Cinsel Gücü Artıran En İyi 10 Doğal Takviye

Kadın ya da erkek fark etmeksizin her yaştan bireyin cinsel gücünü arttıran en iyi doğal takviyeleri içeriğimizde bulabilirsiniz.
Cinsel Gücü Artıran En İyi 10 Doğal Takviye

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de insanların en çok önem verdikleri konuların başında cinsel yaşam geliyor. Herkes partneri ile düzgün bir şekilde birliktelik yaşamak istiyor. Bunun için birçok yöntem mevcut. Kadına ve erkeğe cinsel ilişki sırasında zevk veren şeylerin dışında, cinsel ilişki öncesinde bazı takviyeleri almakta önemlidir. Bu takviyelerin testosteronu yani cinsel gücü arttıran etkileri bulunmaktadır.

İşte cinsel gücü arttıran doğal takviyeler...

1. D Vitamini

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Johns Hopkins Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre, D vitamini eksikliği olan erkeklerin cinsel gücü diğer erkeklere göre yüzde 32 oranında daha düşük. D vitamini, kan damarlarını sağlıklı hale getiren endotel hücrelerinin tutulmasından sorumludur. Bu yüzden yeteri miktarda D vitamini alamayan vücut etkili bir performans sergileyememektedir.

2. Azgın Keçi Otu

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Azgın keçi otu yüzlerce yıldır düşük libido ve erektil disfonksiyonu tedavi etmek için Çinliler tarafından kullanılıyor. Geleneksel tıptaki etkilerinin kanıtlanmasından sonra modern tıbbın kaynaklarından birisi olan bu ot, birliktelikten önce alındığı zaman performans arttırıcı etki göstermektedir.

3. B3 Vitamini

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

New York Presbyterian Hastanesi'nden Dr. Harry Fisch, B3 vitamininin cinsel hormonları ve diğer önemli kimyasal sinyal moleküllerini üretmek için de kullanıldığını ifade etmektedir. Dolayısıyla B3 eksikliğinin sertleşmeme gibi problemler ortaya çıkarttığını söyleyebiliriz.

4. Ginseng

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Geleneksel tıpta uzun yıllardan beridir kullanılan ginseng bitkisi, faydalarının kanıtlanması sayesinde son yıllarda çok fazla ürünün içeriğinde yer almaya başladı. Geleneksel afrodizyaklardan biri olan ginseng, uyarıcı ve infertilite tedavisinde kullanılmaktadır. Bu sayede cinsel yaşamınız daha da güçlü hale gelecektir.

5. Ginkgo Biloba

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

2011 yılında yapılan bir araştırmada, ginkgo biloba özütünün farelerde dopamin düzeylerini artırdığını gösterdi. Son yıllarda yapılan araştırmalarda birçok faydası tespit edilen bu bitki aynı zamanda cinsel gücü de arttırıcı etki göstermektedir. Dolayısıyla bu besini tüketirseniz çok daha iyi bir cinsel hayata sahip olacağını söyleyebiliriz.

6. Pancar

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Cinsel ilişkiye başlamadan önce sizleri orgazma kolayca ulaştıracak besinler arasında pancarda yer almaktadır. Özellikle erkeklerin libidosunu yükseltecek besinlerden birisi olan pancarın ilişkilerden önce tüketilmesini tavsiye ediyoruz.

7. Ceviz ve Fındık

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Ceviz ve fındık gibi kuru yemişlerin etkisini bilmeyeniniz yoktur. Yatak odasında cinsel gücünüzü arttıracak besinler arasında yer alan kuruyemişler birçok faydaya sahiptirler. Erken boşalmaya engel olan ve iktidarsızlığı ortadan kaldıran bu besinleri cinsel gücünüzü arttırmak için de kullanabilirsiniz.

8. Muz

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Muz, içerisinde yer alan vitaminler ve diğer bileşenler sayesinde testosteronu arttırıcı özellik göstermektedir. Bu sayede cinsel ilişki sırasında çiftler daha performanslı olurlar.

9. Avakado

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Ülkemizde çok fazla tüketilmeyen avakadonun yatak odasında yaşanan cinsel gücü arttırmada oldukça büyük katkısı olduğunu söyleyebiliriz. Eğer düzenli olarak avakado tüketirseniz cinsel ilişki sonrasında son derece mutlu olabilirsiniz.

10. Bal

Cinsel Gücü Arttıran Doğal Takviyeler

Günlük yaşantımızda tükettiğimiz besinler arasında oldukça popüler olan bal, performans arttırıcı etkisiyle öne çıkmaktadır. İlişki öncesinde tüketilen balın birliktelik sırasında gerekli performansın gösterilmesine büyük katkı sağlayacağını söyleyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Erken Boşalmaya Bitkisel Çözümlerİktidarsızlığa İyi Gelen Bitkisel Çözümler
Testesteron Arttıran YiyeceklerCinsel Yaşamı Olumsuz Etkileyen Yiyecekler

Erkeklerde cinsel isteği artırmak için ne yapmalı?

Cinsel isteği arttıran birçok besin ulunuyor. Bunlar tarçın, şalgam, bezelye, maydanoz, nane, kekik, Antep fıstığı, fesleğen, roka, yumurta, kuşkonmaz, zencefil, enginar, hindi, ayçiçeği ve kerevizdir.

Şehveti artırmak için ne yapmalı?

Şehveti arttırmak için tüketebileceğiniz bası besinler bulunuyor. Avokado, muz ve incir bu yiyecekler arasından en öne çıkanlarıdır. Afrodizyak içeren bu besinleri tüketerek cinsel yaşamınızı renklendirebilirsiniz.

Hangi vitamin cinsel gücü arttırır?

B12 vitamini libidoyu yükselten bileşenlerden en önemlisidir. Yapılan araştırmalara göre B12 eksikliği yaşayan bireylerde cinsel isteksizlik görülmektedir. Aynı araştırmanın devamında ise B12 takviyesi yapılan kişilerin daha fazla ilişkiye girdiği tespit edilmiştir.

Hangi vitamin sertleşme problemine iyi gelir?

Cinsel isteksizlik yaşayan bireyler alacağı bazı takviyeler sayesinde problemlerinden kurtulabilirler. A, B6, C ve E vitaminlerinin doğru bir şekilde alınmasıyla cinsel istek tekrardan gelecektir.

Muz cinsel gücü artırır mı?

Muz içeriğinde barındırdığı yüksek miktardaki bileşenler sayesinde cinsel gücü arttırıcı bir etki göstermektedir. Doğal bir afrodizyak olan muz, magnezyum, potasyum ve B vitamini ile libidoyu yükseltmektedir.

Hangi alkol cinselliği arttırır?

İsviçre'de yer alan Basel Üniversitesi'nin yaptığı araştırmaya göre bira içmek kişinin duygularını ortaya çıkarıyor. Bu sayede de sosyal yaşam güçleniyor. Dolayısıyla biranın cinsel yaşamı güçlendirdiğini söyleyebiliriz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.