Babaya Doğum Günü Mesajı | Babaya Resim Doğum Günü Mesajları

Babalar hayatımızın her anında bizlere destek olan kişilerdir. Birçok kişi de babasının doğum gününde “Babaya doğum günü mesajı”nı aratmaktadır.
Babaya Doğum Günü Mesajı | Babaya Resim Doğum Günü Mesajları

Babaya Doğum Günü Mesajı

Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Doğum günün kutlu olsun yakışıklı babacığım.

Su gibi temiz ve berrak, güneşin ışınları kadar sıcak ve aydınlık bir hayat diliyorum sana. Mutlu yıllar.

Ben büyüdüğümde sadece senin gibi olmak istiyorum. Doğum günün kutlu olsun babam.

Babacığım sen bir tanesin evimizin direği gemimizin küreğisin doğum günün kutlu olsun nice yıllara..

Babaya Doğum Günü Mesajı

Yeni yaşında mutluluk, huzur ve başarı her daim seninle olsun. Şimdiye kadar sana ağırlık veren bütün yüklerinden kurtulmanı diliyorum.

Ailemizin yıkılmaz direği babamıza sevgilerimizle. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.

Sen hiç kıyamadın bana, bana hiç kızmadın seni çok seviyorum babacığım bugün senin doğum günün, doğum günün kutlu olsun canım babam.

Hayatımızın neşesi, evimizin rengi, sıcaklığı, en büyük desteğim ve arkadaşım doğum günün kutlu olsun.

Akrebin yelkovanı kovaladıkça hızla akıp giden zamana inat, sana olan sevgim asla eksilemez. Sevgimizle birlikte nice mutlu yaşlara.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar doğum gününü kutlarım.

Çok sevdiğim canım babacığıma kucak dolusu sevgilerimi sunar doğum gününü kutlarım.

Kendini bize adadığın, yorulmadan, bir karşılık beklemeden sevgiyle büyüttüğün için sana ne kadar minnettar olsak az. Bizim için yaptıklarının karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz.

Derdimi, neşemi paylaştığım en iyi arkadaşım. Babalar günün kutlu olsun!

Dünyanın en muhteşem babasına, seni çok seviyoruz, doğum günün kutlu olsun.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Beni her zaman yıldızlara ulaşmaya cesaretlendirdin. Zorlukların üstesinden gelebilmem için her şeyin mümkün olabileceğine beni inandırdın. Doğum günün kutlu olsun!

Doğum günün kutlu olsun babacığım. İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Doğum günün kutlu olsun Canım Babacığım.

Doğum günün kutlu olsun aslan babacım. Keşke gülüşünü her zaman görüp, kahkahalarını her zaman duyabilseydim; ne kadar uzak olursak olalım, daima kalbimde ve düşüncelerimdesin.

Güzel kalpli sevgili babam! Sen evimizin direği, limanımızın rüzgarı, gemimizin küreğisin. Doğum günün kutlu olsun Seni çok Seviyoruz.

Babaya Uzun Doğum Günü Mesajı

Dünyanın en yakışıklı babasına, seni çok seviyoruz, doğum günün kutlu olsun.

Önündeki her yeni günün bir öncekinden güzel, seni mutlu edecek şekilde geçmesi dileklerimle canım babam, doğum günün kutlu olsun.

Derdimi, neşemi, hüznümü, mutluluğumu paylaştığım en iyi arkadaşım. Nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.

Sadakat, dürüstlük, gerçek sevginin tarifini sorsalar tek bir kelimeyle ifade edebilirim, babam. Mutlu yıllar babacığım.

Hayatın tüm güzelliklerini öğreten adam benim sevgili babam doğum günün kutlu olsun.

Yaşım ilerledikçe, senin gibi bir babanın çöl gülü kadar nadide olduğunun farkına vardım. Babam olduğun için sana minnettarım. Doğum günün kutlu olsun babaların en özeli.

Huzur ve dert ortağım canım babam doğum günün kutlu olsun.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Kelimeler seni ne kadar sevdiğimi anlatmaya yetmez. Benim için, ‎yaptığın her şey için ne kadar teşekkür etsem az. Seni seviyorum baba. Mutlu yıllar!

İlk ve tek kahramanım, ellerimi ilk tuttuğun andan beri hayatta gerçek ve yenilmez bir sevginin olduğuna hep inanmamı sağladın.

Canım babam, yanımda olman bana hep güven ve mutluluk verdi. Nice yıllara babam.

Ailemin reisi, büyük aşkım… Nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.

Hastalandığımda yatağımın başından hiç ayrılmayan, düştüğümde bana ilk elini uzatan insan, hayatta elde ettiğim her şeyde senin emeğin var. Ne kadar çalışsa, karşılığını ödeyemeyeceğimi biliyorum.

Biricik babama sevgilerimle. Nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.

Her zaman yanımda olduğun için teşekkür ederim sevgili babam. Nice mutlu yıllara.

Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; babam derdim. Canım babam seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Küçükken sorduğum en anlamsız sorulara bile büyük bir sabırla ve dikkatle cevap vererek öğrenmem ve hayatı keşfetmem yolunda ne kadar büyük rol oynadığını bilemezsin. Bugün senden öğrendiklerimle yolumu çiziyorum. Bana yol göstereceğin nice yıllara babacığım.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Benim sana olan sevgim bir ağacın ilk kez tomurcuklanması gibi, bir yavru kuşun ilk kez kanat çırpıp uçması gibi her zaman taze ve asla eskimeyecek.

Kızması üç dakika, sevmesi bir ömür, dünyalara bedel tek insan canım babam. İyi ki doğdun!

Canım babam, koskoca mutlu bir yıl geçirmeni diliyorum. Hayalinden hangi güzellikler geçiyorsa hepsi senin olsun. Doğum günün kutlu olsun.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Bir insanın hayata tutunması için en gerekli şey sevildiğini hissetmesi. Başarısız olduğumda, haksız olduğumda bazen düşmeme rağmen yine bana olan sevginden bir gram eksilmediği için teşekkür ederim.

Doğum günün kutlu olsun canım babacığım. Seni çok ama çok seviyorum. Nice yıllara babacım.

Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyi ki varsın, Doğum günün kutlu olsun babacığım.

İnsanın hayattaki en büyük hazinesi dünyadaki yaşanılan karanlıklara rağmen berraklığını koruduğu kalbidir. Sen dünyanın en zengin insanısın babacığım.

Gönlümde ayrı bir yerdesin özeldir senin yerin kimse bilmez orayı canım babam iyi ki doğdun.

Doğum günün kutlu olsun canım babacığım. Seni çok ama çok seviyorum. Nice yıllara babacım.

Dilerim yeni yaşında daha çok ve kalpten gelen kahkahalarla hayatın aydınlanır ve başladığın her iş sana beklediğinden daha çok başarı getirir. Seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun.

Her engelde, hayal kırıklığında ve mücadelemde bana hep yardımcı oldun. Mutlu yıllar babacığım.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Benzemez hiçbir şeye bu sevgi… Ne şiir yeter anlatmaya ne yürek yeter bunu sığdırmaya… Doğum günün kutlu olsun babacığım.”

Kaç yaşımda olursam olayım, senin yanında hala o küçük çocuğum. Bana bahşettiğin unutulmaz çocukluğum sayesinde her saçımı okşadığında o günlerin kokusunu alıyorum. Bana bu kadar sevgi dolu bir hayat verdiğin için çok teşekkür ediyorum.

Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Doğum günün kutlu olsun.

“Yeryüzü yarılsa, güneş patlasa, evren yıkılsa yine beni bırakmayacak adam. Babam, adam gibi adam. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.”

Uyumam için bana okuduğun masallardaki ses tonundan sevginin bir notası olduğunu anlamıştım. Masallarımın kahramanı, doğum günün kutlu olsun.

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak bir ülke yok babacığım. Nice yıllara.

Sen güçlü bir çınar gibisin. Ne zaman sana yaslansam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç verirsin. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Çocukken filmlerdeki süper kahramanlara hayrandım. Büyüyünce kar kış demeden, bütün zorluklara rağmen benim huzurum ve mutluluğum için çalışan tek insanın gerçek bir kahraman olduğunu anladım. Belki pelerinin yoktu. Ama ihtiyacın da yoktu. En büyük gücün bana verdiğin sevgindi çünkü.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Canım babam sen bizim; evimizin direği gemimizin küreğisin. Doğum günün kutlu olsun. Not: Seni Seviyoruz.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.

“Babasının küçük kızı” olarak adlandırılmak umurumda değil hatta bununla gurur duyuyorum. Çünkü sen benim kahramanımsın. Bir kızın sahip olabileceği en iyi baba sensin. Doğum günün kutlu olsun babacığım!

Ben küçükken, akşam isten geldiğinde ne kadar yorgun olduğunu biliyorum. Bütün bunlara rağmen benle oyunlar oynayan, bana zaman ayıran bir babam olduğu için ne kadar şanslı olduğumu bilemezsin. Ailemizi seçemiyoruz ama eğer öyle bir şansımız olsaydı yine senin benim babam olmanı dilerdim.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Aylardır denizlerde yüzen denizcinin karayı arayan gözleri gibi en mutlu anlarımda gözlerim hep seni aradı. Benim için hep orada olduğun için teşekkür ederim. Her başarımda senin imzan var.

Hayatımdaki tek erkek, tek aşık olduğum adam ve kalbimin tek sahibi biricik babam nice mutlu huzurlu beraberce senelere inşallah.

Dünyada ki en değerli varlığım, kalbimin başkenti babam, yerin benim için asla değişemez. Mutlu yıllar.

365 günlük bir kitap “dünyanın en iyi babası” kitabının bir cildi daha bitti. Yeni kitabının her sayfasının bir önceki sayfadan daha güzel olması dileklerimle, doğum günün kutlu olsun, canım babam.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Evimizin direği, gemimizin küreği babamız yıldız gibi parla çünkü bize seven bakan sensin seni seviyorum doğum günün kutlu olsun.

Ne oyuncak arabalar ne oyuncak bebekler ne renkli kalemler. Bir çocuğun en güzel hediyesi onu anlayan babasıdır. Benim en güzel hediyem doğum günün kutlu olsun.

Canım babam iyi ki varsın sana cümleler yetmez seni seviyorum tek aşkımsın. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Büyüyünce senin gibi olmayı dilerdim. Seçtiğim hayat yolunda bana örnek olman şimdiye kadar aldığım en büyük hediyeydi. Hayatımı aydınlatan babam doğum günün kutlu olsun.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Gülüşünü sevdiğim insan, neşenle hayatıma renk katıyorsun. Sen hep gül. Doğum günün kutlu olsun.

Babaya Doğum Günü Sözleri

Her ne kadar bana kızsan da ben seni hep seviyorum. Aslında kızınca çok tatlı oluyorsun. Babacığım doğum günün kutlu olsun.

Omuzuna yaslanınca zamanın durduğunu biliyor muydun? Bir de saçlarımı okşadın mı zaman geriye bile akıyor, çocukluğuma dönüyorum. Senin sihrinin adı sevgi. Beni sevgiyle büyüten adam babam doğum kutlu olsun.

Babacığım Allah seni başımızdan eksik etmesin nice beraberce doğum günlerini kutlamayı nasip etsin. Doğum günün kutlu olsun.

Küçükken karanlıktan korktuğumda sana sığınırdım. Aydınlığımdın. Ben büyürken hayat yolumu aydınlattığın için minnettarım.

Bu sevgiyi tüketen dünyada hala daha sevgiye inanıyorsam bunu sana borçluyum. Bitmeyen sevgi ile beni sarıp sarmaladığın için ne kadar teşekkür etsem az.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Hayatın tüm güzelliklerini öğreten adam benim sevgili babam doğum günün kutlu olsun.

Hayatta ne edersen onu bulursun derler. Ben ne yaptığımı bilmiyorum ama Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki seni bize verdi, canım babam. İyi ki doğdun.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Nice yaşlara. İyi ki doğdun babacığım.

Sevgi dünyanın en paha biçilmez hediyesidir. Gözlerine baktığımda bu dünyada bir insanın sahip olabileceğinden fazla sevgiyle karşılıyorsun beni. Seni çok seviyorum.

Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyi ki varsın, Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Her hatırladığımda yüzümde güller açtıracak anılarımın başkahramanı olduğun için teşekkür ederim. Yeni yaşında ve hayatının devamında nice güzel ve mutlu anılar biriktirmemizi diliyorum.

İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

İlkbahar kokulum, güneş gibi parlak, su gibi berrak bir hayat diliyorum sana. Doğum günün kutlu olsun.

Babaya Doğum Günü Mesajı

Gelinciklerin en sadesine papatyaların en güzel kokanına güllerin en güler yüzlüsüne babaların en sevgilisine. Doğum günün kutlu olsun babacığım.

Bir gemi gibi fırtınada sallanıp gitmemem için hayata tutunmamı sağlayan çapa gibisin. Dalgaların beni daha derin ve karanlık sulara savurmaması için sağlam durmama yardım eden dayanağım, iyi ki doğdun.

Zor zamanlarımda hiçbir tereddüt etmeden hep yanımda olarak, karın bir yorgan gibi doğayı örttüğünde kışa meydan okuyan kardelen gibi zorluklara göğüs germeme yardım ettin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Doğum Günü MesajlarıDoğum Günü Pastası Yazıları
Yeğene Doğum Günü MesajlarıBaldız için Doğum Günü Mesajları
Bacanağa Doğum Günü MesajlarıAblaya Doğum Günü Mesajları
Anneye Doğum Günü MesajlarıSevgiliye Doğum Günü Mesajları
Abiye Doğum Günü MesajlarıTeyzeye Doğum Günü Mesajları
Kardeşe Doğum Günü MesajlarıArkadaşa Doğum Günü Mesajları
2024'ün En Güzel SözleriKomik Doğum Günü Mesajları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum