Başak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Başak burcu erkeği aşk hayatında, aşık olmaktan korkar, olursa da tam bir odundur. Başak burcu erkeğinin aşk hayatı nasıldır, kadınlara nasıl davranır?
Başak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Başak Burcu Erkeği

Başak burcu erkeği aşk hayatını bir tehlike olarak görür ve bir ilişkiye başlamak onun için oldukça zordur. Titizliği ile bilinen başak erkeğinin aşk hayatında da oldukça titiz davrandığını söyleyebiliriz.

Utangaç bir yapıya sahip oldukları kadar bir ilişkiye başlamaktan da oldukça korkarlar. Bu iki özellik bir araya geldiği zaman ilişkinin nasıl da zor başlayacağını tahmin edebilirsiniz. Beklenmedik bir anda kendilerini bir aşkın içinde bulabilirler, ciddiyetten çekindikleri için tam bir flört erkeğidir diyebiliriz.

Bir kadını etkilemek için yıkama yağlama yapmazlar. İnanmadığı, görmediği şeyleri söylemek başak burcu erkeğine göre değildir. Başak burcu erkekleri kadınları dürüstlükleri, açık konuşma ve zekalarıyla etkilerler. Güven veren bir tiptir ve karakteri zayıf olan kadınları etkilerler. Başak erkeği öyle aşk oyunlarıyla, çiçekle böcekle aşklarını yaşamaz.

basak-burcu-erkegi.gif


Başak Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Başak burcu erkeği için aşk tehlikeli bir oyundan ibarettir. Aşkın tehlike olarak görür ve bu konuda oldukça sabırlıdır. Bir kadına yaklaşması ve ilişkiye başlaması oldukça zordur. Oldukça utangaçtır. Kendisinden beklenmeyen bir aşk hayatına giriş yapabilir. Başak burcu erkeği, ciddiliği sevmez, tam bir flört erkeğidir. 

Bir kadını elde etmek için ona yağ çekmezler ve yalanı sevmezler. İnanmadığı görmediği şeyleri söylemek başak burcu erkeğine ters bir durumdur. Başak burcu erkeği, dürüst oluşu, açık konuşma tarzı, zekası ile kadınları etkilemeyi başarmıştır. Bir kadını etkilemek isterse ona çok enteresan bir sürpriz yapamaz daha klasik yollardan ilerler.

basak-burcu-erkegi-ask-hayati.gif


Başak Burcu Erkeği Özellikleri

  • Başak burcu erkeği, oldukça inatçıdır ve dediğim dediktir.
  • Kararlarından veya düşüncelerinden döndürmek oldukça zordur. Bir konuda bir düşünceye inanıyorsa kimseyi dinlemez ve bu konuda tartışma içerisinde bile girer.
  • Fazla detaycıdır, her konuyu en ince ayrıntısına kadar inceler ve analiz yaparlar. Bu nedenden dolayıda kafası karışır.
  • Başak burcu erkeği, son derece akıllı ve pratik bir düşünce yapısına sahiptir. Herhangi bir durumda kolayca çözüm üretebilme kapasitesine sahiptir.
  • Hızlı düşünce yapısından dolayı, insanlar onun çok bilmiş veya hazır cevap olduğunu düşünebilir.
  • Başak burcu erkeği, tüm burçların arasından en hızlı düşünebilen burçtur.
  • Başak burcu denilince akıla ilk gelenlerden biriside temiz ve titiz olmaktır. Başak burcu erkeği, son derece titizdir.
  • Bulundukları ortamın düzenli olup olmadığına çok dikkat ederler. Kıyafetinin tozlanması bile onu oldukça sinir eder.
  • Başak burcu erkeği, oldukça sevecendir ve çocuklarla vakit geçirmeyi çok sever. Onlarla oyun oynar ve oynarken de adeta bir çocuğa dönüşür.
  • Başak burcu erkeği, insanlar tarafından sevilen ve ortamlarda aranılan erkeklerdendir.
  • Dostları veya arkadaşları başak burcu erkeğiyle takılmak ve onunla zaman geçirmek ister. Çünkü başak burcu erkeği, insanları eğlendirmesini ve keyiflendirmesini çok iyi bilir.
  • Başak burcu erkeğini sevmeyen insan sayısı çok azdır. Fakat bazen inatçı olabilmektedir.
  • İnatçılığının sebebi de aşırı eleştirici olmasıdır. Gözüme hoş gelmeyen ve yanlış bildiği bir şeyi sonuna kadar eleştirir. Bunu yaparken de karşısındaki insanı kırıp kırmadığına bakmaz.
  • Başak burcu erkeği her zaman neşeli ve pozitiftir. Enerjisi daima üst düzeydedir. Morali kolay kolay bozulmaz ve başarılı olmak onu oldukça mutlu eder.
  • Disiplinsiz ve sorumsuz davranışlarda bulunmak ona göre değildir. Başarıya giden yolun disiplin ve sorumluluk olduğunu düşünür.
  • Başak burcu erkeği, zekasına rağmen atılgan değildir. Olayları önce gözlemlemeyi tercih eder. Dışarıdan bakıldığında bir şeyleri en iyi çözecek kişinin o olduğunu düşünmenizi sağlar.
  • Başak burcu erkeği, özgürlüğüne çok düşkündür ve aşk hayatında da bunun böyle olmasını ister. Kısıtlamaya gelemez ve hiç sevmez. Hayatını dolu dolu yaşamak ister.
  • Genç yaşlarında sosyal olmasa da yaşı ilerledikçe sosyal bir erkek olurlar. Çevresi bir çok arkadaş ile çevrilidir.
  • Başak burcu erkeği, ailesine daima değer verir ve onlar için her türlü fedakarlığı yapabilir. Aile büyüklerine son derece saygılı davranır ve onların bir dediğini iki etmez.

