Arçelik K 1768 Özellikleri, Yorumları - İnceleme

Arçelik K 1768 kıyma makinesinin performansını, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Arçelik K 1768  Özellikleri, Yorumları - İnceleme

Kıyma makinesi, evlerde ve restoranlarda kullanılan hijyen açısından gerekli olan mutfak aletlerinden biridir. İster evde yemek yapın, ister işyerinde olsun, kıyma makinesi etleri kolayca kıyma haline getirir ve yemek yapıma sürecini hızlanmasına yardımcı olur. Bu içerikte size bu noktada destek olacak Arçelik K 1768 kıyma makinesi ile ilgili tüm detayları inceleyeceğiz. Hazırsanız hemen başlayalım.

Arçelik K 1768 Özellikleri

Güç850 W
Disk Sayısı3
MateryalPaslanmaz Çelik
Sucuk/Sosis AparatıVar
Ağırlık4.68 kg
Kablo YuvasıVar
Ses DüzeyiBelirtilmemiş
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Kıyma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik K 1768 İnceleme

Arçelik K 1768 kıyma makinesi, modern görünümümün yanı sıra güçlü motoruyla da dikkat çeker. Birçok işlevsel aparatla desteklenen ürün, yemek yapma sürecinize pratiklik ve hız katmayı başarır. Aynı zamanda ürünün bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları da bakım sürecinin kolaylaşmasına olanak tanır.

İşte Arçelik K 1768 kıyma makinesi ile ilgili tüm detaylar:

Arçelik K 1768 Tasarım

Arçelik K 1768, estetik ve modern tasarımı sayesinde mutfağınıza ferah bir görünüm katar. Siyah ve gümüş renklerinin bir arada kullanıldığı bu makine, çok yönlü kullanım sunan paneli sayesinde kontrolü size bırakır. Boyutu ise oldukça kompakt olan ürün, kendisine küçük mutfaklarda dahi kolayca yer bulabilir. Aynı zamanda kablo saklama yuvası ile desteklendiği için karışık bir görünüm oluşmasına da izin vermez.

Arçelik K 1768

Arçelik K 1768 Boyutları

Yükseklik35 cm
Genişlik16 cm
Derinlik35 cm
Ağırlık4.68 kg

Arçelik K 1768 kıyma makinesinin yüksekliği 35 cm, derinliği 16 cm ve genişliği de 35 cm olarak tasarlanmıştır. Bu ölçüleri sayesinde mutfağınızda yer kaplamadan kullanabileceğiniz ideal bir boyuta sahiptir. Aynı zamanda yalnızca 4.68 kg ağırlığında olması da ürünün ergonomisini artırarak taşıma açısından sorun yaşamamanızı sağlamıştır.

Arçelik K 1768 Diskleri ve Aksesuarları

Arçelik K 1768, üç farklı boyutta tasarlanan et kıyma diskleri ile üretilmiştir. Bu diskler sayesinde makinenin performansı artarken farklı kıvamlarda kıymalar elde etmeniz de mümkün olur. Bu sayede kendi damak zevkinize hitap eden kıyma türlerini pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Ayrıca, makineye takılan içli köfte aparatı ve sosis, sucuk aparatı da hem farklı ve zorlayıcı tarifleri denemeniz için sizi destekler hem de kullanım kolaylığı sağlar.

Arçelik K 1768 Performansı

Arçelik K 1768, 2000 watt kilitli motor gücüne ek olarak 850 wattlık bir motor gücü ile desteklenir. Bu sayede makine herhangi bir zorlukla karşılaşmadan etleri kolayca kıyar ve sizin için pratik bir kullanım sunar. Buna ek olarak kaydırmaz ayaklarıyla da makine kullanım sırasında sabit kalır ve böylece kıyma hazırlama işlemini sizin için daha konforlu bir noktaya taşır.

Arçelik K 1768

Arçelik K 1768 Teknik Özellikleri

  • 2000 watt kilitli motor gücü
  • 800 watt güç
  • Kaymaz ayak tabanı
  • Sosis, sucuk aparatı
  • İçli köfte fonksiyonu
  • 4.68 kg ağırlık
  • Et itici özelliği
  • 3 farklı kıyma diski

Arçelik K 1768 Avantajları

Arçelik K 1768, birçok avantaja sahip bir kıyma makinesidir. İlk olarak ürünün avantajları arasında bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarları sayesinde kolayca temizlenebilir olması gösterilir. Ayrıca kablo sarma yuvası da makinenin düzenli bir şekilde saklanmasını sağlar. Güçlü motoruyla öne çıkan ürün, kıyma öğütme işleminin daha hızlı ve pratik bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olur. Bununla birlikte sucuk, sosis ve içli köfte gibi zorlayıcı yiyecekler için aparatlar sunması da ürünün avantajları arasında yer alır.

Arçelik K 1768

Arçelik K 1768 Dezavantajları

Arçelik K 1768 kıyma makinesinin dezavantajları da bulunmaktadır. İlk olarak ürünün 4.68 kg ağırlığında olması, hafif bir makine arayan kullanıcılar için uygun olmadığını gösterebilir. Aynı zamanda bu durum cihazın taşınabilirliğini de azalttığı için kullanım konforunu düşürebilir. Buna ek olarak Arçelik K 1768'in bir diğer dezavantajı da yüksek motor gücü nedeniyle ortaya çıkan fazla ses düzeyidir. Bu durum da sessizliği önceleyen kişiler için uygun bir tercih olmadığını gösterebilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Kıyma Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik K 1768 Kullanıcı Yorumları

Arçelik K 1768

İşte Arçelik K 1768 kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Kullanımı son derece basit ve hızlı. Etleri kolayca kıyma haline getiriyor. Üründen çok memnun kaldım.

*** ***★★★★★

💬 İçli köfte aparatı ve sosis/sucuk aparatı ile birlikte gelmesi harika. Çok fonksiyonlu bir makine. Kayınvalidem için almıştık şimdi de kendime aldım, gayet iş görüyor.

*** ***★★★★★

💬 Hızlı bir şekilde elime ulaştı hemen denedim. Diskleri değiştirmek çok kolay. Her boyutta et kıyması yapabilirsiniz. Çok memnun kaldım, tavsiye ediyorum.

*** ***★★★★★

💬 Çok araştırarak en sonunda buna karar verdim. Makinenin kilitli motoru sayesinde yüksek güç sağlanıyor. Etleri hızlı bir şekilde işleyebiliyor. Bu durum bizim için önemliydi, işleri hızlıca yapmayı seviyorum, performansı yüksek bir makine. Beğendim.

*** ***★★★★★

💬 Ürünle birlikte gelen tepsi sayesinde etleri kolayca toplayabiliyor ve kıyma yaptıktan sonrası için temizliği de kolay oluyor. Kurban bayramı yaklaşırken almak istedik. İyi ki de almışız.

*** ***★★★★★

💬 Makinenin sağlam ve dayanıklı olduğu hissediliyor. Uzun süre kullanabileceğim bir ürün olduğunu düşünüyorum. Kıymaları da hızlıca yaptı, sucuk deneyeceğim cidden harika bir makine.

*** ***★★★★★

💬 Ses seviyesi oldukça düşük. Kullanırken rahatsızlık vermiyor. Bize yeterli geldi. Kıymayı birkaç dakikada hazır etti, büyük etlerde zorlanır sanmıştım bana mısın demedi. Memnun kaldık.

*** ***★★★★☆

💬 Kaydırmaz ayakları sayesinde kullanım sırasında sabit kalıyor. Ayrıca görüntüsü de çok iyi. Performansına diyecek söz yok, Arçelik yine kendisini göstermiş.

*** ***★★★☆☆

💬 Makinenin ağırlığı biraz fazla. Taşımak biraz zor olabilir. Onun dışında çok sesli çalışıyor, daha iyi bir makine bulunabilir.

*** ***★★★☆☆

💬 İçli köfte aparatı bazen etlerin sıkışmasına neden olabiliyor. Bu da işlemi biraz zorlaştırıyor. Memnun kalmadım.

Puan ve Derecelendirme

Arçelik K 1768 kıyma makinesi, estetik ve modern tasarımı sayesinde ön plana çıkar. Farklı boyutta kıyma diskleri, içli köfte ve sosis/sucuk aparatları, kilitli motoru ve kaydırmaz ayakları ile hem kullanım konforu hem de pratiklik açısından sizi memnun etmeyi başarır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir aksesuarları ve kablo sarma yuvası da ürünün kullanışlılığını artıran özellikler arasında gösterilebilir. Tüm bu özellikleriyle Arçelik K 1768 kıyma makinesi için bizim puanımız 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Kıyma Makinesi Tavsiyesi

İçeriğimizin bu kısmında Arçelik K 1768 kıyma makinesi hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Arçelik K 1768 kıyma makinesi kaç watt güce sahip?

Arçelik K 1768 kıyma makinesi, 850 W güce sahiptir ancak kilitli motoru sayesinde 2000 W'a kadar güç sağlayabilir. Bu sayede sizler için kıyma hazırlama işini kolaylaştırırken hızlandırır.

Arçelik K 1768 kıyma makinesi ile içli köfte yapılabilir mi?

Evet, Arçelik K 1768 kıyma makinesi ile içli köfte yapılabilir. Makineye takılan içli köfte aparatı sayesinde içli köfte yapımı daha kolay ve hızlı hale gelir.

Arçelik K 1768 kıyma makinesinin parçaları bulaşık makinesinde yıkanabilir mi?

Evet, Arçelik K 1768 kıyma makinesinin aksesuarları bulaşık makinesinde yıkanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.