Aslan Burcu Kadının 11 Asil Özelliği

Aslan burcu daima güzel özelliklere sahip olan bir burçtur. Aslan burcuna sahip bir kadının harika özelliklere sahip olduğun biliyor muydunuz? Bu içeriğimizde aslan burcu kadının asil özelliklerini sizler için derledik.
Aslan Burcu Kadının 11 Asil Özelliği

Aslan Burcu Kadınının Kendini Beğenmekte Haklı Olduğunun Kanıtı 11 Asil Özellik

Aslan burcu kadını görselliği ve çevresine yaydığı özellikleri açısından pek çok burca göre kendisini kanıtlamayı başarmıştır. Özellikle, aslan burcu kadını güzelliği ile ön plana çıkmış, kendisini beğenmesiyle de çoğu kez diğer kadınlar tarafından kıskanılan bir kadın olmuştur. İşte aslan burcu kadınının kendisini beğenmesi için haklı olduğunu gösteren 11 kanıt;

aslan burcunu kadının asil özellikleri


1. Her Girdiği Ortamda Dikkat Çekmeyi Başarır

Aslan burcu kadını girdiği her ortamda hem konuşması hem de görünüşüyle her zaman dikkatleri üzerinde tutmaktadır. Kendini her ortamda sevdiren ve çevresindeki kişileri kendisine hayran bırakan aslan burcu kadını kısa sürede herkesin beğenisini de kazanmaktadır.

girdiği ortamda dikkat çekmeyi başarır


2. Pahalı Hediyeler Almayı ve Pahalı Hediyeler Vermeyi Severler

Maddiyata genel olarak düşkün olan aslan burcu kadınları özellikle özel gün ve doğum günlerinde aldıkları pahalı hediyelerle dikkatleri kendi üzerine çekmeyi başarmaktadır. Çoğu zaman aldıkları hediyelerle çevresi tarafından da takdir gören aslan burcu kadınları her açıdan maddiyata önem verirler.

pahalı hediyeler almayı severler


3. Sevgilerini Açıkça Göstermeye Bayılırlar

İster arkadaş ister eş ister sevgili olsun aslan burcu kadınları her ortamda dişiliklerini ve aşkını göstermeyi severler. Özellikle, sevgililerine gösterdikleri özen erkekler tarafından büyük ilgi görmektedir. Hayranlık ve beğenilerini de dile getirmeyi seven aslan burcu kadını kıskançlıklarıyla da eşlerine gözdağı vermeyi başarırlar.

sevgilerini açıkça göstermeye bayılırlar


4. Arkadaşlarına Karşı Oldukça Özenlidirler

Aslan burcu kadını arkadaş çevresine de önem vermektedir. Özellikle, bir dost canlısı olarak çevresinde sevilen aslan burcu kadını, arkadaşları için ellerinden geleni yapabilecek dostluğa sahiptirler. Her konuda arkadaşlarına yardımcı olmayı severler ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten büyük haz duyarlar. Aslan burcu kadınının bu denli dost canlısı olması aslan burcu kadınını tüm ortamda dikkat çekmesini sağlamaktadır.

arkadaşlarına karşı oldukça özenlidirler


5. İlgi Görmeye ve İlgi Göstermeye Bayılırlar

Aslan burcu kadınının en belirgin özelliklerinden birisi de ilgi göstermeyi sevmeleridir. Fakat, ilgi görmeye de bayılırlar. Aslan burcu kadınına ilgi göstererek onu mutlu edebilir, onun ilgisini de kendisine çekebilirsiniz. Ayrıca, aslan burcu kadını ilgi göstermeyi sevdiği için karşılıklı bir ilgi olduğunda aslan burcu kadınının ilgisi herkesi hakimiyeti altına almayı başarmasına da öncülük edecektir.

İlgi Görmeye ve İlgi Göstermeye Bayılırlar


6. Her Konuda Bir Fikre Sahiptirler

Aslan burcu kadınlarının her konuda ayrı bir fikri vardır. Konuşulan konuyla ilgili asla yorumsuz kalmazlar. Bu huyları ve bilmişlikleri bazı çevrelerde sevilmese de çoğu kez farklı konulardaki fikirleri marjinal bulunmakta ve dikkat çekici olmaktadır.

her konuda fikir sahibidirler


7. Dürüstlükleri Bazen Yanlış Anlaşılabilir

Aslan burcu kadınları biraz fazla dürüsttür. Karşısında kim olursa olsun aklından geçenleri konuşmayı sever ve olayları olduğu gibi aktarırlar. Dürüstlükleri çoğu çevre tarafından sevilip, değerli görülse de bazı kişiler aslan burcu kadınının konuşmalarına ve fikirlerine kırılabilir. Açık sözlü olmaları aslan burcu kadınının en belirgin ve en dikkat çekici özellikleri arasında yer almaktadır.

dürüstlükleri yanlış anlaşılabilir


8. Bakıma Önem Verirler

Güzellikleri ile göz kamaştıran aslan burcu kadınları bakıma ve süslü detaylara büyük önem vermektedir. Bir aslan burcu kadınını asla bakımsız göremezsiniz. Özellikle, erkekler tarafından sevilen bu detay aslan burcu kadınının güzelliğine güzellik katmaktadır.

bakıma önem verirler


9. Saman Alevi Sinirlerine Sahiptirler

Aslan burcu kadınları genellikle çok çabuk sinirlenmeleri ile bilinmektedir. Özellikle, aslan burcu kadınının canını sıkan bir konu olduğunda neredeyse kadınların gözlerinden alevler çıkmaktadır. Ama aslan burcu kadınının siniri saman alevi gibidir. Her ne kadar çabuk parlar gibi görünse de aslan burcu kadınını sakinleştirmek de bir o kadar kolaydır. Yalnızca, ne söylemeniz gerektiğini bilmeni lazım.

saman alevine sahiptirler


10. En Büyük Tutkuları Ayakkabılardır

Alan burcu kadınına bir hediye vermek istiyorsanız ya da onu mutlu etmek istiyorsanız kendisine ayakkabı hediye edebilirsiniz. Dişiliklerini çok iyi gösteren ve göstermeyi seven aslan burcu kadınları giyimlerine verdikleri önemi ayakkabılarına da vermektedir. Özellikle, tam bir ayakkabı tutkunu olan aslan burcu kadını geniş bir ayakkabı dolabına sahiptir.

en büyük tutkuları ayakkabılarıdır


11. Oldukça Zor Kadınlardır

Aslan burcu kadınları oldukça zor bir yapıya sahiptir. Bir aslan burcu kadınını kendinize aşık etmek istiyor ya da beğenisini kazanmayı umuyorsanız biraz çaba sarf etmeniz gerekmektedir. Sevmesi zor ama sevdiğinde de vazgeçemez kadınların neredeyse tamamı aslan burcu kadınlarıdır. Büyük çaba sonrası sevgisini kazandığınız aslan burcu kadınını her daim ilgiyle beslemeniz gerekmektedir.

zor kadınlardırlar

Önerilen İçerik;

 Kadınlar Hakkında Hiç Duymadığınız 19 İnanılmaz Gerçek!

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum