Doğasıyla Hayranlık Uyandıran Balıkesir'in En İyi 10 Oteli

Doğası, tarihi ve plajlarıyla dikkat çeken Balıkesir'de konaklayacağınız en iyi otelleri liste haline getirdik. İşte Balıkesir'in en iyi otelleri...
Doğasıyla Hayranlık Uyandıran Balıkesir'in En İyi 10 Oteli

Turizm yönünden gelişmiş olan Balıkesir, her yıl binlerce yerli ve yabancı turistler dolup taşıyor. Bu sebeple oldukça fazla otele sahip olan Balıkesir, termal otel yönünden de dikkat çekiyor.

Tüm bunlardan yola çıkarak hazırladığımız içeriğimiz Balıkesir'in en iyi otellerinden bir liste içeriyor. Listede yer alan oteller, Balıkesir'de tatil için en konforlu ve kaliteli hizmeti sunuyor.

Balıkesir'in En İyi Otelleri Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Adrina Termal Health & Spa HotelEdremit10/9.9
2Willmont HotelKaresi10/9.8
3Ortunç HotelAyvalık10/9.9
4Hattusa Vacation Thermal ClubEdremit10/9.8
5Cunda Despot EviAyvalık10/9.9
6D-Resort Ayvalık Murat ReisAyvalık10/9.9
7Grand Hotel TemizelAyvalık10/9.8
8Altıntaş Otel & SpaAltıeylül10/9.8
9Ramada Residences by WyndhamAltıeylül10/9.8
10Vilayetler Evi AyvalıkAyvalık10/9.9

Balıkesir'in En İyi 10 Oteli

İşte Balıkesir'e gittiğinizde konaklayacağınız en iyi oteller...

1. Adrina Termal Health & Spa Hotel

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Özel Plaj
Havuz Sayısı
Çalışan İlgisi
Engelli Odası

Balıkesir'in en iyi otelleri arasında yer alan Adrina Termal Health & Spa Hotel, oksijen deposu Kaz Dağları'nın eteklerinde yer alıyor. 2 kapalı termal havuz, 1 açık havuz ve çocuk havuzuyla misafirlerini memnun eden bu otel, 246 odayla hizmet veriyor. Ayrıca engellilerin daha rahat konaklayabilmesi için özel odalara sahip olan bu otel, kendine özel plajıyla da dikkat çekiyor.

Telefon(0266) 384 60 60
AdresGüre Cumhuriyet Mahallesi Melek Hanım Gülevler Sokak No:2, 10395 Edremit/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelin konumu, denize sıfır olması, personelin güler yüzlülüğü, ortamın ve havuzların temizliği, odaların temiz olması, ferah dinlenme mekanları, çocuklar için akşam eğlenceleri her yönüyle çok güzeldi.

👤 Doğa manzaralı odada kaldık. Temizlik ve hijyen şartları çok iyi. Kahvaltı ve akşam yemeği açık büfe ve çeşitleri oldukça fazla. Personellerin ilgi alakası ve güler yüzünden çok memnun kaldık. Tekrar gelsem yine Adriana 🤌

2. Willmont Hotel

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Hijyen

Standart odadan kral dairesine kadar birçok farklı oda seçeneği sunan Willmont Hotel, konforlu olmasıyla misafirlerinin memnun ayrılmasını sağlıyor. Şehrin merkezinde yer alan konumu sayesinde her yere kolayca ulaşılabilen bu otelin restoran ve kafe bölümü de çok beğeniliyor.

Telefon(0266) 239 66 66
AdresKuva-i̇ Milliye, 196. Sk., 10100 Karesi/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Balıkesir ziyaretlerinde konakladığım otel. Otel güzel , kahvaltısında çeşitlilik fazla . Odaları geniş . Gittiğimizde memnun ayrıldığımız bir yer.

👤 Çalışanların sıcak kanlılığına ve odaların temizliğine hayran olduğum yer. Balıkesir ziyaretlerimde tek tercihim.

3. Ortunç Hotel

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Bahçesi
Konfor
SPA Hizmeti

Balıkesir tatilinizde Cunda adasında kalmayı planlıyorsanız gidebileceğiniz oteller arasında Ortunç Hotel yer alıyor. Modern çizgilere sahip olan bu otel, yem yeşil bahçesiyle huzur veriyor. Ayrıca SPA hizmeti sunan bu otel, ısıtmalı dış jakuzisiyle tüm yorgunluğunuzu atmanızı sağlıyor.

Telefon(0266) 327 11 20
AdresAyvalik Adalari Tabiat Parki, 10400 Ayvalık/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Mükemmel bir koyda mükemmel bir doğanın içinde mutlaka konaklamanız gereken bir yer.

👤 Hayatımızdaki en huzurlu tatil olabilir. İstanbul'un kalabalık yaşantısından birazda olsa uzaklaşarak dinlenmek için kesinlikle tercih edilebilir. Çevremdeki herkese hiç düşünmeden tavsiye ederim.

4. Hattusa Vacation Thermal Club

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Havuz Çeşidi
SPA Hizmeti
Çocuk Etkinlikleri

Balıkesir'de gidilecek en iyi otellerden biri olan Hattusa Vacation Thermal Club, çocuk oyun parkı, animasyon gösterisi, aqua park, tenis/voleybol/futbol/basketbol sahası gibi hizmetlerle özellikle çocuklu ailelerden tam not alıyor. Açık termal havuzdan kapalı termal havuza, aqua parktan normal havuza kadar pek çok çeşit sunan bu otel, hamam, sauna, buhar odası, tuz odası ve SPA hizmetiyle de misafirlerini memnun ediyor.

Telefon(0266) 384 44 00
AdresGüre Mevki, Güre Köyü Yolu üzeri, 10300 Edremit/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Gürenin en güzel otellerinden bence yıllardır kış tatilimizin vazgeçilmezi. Enerjisi yüksek personeller, spa merkezinin hijyeni, yemek çeşitliliği çok iyi, canlı müzik eğlencesi. Daha sayacağım çok şey var.

👤 3 aile birlikte gittik. Deniz havuz kaplıca isteyen istediğini kullandı. Akşamlar yakın köykere çay ve sohbete gitmek çok eğlenceliydi.

5. Cunda Despot Evi

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Dekorasyon
Hizmet Kalitesi
Konfor

Cunda'nın tasarımıyla ödül alan öteli Despot Evi, tarihi bir binada 28 odayla hizmet veriyor. Konforu ve lüksü bir arada sunan bu otel, deniz manzaralı havuzuyla beğeni topluyor. Ege'nin bitki özleriyle yapılan SPA hizmeti tatil boyunca kendinizi yenilemenizi sağlarken restoran bölümüyle de lezzet yolculuğuna çıkartıyor.

Telefon(0266) 327 19 00
AdresCunda Adası, Mithatpaşa mh. Mektep Sk. N:2/2, 10400 Ayvalık/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Cunda’nın en güzel oteli olduğunu düşünüyorum. İki ayrı binadan oluşuyor. Ana binada kaldık. Oda biraz küçüktü fakat kesinlikle çok güzeldi.

👤 Mutlaka tatil programınıza almanız gereken harika bit otel. Manzara odalar yemekler her şey muhteşem💐🥇

6. D-Resort Ayvalık Murat Reis

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hizmet Kalitesi
Konfor

Havaalanından VİP araçlarla sizi alıp konforlu bir tatil başlatan D-Resort Ayvalık Murat Reis, orman ve deniz manzaralı odalarıyla beğeni topluyor. Sadece oda değil bungalovlarıyla da beğeni toplayan bu otel, spor salonu ve SPA hizmetiyle de dikkat çekiyor. Kendisine özel plajıyla misafirlerinden tam not alırken doğayla iç içe olmasıyla da huzur veriyor.

Telefon(0266) 312 01 01
AdresKüçükköy Mahallesi Murat Reis Bulvarı Murat Reis Otel, D:No: 4/A, 10410 Ayvalık/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Çok keyifli bir otel. Plajı güzel, odalar konforlu ve yeni, kahvaltısı fazlasıyla yeterli ve kaliteli. Spa hizmetinden de oldukça memnun kaldık. Çalışanlar kibar, güleryüzlü ve yardımcı olmak için çabalıyorlar

👤 Otelin bungalov odasında konakladım ve çok memnun kaldım. Ayrıca ana bina odalarını da gördüm, gayet yeterli. Bizim odamız oldukça büyük suit şeklindeydi. Çok çok yeni ve standartları üst düzey.

7. Grand Hotel Temizel

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Aktiviteler
SPA Hizmeti

1985 yılından beri Balıkesir tatillerinde tercih edilen Grand Hotel Temizel, aile odasından kral dairesine kadar birçok seçenek sunuyor. Hamam, sauna, buhar odası ve SPA hizmetiyle konforlu bir tatil sunan bu otel, çocuk gösterileri ve spor salonlarıyla da eğlenceli bir tatil sunuyor.

Telefon(0266) 324 20 00
AdresKüçükköy, Sarımsaklı Blv, 10400 Ayvalık/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Öncelikle animasyon ekibinin güler yüzü, ilgi alakası bizim otel konaklamamızın uzamasına sebebiyet verdi. Çocukların mutluluğu herşeyin önüne geçmesi, ailenin rahat ve huzurlu bir tatil geçirmesine neden oluyor.

👤 Kesinlikle 5 yıldızı hak eden bir otel. Çalışanlar ilgiliydi ve temizliğe önem veriliyordu. Akşamları yapılan mini disko ve etkinlikler çok eğlenceliydi.

8. Altıntaş Otel & Spa

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Hizmet Kalitesi
SPA Hizmeti

Balıkesir'in en iyi otellerinden biri olan Altıntaş Otel & Spa, ferah ve şık tasarıma sahip odalarıyla dikkat çekiyor. Hamam, sauna, buhar odası, tuz odası ve SPA hizmetiyle yeniden yenilenmenizi sağlayan bu otel, fizik tedavi merkeziyle de sağlık arayanların tercihi oluyor.

Telefon444 8 930
Adres2. Gündoğan, Atay Cd. No:203, 10040 Altıeylül/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 3 gün konakladığım ve gerçekten personel hizmeti ve yemeklerinden oldukça memnun kaldığım bir otel.

👤 Odalar Temiz, personel ilgili, kahvaltıları iyi. Konumu da güzel, park sorunu yok.

9. Ramada Residences by Wyndham

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Konumu

Balıkesir'de tercih edilebilecek oteller arasında yer alan Ramada Residences, merkezi konumda olmasıyla beğeniliyor. modern ve konforlu odalarıyla beğenilen otel, sunduğu gurme lezzetlerle de unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Telefon(0266) 245 60 60
AdresBahcelievler Mahallesi, 100. Yıl Teknik Lisesi Cd. No:19/23, 10050 Altıeylül/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Güler yüzlü hizmet anlayışı güzel temiz ve misafir memnuniyeti öncelikli bir konaklama yeri emeği geçen herkese teşekkürler

👤 Hem otel, hem restorant açısından olumsuz bir yorumda bulunmak imkansız. Özellikle Arınç Bey ve Barış Bey'e de teşekkürlerimi iletmek istiyorum..

10. Vilayetler Evi Ayvalık

Balıkesir'in En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Özel Plaj
Bahçesi

Kocaman bahçesi, özel plajı ve konforlu odalarıyla Balıkesir'in en sevilen otelleri arasında yer alan Vilayetler Evi Ayvalık, futbol, basketbol, tenis, voleybol ve su sporları gibi aktivitelerle eğlenceli bir tatil sunuyor. Oldukça büyük bir havuza sahip olan bu otel, Sarımsaklı'da yer alıyor.

Telefon(0266) 324 37 00
AdresKüçükköy, 10410 Ayvalık/Balıkesir

Google Müşteri Yorumları

👤 Konum olarak güzel bir yerde. Otel kampüs havasında, 2 katlı binalar alana yayılmış şekilde ve her oda da balkon mevcut. Balkonların her biri denize bakıyor. Çocuklar için özel oyun park alanı mevcut.

👤 Bu otelin konumu ve alanın geniş ferah olması odaların birbirini görmeyecek ama neredeyse hepsinin denizi görecek şekilde yapılması çok hoş, balkonlar geniş.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Cunda'nın En İyi MekanlarıBalıkesir'de Gezilecek Yerler

Balıkesir'de hangi otelde kalınır?

Balıkesir'in en iyi otelleri arasında; Adrina Termal Health & Spa Hotel, Willmont Hotel, Ortunç Hotel, Hattusa Vacation Thermal Club, Cunda Despot Evi, D-Resort Ayvalık Murat Reis, Grand, Hotel Temizel, Altıntaş Otel & Spa, Ramada Residences by Wyndham Balikesir ve Vilayetler Evi Ayvalık Balıkesir'de kalacağınız otellerdir.

Balıkesir'in en güzel denizi nerede?

Balıkesir'in en güzel denizi arasında Sarımsaklı Plajı, mavi bayrağa sahip olmasından dolayı oldukça yoğun ilgi görüyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.