Bunlar Geleceğin Mükemmel Otomobilleri! İşte CES 2019 Fuarında'ki Muazzam Araçlar!

Kendi kendine giden, sizle konuşan, engellerin üzerinden bile geçen CES Fuarında'ki ilginç ve bir o kadarda teknolojik araçları sizler için araştırdık ve derledik. İşte uzay çağının arabaları olarak tanıtılan mükemmel otomobiller;
Bunlar Geleceğin Mükemmel Otomobilleri! İşte CES 2019 Fuarında'ki Muazzam Araçlar!

CES 2019 Fuarındaki Muazzam Araçlar

Geleceğin dizaynı olan bu araçlar ilginç tasarımlara ve özelliklere sahip. Las Vegas'ta düzenlenen 2019 Tüketici Elektroniği Fuarı'nın (CES) muazzam araçlarını sizler için araştırdık ve derledik. Audi, Mercedes, Bmw gibi dünyaca ünlü otomobil markalarının bulunduğu CES 2019 Fuarındaki en çok göze çarpan araçlar;


1. Mercedes-Benz EQC

Elektrikli araba sektörüne EQC ile giriş yapan Mercedes, 2025'e kadar 10 yeni elektrikli otomobil modeli çıkarmayı hedefliyor. Suv araçlardan sedanlara hatta küçük spor otomobillere kadar bir çok elektrikli otomobil çıkaracağını söyleyen Mercedes EQC için 402 beygir gücüne sahip olacağını belirtti.

mercedes-benz-eqc-001.png


2. BMW Vision iNext

Daha önce hiç görmediğimiz çok üst düzey bir iç dizayna sahip olan Bmw'nin yeni aracı BMW Vision iNext çıktığı andan itibaren satış rekorları kıracak gibi duruyor. Dışarıdan da bir uzay aracı gibi gözüken BMW Vision iNext'in özellikleri saymakla bitmiyor.

bmw-vision-inext-001.png


3. Hyundai Elevate 

Yürüyen otomobil olarak tanıtılan Hyundai Elevate, büyüleyici görünümüyle herkesi etkilemeyi başardı. Gerektiği zaman yürüyen, atlayan, tırmanan muazzam araç Hyundai Elevate yoldaki tehlikeli engelleri kolayca aşabilecek. Fiyatının ne olacağı ise herkes tarafından oldukça merak edilmekte.

hyundai-elevate -001.png


4. Audi Aicon

Audi'nin ürettiği muazzam görünümlü elektrikli araç tam depo şarj ile 800 kilometre gidebilmektedir. Fuarın en dikkat çekici araçlarından birisi olan Audi Aicon, muazzam bir motor gücüne ve kablosuz şarj edebilme özelliğine sahip. 2021 yılında satışa sunulacağı düşünülen araç gerçekten de inanılmaz özelliklere sahip.

audi-aicon-001.png


5. Mercedes-Benz Vision Urbanetic

Küçük ama işlevinin büyük olduğu enteresan araçlardan birisi olan Mercedes-Benz Vision Urbanetic, kargo taşımacılığı veya toplu taşıma için tasarlanmıştır. Sizce de çok ilginç değil mi böylesine küçük bir araç nasıl olur da toplu taşıma için kullanılabilir? 

mercedes-benz-vision-urbanetic-002.png


6. Mitsubishi Emirai 4

Uzay araçlarını andıran Mitsubishi Emirai 4 fuarın en çok ilgi çeken araçlarından birisi oldu. Mitsubishi aracın ne zaman seri üretime geçeceğinden ve ne zaman kullanılmaya başlanacağından bahsetmedi. 

mitsubishi-emirai-4-001.png


7. Bell Nexus

Nasa ve Uber'in anlaşması sonucu çalışmalarına başlanan uçan taksi Bell Nexus'un gelecekte daha çok yaygınlaşacağı düşünülüyor. Fuarın en gözde aracı olan Bell Nexus elektrikle çalışıyor ve tamamen dolu şarj ile 250 kilometre gidebiliyor. Firmalardan gelen açıklamaya göre üretimlerinin ve altyapı çalışmalarının 2025 yılında tamamen biteceği söyleniyor.

bell-nexus.png


8. Nissan IMx Kuro

Daha önce böyle bir suv araç gördünüz mü? İşte gelişen teknolojimiz ile gelecek yıllarda piyasaya çıkacak modern araç Nissan IMx Kuro gerçekten de iç ve dış tasarımı olarak muazzam bir görünüme sahip.

nissan-imx-kuro-001.png


9. Byton K-Byte

Sürücülü ve sürücüsüz kullanım seçenekleri bulunan Byton K-Byte, maksimum konfora sahip bir araçtır. Daha çok güvenliği maksimum seviyeye çıkarmak için tasarlanmış olan araç büyüleyici bir iç dizayna ve konfora sahip.

-byton-k-byte.png

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.