Cansu Demirci Kimdir? | Kaç Yaşında ve Nereli?

Tüm Türkiye'nin Selana isimli diziyle tanıdığı Cansu Demirci, kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularıyla aratılıyor. İşte Cansu Demirci biyografisi.
Cansu Demirci Kimdir? | Kaç Yaşında ve Nereli?

2014 yılından beri rol almayan genç oyuncu Cansu Demirci, internette Selena Selin kim ve Cansu Demirci kaç yaşında? soruları ile merak ediliyor. İşte Cansu Demirci hakkında bilgiler.

Cansu Demirci Kimdir?

1992 doğumlu olan Cansu Demici, 2022 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Boğa burcudur. İyi derecede İngilizce, Almanca ve Portekizce bilmektedir. Oyuncudur. Bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Instagram hesabı; @cansudemiirciofficiall

Cansu Demirci

Doğum Tarihi25.04.1992
Memleketİstanbul
MeslekOyuncu
Boy1.65
Kilo63

Cansu Demirci Hakkında

25 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen ve çocukluğunda bale eğitimi alan Cansu Demirci, kamera karşısına ilk kez, Sırlar Dünyası isimli televizyon dizisi ile geçti. İbretlik hikayelerin senaryolaştırıldığı dizinin her bölümünde başka oyuncular yer aldı. Sunuculuğunu ise Süha Yeprem yaptı. Türk oyuncu Cansu Demirci, St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu'nu 2010 yılında tamamladıktan sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Ardından Cansu Demirci eğitim hayatına Almanya'da Jacobs Üniversitesi'nde devam etmiştir.

2004 yılında Cansu Demirci Sihirli Annem isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Dizi, Betüş peri ile fani Sadık’ın evlenmelerini ve daha sonrasında yaşananları anlatıyor. Dizinin başrollerinde İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Nevra Serezli, Defne Joy Foster ve Gül Onat yer aldı.

Cansu Demirci'nin Son Hali!

Cansu Demirci

2006’da ise Selena isimli dizide başrol karakteri Selin'i canlandırdı. Dizi, anne ve babası öldükten sonra İstanbul’a gelen Selin, Leyla ve Nazlı isimli üç kardeşin yaşadıklarını anlatıyor. Üç kız kardeşin Selena isimli iyilik perisiyle karşılaşmalarıyla birlikte kendilerini çok farklı bir dünyada bulurlar. Dizinin baş rollerinde ise Sinem Kobal, Gökhan Keser, Gizem Güven, Cansu Demirci ve Dilara Kurtulmuş yer aldı. Ayrıca bu dizi kendisinin tanınmasını sağlamıştır.

Cansu Demirci, sonraki yıllarda ise Adanalı isimli diziye konuk oyuncu olarak katıldı. Zeynep karakterini canlandırdığı dizi, yıllar önce birlikte çalışan Yavuz ve Ali isimli iki yakın arkadaşın araları açılır. Ali meslekten atılır ve Yavuz Adana’da görev yapmaya başlar. Yıllar sonra çok farklı şekilde karşılaşan Ali ve Yavuz, ayrı ayrı maceralara atılırlar. Dizinin baş rollerinde ise Oktay Kaynarca, Mehmet Akif Alakurt, Selin Demiratar ve Serenay Sarıkaya yer aldı.

Ardından gelen yıllarda Bir Zamanlar Anadolu’da isimli filmde Cemile karakterini canlandırdı. Yönetmenliğini Nuri Bilge Ceylan’ın yaptığı film, taşrada yaşanan bir cinayetin ortaya çıkardığı gerilimi anlatıyor. Film, birçok festivalden ödülle döndü. Filmin başrollerinde ise Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel ve Fırat Tanış yer aldı.

Kariyerine 2014 yılında Gurbette Aşk isimli dizide son verdi. Cansu Demirci, yine bu dizide konuk oyuncu olarak ekibe katılmıştır.

Cansu Demirci Kaç Yaşında?

1992 yılında doğan Cansu Demirci, 29 yaşındadır. Günümüzde ise yurtdışında hayatına devam eden Cansu Demirci, diğer ünlüler gibi aktif olarak sosyal medya hesaplarını fazla kullanmamaktadır. Selena isimli dizide yer alan aynı isim ve soyada sahip olan 25 Nisan 1992 doğumlu diğer Cansu Demirci İremsu karakterini 52 bölüm boyunca canlandırdı. Bu ikili sık sık insanlar tarafından karıştırılmaktadır.

Cansu Demirci

Cansu Demirci Nereli?

İstanbul doğumlu olan Cansu Demirci, 1,65 metre boyundadır. Oyunculuğu bırakıp insanlarla etkileşimini kesmesinin ardından Cansu Demirci öldü mü konusu gündeme gelmişti. Şu an kendisinin Almanya'da yaşadığı bilgisi dışında özel hayatı hakkında pek bir bilgi bulunmamaktadır.

Cansu Demirci Dizileri ve Filmi

  • 2002: Sırlar Dünyası
  • 2004: Sihirli Annem
  • 2004: Sihirli Lamba
  • 2006: 2009-Selena
  • 2010: Adanalı
  • 2011: Bir Zamanlar Anadolu’da
  • 2014: Gurbette Aşk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum