Botoks Lüks Değil, Artık Bir Yaşam Tarzı! Nerelere Yapılır, Neden Yapılır Öğrenelim..

Yüz çizgilerinin ve kırışıklıkların başlangıcı, gülme, gülümseme, kaşlarını çatma ve diğer mimik faktörleri gibi eylemlerden kaynaklanır.
Botoks Lüks Değil, Artık Bir Yaşam Tarzı! Nerelere Yapılır, Neden Yapılır Öğrenelim..

Yüz çizgilerinin ve kırışıklıkların başlangıcı, gülme, gülümseme, kaşlarını çatma ve diğer mimik faktörleri gibi eylemlerden kaynaklanır. Bunları ele almak için dermal dolgu maddeleri, cihazlar, cilt sıkılaştırma ve cerrahi gibi birçok modern tedavi mevcut olsada, Botoks uygulaması çeşitli kırışıklıkları tedavi etmek için invaziv olmayan bir yaklaşım olduğu için pek çok avantaja sahiptir. 

Botox tedavisi, gülme ve kaş çatma gibi yüz ifadelerinin neden olduğu kırışıklıkları ve ince çizgileri hafifletmek için güvenli ve etkili bir yöntemdir, böylece doğal ve genç bir görünüm elde edilir. 

Botox Nerelere, Neden Yapılır

Botox Tedavimi Kozmetik İşlem mi?

Doğal yaşlanma sürecinde cildimiz, artan çizgi ve kırışıklıklara neden olan bir dizi değişikliğe uğrar. Kasların cildinizin altındaki hareketi yaşla birlikte belirgin çizgi ve kırışıklıkların gelişmesine neden olur.

Türkiye’nin en deneyimli botoks enjeksiyon uzmanlarından biri olan Dr. Leyla Arvas, kırışıklığın azaltılmasına yardımcı olmak için ürün ve tekniklerin bir kombinasyonunu kullanır. Çoğu durumda, bu tedaviler yüz kırışıklıklarını ve çizgilerini yumuşatarak daha pürüzsüz bir yüz profili oluşturmaya yardımcı olabilir.

Botoks Tedavisinin Özellikleri ve Faydaları

  • Ciltteki kırışıklıkları ve çizgileri azaltarak gençliğin güzelliğini geri getirir.
  • İnce çizgilerin ve derin yerleşmiş kırışıklıkların oluşmasını engeller.
  • Son derece kontrollü tedavi, gülümseme ve kaşlarını çatma gibi doğal yüz ifadelerinin korunmasını sağlar.
  • Prosedürün invaziv olmayan doğası, iyileşme süresi gerektirmeden, tedaviden hemen sonra normal günlük aktiviteler yapılabilir.
  • Aşırı terlemeyi azaltmanın ve migren semptomlarını hafifletmenin ek faydalarını sağlar.

Botoks tedavisi için Quartz klinikte orjinal botoks markasını kullanıyoruz. Ek olarak, tüm prosedürler tam yetkili plastik cerrahımız tarafından gerçekleştirilir. Botoks hedef bölgeye doktorumuz tarafından ince bir iğne ile enjekte edilir. Tüm prosedür, minimum rahatsızlık ile sadece 15 dakika sürer. İşlemin çabukluğu ve basitliği nedeniyle anestezi uygulanmasına ihtiyacımız yok, bu da tedaviden sonra hemen günlük rutininize devam edebileceğiniz anlamına geliyor.

Botox Nerelere, Neden Yapılır

Botoks ile Quartz Clinique’de Terleme Tedavisi…

Botox artık kendine güven kazanmanın ve terlemeyi azaltmanın kanıtlanmış bir yoludur.

Botoks, Hiperhidroz için benzersiz bir prosedürdür- insan vücudunun normalde optimum sıcaklığı sürdürmesi gerekenden daha fazla terlediği bir bozukluktur. Hiperhidroz, popülasyonun yaklaşık%73'ünü etkiler.

Çoğu hasta, günlük aktiviteler hakkında karar verirken terlemelerinin farkında olmalıdır. Ellerin, koltuk altlarının, ayakların veya yüzün terlemesi, iş ve kişisel durumlarda yanlış izlenim bırakabilir. Durum, etkilenen bölgeleri sürekli olarak nemli bırakabilir ve bu da kişinin güvenini ve diğer insanlarla sosyal olarak etkileşim kurma yeteneğini etkileyebilir.

Ter bezlerini harekete geçiren asetilkolin salınımını bloke ederek aşırı terlemeyi gidermenin tek yolu Botoks enjeksiyonlarıdır. Botoks enjeksiyonu çok ince bir iğne ile yapılır ve koltuk altı, yüz ve başın tedavisi için işlem neredeyse ağrısız olduğu için anestezi gerekmez. El ve ayakların tedavisinde enjeksiyon rahatsızlığından kaçınmak için lokal anestezi kremi kullanılır. Tedavinin etkisi bir hafta sonra hissedilir, tek bir tedaviden sonra ortalama etki süresi 6 aydır.

Terleme için Botox tedavileri terlemenizi %87'ye kadar azaltabilir.

Araştırmalar, bireylerin tedaviye farklı yanıt vermesine rağmen, Botoks tedavisinden bir hafta sonra ter üretimindeki ortalama azalmanın %87 olduğunu ve terlemenin hastaların %95'inde önemli ölçüde azaldığını göstermiştir.

botox-002.jpg

Migren Ve Baş Ağrılarını Tedavi Etmek İçin Botoksu Kullanmak

Botox, cilt tedavilerine ek olarak, Quartz Clinique’de kronik migren için koruyucu bir tedavi olarak tanınmakta ve onaylanmaktadır. Bu, kronik migren kaynaklı mide bulantısı, baş dönmesi ve baş ağrılarının hafifletilmesinde Botoks tedavisinin olağanüstü başarı oranına dayanmaktadır. Araştırmaya göre tedavi, boyun, alın ve omuzlardaki belirli kasları aynı anda felç ederek ve sinir bağlantılarını bloke ederek bunu başarıyor.

Profesyonel bir Botoks kliniği olarak, bu tedaviyi kas ağrılarından şiddetli sırt ağrılarına kadar değişen derecelerde rahatsızlık çeken hastalara yardımcı olmak için sunuyoruz.

Aşağıdakiler kronik bir migrenin yaygın semptomlarıdır;

  • Şiddetli başağrısı,
  • Görüşte algılanan yanıp sönen ışıklar veya parlak noktalar,
  • Kokulara, gürültüye ve / veya ışığa karşı artan hassasiyet,
  • Mide bulantısı,
  • Kusma,
  • Uzuvların zayıflığı / uyuşması,
  • Karıncalanma hissi / karıncalanma ve iğneler.

Botoks kliniğimizdeki kurum içi uzmanlar, baş, boyun ve üst sırt çevresindeki belirli alanlara ölçülü miktarda Botoks enjekte edilerek uygulanır. Bunun migren semptomlarını hafifletmesi beklenir.

Botoks fiyatları uygulanan bölge ve uygulanan miktara göre değişkenlik gösterir. Botox fiyatı almak ya da Botoks ile ilgili özel bir görüşme planlamak için lütfen Quartz Clinique’i +90 542 464 74 33’ü arayın veya randevu talep edin. Ziyaretinizi memnuniyetle karşılıyoruz.

Özel Quartz Poliklinik - Web Site: www.quartzclinique.com/

TEL: +90 212 241 46 24

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.