Buse Varol Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Alişan ile evliliğini sürdüren Buse Varol, en çok merak edilen isimlerden biri. İşte Buse Varol kimdir, kaç yaşında ve nereli? soruların yanıtı sizlerle.
Buse Varol Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Son olarak ekranlara Payitaht: Abdülhamid dizsiyle gelen Buse Varol'un kim olduğu birçok kişi tarafından araştırılıyor. İşte Buse Varol kimdir ve biyografisi.

Buse Varol Kimdir?

25 Mart 1990 tarihinde dünyaya gelen Buse Varol, 30 yaşındadır. Manisa’da doğup büyüyen Buse Varol, ilk olarak Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda kendisini tanıttı. Ardından oyunculuk için birçok teklif alan Buse Varol, ilk oyunculuk deneyimine Tozlu Yollar dizisiyle başlamıştır ve Alişan ile evlidir.

Üniversitede Öğretmenlik bölümünden mezun olan Buse Varol, Tozlu Yollar’dan sonra Sevda Kuşun Kanadında, Arka Sokaklar, Şehrin Melekleri, Kış Güneşi ve Rüya isimli dizilerde rol alarak tanınırlığını arttırdı. Oyunculuk kariyerinin yanında Çok Tatlı isimli programda sunuculuk yapsa da programın tutulmamasından dolayı sunuculuk hayatı kısa oldu.

Günümüzde Buse Varol, 2018 yılında evlendiği Alişan ile evliliğine devam ederken Burak ve Eliz adında iki çocuk annesidir. Payitaht: Abdülhamid isimli dizide Mislimelek Sultan karakterine hayat vermektedir.

Buse Varol

Buse Varol Kaç Yaşında?

1990 doğumlu olan Buse Varol 30 yaşındadır ve 1,74 metre boyundadır. Buse Varol, Instagram hesabı üzerinden 1,4MN takipçiye sahiptir ve kendisi sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanmaktadır. Buse Varol, 2 yıl gibi uzun süre Arka Sokaklar dizisinde Yasemin karakteriyle ekipte yer almıştır.

Buse Varol Nereli?

Aslen Manisalı olan Buse Varol, dizilerdeki başarılı performansıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel oyuncu kariyeri boyunca önemli yapımlarda rol almıştır ve her geçen gün takipçi kazanmaya devam etmektedir.

Buse Varol

Buse Varol Dizileri

Tozlu Yollar
Şehrin Melekleri
Kış Güneşi
Sevda Kuşun Kanadında
Dostlar Mahallesi
Payitaht Abdülhamid

Buse Varol hakkında daha önce duyulmamış olan bilgilere ulaşmak için Buse Varol Hakkında Bilinmeyen 10 İlginç Bilgi! yazısına tıklayarak ilgili içeriğimizden yararlanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.