknolojinin ince detaylarını yakalamayı başarmış görünüyor. Model, benzinli PureTech 110 ve dizel BlueHDi 100 motor seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Benzinli PureTech 110 motor seçeneğinde Stop & Star sistemli EAT6 otomotik vites kutusu yer alırken, dizel BlueHDi 100  motor seçeneğinde düz 5 ileri vites kutusu bulunmaktadır. Model fabrika verilerine göre ortalama 5,6 litre yakıt tüketimine sahip.


C3 Aircross SUV Konfor

citroen-c3-aircross-suv-002.jpg

Görsellik ve motor gücünün yanı sıra kullanıcılara iyi bir yol hizmeti sunmakta olan Citroen C3 Aircross SUV modeli, Citroen Advanced Comfort programına uyum gösteren optimum yolculuk imkanı sunmaktadır. Sürüş esnasında meydana gelebilecek tüm olumsuzlukları en aza indirgeyen model, sarsılma ve titreşimlere karşı filtre görevi gören özel bir yapıya sahiptir. Araç genel olarak geniş ve rahat koltukları, gelişmiş süspansiyon ve güçlü akustik yalıtım teknolojisiyle konforlu bir yolculuk imkanı sunmaktadır.

Yüksek ustalık mimarisine sahip Citroen C3 Aircross Suv modeli, geniş aralıklara sahip 5 konforlu koltuğu ve 410 litre bagaj hacmiyle iyi bir yolculuk imkanı sunmaktadır. Model aynı zamanda bağımsız bölmelere ayrılabilen sürgülü arka koltuk sistemiyle 520 litreye kadar çıkabilen bagaj kapasitesine sahiptir.


Citroen C3 Aircross SUV Fiyat

Citroen C3 Aircross SUV Fiyat

Citroen C3 Aircross modeli, Türkiye Citroen ve yetkili satış bayilerinde satışa sunuldu. Modelin Sıfır fiyatı 120 bin TL'den başlarken full paketi 172 bin TL'ye kadar çıkıyor. Citroen C3 Aircross SUV sıfır Fiyat seçenekleri arasında;

Citroen C3 Aircross SUV Fiyat Listesi:

  • C3 AIRCROSS SUV FEEL 1.2 PureTech 110 HP EAT6 Tam Otomatik 6.2: 193.500 TL
  • C3 AIRCROSS SUV SHINE 1.2 PureTech 110 HP EAT6 Tam Otomatik 6.2: 198.500 TL
  • C3 AIRCROSS SUV FEEL 1.5 BlueHDi 120 HP EAT6 Tam Otomatik 6.2: 209.500 TL

Yukarıda belirtmekte olduğumuz fiyat listesi, Citroen Türkiye resmi web adresi üzerinden alınmıştır. Güncel fiyat bilgisi için yetkili Citroen bayileriyle görüşmeniz önerilmektedir. 

Önerilen İçerik; Mazda CX-30 SUV İnceleme

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.