Denize Düşen Köpeğini Kurtarmak İsteyen Ünlü Model Boğularak Öldü!

Ünlü model Caroline Bittencourt, fırtınaya denizde yakalanan köpeğini kurtarmak istedi. Denize atlayan güzel model köpeğini kurtarmak için yanına gitti ancak dev dalgalara kapılarak boğulup hayatını kaybetti.
Denize Düşen Köpeğini Kurtarmak İsteyen Ünlü Model Boğularak Öldü!

Pazar günü Brezilya’da kocası ve iki yavru köpeğiyle birlikte tekne turu yapan Caroline Bittencourt için her şey iyi gidiyordu.

Caroline Bittencourt

Denizde eğlenceli vakit geçiren çift için kabus fırtınayla birlikte başladı. Bir anca çıkan fırtına denizin kabarmasına neden oldu. Dalga nedeniyle teknedeki köpeklerden biri denize düştü. Bunun ardından güzel model ve eşi Jorge Sestini denize atladı. Dev dalgalara dayanamayan ikili birbirlerinden ayrıldı.

Caroline Bittencourt

Eşi Jorge Sestini güzel mankenin boğulduğunu görse de ona yetişemedi. Teknenin de sürüklenmesiyle birlikte Sestini de zor anlar yaşadı. Kıyıya yüzmek için 3 saat boyunca yüzmek sorunda kalan Sestini, denizden çıkar çıkmaz polis ve yardım ekiplerine haber verdi.

Caroline Bittencourt

Deniz açıklarına giden ekip ünlü mankenin cansız bedenini sudan çıkardı.

Hayatını kaybeden Caroline Bittencourt’tan sonra menajeri Andreia Boneti açıklamalarda bulundu. Boneti “Jorge onu kurtarmaya çalıştı ancak kurtaramadı. Carol’un boğulduğunu görüp kurtaramaması onun için tam bir travma oldu” ifadelerini kullandı.

NeOldu.com / Hayvansever

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.