Chicco London Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Chicco London yorumları, özellikleri, kullanımı gibi merak edilen noktaları sizler için detaylı olarak inceledik.
Chicco London Özellikleri ve Kullananların Yorumları

Kaliteli, sağlam ve dayanıklı bir baston bebek arabası arıyorsanız  bu içerikte mola vermenin tam zamanı. Güçlü iskelet yapısıyla dikkat çeken Chicco London, aynı zamanda konforlu iç bölümüyle de kullanıcılarının beğenisini toplamış durumda. Biz de bu içerikte Chicco London baston bebek arabasının özelliklerini, kullanımını ve kullananların yorumlarını sizler için inceledik. Hazırsanız hemen başlayalım.

Chicco London Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi15 kg
Yaş Aralığı0-2 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek/Çocuk
Baş DesteğiVar
Sırt AyarıVar
İskelet MateryaliAlüminyum
Amazon
Fiyatını Gör
Chicco
Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco London Baston Bebek Arabası

Pratik açma kapatma özelliği ile ön plana çıkan Chicco London, sağlam yapılı tekerlek teknolojisi sayesinde darbelere karşı sizi ve bebeğinizi korumayı başarır. Minimal boyutlara sahip olan bu model, aynı zamanda seyahatlerde de size eşlik edebilir.

Chicco London Tasarım

Kırmızı ve siyah renklere sahip olan Chicco London Up baston puset, ergonomik olarak tasarlanan tutma sapları ile sürüş konforunu üst noktalarda tutar. Bununla birlikte geniş yapılı file sepeti ile desteklenen bu ürün, bebeğinizin ve sizin ihtiyaçlarınız için büyük bir saklama alanı sağlamaktan da geri durmaz. Sağlam şekilde tasarlanan tentesi ile bebeğinizi güneşten korurken yağmurluğu sayesinde yağmurun bebeğinize ulaşmasına engel olur.

Chicco London Tasarım

Chicco London Boyut

Açık Boyut Y: 104 cm x G: 46.5 cm x D: 83 cm
Kapalı BoyutY: 107 cm x G: 24 cm 
Net Ağırlık8 kg
RenkSiyah, Kırmızı

Chicco London, açık olarak kullanıldığında 104 cm yükseklik, 46.5 cm genişlik ve 83 cm derinlik ölçülerine sahiptir. Bununla birlikte kapatıldığında ise 24 cm genişlik 107 cm yükseklik sunmaktadır. 8 kilogram ağırlığındaki bu bebek arabası, siyah ve kırmızı renkleri ile şık bir tasarım sunar.

Chicco London Kullanımı

Chicco London, ince yapısı ve minimal boyutları ile kolayca kapatıp açabileceğiniz, aynı zamanda yumuşak pedlerle desteklenen bir baston bebek arabasıdır. Doğumdan itibaren kullanıma uygun olması, aileler için kolaylık sağlarken 5 noktalı emniyet kemeri desteği de bebeğinizin güvenliğini korumasına yardımcı olur. Çevik manevralar yapmanız ve kolayca hareket ettirmeniz amacıyla gelişmiş teker yapısı ile üretilmiştir. 4 ayrı pozisyonda sırt bölgesi ayarlamasına izin veren bu baston bebek arabası, bebeğinizin konforunu uyurken ya da sizinle zaman geçirirken destekler. Ön barının yumuşak yapısına ek olarak sağlam materyalden üretilmiş olması ise dayanıklılığını pekiştirir.

Chicco London Kullanımı

Chicco London Teknik Özellikleri

  • Sırt, ayak desteği
  • Hafif ve kompakt
  • 15 kilogram taşıma kapasitesi
  • 4 farklı sırt bölgesi ayarı
  • Geniş iç hacim
  • Kolay kapatma ve açma özelliği
  • 5 noktalı emniyet kemeri
  • Yağmurluk desteği

Chicco London Taşıma Kapasitesi

Chicco London 15 kilogramlık taşıma kapasitesi ile üretilmiştir. Bu bebek arabası doğumdan başlayarak 2 yaşa kadar kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

Chicco London Taşıma Kapasitesi

Chicco London Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-2 Yaş
Taşıma Kapasitesi15 kg
Ağırlık8 kg
Sırt Ayarı Var
Amazon
Fiyatını Gör
Chicco
Baston Bebek Arabası
Aradığın
Fiyatı Gör

Chicco London Kullanıcı Yorumları

Chicco London Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürünü 6 aydır kullanıyorum çok memnunum çocuğum doğmadan önce almıştım şu ana kadar sıfır sorun. Bunun dışında malzeme kalitesi yatış pozisyonları ürünün kullanım konforu gerçekten iyi dizayn edilmiş.

👤 *** ***: Chicco kalitesi her zamanki gibi kendini burada da belli etmiş çok hoşumuza gitti. Beğendik senelerce kullanabileceğim gibi konforlu ve geniş, arabanın içi her şeyi harika.

👤 *** ***: Kullanımı açılıp kapanması çok rahat. Çok güzel ürün tavsiye ederim.

👤 *** ***: Oğlumu denemek için oturttum ve inmek istemedi. Siyah rengi gayet şık. Otomatik kilitlenmiyor. 

👤 *** ***: Kullanışlı kesinlikle öneririm. Çok kaliteli ve güzel. Severek kullanıyorum. Açmak ve kapatmak çok basit.

👤 *** ***: Chicco bebek arabasını daha öncede kullandım. Sağlam ve uzun ömürlü olduğu için tekrar tercih ettik.

👤 *** ***: Sürüşü ve ve tekerleklerinin sağlamlığı ayrıca güzel. Bahsedilen özelliklerin hepsi tamamıyla çok kolay bir şekilde kullanılıyor. Mağazaya da ayrıca teşekkür ederiz.

👤 *** ***: Çok pratik, oturma yeri uygun ölçülerde, çocuk rahat ediyor. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

👤 *** ***: Önceki bebek arabamız travel olduğu için ağırdı keşke baştan bunu alsaymışım dedim hafif ve sürüşü rahat tam aradığım araba kalitesi de fena değil, baston için ideal kalite.

👤 *** ***: Sürüşü bana zor geldi, beklediğimden zor. Bir de tekerleri sert biraz. Ben beğenmedim.

👤 *** ***: Daha hafif olabilirdi, bir de yağmurluk kısmı kısa kalıyor güzel havalarda güneş doğrudan çocuğun üstüne geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Baston Bebek ArabasıChicco Liteway 4 Özellikleri
Maclaren Quest Arc YorumlarıJoie Nitro LX Kullananlar
Tommybaby Caprice İncelemePeg Perego Selfie Yorumları
BabyHope Sa-7 ÖzellikleriRival Rv111 Sweet Kullananlar
Aldeba 3020 Eko İncelemePrava P01 Smart İnceleme

İçeriğimizin son kısmında Chicco London baston bebek arabası hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Chicco London hakkında sıkça sorulan sorular...

Chicco London özellikleri nedir?

Chicco London baston bebek arabası 8 kilogram ağırlığa sahiptir. Tente desteği ile üretilen bu model, güçlü manevra kabiliyeti sayesinde işlevsel bir kullanım sunmayı başarır. Buna ek olarak yağmurluk desteği ile her havada bebeğinizin konforunu üst seviyede tutar.

Chicco London bebek arabası kaç kilo taşır?

Doğumdan itibaren kullanıma uygun olarak tasarlanan Chicco London, 15 kilogramlık taşıma kapasitesi ile üretilmiştir. Bebeğiniz 3 yaşına gelene kadar kullanabileceğiniz fonksiyonel bir baston pusettir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.