Aslan Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Aslan burcu kadınının aşktan beklentileri, özellikleri nelerdir ve ne tip erkeklerden hoşlanır? gibi soruların cevaplarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Aslan Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Aslan Burcu Kadını

Öncelikle Aslan burcu kadınını tanıyarak bir ilişkide nasıl olduğunu ve beklentileri ne yönde olduğunu analiz etmeye çalışalım. Aslan burcu kadını, önemsenmek ve değer görmek isteyen bir burçtur. Kendisini önemseyen, söylediklerini uygulayan yani kararlı olan ve kendisini yücelten bir partner ile birlikte olmak ister.

Özgürlükçü bir yapıya sahiptir. Eğer üzerinde hakimiyet kurmaya çalışırsanız ve onun düşüncelerini önemsemezseniz o zaman ilişkinize zarar verirsiniz ve bu ikiniz için de iyi olmayacaktır. Ancak onun isteklerine cevap verdiğiniz sürece ilişkiniz yürüyebilir. Aksi halde kendisini dinlemeyen, önem vermeyen biri ile ilişkisinin yürümesi zordur.

Sizlerin oldukça merak ettiği aslan burcu kadını aşk hayatı?, aslan burcu kadını cinsellik, aslan burcu kadını zor mudur?, aslan burcu kadını güzel midir?, aslan burcu kadını aşk, aslan burcu kadını özellikleri nelerdir?, aslan burcu kadınını nasıl etkilerim?, aslan burcu olan ünlüler kimler?, aslan burcu kadını ilişkilerini nasıl yaşar? gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.

aslan-burcu-kadini.jpg


Aslan Burcu Kadını Özellikleri

  • Aslan burcu kadınları, çekici ve akıllı kişilerdir.
  • Genellikle açık tenli olan aslan burcu kadınlar, yuvarlak yüz hatlarına sahiptirler. Kendilerine her zaman çok güvenirler. Mizah anlayışı gelişmiş ve mükemmeliyetçi kişilerdir.
  • Yaptığı işin en mükemmel halini yapmak için çaba gösterir ve yaparlar. 
  • Aslan burcu kadınlar, sonra derece gururlu insanlardır. Hiç bir şeyin gururunun önüne geçemeyeceğini bilmelisiniz.
  • Cinsel ilişkide oldukça ateşli ve tutkulu bir insana dönüşürler.
  • Aslan burcu kadınıyla diyalog kurmak ona yakınlaşmak oldukça zordur. İnsanlar aslan burcu kadınlara kolay kolay yakınlaşmaz.
  • Bu kadınlar oldukça kibirli ve güçlülerdir.
  • Her alanda kendisini överler ve aynı zamanda üste çıkmayı çok severler.
  • Aslan burcu kadınlar, gösterişi çok sever. Cinsel hayat onlar için olmazsa olmazlardandır. Bu alanda da oldukça ateşlidirler.
  • Aslan burcu kadını, karşısına çıkan en ufak bir fırsatı bile değerlendirir. Gece hayatına ve eğlenceye bayılır.
  • Erkeklerin onu beğendiğini öğrenirse havaya girer ve bambaşka bir insana dönüşebilir.
  • Aslan burcu kadınlar, doğallığı sever ve içinden geldiği gibi davranır. Yapmacık insanları ve yapmacık olmayı sevmezler.
  • Sevgilisinin kendisini sürekli kıskanmasını hiç sevmezler. Rahat ve özgür bir ilişki anlayışları vardır.
  • Yalan söylemekten asla haz etmez, karşısındaki insana son derece dürüst olurlar.
  • Karşısındaki insanın yalan söylediğini anlarsa ondan hemen uzaklaşır ve hayatından çıkarır.
  • Sürekli yeni ortamlara girmek ve yeni insanlarla tanışmak isterler.
  • Arkadaşlarını özenli bir şekilde seçer. Seçtiği insanlarla sürekli eğlenir ve onlarla vakit geçirir.
  • Aslan burcu kadını maddi olarak güçlü bir durumda olmak ister. Yaptığı işleri severek ve keyif alarak yaparlar.
  • Maddi olarak güçlü olmak isteyen bu kadınlar, süslenmek ve güzel giyinmek için büyük miktarda paralar harcayabilirler.

Aslan Burcu Kadınının İlişkideki Beklentileri Nelerdir?

Eğer gerçekten iyi bir ilişki yaşıyor ve bu ilişki beklentilerini karşılıyorsa o zaman bu ilişkiyi sürdürmek için elinden geleni yapar. İstekleri yapılmaması halinde, asabi olur adeta bir aslan gibi kükrer.

Eğlenmeyi, değişik mekanları dolaşmayı sever. Bağımsızlığı ve özgürlüğü yaşatacak erkeklerden hoşlanır, bu şekilde hayatını sürdüren erkekleri tercih edecektir.

Pahalı hediyelerden oldukça etkilenir, özgürlüklerin temeli paraya dayandığını düşünür böylelikle paralı insanlardan etkilenme olasılığı fazladır. Güçsüz, egoist, pasif birinden asla hoşlanmaz ve böyle bir erkekle birlikteliğini sürdürmek istemez.


Aslan Burcu Kadını İlişkilerini Nasıl Yaşar?

İlişkilerinde tutarlı bir davranış sergiler, değişime zamanla ayak uydurur ancak hemen değişmez. Sözünü kimseden sakınmaz, sesli şekilde düşünür. Oldukça açıktır, tepkilerini göstermekten çekinmez. Kendini abartır ve olduğundan farklı gösterir. Özgür olmayı sever, yönetilmekten, kısıtlamaktan hoşlanmaz. İleriye dönük planları vardır, günlük programla hareket etmez. Eğer sevgilinizin sizin demenizle hareket etmesini istiyorsanız bu kadınlardan uzak durun. İkiniz de mutlu olamazsınız.

aslan-burcu-kadini-iliskilerini-nasil-yasar-001.jpg


Aslan Burcu Kadını Nasıl Erkeklerden Hoşlanır?

Aslan burcu kadınlar, kendisini önemseyen ve onu el üstünde tutacak, ona değer verecek, söylediklerine dikkat edecek erkeklerden çok hoşlanırlar. Özellikle de kendisini serbest bırakacak, onu kısıtlamayacak, aşırı kıskanç olmayacak erkekleri severler. Eğer bir erkek onu kısıtlarsa ondan hoşlanmaz ve uzaklaşmaya çalışırlar. 

Bakımlı ve giyimine önem veren erkekleri çekici bulurlar. Aslan burcu kadınların kalbine girmek diğer kadınlardan daha zordur. Bu yüzden son derece profesyonel olmanız gerekiyor.


Aslan Burcu Kadını Cinsellik

Aslan burcu kadını, sevecen, iyi kalpli, içten ve sıcak birisidir. Cinsellikte usta olan ve sevgisini cinsellik ile göstermeyi daha çok severler. Cinsel ilişkide yönetilen değilde yöneten taraf olmayı isterler. Cinsellik, aslan burcu kadınlar için olmazsa olmazlardandır. Aslan burcu kadınların vücudu son derece çekicidir.

Duygularını içinde saklamayı sevmeyen aslan burcu kadınlar, cinsel ilişkide ilk adımı atmaktan çekinmezler. Kendilerine çok fazla güvenirler ve partnerinin kendisini geri çevirmeyeceğini bilirler. Bu adımı atarken reddedilme duygusunu düşünmez. Eğer reddedilirse hayal kırıklığına uğrar ve bir daha o erkekle görüşmez.

aslan-burcu-kadini-cinsellik.jpg


Aslan Burcu Olan 23 Ünlü Kadın

  1. Özge Özberk
  2. Sarah Brightman
  3. Mila Kunis
  4. Merve Sevi
  5. Melek Baykal
  6. Kate Beckinsale
  7. Hayden Panettiere
  8. Hazal Senel
  9. Halle Berry
  10. Burcu Güneş
  11. Dominique Swain
  12. Bade İşçil
  13. Gupse Özay
  14. Farah Zeynep Abdullah
  15. Zuhal Olcay
  16. Yeşim Ceren
  17. Sandra Bullock
  18. Öykü Gürman
  19. Neslihan Atagül
  20. Sinem Kobal
  21. Ekin Türkmen
  22. Jennifer Lopez
  23. Madonna

Önerilen İçerik; En Güzel Aslan Burcu Sözleri

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum