Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Kullanıcılardan tam not alan Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat hakkındaki kullanıcı yorumları ve özellikleri araştırarak sizler için bir araya getirdik.
Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat Yorum ve Özellikleri

Ekran etrafındaki koruma alanlarını da incelterek kullanıcısına tüm ekran kullanım imkanı sunan Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat, şık ve zarif görüntüsüyle kendisine hayran bırakmaktadır. Apple akıllı saatler arasında en beğenilen modellerden biri olan cihaz, kullanım kolaylığı ve modern görüntüsüyle tüm kullanıcılardan olumlu yorumlar alır. Güçlü donanıma sahip ve sizleri asla yarı yolda bırakmayacak bir akıllı saat arıyorsanız Apple Watch Seri 7 tam size göre bir tercih olacak.

Apple Watch Seri 7 Özellikleri

Açık EkranVar
Kalp Ritmi ÖlçmeVar
Hızlı ŞarjVar
SOSVar
Sesli GörüşmeVar
Su geçirmezlik22810:2010
Toza DayanıklılıkIP6X
Amazon
Fiyatını Gör
Apple Watch
Seri 7 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat

 Pek çok sağlık kontrol sistemi ile dikkat çeken Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat, aynı zamanda günlük hayatınızı planlayabilmeniz için de yeniliklerle donatılmıştır. İsterseniz bir antrenman arkadaşı, isterseniz de bir hatırlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanında görüşmelerinizi yapabilmeniz için sağladığı kolaylıkla yanınızdan ayırmayacağınız bir cihaz olacak.

İşte, Apple Watch Seri 7 akıllı saat ile ilgili tüm detaylar;

Apple Watch Seri 7 Tasarımı

Apple Watch Seri 7

Apple Watch Seri 7 ekranın boyutu, önceki modellere göre %20 daha büyük ve daha ince çerçevelere sahip şekilde tasarlanmıştır. Bu, daha geniş bir görüntüleme alanı ve daha net bir işlem imkanı sunar. Ayrıca, daha dayanıklı bir yapıya sahip olan Apple Watch Seri 7, IP6X toza dayanıklılık ve WR50 su dayanıklılık özellikleriyle de dikkat çekici hale gelmektedir.

Değiştirilebilir kordonlara sahip olan Apple Watch Seri 7, canlı renk seçenekleri ile kendinizi hangi modda hissediyorsanız o moda uyum sağlayacak şekilde kordonları değiştirme imkanı sunar. Bu sayede nerede olursanız olun size uyum sağlayacak bir cihaz olur.

Yan kontrol tuşu ve kusursuz dokunmatik ekranı sayesinde cihaza çok çabuk adapte olacak ve yapacağınız işlemlerin tümünü Apple Watch Seri 7'den gerçekleştirmek isteyeceksiniz.

Apple Watch Seri 7 Kullanımı

Apple Watch Seri 7

Bu saat, birçok farklı aktivite için kullanım sağlık ve fitness özellikleri sunar. Yeni pil özellikleri, daha hızlı şarj olma ve daha uzun pil ömrü sağlayan gelişmiş batarya teknolojisi ile birlikte gelir.

Apple Watch Seri 7, yeni bir klavyeyle birlikte gelen daha gelişmiş bir işlem sistemi olan watchOS 8 ile çalışır. Bu çalıştırma sistemi, daha hızlı uygulama başlatma, daha iyi Siri özellikleri ve daha akıllı Bildirim Merkezi gibi özellikler sunar.

Tüm donanımının yanında kolay kullanım sunan cihaz, tüm kullanıcılarını memnun etmek için pek çok özellik barındırır. Cihazın tüm özelliklerini keşfedebilmek için içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Apple Watch Seri 7 Teknik Özellikler

  • Sesli görüşme
  • Uyku takibi
  • IP6X toz koruma
  • 22810:2010 su geçirmezlik
  • Kalp ritmi ölçme
  • GPS
  • Adım sayar
  • %20 daha büyük ekran
  • EKG uygulaması
  • SOS acil yardım bildirimi

Apple Watch Seri 7 Boyutları

Ölçü41 x 35 x 10,7 mm
Ağırlık38.8 gr
Ekran1,9 inç
KordonAyarlanabilir

Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat, 41x35x10,7 boyutlara sahip olması sayesinde oldukça geniş bir ekran kullanımı sunmaktadır. 1,9 inç ekranı ile dildiğiniz işlemi zorlanmadan gerçekleştirebilirsiniz. Boyutlarına bakarak 38.8 gram ağırlığı ile oldukça hafif olan cihaz, uzun süreli kullanımlarda dahi rahatsızlık hissi oluşturmaz. Farklı renklerde bulunan saat kordonlarını değiştirebilir ve bilek ölçünüze göre ayarlayabilirsiniz.

Apple Watch Seri 7 Batarya Özellikleri

Hızlı ŞarjVar
Çalışma SüresiMax 36 saat
BataryaLityum
Batarya Gücü309 mAh

Tek şarjda 18 saat kullanım süresi tanıyan Apple Watch Seri 7 Akıllı Saat, güç modunda kullanıldığı takdirde 36 saate kadar sorunsuz işlem yapmaktadır. 309 mAh bataryası ile kullanım süresi boyunca işlemlerinizi en hızlı şekilde gerçekleştirir. Hızlı şarj olma özelliği, acil durumlarda kısa bir süre şarj ederek cihazı daha uzun süre kullanmanıza yardımcı olur.

Apple Watch Seri 7 Kişiselleştirme

Apple Watch Seri 7

Apple Watch Seri 7 Akıllı Saati kişiselleştirmek diğer tüm cihazlara göre daha eğlenceli olacaktır. Öncelikle görüntüsünü kişiselleştirmek istediğinizde pek çok canlı renk seçeneği bulunan saat kordonlarıyla başlayabilirsiniz. Kordonları kendi zevkinize ve bilek ölçünüze göre seçerek değiştirebilirsiniz.

Saatinizin kullanımını kişiselleştirmek istediğinizde ise günlük bildirimler ya da hatırlatmaları ekleyebilirsiniz. Apple Watch Seri 7'yi telefonunuzla eşleştirdiğiniz andan itibaren size özel şekilde sağlık kontrollerini yapmaya başlar. Bu sayede olumsuz herhangi bir durumda sizleri erkenden bilgilendirir.

Apple Watch Seri 7 Eşleştirme

Apple Watch Seri 7

  • Apple Watch Seri 7 saatinizi telefonunuzla eşleştirmek için öncelikle saatin yan kısmındaki tuşa basarak ekrana Apple logosu gelene kadar bekleyin.
  • Telefonunuzu bu sırada Apple Watch Seri 7 saatinizin yakınında tutun.
  • Apple Watch Seri 7 cihazında logoyu gördükten sonra ''Sürdür'' seçeneğine dokunun.
  • Sonraki adımda gelen ''Benim İçin Ayarla'' seçeneğine dokunarak işleme devam edin.
  • Ekranda bildirim aldığınız zaman telefonunuzu cihazın üzerindeki vizörün tam göreceği şekilde tutun.
  • Apple Watch'ı ayarla seçeneğine dokunarak cihaz eşleme işlemini yapabilirsiniz.
  • İşlemin tamamlanması için bu adımdan sonra telefon ve cihazınızda belirtilen adımları izleyin.
Amazon
Fiyatını Gör
Apple Watch
Seri 7 Akıllı Saat
Aradığın
Fiyatı Gör

Apple Watch Seri 7 Kullanıcı Yorumları

Apple Watch Seri 7

👤 *** ***: 2,5 ay önce aldım çok memnunum. Alana kadar çok gerekli olmadığını düşünsem de kullanmaya başlayınca vazgeçemediğim bi aksesuar ve teknoloji oldu. Her şeyi harika şarjı hariç ama benim için o da sorun değil her gün şarja takıyorum. her gün takmasam 1.5 gün gider sanırım şarj ama ben her gece şarj ediyorum.

👤 *** ***: Çok zamandır aklımdaydı sonunda paraya kıyıp aldım. Çok memnunum daha önce alsaydım keşke bir saat şarj olurken boşluk hissediyorum özlüyorum. Almak isteyen her kese nasip olsun. Beyaz aldım ama taş rengi gibi çok güzel duruşu.

👤 *** ***: İyi ki almışım dedim, iphone kullanıcıları için en iyisini düşünmüşler. Bir kaç araştırma yapıp 5-6-7 arasında gidip geldikten sonra fiyat farkının çok olmadığını fark edip 7’yi almaya karar verdim ve çok memnun kaldım bu kararımdan. Aldığım dönemde fiyatlar hiç de uçuk değildi bu üçü arasında; yorumu okuyanların alacağı dönemi bilemiyorum keza. On numara saat, önceki modellere oranla ekranda yapılan genişlik de cücük gibi ortada olan görüntüyü düzeltmiş. 3’ü kullanmıştım bir süre aşırı iyi bir fark sunmuş 7’de. Arkadaşlar kısacası tavsiyemdir, sevgilime de sipariş verdik yolda 45 mm aldık ona, benim bileğime 41 mm gayet iyi oldu.

👤 *** ***: Ürüne diyecek söz yok apple farkı. Bir çok özellik var. Kalp ritmi, EKG, kanda oksijen oranına kadar. Ben bu özellikler için de bu modeli aldım. Sadece şarjı az gidiyor. 5 buçuk saatte %75 e düştü. 1-1,5 gün gidiyormuş. Ancak şarjı da hızlı doluyor. Bir- bir buçuk saatte doluyor. 41 mm normal bilekler için ideal. Çok zarif şık ve rahat. Uzun zamandır araştırdım düşünüyordum aldım. Kararsız kalanlar varsa kesinlikle alınır.

👤 *** ***: Gerçekten tek kelimeyle harika cihaz . Kurulumu yaparken otomatik güncellendi ve yeni 8 serisi gibi kadran ortaya çıktı tek kelimeyle muazzam cihaz herkese tavsiye ederim. Akıllı saatte Apple kesinlikle rakipsiz.

👤 *** ***: Saatin 41 mm olması konusunda çekincem vardı ancak özellikle kadınlar için çok ideal, klavye kullanımı dahi çok rahat. Rengi de oldukça güzel, almayı düşünenler gönül rahatlığıyla alabilirler.

👤 *** ***: Ürün klasik bir Apple ürünü. Beklentilerinize göre her şeyi karşılıyor. Ben özellikle spor takibi için aldım. Bundan önce series 3 vardı aralarındaki fark hissediliyor. Bendeki renk yeşil farklı ve güzel. Eğer diğer cihazlarınızda apple ise büyük kolaylıklar sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Akıllı Saat ModeliHonor Magic Watch 2 Yorumları
Huawei Watch Fit 2 YorumlarıSamsung Galaxy Watch İnceleme
Apple Watch Series 8 İncelemeApple Watch Ultra Özellikleri
Samsung Galaxy Watch 4 KullananlarSamsung Galaxy Watch 5 Pro İnceleme
Xiaomi Mi Watch İncelemeHuawei Watch GT 2 Kullananlar
Huawei Watch Gt 3 YorumlarıApple Watch Nike Seri 7 Özellikleri
Apple Watch SE özellikleriGarmin Fenix 6x Pro Yorumları
Huawei Watch GT 2 Pro Kullananlar

Apple Watch Seri 7 akıllı saat ile ilgili merak edilen ve sıkça sorulan soruları bu bölümde inceledik.

Apple Watch 7 şarjı kaç gün gidiyor?

Apple Watch Seri 7 akıllı saat, kullanım şekline göre 18 ve 36 saat aralığında performans sergilemektedir. Güç tasarruf modunda kullanıldığı takdirde 1,5 gün kullanıma imkan sağlar.

Apple Watch Seri 7 konuşma özelliği var mı?

Apple Watch Seri 7 akıllı saat özellikleri arasında konuşma ve mesaj cevaplama özelliği er almaktadır.

Apple Watch 7 duşa girilir mi?

50 metre derinliğe kadar suya karşı dayanıklılık sunan Apple Watch Seri 7 akıllı saat, günlük kullanımda herhangi bir sorun yaşamayacağınız gibi duş esnasında da kullanmanıza imkan sağlar.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.