Banggood Kullanıcı Yorumları

Dünyanın en sevilen çevrimiçi alışveriş platformlarından Banggood hakkında müşteriler tarafından yapılan yorumları bir araya getirdik. Form sayfaları, sosyal medya platformları ve web sitesindeki kullanıcılar tarafın yapılan Banggood yorumları..
Banggood Kullanıcı Yorumları

Banggood, dünya genelinde 37 global depoya sahip Çin merkezli e-ticaret platformudur. Aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceğiniz Banggood alışveriş sitesi üzerinden elektronik eşyadan bayan giyime, mobil telefon ve aksesuarlarından otomobil ve motosiklet aksesuarlarına kadar 50'den fazla kategori yer almaktadır.


Banggood Kullanıcı Yorumları

Banggood Kullanıcı Yorumları

Çin merkezli e-ticaret platformu Banggood, B2C girişimine sahip Aliexpress.com'a olan benzerliğiyle dikkat çekmektedir. Her iki firmanında Çinli olduğunu göz önüne alırsak birbirlerinden ilham aldıklarını düşünebiliriz. Banggood, özellikle Çin'deki 100'den fazla bölgedeki tedarikçilerinden ürün temin ederken sadece en kaliteli olanlarını seçmeye özen gösteriyor. Tamamen güvenilir bir alışveriş üzerine kurulan site, adıyla bunu bir kez daha kanıtlamayı başarmış görünüyor. (Banggood kelimesi İngilizcede iyi + iyi olarak tercüme edilmektedir.)


Banggood Alışveriş Yorumları

Banggood Kullanıcı Yorumları

Banggood, dünya üzerinde milyonlarca aktif kullanıcısıyla çevrimiçi alışveriş tutkunlarının isteklerini tam anlamıyla karşılamayı başarmış görünüyor. Ağırlıklı olarak en kaliteli ürünlerin satışa sunulduğu site, kullanıcılarına daha hızlı bir kargo imkanı sunmak için Çin dışında 37 global depoya sahiptir. 

Dünyanın en popüler e-ticaret platformları arasında yer alan Banggood hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. Özellikle Türkiye Banggood kullanıcılarının yorumlarını dikkate alarak hazırladığımız bu yazımızda, müşterilerin %90 dan fazlasının Banggood alışveriş sitesinden memnun kaldığını görebilirsiniz. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve şikayet sayfalarında yer alan Banggood yorumları;

Özge Aslan

Çok kaliteli bir site. Banggood alışveriş yapma konusunda her kullanıcının gönül rahatlığıyla tercih edebileceği ve kolay kullanım özelliğiyle hızlıca sipairş verebileceği bir site.


Rıza

Birçok e-ticaret sitesine nazaran çok daha profesyonel, güvenilir ve hızlı bir hizmet imkanı sunuyor. Banggood sitesinde yer alan ürünler kesinlikle kaliteli ve fotoğrafta gösterildiği gibi. 


Melisa Temur

İnternet üzerinden alışveriş yapma konusunda endişelerim vardı. Ancak Banggod sitesi hakkında çok güzel yorumlar ve söylentiler gördüm. Bunun üzerine sitede yer alan teknoloji kategorisinden kulaklık, akıllı saat ve tripot siparişi verdim. Ürünlerin tarafıma ulaşması 2 haftayı aldı ancak kesinlikle buna değer. 


Mert Akteke

Banggood üzerinden sipariş verdiğim otomobil yedek parçaları son derece kaliteli. Siparişler kesinlikle hızlı ve güvenilir bir şekilde tarafıma ulaştırıldı. Bu benim için harika bir deneyim.


Mehtap 

Banggood alışveriş sitesinden sipariş yapmayı seviyorum. Ürünleri DAİMA ilan edildiği gibi, tahmini nakliye süreleri neredeyse yerinde ve ürünler sadece MÜKEMMEL. Müşteri hizmetleri hızlı, makul ve adil. Kesinlikle alışveriş yapmak, satın almak ve göz atmak için en sevdiğim yerlerden biri. Satın alma işlemleriniz den asla hayal kırıklığına uğramayacaksınız.


Banggood Şikayet

Banggood Kullanıcı Yorumları

Banggood  alışveriş sitesi hakkında yapılan kullanıcı yorumlarını sıraladık. Banggood  Türkiye üzerinden sipariş veren kullanıcıların yaptığı olumsuz yorumları bir araya getirdik. Çinli e-ticaret sitesi her ne kadar müşteri memnuniyetini en üst düzeye taşımak istesede bazı şikayet sayfalarında kullanıcılar tarafından eleştirildiğini görüntüleyebilirsiniz. Banggood hakkında kullanıcılar tarafından yapılan şikayet bildirileri;

Tansel

Sipariş sırasında T.C. Kimlik alınmadığı için (benden DHL bunu istiyor) gümrükte takılan ürün, normal sipariş süresinden daha uzun süredir elime ulaşmadı. 52 TL ilk ürüne acele lazım olduğu için 100 TL'nin üzerinde kargo ücreti ödedim, 8 Kasım'da sipariş girildi, hala gümrükte bekliyor.


Kadir

İstediğim ürünü göndermediler. Farklı bir ürün gönderdiler. İade etmek istedim ilgilenmediler. Ürün işe yaramaz şekilde elimde kaldı. Adamlara durumu yazdım on gün sonra cevap yazdılar yok fotoğraf gönder olmadı başka yollarla bizimle iletişime geç gibi söylemlerle isteklerde bulunup işi yokuşa sürmeye çalıştılar. 


Zafer

Aljao0007000133yq takip numaralı ürünüm 7 14 iş gününde teslim edileceği söylenmesine rağmen hala gelmedi bir muhatap da bulamadım telefonları yurt dışı yurt içinde hangi kargo şirketi dağıtım yapıyor onu da bilmiyorum ödemeyi karttan yaptım ama hala ürünüm gelmedi.


Mehmet

Anne Pro 2 klavyesini aldım ama hiç kullanamadan bozuldu daha hiç kullanmamıştım ürünün değişimini yapar mısınız değiştirmek istiyorum çalışmıyor daha hiç kullanmamıştım yazı bile yazamıyorum elime yeni ulaştı klavyeyi bilgisayara taktım çalışmıyor değiştirmek istiyorum.


Banggood Müşteri Hizmetleri

Banggood Kullanıcı Yorumları

Banggood Türkiye alışveriş sitesi kullanıcılarına 4 farklı müşteri destek seçeneği sunmaktadır. Çinli e-ticaret sitesi Banggood ile iletişime geçmek isteyen kullanıcılarına profil hesabına giriş yaparak "Yardım" butonuna tıklaması gerekmektedir. Açılan sayfa üzerinden sorununuzu daha iyi anlatmanıza yarayacak seçeneği işaretleyin. Hemen ardından Banggood iletişim yöntemlerinden birini seçin. Banggood iletişim yöntemleri arasında "Facebook Massenger, E-posta, Canlı destek ve Telefon" seçeneği bulunmaktadır.

  • Banggood Telefon Numarası: 001 3235700368
  • Banggood E-posta Adresi: Site üzerinden mail

Önerilen İçerik; Zaful Kullanıcı Yorumları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.