En Son Filmine Kadar Sıralanmış 13 Film Ata Demirer Filmler

İzlediğinizde sizleri gülmekten kırıp geçirecek en komik Ata Demirer filmler bir arada. Ata Demirer'in en iyi komedi, dram ve aksiyon filmleri sizlerle...
En Son Filmine Kadar Sıralanmış 13 Film Ata Demirer Filmler

Ata Demirer'in En Güzel Filmleri

Bu listede tüm zamanların en iyi Ata Demirer filmlerini spoiler içermeden bir araya getirdik. Listemizde yer alan en güzel Ata Demirer filmlerini IMDb puanlarına göre sıralıyoruz. İşte komedi filmleri türünün en etkili aktörlerinden Ata Demirer'in gelmiş geçmiş en iyi filmleri...

En İyi 13 Ata Demirer Filmi;

1. Organize İşler: Sazan Sarmalı 

Ata Demirer Filmi

Asım Noyan ve çetesinin maceralarını konu alan filmde organize işler tam gaz devam etmektedir. Yıllardır söylediği yalanlarla e oyunlarla insanları dolandıran Asım Noyan kimsenin yakalamaya başaramadığı usta bir soyguncudur. Asım ve çetesi bu kez “Sazan Sarmalı” olarak adlandırdığı bir üç kağıda bulaşırlar. Dolandırıcılar kralın biricik kızı Nazlı dolandırılınca, Asım Noyan ve çetesi hemen harekete geçer. Nazlı, her ne kadar babasını organize işlerden vazgeçirmeye çalışsa da, kendisini birden sazan sarmalının içinde bulur.

TürKomediAksiyon
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenYılmaz
Erdoğan
OyuncularYılmaz
Erdoğan
Kıvanç
Tatlıtuğ
Ezgi
Mola

2. Hedefim Sensin

Ata Demirer Filmleri

Kıvanç Baruönü yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan “Hedefim Sensin”, Türk güldürü türünün en güzel örnekleri arasında gösterilmektedir. Başrolünde At Demirer’in yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Gonca Vuslateri, Zeynep Alkan, Demet Akbağ ve Erkan Can rol almaktadır. Filmin konusu; çiğköfte satarak geçimini sağlamaya çalışan bir adamı anlatmaktadır. İstanbul sokaklarında çiğköfte satmaya devam eden Zekeriya karakteri, çenesinden dolayı başına çok iş açacaktır. Son olarak başına büyük bir bela alan Zekeriya, İstanbul’u terk etmek zorunda kalacaktır. Zekeriya artık Gökçeada’da yaşamaya başlayacaktır ve onun için her şey yeniden başlayacaktır.

TürKomedi
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenKıvanç
Baruönü
Oyuncular Ata
Demirer
Demet
Akbağ
Gonca
Vuslateri

3. Olanlar Oldu 

Ata Demirer Filmleri

Oğlunun henüz evlenmemiş olmasından dolayı yakınan Döndü Hanım, bu duruma bir son verme kararı almaktadır. Oğlu Zafer için yeni bir gelin adayı bulmaya karar veren kadın, beklenmedik bir durumla karşılaşacağından habersizdir. Zafer bir gün ünlü dizi oyuncusu Aslı ile tanışacak ve ikili arasında büyük bir bağlılık oluşacaktır. Zafer’in önceki eşi Mehtap’ın babası ve Aslı’nın eski sevgilisi de olaylara dahil olunca her şey bambaşka bir boyut kazanacaktır. “Olanlar Oldu” filminin yönetmenliğini Hakan Algül üstlenirken filmin başrollerinde At Demirer, Tuvana Türkay, Seda Güven, Ülkü Duru ve Salih Kalyon yer almaktadır.

TürKomedi
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenHakan
Algül
OyuncularAta
Demirer
Ülkü
Duru
Tuvana
Türkay

4. Niyazi Gül Dörtnala

Ata Demirer Filmleri

Neredeyse her hayvanın dilinden anlayan Profesör Veteriner Niyazi Gül, sıra dışı yetenekleri ile görenleri şaşırtmaktadır. Ünlü veteriner İnsanların kişisel zevkleri doğrultusunda gerçekleştirdiği avcılık, kürk kıyafet ve hediyelik eşya üretimine karşı son derece tepkili olarak bilinmektedir. Yanından hiçbir zaman ayırmadığı Hediye isimli kadın, hem hocanın gizli formüllerini hem de tüm işlerini bilmektedir. Veterinerin tüm hayatı Rıza Kabakoz ve Sultan Şahmerdan’ın atlarını yarıştırmasıyla tepe takla olacaktır.

