Burçların Daha Önce Duymadığınız Şaşırtıcı Özellikleri

Burçlarla yakından ilgilenen okurlarımız için oldukça farklı bir içerikte karşınızdayız. İşte daha önce hiç duymadığınız özellikler…
Burçların Daha Önce Duymadığınız Şaşırtıcı Özellikleri

12 Maddede Burçların Bilinmeyen Özellikleri

Burçlar hakkında klasikleşmiş bazı yorumlar er almaktadır. Örnek vermek gerekirse balık burcu duygusal, ikizler burcu zıt karaktere sahip diye belirtilir. Peki burçların özellikleri sadece bu kadar mı? Tabi ki hayır… İşte burçlar hakkında hala fark etmediğiniz, hatta belki bir astroloğu bile şaşırtacak özelliklerini sizler için bir araya getirdik.

Burçların Şaşırtıcı Özellikleri;

1. Kova Burcu

burç özellikleri

Kova burcu genellikle altın kalpli olarak bilinmektedir ve aynı zamanda düşünceli ve dürüst oldukları burç yorumcuları tarafından belirtilir. Fakat koca burcu hakkında bilinmeyen bazı şeyler vardır. Doğruyu söylemek konusundaki yetenek ve eğilimleri (her zaman hoş olmasa da) onların öğütlerini değerli kılar.


2. Balık Burcu

burç özellikleri

Duygusal burçlar kategorisinde yer alan Balık hakkında çok daha farklı ve çeşitlilik gösteren yorumlarda bulunulmaktadır. Ancak balık, bu bilinen özelliklerin yanı sıra aynı zamanda yardım eli uzatmayı seven bir yapıya da sahiptir. Kısacası, balık burcundan yardımı isteyin ve gerisine karışmayın.


3. Koç Burcu

burç özellikleri

Kendilerine olan güven ile ön plana çıkan Kova burcu insanları aynı zamanda coşkulu ve tutkuludur da… Fakat bu burcun diğer burçların aksine hiçbir konuda ilk adımı atmaktan korkmazlar. İlk öpücük için hamle yapmak ya da tartışılması gerekilen bir konuyu uzatmadan açmak gibi konular bu duruma örnek…


4. Boğa Burcu

burç özellikleri

Herkes bilir ki, Boğa burcu güçlü karakteri temsil eder ve aynı zamanda sabır sahibidir. Böyle bir burcun hafif dokunuşlarla ya da küçük öpücüklerle ne kadar büyük mutluluğa erişebildiğini biliyor muydunuz? Boğa insanı sevgisini ve duygularını dokunarak belli eder ve karşıdan da aynı yakınlığı bekler.


5. İkizler Burcu

burç özellikleri

Merak eden ve sürekli olarak yeni şeylerin peşinde olan ikizlerini her konuda başarılı olma gibi bir özelliği bulunmaktadır. Kolay kavrama kabiliyetleri yeni şeyler öğrenirken onlara çok yardımcı olur. Beceri isteyen işlerde ikizler burcu ön plana çıkmaktadır.


6. Yengeç Burcu

burç özellikleri

Su türü burçlarından bir tanesi olan Yengeç, sadık, duygusal ve empati yeteneklerinin oldukça gelişmiş insanlar olduğu bilinmektedir. Yengeç burçları için okyanus adeta iyileştirici bir terapi etkisine sahiptir, özellikle sıkıntılı zamanlarında suyun yakınlarında olmaları onlara ihtiyaçları olan enerjiyi verecektir.


7. Aslan Burcu

burç özellikleri

Aslanlar neşeli ve çekici özelliklerinin yanı sıra aynı zamanda yaratıcı bir karaktere de sahiptir. Bütün bu özellikler bir araya geldiğinde içlerindeki performansı sergileme istediğini hiçbir şey engelleyemez. Artık tiyatro kulübüne mi katılırlar yoksa akşamları bir müzik grubuyla sahne mi alırlar bilemiyoruz.


8. Başak Burcu

burç özellikleri

Başak burçları genellikle pratik ve çalışkandır, hatta bazen mükemmeliyetçi bile olabilirler ama bu özellikleri onları harika birer öğrenci yapar. Öğrenmeyi gerçekten çok severler ve çalışmak en sevdikleri aktivite olabilir.


9. Terazi Burcu

burç özellikleri

Adalet duygusu ve sosyal ilişkileri ön planda olan terazi burcu ne kadar iyi birer dinleyici olduklarını da es geçmeyelim. Bir terazinin en güçlü yeteneği karşısındaki insanı dikkatlice dinleyip anlayabilme kabiliyetidir.


10. Akrep Burcu

burç özellikleri

Akreplerin kendilerine has, alaycı, ince bir espri yeteneği vardır. Gelecek sefere biraz neşeye ihtiyacınız olduğunda akrep bir arkadaşınızı aramayı deneyin, ne demek istediğimizi anlayacaksınız.


11. Yay Burcu

burç özellikleri

Enerjisi yüksek burçlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkan Yay burcu, aynı zamanda harika birer sırdaş ve yol arkadaşıdır da… Açık fikirli yapıları ile maceraya olan tutkuları bir araya geldiğinde yeni bir yerler gezme teklifinizi asla geri çevirmeyeceklerdir!


12. Oğlak Burcu

burç özellikleri

Sır konusunda en iyi burçlardan bir tanesi olan Oğlak burcu, sorumluluk sahibi ve etkileyici miktarda iradeye sahiptir. Bir oğlak özel meseleleriniz hakkında başkalarıyla konuşmayı asla düşünmez bile.


Önerilen İçerik: Burçların Enleri 

NeOldu.com / Burç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum