Burçlara Göre Erkeklerin Aşk Tarzları

Erkekleri etkilemek istiyorsanız onların yapıları hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. İyi bir ilişkinin en önemli etkeni iyi iletişimden geçiyor. Peki hangi burcun erkeği nasıl bir kişilik yapısına sahiptir? İşte burçlara göre erkeklerin aşk tarzları..
Burçlara Göre Erkeklerin Aşk Tarzları

Burçlar insanların kişilikleri üzerinde belirleyici bir özelliktir. Sevdiğiniz kişinin burcu ile ilgili bilgi sahibi olarak onun nasıl bir aşık olduğunu çözebilirsiniz. Şimdi sizlere erkeklerin burçlarına göre aşk tarzını kısaca anlatacağız.

Koç Burcu: Koç erkekleri sevdiği kadına güvenmek ister. Güven duydukları akıllı kadınları severler. Bunun için koç erkeği ile köşe kapmacalı oyunlar oynamayın, ona direk açılın ve hislerinizi söyleyin. Tarz sahibi ve stili olan kadınları severler. Koç erkeği, esprili, zekası yüksek ve kaliteli ilişkiler severler.


Boğa Burcu: Boğa burcu erkeği en tutkulu erkektir. Sevgi ve ilginin gerçekliğine inanan bu burç, sizi çok mutlu edecek, sadık ve iyi bir aşk adamı olacaktır. Yemekle arası çok iyi olan bu burç erkeğine yemekler hazırlayarak kalbine yol alabilirsiniz.


İkizler Burcu: İkizler erkeği özgürlüğüne çok düşkündür. Zeki, akıllı ve konuşkan kadınlardan hoşlanırlar. İkizler erkeğine uyum sağladığınız zaman sorun yoktur. Sürprizleri seven, detaycı kadınlarla mutlu olurlar. İkizler erkeği hayatınızın başköşesinde olmak ister. İlgi ve sevgi gösterilerinden hoşlanırlar.

sevgili

Yengeç Burcu: En sadık burç olan yengeçler için güven oldukça önemlidir. İlişkiye başlamadan önce güvenmek isterler daha sonrasında ise yengeç erkekleri ile iyi bir sırdaş, eş olursunuz. Tek hataları ilişkiye başlamadan önceki kararsız davranışlarıdır.


Aslan Burcu: Aşkta en zor olan burçtur. Görünüşünüz, konuşmanız ve kendine olan bakımınız onun dikkatini çeker. Eğer bu özelliklere sahip değilseniz size bakmaz. Aslan burcu erkeği güçlü ve her daim kendi yanında olan kadınlar ister. Sevgi ve bağlılık onun için önemlidir. Gururlu ve onurlu bir yapısı vardır.


Başak Burcu: En dikkatli ve detaycı burçtur. Söylediklerinize, beden dilinize kadar sizi incelemeye alır. Kolay kolay beğenmeyen bu burç için zeka çok önemlidir. Mükemmeli isteyen, kararlı ve nasıl davranması gerektiğini iyi bilir. Detaycı bir yapıya sahip olduğu için ufak bir yalanınızı yakalayıp sizden uzaklaşabilir.

sevgili

Terazi Burcu: Uyum ve cazibenin burcu olduğunda terazi burcu erkekleri güzelliğe ve romantizmi ilişkilerinde ararlar. Seksi ve akıllı kadınlar onlar için çekicidir. Terazi erkeği ile önce bir arkadaşlık kurmak sonrasında ilişkiye yavaş yavaş başlamak gerekir. Tutkulu aşklar onların en sevdiği şeydir.


Akrep Burcu: Akrep burcu kendini ve yaşadığı aşkı çok ciddiye alır fakat ilişkilerindeki en önemli konu cinselliktir. Tutkulu cinsellik ve erotizmi severler. Ciddiye alınmak isterler.


Yay burcu: Sürprizlerle dolu ve bağımsızdırlar. Maceracı bir yapıları olduğu için hızlı karar alıp verebilirler. Onlara ayak uydurmak zordur. Kendileriyle uyum içinde hareket eden kadınlardan hoşlanırlar. Engellenmeyi asla sevmezler, onları kendi haline bırakın.

romantik

Oğlak Burcu: Dengeli ve kontrollü kadınları severler. Onun dikkatini çekmek istiyorsanız güvenini kazanmanız gerekecek. Güvenilir ve sadık olursanız sizden vazgeçmeyecektir. Onu destekleyin ve her zaman onun yanında olduğunu hissettirin.


Kova Burcu: Bağımsızlığına düşkün olan bu burç erkeği, boyun eğen kadınlardan hoşlanmaz. Kendisiyle tartışan ve yeri geldiği zaman söylediklerine itiraz eden kadınlardan hoşlanırlar.


Balık Burcu: En romantik erkekler genelde balıktır. Romantizm ve aşk onlar için oldukça önemlidir. Sakin ve sevecen kadınlardan hoşlanırlar. Dokunsal temas balık erkeği için oldukça önemlidir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum