Bademin Gün Boyu Konfor, Nem ve Harika Kokular Sunan Lüksü

Güneş ciltteki nemi emer, bu yüzden L’Occitane Almond Shower Oil ile güne başlamalı, vücudu koruyan bademin, her an bakım vadeden dokusuyla tanışmalısınız.
Bademin Gün Boyu Konfor, Nem ve Harika Kokular Sunan Lüksü

Sıcak ve ışıl ışıl parlayan hava, akla sadece yazı değil, cildi nemli ve güneşe karşı korumalı tutma ihtiyacını da hatırlatır. Güneş, ciltteki nemi emer, bu yüzden L’Occitane Almond Shower Oil (Badem duş yağı) ile güne başlamalı, vücudun hidrolipidik filmini koruyan bademin, her an bakım vadeden dokusuyla tanışmalısınız.

L’Occitane badem duş yağı, 2’si 1 arada formülü ile cildi temizlerken anında nemlendirir ve duş rutinini keyifli bir ritüele dönüştürür. Bu altın renkli yağ, su ile temas ettiğinde yumuşak bir süte dönüşür ve daha ilk kullanımdan itibaren farkını hissettirir.

Ardından badem sütü konsantresi ile cildi nemlendirirken, rahatlatabilirsiniz. Almond Milk Concentrate (Badem sütü konsantresi) cildi beslerken ve her zamankinden daha yumuşak olmasını da sağlar. Bu özel süt, sadece cildi nemlendirmez, aynı zamanda sıkılaştırır ve belirginleştirir. Bir ay gibi bir kullanımın sonunda sizde vücudunuzdaki farkı hissedersiniz! Formülünde bulunan badem özü ve tohumu aynı zamanda cildin elastikiyetini korurken hücresel yenilenmeyi tetikler, cilt pürüzsüzleşirken sıkılaşır.

Biraz ekstra nem ve ışıltı için ise ihtiyacınız olan Almond Supple Skin Oil (Badem esnek cilt yağı). Bu yağ, yüzde 50'den fazla omega 6 zengini badem yağı ve omega 3 içeren kamelya yağı ile formüle edilmiştir. Esnek cilt yağı cilde anında nüfuz eder ve gün boyu sürecek bir ışıltı bırakır. Badem şeklindeki şişesi, sprey başlığına sahiptir ve bu sayede mikro damlacıklar halinde dağıttığı yağ ile uzun süreli bir nemlendirme sağlar. Badem yağı ve ketencik yağının kusursuz kombinasyonu ile daha sıkı, daha pürüzsüz ve daha dolgun bir cilt sunar!

Saçlarda Pürüzsüzlük ve Hacim İçin

Badem kokusunu seviyorsanız, L'Occitane'ın yeni şampuanı mutluluğa giden bir yolculuk! Ağırlıksız, hassas formüllü şampuan ve saç kremleri, saç derisini nazikçe temizler ve saçlara kısa zamanda parlaklık, esneklik ve sağlık kazandırır. Saçlarınızı her savurduğunuzda duyulan

kokusu badem çiçeği ve hafif çiçeklerin bir karışımından oluşur. Özellikle kuru saçların bayılacağı formülü, sık boyanan saçlara kazandırdığı pürüzsüzlük ve hacim ürünü yılın hit ürünleri arasına sokmuştur.

Parlak, genç bir cilde sahip olmak sadece güzel görünmenin değil, aynı zamanda sağlıklı görünmenin de anahtarıdır. Eğer cildinize yatırım yapıp L’Occitane’ın badem serisini bakım rutininize eklediyseniz kuru cilt artık sizin için sorun olmaktan çıkmış demektir. L'Occitane Badem Koleksiyonu, eşsiz ve zarif badem kokusunu her ürüne aşılayarak cildinizin hiç olmadığı kadar tatlı ve kadınsı kokmasını sağlar.

Tazeleyici Badem Bakımları

Almond Shower Shake

Çalkalayın ve bu duş köpüğünün yarattığı eğlenceyi ve vücudunuzda yarattığı yumuşaklığı hissedin. Duş anları hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı!
Provence'dan gelen badem yağı ve badem sütünden oluşan bu özel duş köpüğü kullanmadan önce sallayın ve başka bir forma dönüşmesini izleyin.

Tüm yaz duş keyfinizi eğlenceye dönüştürün.

Almond Crunchy Muesli Scrub

L’Occitane’ın Badem Müsli Peeling

L’Occitane’ın Badem Müsli Peelingi ile cilde lezzet etkisi yapabilir, tamamen doğal bileşenlerle formüle edilen bu müthiş ovucu peeling ile cildinizi adeta yeniden yapılandırabilirsiniz. Mutfaktaki müslinizle karıştırmamaya dikkat edin ve sadece aydınlık bir cilt için değil, batık tüyleri yok etmek, donuk ölü hücrelerden kurtulmak için de banyonuzun hazineler bölümünde ona bir yer ayırın.

Cildinizi siz bile tanıyamayacaksınız

Almond Shower Oil (Bademli Duş Yağı) ile karıştırarak da kullanabileceğiniz bademli müsli peeling, Provence’in kendine has badem yağı ile kaplandığından gerçek badem pulları içerdiğinden ilk kullandığınız andan itibaren cildinizdeki değişiklikleri fark edebileceksiniz.

YENİ - Almond Scrubbing Soap

L’Occitane’ın yeni peeling etkili bakım sabununa bayılacaksınız. Almond Scrubbing sabunun pürüzsüz tarafı kolay tutma imkanı sağar ve cildinizi nazikçe temizlemek için idealdir. Diğer yüzündeki yuvarlak pikotlar ise vücudunuza kolaylıkla masaj yapabilmeniz ve mikrosirkülasyonu uyarmak için tasarlanmıştır. Sabunun tüm yüzeyinde ve içeriğinde görülen taze badem kabukları peeling etkisi göstererek, cildi mükemmel bir şekilde eksfoliye eder.

Almond Delicious Paste

Almond Delicious Paste, badem yağı ve badem özü, kırılmış badem kabuğu ve şeker kristalleri ile zenginleştirilerek keyif veren bir peeling karışımı elde edilir. Cildi ölü derilerden arındırarak, aynı zamanda bakım yapan etkili bir peelingdir.
Cilt mükemmel bir şekilde pürüzsüzleşir ve yumuşar, taze bademin yumuşak notalarıyla nazikçe kokulanır.

Almond Shower Scrub

loccitane almond shower scrub

Hem duş jeli, hem peeling ikisi bir arada tercih edenler, Almond Shower Scrub tam size göre.. İçeriğindeki badem yağı ve bademin ezilmiş kabuklarıyla zenginleştirilmiş bir vücut peelingidir. Köpüren ve kolay eriyen jel kıvamlı yapısıyla cildinizi nazikçe temizler ve ciltteki ölü derilerden kurtulmanıza yardımcı olur. Bu eşsiz badem özlü duş peelingi ile cildiniz yumuşacık olurken badem çiçeklerinin nazik ve tazeleyici kokusu ile kokulanır.

Badem Vücut bakım serisine nemlendirici yanında, satın alacağınız peelinginiz yüzde 20 indirimli.. L’Occitane Mağazaları’nda ve loccitane.com.tr’de.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.