En Sevilen Apple Ürünleri, Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Apple’ın şimdiye kadar çıkartmış olduğu ürünlerin bazılarını sizler için inceledik. İşte piyasada kolaylıkla bulabileceğiniz Apple ürünleri.
En Sevilen Apple Ürünleri, Fiyatları ve Kullanıcı Yorumları

Apple Ürünleri

Kalitesi ve yüksek performanslarıyla kullanıcılara kendisini sevdirmeyi başaran Apple’ın en çok tercih edilen cihazlarını bir araya getirdik. İçeriğimizde bu cihazları fiyat, kullanıcı yorumları ve özellikleri bakımından karşılaştırdık.

En İyi Apple Ürünleri Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1MacBook AirUzun Ömürlü Pil10/9.9
2iMacİnce Tasarım10/10
3iPad ProLiqiud Retina Ekran10/9.8
4AirPods 2. NesilKablosuz Bağlantı10/9.9
5AirPods ProŞeffaf Mod10/9.7
6AirPods MaxPaslanmaz Çelik Malzeme10/9.8
7iPhone 11Suya Dayanıklı10/9.7
8Apple Watch SEOLED Ekran10/9.8
9Apple TV 4KDolby Atmos Ses10/9.8
10Apple Pencil 2. NesilMıknatıs Özelliği10/9.6
11Apple Watch Nike Series 5Sağlık Sensörleri10/9.7
12iPhone 12Alüminyum Malzeme10/9.8
13iPhone 13Yüksek Performans10/9.9
14iPad Air4K Video Özelliği10/9.8
15iPhone XSHızlı Şarj10/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple
Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 15 Apple Ürünü Tavsiyesi

İşte kullanışlılığıyla öne çıkan Apple cihazları...

1. MacBook Air

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Macbook
Air
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Uzun ömürlü pil
İnce ve hafif tasarım

Cihazın 18 saat boyunca dayanabilen pili sayesinde prize bağlı kalmadan istediğiniz yerde işinize devam edebilirsiniz. İnce ve hafif yapısıyla rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bu bilgisayar ile en güçlü uygulamalarda bile en yüksek performansı alabilirsiniz. Önceki modellere göre WI-FI'si daha hızlı olan Macbook ile hızı hissedeceksiniz. Son olarak 256 GB kapasiteli SSD depolamasıyla hızlı kullanım sunan bilgisayarın 13 inç büyüklüğünde 2K IPS ekrana sahip olduğunu belirtelim.

Teknik Özellikler
İşlemciM1
RAM8 GB DDR3
Depolama256 GB SSD
Ekran13 inç
Ekran KartıBelirtilmemiş

Kullanıcı Yorumları

👤 Apple Macbook şüphesiz harika bir ürün. Paketlemesinden gönderimine, ürünün orijinalliğinden garantisine her şey kusursuz. Piyasa fiyatından da oldukça uyguna satın almış oldum. Teşekkürler! Mehtap K.

👤 Ürün gayet güzel paketlenmiş ve hızlı bir şekilde teslim edildi. Ürünü 1,5 yıl önce almıştım ve hala sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum. Bu fiyata piyasada alınabilecek en mantıklı bilgisayar olduğunu düşünüyorum. Hafif ve kullanışlı bir bilgisayar, tavsiye ederim. Ç** K**.

2. iMac

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
iMac
Modelleri
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
İnce tasarımHarici ekran kartı yok
Parlak ekran

En ince tasarımı elde etmek için yeniden tasarlanan iMac, inceliğinin yanında yüksek performansı beraberinde getiriyor. Yansımayı az seviyede tutmak adına tekrardan üretilen cihaz, parlak ve canlı ekranını sizlere sunmaktadır. Apple bilgisayarı kurar kurmaz içinde hazır olarak gelen birkaç program sayesinde işlerinize zaman kaybetmeden başlayabilirsiniz. Ek olarak kolay kullanışa sahip MAC OS işletim sisteminin gösterdiği performans ile göz doldurmaya devam ettiğini söyleyelim.

Teknik Özellikler
İşlemciIntel Core İ5 4570R
RAM8 GB DDR3
Depolama1 TB
Ekran21.5 inç
Ekran KartıIntel Iris Pro 5200

Kullanıcı Yorumları

👤 Dün almıştım, bugün geldi. Tam kurulum ve ayarları 3 - 4 saati buldu. Çok fazla güncelleme indirmem gerekti. Verdiği his çok güzel. Ortamı havalı hale sokuyor. Prestij ofisleri için gerekli olabilir. Orijinal mouse biraz alıştırma gerektiriyor. Kablosuz klavyesi çok küçük, numerik bölüm yok. Muhasebe fişi girmeyeceksiniz sonuçta ama yine de eli alışanlar biraz zorlanır. Sessiz, şık bir alet. Alper B.

👤 iMaclere kötü diyebilen olacağını zannetmiyorum, çok verimli bilgisayarlar. Fiyatları çok abartılı buluyorum. Bu fiyatlara çok daha iyi özellikte bilgisayar toplayabilirsiniz ancak yazılım olayını çözebilirseniz bilgisayarınız uçak olur. Saygın S.

3. iPad Pro

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
iPad
Pro
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Liqiud Retina ekranAğır olması
Uzun pil ömrü

Yüksek performansı ile çoğu bilgisayardan hızlı olan iPad Pro, sahip olduğu Liquid Retina ekranı sayesinde görüntüleri en iyi şekilde izlemenizi sağlar. A12Z Bionic çipi cihazın uygulamalarda ve oyun performansında akıcı bir deneyim sunmaktadır. Tablete göre oldukça başarılı diyebileceğimiz kameralarıyla ise geniş açılı fotoğraflar çekebilirsiniz. Son olarak cihazın gün boyu yetecek 10 saatlik pil ömrünün olduğunu ekleyelim.

Teknik Özellikler
İşlemciA12Z
RAM6 GB DDR3
Depolama128 GB, 256 GB, 512 GB ve 1 TB
Ekran12.9 inç
Ekran Kartı2732 X 2048 Piksel

Kullanıcı Yorumları

👤 Harika bir cihaz. Benim alma amacım tamamen dijital çizim idi. Beklentimi fazlasıyla karşıladı. Büyük ekran olması kağıda çiziyormuşum hissiyatı veriyor. Paketleme güzeldi hiçbir şey olmadan bana ulaştı. Maalesef yine kargo firmasının eve geldik yoktunuz oyunlarına maruz kaldım ama buna da alıştık. B** K**.

👤 Dijital çizim için aldım ve çok memnunum. İyi ki bu boyutunu almışım. Fakat fiyatlar çok yüksek. Hediye olmasaydı kendim biraz zor alırdım. Umarım her tasarımcı bir gün kendilerine bu ürünü alabilirler. N** M**.

4. AirPods 2. Nesil

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
AirPods
2.Nesil
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kablosuz bağlantı
Kolay kullanım
Uzun süreli kullanım

Kutusundan çıkararak kolayca cihazlarınızla bağlantı kurabilen AirPods ile hemen müzik dinlemeye başlayın. Sadece tek dokunuşla kurulumu yapacağınız kulaklık kısa sürede hazır hale gelmektedir. Bu ürün sahip olduğu sensörleri sayesinde kulağınızda olmadığı sırada müziği otomatik olarak duraklatarak pil seviyesini korumaktadır. Ayrıca Siri’ye komut vererek istediğiniz işlemi gerçekleştirebildiğiniz kulaklık, şarj kutusuyla beraber 24 saat kesintisiz dinleme özelliği sunmaktadır.

Teknik Özellikler
Pil Ömrü24 saat
Ağırlık8 gr
MikrofonVar
BluetoothVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Bence ürün çok güzel, benim isteklerimi karşılıyor. Şarj süresi bence iyi. Geliştirilebilir mi bilmiyorum ama daha iyisi neden olmasın. Birde indirimde yakalamıştım, benim için çok büyük şans oldu. Kerim B.

👤 Normalde kablosuz kulaklıklar kablolu olanlara göre daha kötü ses kalitesine sahiptir ama bu kulaklık için tam tersi. Ayrıca şarj süresi gayet iyi. Hem hızlı şarj oluyor hem de uzun süre gidiyor. Çağatay T.

5. AirPods Pro

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
AirPods
Pro
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Aktif gürültü engelleme
Uzun kullanım süresi
Şeffaf mod

Birçok yeni özelliğiyle ve yeni tasarımıyla AirPods Pro karşınızda. Aktif gürültü engelleme özelliği ile dinlediğiniz sesleri net bir şekilde duyabilirsiniz. İç ve dış kısımlarda yer alan mikrofonları dışarıdaki sesleri engeller ve bu sayede sadece müziği duymanızı sağlar. Dışarıda yürüyüş yaparken gelen tehlikeleri veya konuşulan kelimeleri duymak için şeffaf moda geçiş yapabilirsiniz. Son olarak tüm kulak yapıları için özel üretilen farklı başlıkları olan bu cihazı tek dokunuşla hazır hale getirebileceğinizi belirtelim.

Teknik Özellikler
Pil Ömrü24 saat
Ağırlık10.8 gr
MikrofonVar
BluetoothVar

Kullanıcı Yorumları

👤 Apple bu işi biliyor, harika bir kulaklık. Kulak içine tam oturuyor ve 1 saate yakın spor yapıyorum kulaktan herhangi bir çıkma düşme olmuyor alın aldırın çok minnoşta bir kılıf da aldım. Ayrıca Apple destek hattını arayıp ürünün orijinalliğini de sorgulayabilirsiniz. B** B**.

👤 1. nesile zaten sahiptim Pro'ları da beğenerek aldım. Hem eşime hem kendime de Pro almış oldum. Gerçekten Airpods'ların üstüne kulaklık tanımam. Apple bu işte gerçekten iyi. Pahalı ama yapacak bir şey yok. Aldım ve memnunum. E** A**.

6. AirPods Max

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
AirPods
Max
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Paslanmaz çelik malzeme
Uzun kullanım süresi

Paslanmaz çelik ile üretilen nefes alma özellikli kafa bandı sayesinde ağırlık eşit bir şekilde dağılıyor. Bu sayede basınç en aza iniyor. Kulaklıklara eklenen hafızalı köpükler yalıtım görevini üstlenerek en iyi ses deneyimini sunmaktadır. Digital Crown, Adaptif Eq, şeffaf mod ve aktif gürültü engelleme gibi özellikler ile kulaklığın konforunu arttıran AirPods Max, tüm bu özellikleriyle kullanıcıyı memnun etmektedir. Ayrıca tam şarj ile 20 saat müzik keyfi sağlayan ürünün 5 farklı renk seçeneği vardır.

Teknik Özellikler
En168,62 mm
Boy187,27 mm
Ağırlık384,8 gram
Smart Case Ağırlık134,5 gram
Kullanım Süresi20 Saat
MikrofonVar
RenkGri, Gümüş, Mavi, Pembe ve Yeşil

Kullanıcı Yorumları

👤 Efsane bir kulaklık. Herkese tavsiye ederim. Bende var, çok iyi. Sadece çok pahalı, fazlasıyla kullanışlı. Teşekkürler. Kayra A.

👤 Gerçekten çok beğendim. Sadece fiyatı çok pahalı geldi ama ne yapalım Apple sevdası. Her şey için teşekkürler. Y** T**.

7. iPhone 11

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
iPhone
11
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Suya dayanıklı tasarım5G yok
Çekim kapasitesiParmak izi okuyucu yok
Uzun pil ömrü

Hoş gözüken 6 renk seçeneği ve 6.1 inç boyutunda ekranı olan iPhone 11, 2 metre suya kadar dayanıklı yapıya sahiptir. 13 mm ultra geniş açılı kamerasıyla 4 kat daha geniş fotolar çekebilme imkanı sunan cihaz, bir diğer 26 mm geniş kamerasıyla ise düşük ışıkta net fotoğraflar kaydedebilmenizi sağlıyor. Sahip olduğu kameralarla 4K 60 FPS video kaydı yapabildiğiniz telefon, 18 W hızlı şarj desteği sayesinde kısa sürede şarj oluyor. Ayrıca Face ID sistemi sayesinde hızlı ve kullanışlı olan telefonun bu özelliğiyle çok sevildiğini söyleyelim.

Teknik Özellikler
İşlemciA13
Ekran6.1 inç
Çözünürlük828 x 1792 Piksel
RAM13.3 inç
DepolamaIntel HD Graphics 6000
Pil3046 mAh
Arka Kamera12 MP + 12 MP
Ön Kamera12 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 İlk kez Apple IPhone telefon aldım. Gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ekranın genişliği çok iyi ve tasarım olarak her şeyini beğendim. Renk olarak siyah bence benzersiz. İlk gün için memnunum. Tavsiye ediyorum. A** Ç**.

👤 Güzel ürün, iyi fiyat. 1 günde teslim oldu. Güzel paketlenmişti. Ambalajı kapalı bir şekilde geldi. Kurulum yapıp Apple’dan kontrol ettim garantisini, sorun yok. IPhone 7’den geçiş yaptım. Ebat olarak Plus IPhone’lar ayarında. Şarjı çok başarılı. Cemil Ç.

8. Apple Watch SE

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Watch
SE
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yeni nesil olması
OLED ekran

Tasarımı Apple Watch Series 6 ile aynı olan bu saat, geniş ekranıyla tüm işlemleri rahat bir şekilde yapma imkanı sunuyor. Uzay grisi, gümüş ve altın olmak üzere toplamda 3 farklı renk seçeneği ile satışta olan Apple Watch SE, gün boyu vücudunuzun sağlığını takip ederek olumsuz durumların önüne geçmektedir. İçerisinde yer alan birçok spor programı sayesinde ise sporunuzu etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Son olarak yaptığınız spor sonrası kalp atış hızınızı ve yaktığınız kaloriyi sadece kolunuzu kaldırarak öğrenebildiğinizi ekleyelim.

Teknik Özellikler
Boyut44 x 38 x 10,4 mm
Ağırlık36.2 gram
Batarya18 saat
Ekran368 x 448 LTPO OLED
İşletim SistemiWatchOS
Bluetooth5.0
RenkUzay Grisi, Gümüş, Altın

Kullanıcı Yorumları

👤 Series 2'den buna geçtim. Oldukça hızlı ve tasarımı çok şık. EKG, kandaki oksijen ve sürekli açık olduğu için Series 6'ya o kadar fark vermeye gerek yok. Daha önceden 4 yıl Series 2 kullanmış biri olarak bir dört yılda bu ürün kullanırım. Kesinlikle tavsiye ederim. B** S**.

👤 Kasım indirimlerinde uygun fiyat ile alabilme şansını yakaladım. Şarj konusunda tereddütlerim vardı ancak 2 gün gidiyor. Fiyat performans olarak alınması gereken ürün bence. Ayrıca hızlı teslimat içinde yine teşekkürü hak ediyor. Z** A**.

9. Apple TV 4K

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Apple
TV
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dolby Atmos sesUSB yok
Dokunmatik özelliği

Apple TV, 4K özelliğini kullanarak normal HD görüntülerden 4 kat daha fazla piksel gösterir ve ekranı çok daha net hale getirir. Dolby Atmos ses özelliği sayesinde izlediğiniz görüntünün seslerini etrafınızda hissedersiniz. Apple’ın anlaşmalı olduğu bazı yayın kanallarına ise kolayca bağlanıp izleyebilirsiniz. Kumanda üzerinde yer alan dokunmatik Touch Surface özelliği size istediğiniz içeriği bulma konusunda yardımcı olur. Bu sayede kanal arama derdiniz ortadan kalkar.

Teknik Özellikler
İşlemciA10X
Kapasite32 GB ve 64 GB
Boyut35 x 98 x 98 mm
Ağırlık425 g
Kumanda Boyut124 x 38 x 6.3 mm
Kumanda Ağırlık45 g

Kullanıcı Yorumları

👤 Vizyondan yeni düşen filmleri kiralayabiliyor ve satın alabiliyorsunuz. Netflix, Puhu TV gibi uygulamaları yükleyebiliyorsunuz. Ayrıca oyun yükleyerek kumandadan oynayabilmek güzel. Telefonu kumanda olarak kullanıp, oyunları da telefondan kontrol edebiliyorum. Kablosuz bir şekilde Macbook ve iPhone'dan görüntüyü ve sesi aktarabiliyorsunuz. M** Y**.

👤 Saatlerce izledim kullandım. Ne donma ne takılma var, bilgisayar gibi. Mükemmel bir cihaz ve çok hızlı. İmdat T.

10. Apple Pencil 2. Nesil

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Pencil
2.Nesil
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük gecikme
Dayanıklı yapı
Mıknatıs özelliği

Düşük gecikme süresiyle ve yüksek kaliteli hassasiyetiyle adeta bir tükenmez kalem hissi veren Apple Pencil ile istediğiniz işlemi yapabilirsiniz. Not tutmaktan çizim yapmaya kadar bir sürü aktivitede kullanabildiğiniz bu kalemi kablosuz bir şekilde kolayca eşleştirin ve yazmaya başlayın. Kullanmadığınız zamanlarda ise iPad’e mıknatıs yapısıyla yapıştırarak şarj olmaya bırakın. Ayrıca ürünün dayanıklı yapısı sayesinde kırılma veya bükülme gibi durumlar yaşamazsınız.

Teknik Özellikler
Boy166 mm
En8.9 mm
Ağırlık20.7 g
Pil12 saat

Kullanıcı Yorumları

👤 iPad Pro ile son derece uyumlu çalışıyor. IPad’in yanındaki mıknatıslı alan gayet kuvvetli. Düşüp kaybolma veya bir yerde unutma gibi bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum. Aynı zamanda şarj olayını da oradan gerçekleştiriyorlar. IPad Pro alanların hiç düşünmeden tercih edebileceği bir aparat olmuş. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Murat T.

👤 Harika bir kalem. Harika uyum sağlıyor ve çok yumuşak bir dokunuşu var. Şu anda da kalemle yazıyorum. Yorum kısmına el yazısı yazınca kendi dönüştürüyor hemen. 2 günde geldi gerçekten. Ödeme yöntemi için olan kolaylıklar da çok iyi. Z** A**.

11. Apple Watch Nike Series 5

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
Watch
Nike 5
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Sağlık sensörleri
Tasarım

Nike ve Apple'ın ortak tasarladığı bu akıllı saat spor sırasında motivasyon kazanmanız için özel olarak üretilmiştir. Basit bir şekilde sevdiğiniz müzik parçalarını açabileceğiniz cihaz, özel tasarım Nike kadranları ve kayışlarıyla şık bir görünüme sahiptir. Kalp sensörü, suya dayanıklı yapısı, retina ekranı, GPS özelliği ve çift çekirdekli işlemciye sahip bu ürün size konforu tattıracak.

Teknik Özellikler
Boyut42.5 x 36.4 x 11.4 mm
Ağırlık32.3 gram
Batarya18 saat
Ekran312 x 390 AMOLED
İşletim SistemiWatchOS
Bluetooth5.0

Kullanıcı Yorumları

👤 Hızlı ve sorunsuz geldi. Tavsiye ederim. Ali A.

👤 Hızlı kargo, ürün zaten çok iyi. E**** D.

12. iPhone 12

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
iPhone
12
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
HDR ekranParmak izi okuyucu yok
Alüminyum malzeme
Uzun pil ömrü

128 GB dahili hafızası bulunan iPhone 12, A14 işlemcisiyle tüm işlerinizi anında yapabilme imkanına sahiptir. 4 GB sistem belleği herhangi bir şekilde takılma yapmayan cihaz, 2532 x 1170 piksel HDR ekranı ile göze hitap etmektedir. 6.1 inçlik büyük ekranının yanı sıra arka kısımda bulunan 2 adet 12 MP'lik kameralar muazzam fotoğraflar çekmenize olanak sağlar. Ayrıca 4K video çözünürlüğünü destekleyen iPhone 12'nin 2K 60 FPS video kaydı alabildiğini söyleyelim.

Teknik Özellikler
İşlemciA14
Ekran6.1 inç
RAM4 GB
Depolama64, 128 ve 256 GB
Pil2815 mAh
Arka Kamera12 MP + 12 MP
Ön Kamera12 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Almış olduğum iPhone 12 kapalı kutuda geldi. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ürün çok güzel, anlatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. T*** A.

👤 Ürün sorunsuz şekilde kısa sürede elime ulaştı, rahatlıkla alabilirsiniz. P**** E.

13. iPhone 13

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
iPhone
13
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek performansParmak izi okuyucu yok
3 farklı özellikli kamera
Uzun pil ömrü

3 farklı depolama seçeneği olan iPhone 13, 6.1 inçlik büyük ekranıyla, şık görünümüyle ve hızlı işlemcisiyle tüm işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir telefondur. 4 GB Ram'e sahip olan telefonun 3095 mAh kapasiteli bataryası bulunmaktadır. Arka kısımda 2 adet 12 MP kamera, ön kısımda ise 1 adet 12 MP kamerası olan cihaz, FHD+ ekran çözünürlüğüne sahiptir. Son olarak bu telefonun 4K video çekebildiğini söyleyelim.

Teknik Özellikler
İşlemciA15
RAM4 GB
Ekran6.1 inç
Çözünürlük1170 x 2532 Piksel
Depolama128, 256 ve 512 GB
Pil3095 mAh
Arka Kamera12 MP + 12 MP
Ön Kamera12 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Çok hızlı bir şekilde geldi. Süpersiniz, teşekkür ediyorum. En azından yanında ekran koruması ve şeffaf kılıf gönderilebilirdi, puanı buradan kırıyorum. K**** T.

👤 Ürün elime sipariş verdikten 24 saat bile geçmeden ulaştı. Bunun için satıcıya çok teşekkür ederim. Telefon iPhone anlatmaya gerek yok. U**** G.

14. iPad Air

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
iPad
Air
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
4K video özelliği
Yeni nesil çip

Bir bilgisayarın yapabildiklerinden daha fazlasını yapan iPad Air'in kolay bir kullanımı vardır. Gelişmiş özellikleriyle sizi kendine hayran bırakacak iPad Air, tam ekran tasarımıyla şık bir görünüme sahiptir. Touch ID ile hızlı ve güvenli bir oturum açmanızı sağlayan tabletin 10.9 inçlik devasa bir ekranı bulunmaktadır. Ek olarak 12 MP arka kamerasıyla 4K videolar çekebildiğiniz iPad'in özel kalemi ile fotoğraflarınız üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.

Teknik Özellikler
İşlemciA14
Ekran10.9 inç
Çözünürlük2360 x 1640 Piksel
RAM4 GB
Depolama64 GB
Pil3046 mAh
Arka Kamera12 MP
Ön Kamera7 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Alacaksanız Air modeline yatırım yapın. İleriki yıllarda bu tablet bana mısın demeden çalışmaya devam edecektir. Diğer modeller veya tabletler 2, 3 sene sonra uygulamaları kaldırmamaya başlayacaktır.

👤 Anlatmaya gerek yok, IPad Air 4. nesil. Hızlı gönderi, iyi paket ve hızlı gönderi. Gayet iyi bir fiyata aldığımı düşünüyorum.

15. iPhone XS

en iyi Apple ürünleri

Amazon
Fiyatını Gör
iPhone
XS
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Hızlı şarjParmak izi okuyucu yok
Yüksek kaliteli kamera

5.8 inç boyutunda ekranı olan iPhone XS'in 2,5 GHz hızında çalışabilen bir işlemcisi bulunmaktadır. 2658 mAh batarya kapasitesi, 64 GB dahili hafızası, 4 GB Ram'i ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak olan cihaz, çift kamerasıyla muazzam fotoğraflar çekebilmenize olanak sağlıyor. Ayrıca iPhone XS'nin güçlü performansı ve zengin donanımlarıyla kullanıcılarına tatmin edici bir akıllı telefon deneyimi sunduğunu söyleyelim.

Teknik Özellikler
İşlemciA12
Ekran5.8 inç
Çözünürlük1125 x 2436 Piksel
RAM4 GB
Depolama64, 216 ve 512 GB
Pil2658 mAh
Arka Kamera12 MP + 12 MP
Ön Kamera7 MP

Kullanıcı Yorumları

👤 Iphone kalitesi. En ucuz alışveriş. Hızlı ve kaliteli bir ürün. Teslimat süresinin dışında harika paketleme. O**** R.

👤 Telefon budur. 11'e göre daha zarif ve daha güzel. Ş**** G.


Benzer Tavsiye Önerileri
En Yeni Apple Ürünleriİphone 13 Serisi İncelemesi

Apple Ürünleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yüksek performansı ve kaliteli yapılarıyla kullanıcıları memnun etmeyi başaran Apple’ın ürünleri hakkında gelen soruları sizler için yanıtladık. İşte Apple ürünleri hakkında sıkça sorulan sorular.

❓ Apple Pencil nasıl şarj olur?

Apple Pencil’ınızı kablo ile şarj edebilir veya iPad’e mıknatıs yardımıyla yapıştırarak şarj olmasını sağlayabilirsiniz.

❓ Apple TV açılmıyor ne yapmam gerek?

Durum ışığı yanıyorsa, Apple TV’yi açmak için ana ekran düğmesine basın. Daha sonra cihazı elektrikten kesin ve 30 saniye bekleyin. Son olarak farklı bir priz deneyerek yeniden çalıştırın.

Durum ışığı yanmıyorsa, HDMI kablosunu kontrol edin. İkinci adım olarak televizyonu kapatın ve Apple TV’nin fişini çekin. Televizyonun görüntü kısmında Apple TV hala gözükmüyorsa teknik ekip ile iletişime geçin.

❓ Apple Watch SE hangi telefonlar ile uyumlu?

Bu akıllı saati kullanmak için İOS 14 sürümlü iPhone 6s veya daha yüksek modeller gerekmektedir.

❓ iPhone 11 nasıl açılır?

Kapalı olan iPhone 11 akıllı telefonunun sağ tarafında yer alan düğmeye basılı tutun ve Apple logosu görünce bırakın.

❓ Apple AirPods Android ile çalışır mı?

Bu kulaklık sadece İOS cihazlar için üretilmemiştir. AirPods kulaklıklarınızı rahatlıkla Android cihazlarınızda da kullanabilirsiniz.

❓ Apple AirPods Pro’dan cızırtı geliyor ne yapmam lazım?

Bağladığınız cihazın sürümünün güncel olup olmadığını kontrol edin. Bağlantı kurduğunuz ürünün yakınında durun. Sorunu tespit etmek için farklı platformlardan dinleyin. Sorun devam ediyorsa teknik yardım alın.

❓ Apple AirPods Max’in kaç farklı renk seçeneği var?

Bu ürünün uzay grisi, gümüş, yeşil, gök mavisi ve pembe olmak üzere 5 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

❓ iPad Pro’da nasıl ekran görüntüsü alınır?

Aynı anda ses açma ve kapama tuşuna basarak ekran görüntüsü alabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise ayarlara girerek AssistiveTouch özelliğini açarak ekran görüntüsü seçeneği eklemektir.

❓ Mac açılırken ekrana soru işareti geliyor?

NVRAM’i sıfırlayın ve başlangıç diski tercih kısmının doğru yapıldığından emin olun. Eğer sorun devam ediyorsa Mac’i kapatırken 10 saniye boyunca düğmesine basılı tutun. Daha sonra macOS kurtarma kısmından sadece diskinizi seçin. Bu işlemlerden sonra yeniden yükleme yapabilirsiniz.

❓ Macbook ile nasıl ekran görüntüsü alınır?

Klavyede yer alan Command+Shift+3 tuşlarına basarak kolayca anlık görüntü alabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.