Buz Lazer Epilasyonda Konfor Arayışları

Hem kadın hem de erkeklerin arasında lazer epilasyondan yararlananların sayısı her geçen gün artıyor.
Buz Lazer Epilasyonda Konfor Arayışları

Lazer epilasyonun istenmeyen tüylerle mücadelede en etkili yöntem olduğu bilinen bir gerçek. Hem kadın hem de erkeklerin arasında lazer epilasyondan yararlananların sayısı her geçen gün artıyor. Artan taleple birlikte lazer epilasyonda konfor arayışı da ön plana çıkıyor. Son yıllarda adından bir hayli söz ettiren Buz Lazer konforlu lazer epilasyon arayanların ilk tercihi oluyor.

Buz Lazer

Buz Lazer Konforu

Buz Lazer Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan bir marka. FDA onayına sahip Buz Lazer seksenin üzerinde ülkede uygulanıyor. Uygulandığı tüm ülkelerde günümüzün en gelişmiş ve en konforlu lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Buz Lazer üç dalga boyuna sahip olduğu için tüm kıl tiplerinde etkili oluyor. Aynı zamanda tüm cilt tiplerinde de güvenle uygulanabiliyor. Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarının bir arada olması, farklı derinlikteki kıl köklerinin hedeflenebilmesini sağlıyor. Buz Lazer Ice Teknolojisi ile ciltte etkili soğutma sağlıyor ve cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Lazer epilasyonla eş zamanlı bu etkili soğutma cildin yüzeyini koruyor ve cildi ferahlatıyor. Lazer epilasyon ağrısına son veren Buz Lazer son derece konforlu bir uygulama.

Buz Lazer cihazları SHR adı verilen uygulama tekniğini kullanıyor. SHR (Super Hair Removal) patentli bir uygulama tekniği. Bu teknikte tedavi başlığı cildin üzerinde sürekli hareket ettiriliyor ve kıl kökleri kademeli ısıtılıyor. Tekli atım yapan geleneksel lazer epilasyon yöntemlerindeki gibi yoğun lazer ısısı hissedilmiyor. Buz Lazer epilasyon masaj konforunda ağrısız bir biçimde tamamlanıyor. Yüksek hasta memnuniyeti sunan Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Vücut lazer epilasyonu 6 hafta ara ile, yüz ise 4 hafta ara ile uygulanıyor. Buz Lazer, yüz bölgesindeki ayva tüylerinde yayılmaya neden olmadığı için yüz bölgesinde de çok tercih ediliyor.

Buz Lazer

Tüm Cilt Tiplerinde Buz Lazer

Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde FDA tarafından onaylanmış bir sistem. Üç dalga boyunun avantajı, patentli teknolojileri ile koyu cilt tiplerinde de yanık riski olmadan uygulanması büyük avantaj sağlıyor. Birçok lazer epilasyon yönteminde cilt renginin açılması için minimum bir ay beklemek gerekirken Buz Lazer için bu süre sadece bir haftadır. Güneşlendikten sadece bir hafta sonra cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer uygulanabiliyor. Ciltte yanık, leke, iz kalması gibi riskler olmadan lazer epilasyon yaptırabilmek, Buz Lazer’in bu denli çok tercih edilmesinde önemli rol oynuyor.

Erkek lazer epilasyonunda da Buz Lazer öne çıkıyor. Ağrısız, acısız, etkili, güvenli lazer epilasyon yaptırmak isteyen erkekler Buz Lazer tercih ediyorlar. Daha çok erkeklerin şikayetçi olduğu kulak ve burun içi kıllarından da Buz Lazer ile kalıcı olarak kurtulmak mümkün oluyor. Kulak ve burun içindeki istenmeyen tüyler için Buz Lazer bir yüz ucuna sahip. Bu yüz ucu, küçük ve ulaşılması güç bölgelerde pratik ve güvenli bir uygulama yapılabilmesini sağlıyor. Kaş ortası, kaş üzeri gibi alanlarda da yüz ucundan yararlanılıyor. Erkekler daha çok sırt, göğüs, ense, boyun, sakal üzeri gibi alanlarda lazer epilasyon yaptırmayı tercih ediyorlar. Kalın ve yoğun kıl yapısına sahip erkekler için Buz Lazer ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

Buz Lazer hakkında birçok bilimsel çalışma mevcut. Bu çalışmalarla etkili ve güvenli olduğunu kanıtlamış olan Buz Lazer kalıcı sonuçlara sahip. Buz Lazer başarılı olduğu ve yoğun olarak tercih edildiği için çok da taklit ediliyor. Taklit cihazların FDA onayı bulunmuyor. Bu cihazlar ucuz teknoloji kullandıkları için etkili olamıyorlar ve ciltte kalıcı hasar yaratabiliyorlar. Bu yüzden uygulama yaptırmadan önce gerçek Buz Lazer cihazları ile uygulama yapan merkezleri iyice araştırmanızı öneririz.

Ankara için Ankara Lazer Epilasyon veya diğer Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve lazer epilasyon fiyatı alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum