Kim Kardashian'a Olan Benzerlikleriyle Ünlenen Koca Kalçalı 7 Kadın!

Kim Kardashian'ın kıvrımlı vücudunu ve mükemmel eğrilerini hepimiz biliyoruz. O milyonlarca hayrana sahip bir yıldızdır. İkiz bunlar diyebileceğiniz benzerlikleri gördüğünüzde çok şaşıracaksınız
Kim Kardashian'a Olan Benzerlikleriyle Ünlenen Koca Kalçalı 7 Kadın!

Kim Kardashian'a rakip olabilecek bu kızlar dünyanın dört bir yanına dağılmış. Bu güzellikleri gördüğünüzde Kim Kardashian da kimmiş diyebilirsiniz. Tabi bu yedisi için de geçerli değil. Hadi hep birlikte Kim Kardashian'a benzeyen ve bu şekilde ün kazanan 7 kadına birlikte göz atalım.


1. Demi Rose

Bu İngilizi, Kardashian vücudu ile görmek herkesi hayrete düşürüyor. Kardashian ile vücutları kıyaslanabilir. Hatta ondan 15 yaş kadar genç gözüktüğü de bir gerçek. Ayrıca daha güzel;)

demi-rose.jpg


2. Anastasia Kvitko

Rus Kardashianımız, gördüğünüz gibi Kim Kardashian'ı geride bırakmayı başarmış. Kamera açılarını iyi bilen bu kadın her zaman butlarını kameraya çevirir ve bir bacağını da diğerinin önüne atar. Bu sayede kalçalarının daha yuvarlak görünmesini sağlar. Rus Kardashian lakaplı bu güzeli daha yakından tanımak için ilgili içeriğimizi ziyaret edebilirsiniz.

anastasia-001.jpg


3. Nabilla Benatia

26 yaşındaki Fransız yıldız, Kim gibi ünlüdür. 17 yaşında tanıştığı "Love is Blind" programının çekimlerine katılmıştır. O zamandan bu yana Nabilla popülerliğini sürdürmekte. Fransız televizyonlarda sık sık görünmeyi ihmal etmiyor.

nabilla.jpg


4. Jelena Karleuse

Tosiç'in karısıdır. Dusko'yu sosyal medyadan takip edenler bilir. Kim'in kendisinin kopyası olduğunu sürekli dile getirmektedir. Evet bu cesur bir ifade. Sizce de Kim Kardashian ile benzerlikleri yok mu?

jelena-karleuse.jpg


5. Vera Sidika

29 yaşındaki artı boyutlu model, Kenyalıdır. Kim'in bile onu kıskandığını düşünüyoruz. Onu önce Kenyalı müzisyenlerin kliplerinde gördük ve aniden popülerleşmeye başladı. Kim'e benzemesi ününün artmasında etkili olmuştur.

vera.jpg


6. Sonya Ali

Kim'e sadece vücut hatlarıyla değil, aynı zamanda yüz ifadesiyle de benzeyen bir kız. Bu arada, kız kardeşi Fiza, Kylie Jenner'in bir kopyasıdır. Bazı insanlar Kardashianlara benzemek için estetik operasyonlar geçiriyor.

sonya-ali.jpg


7. Jimena Sanchez

Meksikalı bu güzellik sörf yapmaktan büyük zevk alıyor. Bu arada Sanchez, Meksika televizyonlarının en seksi kızdır. Meksika'da gerçekten büyük bir üne sahip olan Jimena, sosyal medyada milyonlarca takipçiye sahip.

jimena.jpg


Önerilen İçerik; Vücut Hatlarıyla Ünlü 10 Kadın!

Neoldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.