TürAksiyonDram
IMDb4,5
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenHakan
Algül
OyuncularAta
Demirer
Demet
Akbağ
Şebnem
Bozoklu

5. Eyvah Eyvah 3 

Ata Demirer Filmleri

Hayatını babası ve sevdiği insanı bulmakla renklendiren Hüseyin, eşi Müjgan’ın hamilelik haberiyle bir kez daha taçlanacaktır. En büyük sorunu geçim kaynağı olan Hüseyin, daha fazla para kazanabilmek için geceleri klarnet çalmaya karar vermiştir. En yakın arkadaşı Firuzan ile yola çıkan Hüseyin, her ne kadar yollarını ayırsalar da yeniden buluşacaklarını bilmektedir. Türk komedi filmleri listesinde seri olarak karşımıza çıkan Eyvah Eyvah'ın 3. filmini ailecek izleyebilirsiniz.

TürKomedi
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenHakan
Algül
OyuncularAta
Demirer
Demet
Akbağ
Özge
Borak

6. Berlin Kaplanı 

Ata Demirer Filmleri

Geçimini iri ve kaba bedeniyle kazanan Ayhan karakteri, Almanya’da yaşamakta olan Türk bir gurbetçidir. Son zamanlarda iyice sıkıntıya giren antrenör Cemal, bu durumdan kurtulmak için harekete geçmesi gerekecektir. Her geçen gün güç kazanan Ayhan, antrenörü Cemil ile bir mucize beklemektedir. “Berlin Kaplanı” filmi Hakan Algül yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Filmin başrollerinde Ata Demirer, Nihal Yalçın, Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç ve Mert Aran rol almaktadır.

TürKomedi
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenHakan
Algül
OyuncularAta
Demirer
Tarık
Ünlüoğlu
Necati
Bilgiç

7. Eyvah Eyvah 2 

Ata Demirer Filmleri

Ata Demirer’in başrolünde oynadığı “Eyvah Eyvah 2” filmi, Hüseyin karakterinin aşık olduğu kız peşinde yasadığı maceraları konu etmektedir. Hüseyin eski model arabasıyla seyir halinde lüks bir otomobille kaza yapacaktır. Olayın şokuyla ne olduğunu şaşıran Hüseyin, lüks otomobilin sahibini alttan almayı deneyecektir. Aynı gün sevdiği kızı istemeye gidecek olan Hüseyin, kızın babasının çarptığı arabanın sahibi olduğunu görünce şok olacaktır. Komedi türünde vizyona giren filmin başrollerinde Ata Demirer, Özge Borak, Demet Akbağ, Salih Kalyon ve Tanju Tuncel rol almaktadır. Film, “Eyvah Eyvah” serisinin ikinci yapımı olarak gösterime girmiştir.

TürKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenHakan
Algül
Oyuncular Demet
Akbağ
Ata
Demirer
Özge
Borak

8. Eyvah Eyvah

Ata Demirer Filmleri

Hakan Akgül yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılan “Eyvah Eyvah” filmi, 12 milyon dolar gişe hasılatıyla 2010 yılının en sevilen filmleri arasında girmiştir. Başrollerini Ata Demirer, Özge Borak ve Demet Akbağ’ın gerçekleştirdiği film, Türk komedi türünün en güzel örnekleri arasında yer almaktadır. Filmin konusu; Hüseyin karakterinin canlandıran Ata Demirer’in Çanakkale Geyikli’de klarnet çalarak hayatını idam ettirmesi anlatılmaktadır. Hüseyin, beklenmedik olaylardan dolayı İstanbul’a gelerek Firuzan’ın evinde kalacaktır.

TürKomedi
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenHakan
Algül
OyuncularDemet
Akbağ
Ata
Demirer
Şehsuvar
Aktaş

9. Osmanlı Cumhuriyeti 

Ata Demirer Filmleri

Ata Demirer’in başrolünde oynadığı “Osmanlı Cumhuriyeti” filmi, 2008 yılının Kasım ayında beyazperdeye aktarılmıştır. Türk komedi türünün en güzel örnekleri arasında gösterilen film, dram temalı sahneleri ile izleyicilerden tam not almıştır. Türkiye’nin geçmişini farklı bir pencereden beyazperdeye aktaran filmin başrollerinde Sezen Aksu, Vildan Atasever, Ata Demirer, Sümer Tilmaç ve Hazal Şenel rol almaktadır. Osmanlı Cumhuriyeti filminin yönetmenliğini Gani Müjde üstlenmiştir.

TürKomediDram
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenGani
Müjde
OyuncularAli
Düşenkalkar
Charles
Carroll
Ata
Demirer

10. Kısık Ateşte 15 Dakika

Ata Demirer Filmleri

Kısık Ateşte 15 Dakika filmi, “ Le Chic” adlı Fransız restoranında gerçekleşen olaylar zincirini konu etmektedir. Restoranda yeni işe başlayan kör Kader, buz ve şekerlerden yaptığı heykellerle her şeyi alt üst edecektir. Restoranın ortaklarından Kader Sayar, kendisiyle 15 dakika görüşmesini istediği bir yönetmenle restoranda buluşacaktır. “Kısık Ateşte 15 Dakika” filmini başrollerinde Ata Demirer, Haluk Bilginer, Metin Akpınar, Aysun Kayacı ve Yurdaer Okur rol almaktadır.

TürKomediDram
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2006
YönetmenNeco
Çelik
OyuncularHaluk
Bilginer
Cezmi
Baskın
Ata
Demirer

11. Tek Kişilik Dev Kadro 

Ata Demirer Filmleri

Ata Demirer’in en iyi filmleri listemizde birinci sırada yer alan “Tek Kişilik Dev Kadro”, Ali Taner Baltacı yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Ata Demirer’in komedi şovu olarak gösterime giren film, ünlü komedyenin gündelik hayatından yaptığı alıntıları konu etmektedir.

TürKomedi
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenAli Taner
Baltacı
OyuncularAta
Demirer

12. Neredesin Firuze 

Ata Demirer Filmleri

Gerçek bir Unkapanı hikayesine dayanan “Neredesin Firuze” filmi, Ezel Akay yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Başrollerini Ata Demirer, Haluk Bilginer, Ezel Akay, Özcan Deniz ve Şebnem Dönmez’in rol aldığı film, müzikal komedi türünde vizyona girmiştir. Filmin konusu; bir zamanlar CD-kaset piyasasının altın devrini yaşadığı Hayri ve Osman’ın gün geçtikçe çöken piyasada yaşadığı zorlukları konu etmektedir. Çıkış yolu arayan ikili, menajerlerinin önerisiyle genç bir yeteneğin peşine düşeceklerdir. Almanya’da yaşayan Ferhat, güzel sesiyle Osman ve Hayri ikilisini büyüleyecektir. Onun adına bambaşka planlar kuran ikili, yeni bir hayatın hayalini kurmaktadır.

TürMüzikalKomediDram
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenEzel
Akay
OyuncularCem
Özer
Haluk
Bilginer
Ata
Demirer

13. Vizontele Tuuba

Ata Demirer Filmleri

Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve yönettiği “Vizontele Tuuba” filmi, dram ve komedi temalarıyla izleyiciye sunulmuştur. 2004 yılının Ocak ayında vizyona giren film, Ata Demirer başta olmak üzere Deniz Akkaya, Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Tarık Akın ve Altan Erkekli rol almaktadır. Filmin konusu; 80’li yıllarda politikayla çalkalanan Türkiye’nin her şeyden habersiz apolitik köyünü konu etmektedir. Her şeye yabancı kalan köy halkı, sürülen bir öğretmen ile değişecektir. Vizontele Tuuba filmi dram ve komedi temalarının işlendiği Türk yapımları arasında yer almaktadır.

TürKomediDram
IMDb6,5
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenYılmaz
Erdoğan
OyuncularDemet
Akbağ
Yılmaz
Erdoğan
Ata
Demirer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.