Balık Burcu Kadını Aşk Hayatı

Balık burcu kadını, nasıl bir sevgili ister, aşkını nasıl yaşar, balık burcu için en ideal burçlar hangileridir? Balık burcu aşk hayatı ile ilgili detaylar
Balık Burcu Kadını Aşk Hayatı

Balık Burcu Kadını

Balık burcu kadını oldukça duygusal bir burçtur. Bakıldığı zaman en duygusal burç budur. Kolay bir şekilde kırılan, oldukça alıngan olan balık burcu insanı ile ilişki düşünüyorsanız oldukça ince düşünceli ve hassas olmalısınız.

Balık burcu kadını, kendisine bağlı olan ve koşulsuz kendisini sevecek bir partnerle ilişkiye başlamak ister. Oldukça alıngan olan bu burca karşı şakalar yapmaktan sakının, bu ilişkinizi farklı bir boyuta götürebilir.

Balık kadınları kendileri gibi hassas, anlayışlı ve ince ruhlu erkeklerden hoşlanırlar ve bu yönde tavır sergileyen kişilerle uzun süreli birliktelik yaşayabilirler.

balik-burcu-kadini.gif


Balık Burcu Kadını Özellikleri

  • Balık burcu kadını fiziksel olarak hoş bir görünüme sahiptir. Saçları genellikle kıvırcık veya dalgalı olur. 
  • En çok dikkat çeken bölgesi ise gözleridir. Gözleri ile karşısındaki erkeği konuşmadan etkileyebilir. Kirpik yapıları olsun, bakışları olsun daima dikkat çekmeyi başarmışlardır.
  • Balık burcu kadını, son derece hırslıdır ve inatçılığı ile istediğini elde etmesini iyi bilir. Bir şeyi elde etmek istiyorsa onu mutlaka elde eder.
  • Herkes tarafından sevilir ve oldukça sevecen, iyi kalpli, iyi huylu bir kadındır. Romantik bir kişiliğe sahiptir.
  • Duygusal olmayı severler ve hayatının her alanında duygusal bir şekilde hareket etmeyi tercih ederler. 
  • Ev hayatını çok severler. Evinde kendisini huzurlu ve mutlu hissederler. Bu yüzden ev hayatı onlar için son derece önemlidir.
  • Balık burcu kadınının sezgileri çok güçlüdür ve gözüne güzel gelen her şeye karşı düşkünlüğü vardır. 
  • Rahat yaşamı sever ve konforlu bir hayat sürdürmek ister. Rahatlığına son derece düşkünlerdir ve çalışmadan para kazanmak isterler.
  • Toplumda saygı görmek onu daha mutlu bir insan yapar. Sosyal çevrede dikkat çekmek için bazen saçma hareketler yapabilirler. 
  • Balık burcu kadını, aşık olduğu adamı son derece kıskanır. Onun yakınında dahi bir kız olmasını istemez.
  • Ayrıca, işinde hem en iyi makama sahip olmak ister hemde işinin en iyisi yapmak. Bir şeyi istiyorsa ulaşmak için her yolu denerler.
  • Balık burcu kadınlar, son derece geniş bir hayal gücüne sahiptir. Sürekli olarak hayal kurmayı çok severler. Hayalleriyle dalga geçilmesini hiç sevmezler.

balik-burcu-kadini-ozellikleri-001.gif


Balık Burcu Kadını Aşk Hayatı

Balık burcu kadını için aşk hayatı oldukça önemlidir. Yaşantısını boyunca bir çok aşk tadacaktır. Fakat gerçek aşkı buldukları zaman sınır tanımaz derecede romantik bir kadına dönüşeceklerdir.

Balık burcu kadını aşk hayatında çok duygusal olabilir. Olabildiğince dikkatli davranmaya çalışır. Aşk hayatı boyunca partnerinden ilgi görmek isterler. Kendisini ne kadar çok seviyorsa sevdiğinin de kendisini o kadar çok sevmesini ister. Hayali dünyası geniş olduğu için kafasında ilişkiyi bambaşka seviyelere taşıyabilir.

balik-burcu-kadini-ask-hayati.jpg


Balık Burcu Kadını Nasıl Etkilenir?

Balık burcu kadınını etkilemenin en iyi yollarından birisi romantik bir erkek olmaktır. Balık burcu kadınına romantik birisi olduğunuzu gösterir veya kanıtlarsanız sizden hoşlanmaya başlar. Ayrıca birine yardım etmeyi çok seven balık burcu kadınına, size yardım etmesini söyleyerek birlikte eğlenceli vakitler geçirin.

Şiirleri veya şarkıları da oldukça severler. Ona çok güzel ve öz bir şiir yazın ama bu şiirin güzel olduğundan emin olun. Duygularına önem verin ve size anlattığı hayalleriyle dalga geçmeyin. Ona karşı iltifatlarda da bulunabilirsiniz.

balik-burcu-kadini-nasil-etkilenir.jpg


Balık Burcu Kadını İlişkide Ne Bekler?

Doğal ve samimi yaklaşan erkeklerden hoşlanır, koruyuculuk duygusunu hissettiren kişiyle hayatını birleştirir. Balık kadını ister ki sırtını dayadığı sert bir kaya olsun. Oldukça kırılgan bir yapıya sahip olan balık kadını, kırıldığında kolaylıkla bağışlasa da ama yapılanı hayatı boyunca unutmaz.

Onun için duygu yüklü, kibar erkeklerle birlikteliği daha sağlıklı olur. Bir balık kadınına hediye almak istiyorsanız çok pahalı hediyeler almanıza gerek yoktur; çiçek, şiir kitabı ve söylemiş olduğunuz birkaç söz de onu dünyanın en mutlu kadını yapmaya yeter.

balik-burcu-kadini-iliskide-ne-bekler.jpg


Balık Burcu Kadını İlişkiyi Nasıl Yaşar?

Her daim ilgisini belli eder ve ilgi bekler. Partnerine her daim sahip çıkar ve laf ettirmez. Sevdiği kişinin sözünden çıkmaz, anlayışlı ve iyi bir dinleyicidir. Partnerini kendisinden önce düşünür ve ona göre hareket eder.

Çok narin yapıları olduğundan dolayı küçük bir tartışmanızdan dolayı gözleri dolar ve ağlamaya başlayabilir. Yumuşak bir kalbi vardır, tartıştığı zaman kısa bir sürede pişmanlık hissine kapılır.

balik-burcu-kadini-iliskiyi-nasil-yasar.jpeg


Balık Burcu Kadını Cinsellik

Balık burcu kadını cinselliğin duygusal bir boyutu olduğunu düşünmektedir. Balık burcu kadının kimin kendisini arzuladığını kimin arzulamadığını kolay bir şekilde anlayabilir. Davranışlarını buna göre ayarlar. Cinsel ilişkide duygusal olmayı daha çok sever.

Gizemli davranır ve erkeklerin ilgilerini üzerine çeker. Kimi zaman hangi duygusunun daha ağır bastığını bilemez bu yüzden de cinsel ilişki isteği artsa bile bunu anlamaz. Balık burcu kadınının hayal dünyası gelişmiş olduğu için değişik fantezileri çok fazladır.

balik-burcu-kadini-cinsellik.jpg


Balık Burcu Kadını Özetle;

Balık burcu o kadar kırılgan ve sevgiye ihtiyacı olan bir burçtur ki eğer, onunla bir ilişki kurmak istiyorsanız şair ruhlu biri olmanı ve onu sahiplenmelisiniz. Onu mutlu edecek sözler sarf etmeli, ani hediyelerle onu şaşırtmalısınız. Göreceksiniz size bağlılığı daha da artacak ve uzun soluklu bir ilişkinin adımlarını atacaksınız.

balik-burcu-kadini-ozetle.jpg


Balık Burcu Olan 20 Ünlü Kadın

  1. Alexandra Daddario
  2. Ali Larter
  3. Ashley Greene
  4. Beren Saat
  5. Burçin Terzioğlu
  6. Burcu Kara
  7. Ceren Hindistan
  8. Dakota Fanning
  9. Defne Joy Foster
  10. Dilara Öztunç
  11. Ellen Page
  12. Emily Blunt
  13. Eva Longoria
  14. Gülse Birsel
  15. Işın Karaca
  16. Jennifer Love Hewitt
  17. Kesha
  18. Kristin Davis
  19. Lenka
  20. Rachel Weisz

balik-burcu-003.jpg

Önerilen İçerik; Balık Burcu Özellikleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum