Bakterileri Yok Eden Hava Nemlendiricisi

İngiliz ev teknolojileri üreticisi Dyson bakterileri yok eden hava nemlendiricisini satışa çıkardı.
Bakterileri Yok Eden  Hava Nemlendiricisi

Teknoloji sağlımız konusunda bize son derece yarar sağlıyor. Akıllı telefonlar, saatler ve bileklikler sayesinde sağlık takibimizi rahatlıkla yapabiliyor. Son olarak da Dyson firması havamızı yenileyecek ve bakterileri öldürecek yeni hava filtresini satışa çıkardı.

İngiltereli ev aletleri üreticisi Dyson elektrikli süpürgeleri ve pervanesiz vantilatörleriyle olan ününü tazelemek istiyor. Son olarak geçen yıl tanıttığı hava nemlendirici cihazı bakterilere karşı adeta savaşıyor.

         Dyson AM10

Cihazın Ar-Ge uygulamasının kendilerine çok masraflı geldiğini belirten firmanın 60 milyon dolar harcadığı konuşuluyor. Firma yeni cihazında da standart tasarımından sapmamışa benziyor.

Dyson AM10 adı verilen yeni nemlendiricinin rakiplerine göre önemli bir özelliği bulunuyor. Standart hava nemlendiriciler sadece havaya buhar verirken Dyson’ın hava nemlendiricisi aynı zamanda bakterileri öldürüyor.

Dyson AM10

UV ışınları kullanılarak üretilen teknoloji sayesinde havadaki bakterileri temizleyen firma astım gibi nefes hastalarının da yardımına koşuyor. Böylece rahatsızlık sahibi kişilerin daha kaliteli bir yaşam sürmesi hedefleniyor.

Gelişmiş üstün özellikleri bulunan cihaz şu an için ülkemizde olmasa da yurt dışında 500 dolar fiyat etiketiyle alıcılarını bekliyor. Sadece Amerika’da satışa çıkan cihazın dünya pazarına ne zaman açılacağı ise şu an için bilinmiyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.