basak-burcu-erkegi-ozellikleri.JPG


Başak Burcu Erkeği Aşk Uyumu

Başak burcu erkeği, romantik bir erkek değildir. Tam anlamıyla odun diyebilirsiniz. Duygusal olmaktan hoşlanmaz, hiçbir zaman aşkını doruklarda yaşamaz. Oldukça temizliğe ve düzene önem verir ve aşk yaşarken bile bunları düşünür.

Başak burcu erkeğinin aşk hayatı flörtten ibarettir. Ancak ciddi düşünüp karar verdikten sonra adım atar. Ciddi bir ilişkiye girdikleri zaman uzun soluklu yaşar, asla başkasına bakmaz. Ve sürekli onu düşünür.

basak-burcu-erkegi-ask-uyumu.JPG


Başak Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Başak burcu erkeğini etkilemek istiyorsanız duygusal davranmayı bir an önce bırakmanız gerekir. Başak burcu erkeği nedendir bilinmez ama aşık olmaktan korkar. İlk başta ona bir arkadaş gibi yaklaşmanız gerekir. Temiz ve uyumlu olmanız çok önemlidir. Her daim düzenli ve şık olmaya dikkat etmelisiniz. Tüm bunları uyguladığınız sürece onu etkileyebilirsiniz.

basak-burcu-erkegi-nasil-etkilenir.jpg


Başak Burcu Erkeği Cinsellik

Başak burcu erkeği, diğer burçların erkeklerine göre cinsel ilişkide daha az aktiftir. Cinsel ilişki onlara göre değildir. Cinsel ilişkinin özellikle yasak olan ilişkinin hayatına sorun açacağını düşünür ve bu yüzdende tedirgin olur.

Cinsel ilişkiye girmeden önce partnerini mutlu edememe korkusunu yaşar. Başak burcu erkeği çok kolay bir şekilde uyarılır. Başak burcu cinsel ilişki hakkında pek fazla bir şey bilmezler.

basak-burcu-erkegi-cinsellik.jpg


Başak Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Başak erkeği cana yakın, değişime açık ve uyumlu kadınlardan hoşlanır. Her konuda kendisine ayak uyduran, sorun çıkartmayacak, beğenileri ve isteklerine uyacak kadınlardan hoşlanırlar. Başak burcu erkeği, üzerinde hakimiyet kurabilen kadınlardan daha çok hoşlanır.

basak-burcu-erkegi-nasil-kadinlardan-hoslanir.JPG


Başak Burcu Olan 20 Ünlü Erkek

  1. Paul Walker
  2. Ali Sunal
  3. Ümit Kantarcılar
  4. Cansel Elçin
  5. Rafet El Roman
  6. Alper Saldıran
  7. Gökhan Türkmen
  8. Yusuf Akgün
  9. İbrahim Kendirci
  10. James Marsden
  11. Jensen Ackles
  12. Kaan Tangöze
  13. Keanu Reeves
  14. Ludacris
  15. Mabel Matiz
  16. Dylan O’brien
  17. Andrew Lincoln
  18. Can Temiz
  19. Aras Bulut İynemli
  20. Michael Jackson

basak-burcu-olan-unlu-erkekler.png


Önerilen İçerik; Başak Burcu İnsanının Muazzam 11 Özelliği

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum