Bitlis'in En İyi Otelleri

Bitlis'te konaklayabileceğiniz en iyi otelleri sizlerle paylaşıyoruz.
Bitlis'in En İyi Otelleri

Öz Çavuşoğlu Otel

Bitlis’te çok fazla otel bulunmamaktadır. Mevcut otellerin ihtiyacı karşıladığı düşünüldüğünde bölgenin en iyi otellerinin başında Öz Çavuşoğlu Otel gelmektedir. 30 odası bulunan tesisin sunduğu lezzetleri çok beğeneceksiniz ve personelin ilgisi zaman zaman evinizdeymişsiniz hissi verebilir. Ayrıca odalar çok temiz ve rahat. Bölgede konaklayabileceğiniz en iyi alternatif.

oz-cavusoglu-otel.jpg

Adres: Saray Mah. Veysel Karani Cad. No/159 Merkez/Bitlis

Telefon: (0434) 226 10 00

Konaklama Bedeli: 187 TL

 

Yeşilırmak Merit Otel

Bitlis’in merkezinde bulunan şahane otellerden bir diğeri Yeşilırmak Merit Otel’dir. 47 odası bulunan işletmeden her konuda verdiğinizin karşılığını alıyorsunuz. Bölgedeki tarihi ve doğal güzelliklere yakın olması bakımından da tercih edilebilecek bir konaklama yeridir.

yesilirmak-merit-otel.jpg

Adres: Beşminare Mah. No/1 Toki Merkez/Bitlis

Telefon: (0434) 228 32 12

Konaklama Bedeli: 200 TL

 

The Crater Hotel

Bitlis’in önemli ilçelerinden Tatvan’da bulunan The Crater Hotel 54 odasıyla hizmet veren bir tesistir. İlçedeki en iyi oteldir. Tatvan’da konaklamak için en uygun otel. Üstelik otelin yemeklerine bayılacaksınız. Odaların konforu ve temizliği size evinizi aratmayacak.

the-crater-hotel.jpg

Adres: Cumhuriyet Cad. No/181 Tatvan/Türkiye

Telefon: (0434) 827 35 35

Konaklama Bedeli: 197 TL

 

Tatvan Park Hotel

Bitlis Tatvan’da konaklamak için ideal mekanlardan biri. Personel müşterileri evine gelen bir misafiri ağırlarcasına hizmet ediyor. 35 odası bulunan tesisin odaları çok ferah ve konforlu. Otelin sunduğu lezzetler de gayet başarılı. Konaklamak için gönül rahatlığıyla Tatvan Park Otel’i seçebilirsiniz.

tatvan-park-hotel.jpg

Adres: Cumhuriyet Cad. 13200 Tatvan/Bitlis

Telefon: (0434) 827 40 96

Konaklama Bedeli: 138 TL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.