Tam Ekran Tasarım, A14 Bionic Çip: Yeni iPad Air

Estetik duruşu ve pratik kullanımı ile kendini sevdirmeyi başaran yeni iPad Air hakkında araştırma yaparak bulduklarımızı listeledik.
Tam Ekran Tasarım, A14 Bionic Çip: Yeni iPad Air

Yeni iPad Air Tablet

Yeni nesil teknolojisi, üstün performansı ve sunduğu özelleştirmelerle kendine hayran bırakan iPad Air'i inceleyerek içerik haline getirdik.

Yeni nesil geliştirmelerle bir tabletten daha fazlası olan iPad Air'in teknik özellikleri ve fiyatı da içeriğimizde yer alıyor.

Kolay ve güvenli kullanımı ile dikkat çeken iPad Air inceleme:

Teknik Özellikler
Dahili Hafıza64 GB
Ekran Boyutu10,9 inç
Ekran Çözünürlüğü2360 x 1640
İşletim SistemiiOS
İşletim Sistemi SürümüiOS 14
Mobil Hat GirişiYok
İşlemci Hızı2,4 GHz
RAM2 GB
HDMIYok
Ekran TipiIPS Panel
İşlemci Çekirdek Sayısı6 Çekirdek
Amazon
Fiyatını Gör
Supra
Kolajen
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 iPad Pro'nun yerine alınabilecek en iyi alternetif, iPad 8. nesilden çok daha başarılı. iPad 8. nesil düşünüyorsanız biraz daha üstüne koyup kesinlikle bu ürünü almalısınız.

👤 Ürün beklediğimden de güzel ve hızlı. İnceleme videolarına baktığımda cihaz boyutu küçük gibi geliyordu ancak hiç öyle değil. Performans açısından da gayet hızlı.


İnceleme

1. Sunduğu özelliklerle neredeyse bilgisayarları geçen iPad Air kolay kullanımı ve özelleştirmeleriyle dikkat çekiyor.

Apple iPad Air Tablet

2. Kullanımı kolay, hızlı ve güvenli olan ürün neredeyse çerçevesiz bir ekrana sahip. 10,9 inç ekran büyüklüğü Liquid Retina ekran kaplaması ile kullanıcısına ulaşan ürün Touch ID özelliğini de bünyesinde bulunduruyor.

Apple iPad Air Tablet

3. 12 MP arka kamerası ile üst düzey bir performans sunan model hiçbir detayı kaçırmamanızı sağlayacak. 4K video düzenlemesi dahil bir çok video ve fotoğraf ayarı yapabileceğiniz ürün geride kalan Apple ürünlerine nazaran %40 daha hızlı performans sunuyor.

Apple iPad Air Tablet

4. Ürün ile birlikte size gelen kalemi sayesinde hem eğlenebilir hem işlerinizi kolayca halledebilir hem de çizimlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Oldukça düşük bir tepkime süresi bulunan ürün manyetik yapışma özelliğiyle kullanıcısına Premium bir hissiyat sağlıyor.

Apple iPad Air Tablet

5. Ekstra ücret verip alabileceğiniz Magic Keyboard ile ultra yumuşak tuşlara erişebilir, arkadan aydınlatmasıyla geceleri rahatlıkla iş yapabilir, tabletinizi şarj edebilir ve aynı zamanda sunduğu korumayla tabletinizi hasarlara karşı koruyabilirsiniz.

Apple iPad Air Tablet

6. iPadOS işletim sistemi iPad için maksimum performans, minimum güç tüketimi için özel olarak geliştirildi. Güçlü sinyal özellikleri sayesinde Wi-Fi ve 4G LTE bağlantılarını oldukça hızlı kullanabilirsiniz.

Apple iPad Air Tablet

7. Bu tablet 256 GB’a kadar dahili hafızası ile sizlere yer sıkıntısı yaşatmayacak, 450 gram ağırlığa sahip ürünü istediğiniz yere kolaylıkla taşıyabilir her an kullanabilirsiniz. Wi-Fi bağlı bir şekilde 10 saate kadar internet gezim süresi ve video izleme garantisi bulunan ürün, rahat dizi ve film izlemeniz için iki hoparlörlü ses sistemine sahip.

Apple iPad Air Tablet

8. 2360 x 1640 çözünürlüğünde 264 ppi yoğunlukta çalışan tablet 500 nit’e kadar parlaklık desteği sağlıyor. Yağ engelleme teknolojisi ile yağ tutmaz bir Touch ID teknolojisini bünyesinde barındıran tabletle bir şeyler atıştırırken sorun yaşamayacağınıza eminiz.

Apple iPad Air Tablet

9. Ülkemizde daha çok iş için kullanılan Apple ürünü iPad Air’in Türkiye satış fiyatı ise 8.599 TL’den başlayan fiyatlar ile gerçekleşiyor.

Apple iPad Air Tablet


Benzer Tavsiye Önerileri
Huawei MatePad Pro İncelemeHuawei MatePad 5T İnceleme

Apple iPad Air Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Kullanıcılarından tam not almayı başaran Apple iPad Air hakkında merak edilenleri yanıtladık. İşte iPad Air hakkında sıkça sorulan sorular.

Apple iPad Air kaç inç?

Yeni nesil iPad Air, canlı renkler ve net görüntüsüyle karşımıza çıkıyor. Ürünün, 10.9 inç ekran boyutu bulunuyor.

Apple iPad Air kaç TL?

Birçok kişi tarafından tercih edilen ürün, 8000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

iPad Air SIM kart takılıyor mu?

Hayır, Amerikan versiyonlarında SIM kart takılsa bile Türkiye'de satışa sunulan Apple iPad Air modellerinde SIM kart girişi bulunmuyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum