MagSafe Kablosuz Şarj Aleti Modelleri | Apple Watch, iPhone

Kablosuz şarj desteği bulunan telefonları kolayca ve hızlı bir şekilde şarj etmenizi sağlayacak olan MagSafe özellikli Apple ürünlerini inceledik.
MagSafe Kablosuz Şarj Aleti Modelleri | Apple Watch, iPhone

Apple Watch, iPhone, AirPods Kablosuz Şarj Cihazları

iPhone 8 modeline kadar desteği bulunan kablosuz şarj özelliğine sahip Apple MagSafe ürünlerine sizler için göz attık. İşte akıllı telefonunuzu kablosuz olarak şarj etmenizi sağlayan Magsafe ürünleri.

En İyi Apple Kablosuz Şarj Cihazı Listesi

SıraModellerÖzellikneoldu Puanı
1MagSafe Şarj AygıtıHızlı Şarj10/9.8
2MagSafe Özellikli Silikon KılıfMıknatısla Yapışma10/9.8
3MagSafe Özellikli Deri CüzdanKolay Temizlik10/9.7
4MagSafe Özellikli Şeffaf KılıfRahat Kullanım10/9.8
5MagSafe Duo Şarj AygıtıÇift Şarj Ünitesi10/9.9
6MagSafe Özellikli Deri Zarf KılıfKartlık10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Apple Kablosuz
Şarj Cihazı
Aradığın
Fiyatları Gör

2024'ün En İyi 6 Apple Kablosuz Şarj Cihazı Tavsiyesi

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte sık sık karşılaştığımız kablosuz şarj cihazları hayatımızı kolaylaştırıyor. Sizlerin merak etmiş olduğu birbirinden kaliteli kablosuz şarj cihazlarını araştırdık ve derledik.

İşte Apple cihazınızı kısa süre içerisinde kablosuz şarj edecek 6 şarj cihazı;

1. MagSafe Şarj Aygıtı

MagSafe

Amazon
Fiyatını Gör
Magsafe
Şarj Aygıtı
Aradığın
Fiyatı Gör

Telefonunuzu kablosuz şarj etmenizi sağlayacak en önemli ürün MagSafe şarj aygıtıdır. Apple’ın çıkartmış olduğu diğer kılıf ve diğer ürünlerini kullanmanız için öncelik olarak bu aleti satın almanız gerekmektedir. Bu cihazı, iPhone 8 ve daha üstü modellerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. iPhone 12 veya iPhone 12 Pro akıllı telefonuna mıknatıs özellikleri sayesinde yapışarak 15 W gücüyle daha hızlı şarj olmasını sağlamaktadır. Mıknatıs özelliği sadece iPhone 12 ve iPhone 12 Pro için geçerlidir. Dilerseniz ek olarak 20 W gücünde çalışan adaptörünü satın alarak şarj süresini kısaltabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Mıknatısla yapışmaYapışma özelliği sadece 12 modelinde
Hızlı şarj özelliği
Kolay temizli

Kullanıcı Yorumları:

👤 5. Orjinal kablomdan sonra kablosuz şarj alma kararı aldım ve magsafe aldım. Gayet başarılı ve orjinal ürün 1 günde teslim edildi. Murat Ş.

👤 Ürüne laf yok ama biraz gereksiz bir şey tercih meselesi. N** K**.

2. iPhone 12 MagSafe Özellikli Silikon Kılıf

 MagSafe

Amazon
Fiyatını Gör
Magsafe
Özellikli Kılıf
Aradığın
Fiyatı Gör

Telefonunuza yüksek bir koruma sağlayan bu kılıf ile cihazınızı kablosuz olarak şarj edebilirsiniz. Kılıfın içerisinde yer alan güçlü mıknatıs sayesinde telefonunuza çok iyi bir şekilde yapışır ve kısa süre içinde şarj olmaya başlar. Kılıfı çıkartmanıza gerek kalmadan rahatlıkla şarj etme sırasında kullanabilirsiniz. Kılıfın toplamda 8 farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

ARTILAREKSİLER
Mıknatısla yapışma 
8 farklı renk

Kullanıcı Yorumları:

👤 Apple bu sporu yapıyor. Fiyatından bağımsız konuşacağım daha önce telefonun bu kadar iyi oturduğu bi kılıf görmedim. Fiyatı çok ama premium hissiyatı çok başarılı. Kararsız kalanlara öneririm. Ö** K**.

👤 Kalite farkını ne kadar olabilir demeyin günde 10 kere elimden düşen telefon artık hiç düşmüyor tutuşda bile fark ediyorsunuz kaliteyi. A** E**.

3. iPhone için MagSafe Özellikli Deri Cüzdan

MagSafe

Amazon
Fiyatını Gör
Magsafe
Özellikli Kılıf Cüzdan
Aradığın
Fiyatı Gör

Gündelik hayatta size gerekli olan kartlarınızı veya kimliğinize kolayca erişebilmenizi sağlayan bu deri cüzdan, fazlasıyla kullanışlı. Sadece iPhone 12 ve iPhone 12’nin diğer modellerinde kullanabileceğiniz ürün, Avrupa derisinden üretilmiştir. 3 adet kart bölmesi bulunan kartlığı dilerseniz diğer MagSafe özellikli kılıfların üzerine ekleyebilirsiniz. Kredi kartlarınız koruyucu tasarımı sayesinde oldukça güvenli halde.

ARTILAREKSİLER
Kartlık bölmesiSadece iphone 12 için
Mıknatısla yapışma
Kolay temizlik

Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürün bahsedildiği gibi kötü değil. Mıknatıs özelliği çok iyi. Öyle cebe sokarken ya da sallama ile düşmüyor. Kim ne derse desin Apple yine kalitesini göstermiş. N** Ö**.

👤 Youtube videolarında kayıyor, çıkıyor vb. yorumlar görmüştüm ancak böyle birşey yaşamadım. maksimum 3 kart ile kullanılabiliyor. M** K**.

4. iPhone 12 MagSafe Özellikli Şeffaf Kılıf

MagSafe

Amazon
Fiyatını Gör
Magsafe
Özellikli Şeffaf Kılıf
Aradığın
Fiyatı Gör

iPhone 12 ve üstü modellerde kullanabileceğiniz bu silikon kılıf, telefonunuza ek bir koruma sağlamaktadır. Polikarbon ve esnek malzeme kullanılarak üretilen iPhone 12 MagSafe şeffaf kılıf, telefonun tuşlarına tam bir şekilde oturarak rahat kullanım imkanı sunmaktadır. Kılıfa eklenen mıknatıslar sayesinde telefonu MagSafe cihazına yapıştırarak çok çabucak şarj edebilirsiniz. Şarj sırasında kılıfı çıkartmanıza gerek kalmaz.

ARTILAREKSİLER
Polikarbon malzemeMıknatıs çizgileri belli oluyor
Rahat kullanım

Kullanıcı Yorumları:

👤 Ürün çok kaliteli, görünüm çok şık cam gibi, magsafe özelliği gayet başarılı.  E** A**.

👤 Ürün kalite ve şık güvenle alışveriş yapabilirsiniz teşekkürler. H** T**.

5. MagSafe Duo Şarj Aygıtı

MagSafe

Amazon
Fiyatını Gör
Magsafe
Duo Şarj Aygıtı
Aradığın
Fiyatı Gör

MagSafe Duo Şarj cihazı sayesinde telefonunuzla beraber aynı anda Apple Watch saatinizi veya AirPods için kablosuz şarj kutunuzu şarj edebilirsiniz. MagSafe Duo’nun üzerine cihazlarınızı koyduğunuz andan itibaren hızlı bir şekilde şarj etmeye başlamaktadır. Gittiğiniz her yerde kolayca kullanabilmeniz için katlanarak tasarımıyla dikkat çekmektedir. Ayrı olarak satılan farklı güçte adaptör alarak şarj süresini kısaltabilirsiniz. iPhone 8 ve üzeri telefon modellerinde uyumlu olarak çalışabilmektedir. Apple Watch için ise 1. Nesil ve üstünü kullanabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
Çift şarj ünitesi 
Hızlı şarj

Kullanıcı Yorumları:

👤 Tek kelimeyle ba-yıl-dım. Herkese tavsiye eder, ilgililere teşekkür ederim. Yanında göndermiş olduğunuz hediyeniz için ayrıca teşekkürler. N** Ö**.

👤 Sorunsuz çalışıyor. Pratik ve yer kaplamıyor hızlı şekilde gönderildi teşekkürler. Dilara T.

6. iPhone 12 MagSafe Özellikli Deri Zarf Kılıf

MagSafe

Amazon
Fiyatını Gör
Magsafe
Özellikli Deri Kılıf
Aradığın
Fiyatı Gör

Telefona tam bir şekilde yerleşerek çizilme ve düşmelere karşı üstün koruma sağlarken aynı zamanda kılıfın iç tarafında kartlarınızı koyabileceğiniz bir bölmesi mevcuttur. Ürünün yanında gelen aynı renk kayışı sayesinde gittiğiniz her yerde telefonunuz yanınızda. Kılıfa bağlı olan iPhone 12 akıllı telefonunuzu MagSafe şarj aygıtına koyarak şarj işlemini başlatabilirsiniz. Bu kılıf yüksek kaliteli yumuşak deriden üretilmiştir ve iPhone 12 serisinde olan telefonlar için uygundur.

ARTILAREKSİLER
Tam korumaSadece 12 serisi
Kartlık bölmesi
Yüksek kaliteli malzeme

Kullanıcı Yorumları:

👤 Telefona tam koruma sağlıyor kargo beklediğimden hızlı geldi. R** E**.

👤 Fiyatı pahalı ama kamera yerine kadar düşünmüşler ben beğendim. Y** I**.

2024'ün en iyi Apple kablosuz şarj cihazı hangisi?

En iyi Apple kablosuz şarj cihazı tavsiyelerine gelecek olursak; hızlı şarj özelliğine sahip, aynı anda birden fazla telefonu şarj edebilen, dayanıklı ve kaliteli Apple şarj cihazları en iyisi olarak biliniyor.

Apple MagSafe Ürünleri Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Apple'ın 12 serisiyle beraber piyasaya sürdüğü yeni MagSafe ürünlerine gelen soruları sizler için yanıtladık. İşte Apple MagSafe ürünleri hakkında sıkça sorulan sorular.

Apple MagSafe Charger Nedir?

iPhone 8 modelinden sonraki tüm telefonlarda rahatça kullanabileceğiniz bir kablosuz şarj aygıtıdır. Fakat ürünün mıknatıs özelliği sadece iPhone 12 modelleri için geçerlidir.

Magsafe kılıf Nedir?

Bu kılıfların içerisinde manyetik bir cisim bulunmaktadır. Böylelikle MagSafe şarj aletini kullanırken yapışkanlık özelliğini kullanabilirsiniz. Telefonunuz 12 serisinden ise kılıfa gerek kalmadan yapışabilmektedir.

Magsafe duo nedir?

MagSafe duo charger, aynı anda hem telefonunuzu ve akıllı saatinizi şarj etmenizi sağlamaktadır. Bu durum aynı zamanda kablosuz özellikli airpods kutuları içinde geçerlidir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.