Boğa Burcu Kadını Aşk Hayatı

Boğa burcu kadını kendisini özel hissettirecek partner ister. Boğa burcu kadının aşk hayatı nasıldır, hangi erkeklerden hoşlanır ve aşkını nasıl yaşar?
Boğa Burcu Kadını Aşk Hayatı

Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadını, ilişkisinde huyuna giden ve söylediklerine olumlu cevap veren bir partner ister. Aksi yönde davranan partnerlerle anlaşamaz ve ilişki sekteye uğrayabilir. Değer veren, söylemlerini önemseyen, ciddiye alan partner ister. Huzur veren ve romantik bir yapıya sahipseniz hiç çekinmeyin boğa kadını tam size göre. Sizler için boğa burcu kadını genel özellikleri, boğa burcu kadını fiziksel özellikleri, boğa burcu kadını aşk hayatı, boğa burcu kadını aylık yorum gibi soruların cevaplarını araştırdık ve derledik.


Boğa Burcu Kadını Özellikleri

  • Boğa burcu kadınlarının çirkin olma ihtimali yoktur.
  • Hepsi birbirinden güzel ve çekicidir.
  • Onlar adeta sevilmek ve sevmek için yaratılmıştır.
  • Giyim konusunda, spor tarzı giyinmeyi severler.
  • Kendilerine oldukça fazla güvenirler. Karşısındaki insana kendisine güvendiğini hissettirirler.
  • Karşısındaki insanı sevdiğini fazla belli etmezler.
  • Boğa burcu kadınları, sade ve tane tane konuşurlar. Konuşma şekilleri sayesinde karşısındaki insanı kolayca etkileyebilirler. 
  • Boğa burcu kadınlar, oldukça kültürlü ve entelektüel bir yapıya sahiptirler.
  • Çekici olduklarından dolayı etrafında bir çok erkek vardır.
  • Espri yapmayı severler ve espri yetenekleri üst düzeydedir.
  • Boğa burcu kadınları kolay bir şekilde kırılabilir. Bu nedenle boğa burcu kadınla sevgili olan erkeklerin hassas olmaları gerekir.
  • Sakin bir yapısı olan boğa burcu kadınlar, kavgayı ve tartışmayı sevmezler. Yeniliği fazla sevmez, eskiye bağlı kalırlar.
  • Alışkanlıklarından asla vazgeçmezler. Bulundukları ortamda davranışları ve tavırları ile sevilirler. 
  • Boğa burcu kadınlar, dış görünüşleriyle soğuk görünseler de içleri pamuk gibidir.
  • Sevdiği insanlara karşı oldukça sıcakkanlı ve samimidir.
  • Bir insanı dış görünüşle yargılamak çok yanlış bir davranıştır. Boğa burcu kadınlar, yardıma muhtaç kişilere yardım etmeyi çok severler.
  • Boğa burcu kadınlar, arkadaşlarını sever ve onları kırmamak için elinden geleni yaparlar. Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirmekten hoşlanır.
  • Dostlarının kendisine ihanet ettiğini öğrenince kalbi kırılır ve üzülür.
  • Boğa burcu kadınlar, için, para oldukça önemlidir. Maddi olarak sıkıntı çekmek istemezler, bu yüzden de çalışkan ve hırslıdırlar

boga-burcu-kadini-ozellikleri.gif


Boğa Burcu Kadını İlişkide Ne İster?

Maddi değeri olan hediyeleri sever, romantizmden oldukça hoşlanır. Evet, boğa kadını, oldukça güçlü ve asil görünür. Çok katı göründüğüne bakmayın içi çok yumuşaktır; mum ışığında yemek ister ve müzik dinlemekten de oldukça hoşlanır.

Sevmediği konulardan espri yapılmasından hoşlanmaz ve yapılmasına izin vermez. Özgürlükçü bir yapıya sahip olan boğa burcu kadını, kendisini kısıtlayan erkeklerden haz almaz ve bu ilişkileri açısından sorun çıkarabilir.

boga-burcu-kadini-iliski.jpg


Boğa Burcu Kadını İlişkiyi Yaşama Biçimi

Boğa burcu kadını sevdiği partneri için her şeyi yapar, oldukça fedakardır. Duygularının etkisi ile hareket yapar. Anlaşamayacağı partnerle ilişkiye başlamaz, ilişkisini sürdürmez, mutlu olduğu bir ilişkide ise huzurlu olur.

Macera yaşamaya oldukça meraklı olan boğa kadını zamanını boşa harcamaz, güzel ve hoş zaman geçirmeyi sever. Partneri ile ilişkisine oldukça olgun yaklaşır. İlişkisinde mantık ve duyguyu bir arada yürütür. İlişkisinde oldukça iradeli bir şekilde davranır. Karşılıklı bir saygı çerçevesinde ilişkisini sürdürür.

boga-burcu-kadini-iliskiyi-yasama-bicimi-001.gif


Boğa Burcu Kadınları Aşk Hayatı

Boğa burcu kadınlar, aşk hayatında sadıktır. Sadakat onlar için oldukça önemlidir. Sevdiği kişiden de aynı şekilde sadık olmasını bekler. Oldukça kıskanç olan boğa burcu kadınlar, erkeğini çok kıskanır fakat onu bunaltmaz. Boğa burcu kadını, mantığıyla hareket eder.

Duygusal yönünü etrafındakilere belli etmez, kendi içinde yaşar. Birlikteliğe çok önem verir. Birlikte olduğu kişinin görüşlerine saygı duyar, onu kırmamak için elinden geleni yapar. Her zaman kibar ve narindir. Boğa burcu kadınlar, keyfine çok düşkün olduğu için bazen sizi ekebilir.

boga-burcu-kadinlari-ask-hayati-001.jpg


Boğa Burcu Kadını Cinsellik

Boğa Burcu kadınlar, cinsel ilişkiye yatkındır. Dışarıdan bakıldığında cinselliğe yatkın değilmiş gibi gözükür fakat hiçte öyle değildir. İlişkide tutkulu ve arzuludur. Cinsel ilişkide, partnerine güvendiğinde bütün aklından geçenleri ona söyleyebilir. Biriyle ilişkiye girmesi için önce ona güvenmesi gerekir. 

Boğa burcu kadınları, cinsel ilişki sırasında utangaç olurlar. Hızlı bir ilişkiden zevk almazlar partnerini mutlu etmek için bütün hünerlerini sergilerler.

boga-burcu-kadini-cinsellik.gif


Boğa Burcu Olan 20 Ünlü Kadın

  1. Audrey Hepburn
  2. Damla Sönmez
  3. Penelope Cruz
  4. Uma Thurman
  5. Demet Evgar
  6. Güneş Emir
  7. Ayça İnci
  8. Ayçin İnci
  9. Bengü
  10. Demet Akalın
  11. Esra Balamir
  12. Esra Erol
  13. Sanem Çelik
  14. Andie Macdowell
  15. Adele
  16. Cate Blanchett
  17. Carmen Electra
  18. Candice Accola
  19. Barbra Streisand
  20. Aslı Enver

boga-burcu-unlu-kadinlar-001.jpg

Önerilen İçerik; Boğa Burcu Sözleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum