Boğa Burcu 2019 Yorumları

Boğa burcunu 2019 yılında nelerin beklediği oldukça merak ediliyor. Peki, Boğa burcu olan kişiler 2019 yılında aşk, kariyer, para ve sağlık konularında hangi durumlarla karşı karşıya kalacak? İşte, 2019’da boğa burcu olan kişileri bekleyen gelişmeler…
Boğa Burcu 2019 Yorumları

2019 yılının yaklaşması ile beraber bütün bir sene içerisinde Boğa burcunu bekleyen pek çok şey mevcut. Çevrenizdeki kişiler ile daha güçlü bağlar kurabileceğiniz bir yıl olarak 2019 içerisinde ekonomik açıdan da daha tutarlı bir işleyişte yer alabilirsiniz.

Bu zamana kadar önünüze koymuş olduğunuz hedefleri gerçekleştirmenin tam zamanı! 2019 yılı Boğa burcu için önüne gelecek olan fırsatlar ile dolu bir yıl olacak. Bu nedenle de hedeflerin kolay bir şekilde gerçekleştirilebileceği fırsatları gözler önüne serebilmek mümkün. Aşk hayatınızda da büyük bir değişime giriş yapacağınız bu yeni yılda beklediğiniz ilişkiye kavuşabilme ihtimaliniz oldukça yüksek.

2019 Boğa Burcu Yorumu

6 Mart 2019 tarihine kadar Boğa burcunun oldukça sakin bir süreçten geçmesi ile beraber bu tarihten sonra Uranüs'ün burca geçiş yapması sonrası pek çok değişiklik yaşanacak. İnişleri ve çıkışları olan bir dönemden geçebileceğiniz uzun bir 7 yıl sizleri bekliyor.

boğa burcu yorumları

Bu süreci sakin yapınız ile atlatabilmeniz mümkün olurken olaylara karşı bakış açınızı değiştirecek pek çok şeye tanık olabilirsiniz. 6 Mart ve 29 Mart,8 Temmuz ve 31 Temmuz, 1 Kasım ve 20 Kasım tarihleri arasına denk gelen anlaşma ve sözleşme imzalarından uzak durmanızı öneriyoruz. Zira bu dönemlerde Merkür retrosu burcunuza geçiş yaparak karar mekanizmanızı etkileyecek. 2019 Boğa burcu yorumu ile yeni yılı nasıl karşılayacağınızı detaylı bir şekilde anlatacağız.


2019 Boğa Burcu Aşk Hayatı

2019 yılının Boğa burçları için şüphesiz en keyifli olan dönemleri Venüs'ün burcunuzda ilerleme kaydedeceği 15 Mayıs ve 8 Haziran arasındaki dönem. Bu dönemde hayatınızda biri yoksa aradığınız aşkı bulabilirsiniz. Mevcut olan bir ilişkiniz var ise oldukça keyifli bir dönem sizleri bekliyor demektir. 26 Mart - 20 Nisan, 3 - 7 Temmuz, 8 Ekim - 1 Kasım aşkta şansınızın oldukça yüksek olduğu zamanlardan biri olarak görülüyor. Venüs retrosunun bu yıl Boğa burcunda olmaması 2019 Boğa burcu aşk hayatı açısından oldukça güzel ve beklentili bir döneme girilmesine yardımcı olacak.


2019 Boğa Burcu İş Hayatı

Çalışma ve iş gezegeni olarak bilinen Mars'ın 2019 yılı içerisinde bütün burçları ziyaret etmesi bekleniyor. Yeni yıl ile beraber bütün burçlarda olacağı gibi sizin burcunuzda da iş hayatı bakımından oldukça aktif ve dinamik bir dönem başlayacak. 2019 Boğa burcu iş hayatı konusunda 14 Şubat ve 31 Mart tarihleri arasında yorucu bir döneme girebilirsiniz. Bu dönemde sağılığınıza da dikkat etmeniz gerekecek. Bütün bir yıl boyunca iş hayatının yoğun ve aktif geçmesi Boğa burçları için beklenen gelişmelerden bir tanesi. 4 Ekim ve 19 Kasım tarihleri arasında iş hayatınızdaki çalışma arkadaşlarınızla bazı konularda sürtüşme yaşayabilirsiniz.


2019 Boğa Burcu Sağlık

Uranüs'ün 6 Mart tarihinden itibaren Boğa burcuna 7 yıllık bir süreç ile beraber girmesi nedeni ile en çok dikkat etmeniz gereken şey aksilikler ve görünmez kazalar olacak. Boğa burcunu sağlık açısından şanssız bir dönemin beklediği yeni yıl ile beraber bu konuda önlem almak sizlere düşüyor. 2019 Boğa burcu sağlık hususunda oldukça hassas bir döneme girmekle beraber oluşabilecek olan aksiliklere karşı önlem almak, vücudun gereken ilgiyi görmesini sağlamak ve özellikle hem iş hem de aşk hayatındaki olumsuz gidişatlar da kendinize iyi bakmanız gerekebilir. Sağlık konusunda detaylı bir check-up yaptırma imkanınız varsa 2019 yılı içinde yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.


2019 Boğa Burcu Kariyer

2019 yılının ilkbahar mevsimi Boğa burçları için kariyer odaklı bir döneme girilmesine neden olacak. Olası tüm kategoriler içerisinde başarı ile rekabet etmekten hoşlanan Boğa burçları için kariyer hedeflerinde atlayış mümkün. 2019 Boğa burcu kariyer anlamında kendilerini gösterebilecekleri bir yıl olacak. Tolere edilebilir çizginin aşılmaması konusunda dikkat etmeniz gereken bazı durumlar meydana çıkabilir. Bu ve bunun gibi konularda Boğa burcunun kendisinin en iyisi olduğuna dair bir algısı oluşmakta ve bu durum kariyer açısından önündeki engelleri bir bir aşmasına yardımcı olmaktadır. 2019 yılı da bu engellerin aşılması için gerekli olan her şeyi sizlerin önüne serecek.


2019 Boğa Burcu Para

2019 yılı parasal açıdan Boğa burcunun durgun geçtiği bir yıl olacak. Günlük kazançların yanı sıra aylık maaş bazında da yüksek artışlar göremeyecek olan Boğa burcu için Mart, Nisan ve Mayıs aylarını kapsayan ilkbahar döneminde farklı bir yerden önemli bir gelir elde etme durumu söz konusu. 2019 Boğa burcu para açısından hem şanslı hem de şanssız bir yıl olacak. Farklı etmenlere bağlı olarak gelecek olan paranın değerlendirilmesi konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sakinliğiniz korumanız ve gerekli olan adımları mantık süzgecinden geçirmeniz ile maddi açıdan her hangi bir kayba uğramadan 2019 yılını atlatabilmeniz mümkün gibi görünüyor. Maddi açıdan burcun zorlanacağı bir yıl olacak.


2019 Boğa Burcu Yaşam

Yeni yıl Boğa burcunun Uranüs retrosuna giriş yaptığı ve bu konuda pek çok çalkantıların yaşanacağı bir yıl olarak akıllarında kalacak. Yaşamsal farklılıklar, iş hayatında meydana gelebilecek olan dalgalanmalar, ufak sağlık sorunları ve görünmez kazalar Boğa burcunu bekleyen bir kaç durum içerisinde. 2019 Boğa burcu yaşam konusunda kendinize dikkat ettiğiniz takdirde güzel bir yıl geçirmeniz mümkün. Bununla beraber Uranüs retrosunun sizlere getireceği en önemli şey aşk olacak. Aşk hayatınızda oldukça güzel bir döneme 2019 yılı ile beraber giriş yapabileceksiniz. Bu konuda gerekli olan sabrı göstermeniz durumunda yaz mevsiminde oldukça hareketli bir dönem sizleri bekliyor olacak ve aradığınız aşkı yakında bulabileceksiniz.


Önerilen İçerik: Boğa Burcu Genel Özellikleri ve Yorumları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum