Bunlar Sizi Güçlendirecek! Büyümeden Önce Kabul Etmeniz Gereken 5 Gerçek

Büyüyünce her şeyin çok güzel olacağı hayaline inanılmaktadır ancak bunun için bilinmesi gereken bazı gerçekler bulunuyor. Hayatta daha doğru adımlar atmanız için büyümeden bilinmesi gereken 5 gerçeği listeledik.
Bunlar Sizi Güçlendirecek! Büyümeden Önce Kabul Etmeniz Gereken 5 Gerçek

Büyümeden Önce Kabul Etmeniz Gerekenler

Aileniz ve öğretmenleriniz tarafından, çocukluktan yetişkinliğe kadar birçok konu defalarca tekrarlanmış olmalı. Başarılı ve mutlu bir yaşam sürmenize yardımcı olacak tavsiyeler arasında; kendin ol, kurallara uy, iyi not al, insanlara iyi davran, derslerine çalış sözleri defalarca söylenmiştir.

O dönemlerde genç ve saf aklınızla, yetişkinlik döneminin oldukça rahat ve sorunsuz geçeceğini düşünmüş olabilirsiniz ancak sanılanın aksine her geçen yıl bir yaş daha büyüdüğümüz hayatımızda, sayısız zorluk ve fedakarlık ile karşılaşacağımızı bilmeniz gerekiyor. Daha fazla hayal kırıklığı yaşamadan hemen yazımıza geçelim. İşte büyümeden önce kabul etmeniz gereken 5 gerçek!


1. Seni Susturmayı Asla Bırakmayacaklar

Büyümeden Bilinmesi Gerekenler

Sen yükselişe geçtiğinde, hayatta sana engel olmak isteyecek birçok düşmanın ortaya çıkabilir. Asla pes etme, doğrularından vazgeçtiğin vakit bir köleye dönersin!


2. İşler Asla Olması Gerektiği Gibi Gitmeyecek

Büyümeden Bilinmesi Gerekenler

Hayata dair isteklerin, hiçbir zaman olması gerektiği gibi gitmeyecek. Ama sen hep elinden geleni değil, olması gerekeni yapmayı hedeflemelisin!


3. Kimse Seni Kurtarmayacak

Büyümeden Bilinmesi Gerekenler

Harekete geçmek için hayattan bir adım bekleme! Derin bir nefes al ve yapmak istediğin hedefe yönel. Durduğun noktada seni kimse kurtarmak için seferber olmayacak!


4. Tüm Hataların Sorumlusu Sensin

Büyümeden Bilinmesi Gerekenler

Hata yapmayan insan yoktur ancak, eski hatalarından ders çıkartmayı bilmiyorsan karşına çıkacak tüm olumsuzluklara mahkumsun!


5. Asla Mükemmel Zamanı Bulamayacaksın

Büyümeden Bilinmesi Gerekenler

Belki aradığını bulamamış olabilirsin ama kaybedecek vaktin yok! Her gün kendini oyalamayı bırak ve harekete geç! Beklediğin şey için asla mükemmel zamanı bulamayacaksın.

Önerilen İçerik; Pozitif Olmanızı Sağlayacak Alışkanlıklar!

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum