Anvelop Ne Demek ve Anvelop Giysi Türleri Neler?

En popüler modalardan biri olan anvelop hakkında bütün bilgilere bu içeriğimizden ulaşabilirsiniz. İşte anvelop ne demek ve giysi türleri neler?
Anvelop Ne Demek ve Anvelop Giysi Türleri Neler?

70'lerin trendi olan anvelop kesim, tekrar popülerliğini kazandı. Etekler, tulumlar, bluzlar ve bahsedilen kesimin etkisini bikinilerde de görüyoruz. Anvelop kesim modası, şık, spor, salaş ve günlük kombinlerde de yer alıyor.

İşte anvelop modası hakkında bilgiler...

Anvelop Ne Demek?

Anvelop Modası

Anvelop modası, bel bölgesinden başlayıp etek uçlarına doğru genişleyen ve dökümlü bir kumaş kesimidir. Bu kesim, kadınlar tarafından rahat ve kusurları kapatıcı bir etkisi olan beden ölçüsü olmayan bir kumaş türü olarak sevilmektedir. Anvelop modası, 1970'li yıllarda ortaya çıktı ve o dönemde popüler oldu. Günümüzde de elbise ve eteklerde şıklık yaratmak için tercih edilmektedir. Bel bölgesindeki fazlalıkları kamufle etmek isteyen kadınlar için anvelop kesimi doğru bir tercih olarak kabul edilir.

İri yapılı kadınlarda ise dikey çizgiler kamuflaj etkisi yaratır. Anvelop elbise, hem salaş hem de şık bir tamamlayıcıdır ve bel inceliğini vurgulamak isteyen kadınlar için tercih edilmektedir. Anvelop etek veya anvelop üst, her zaman şık bir görünüm yaratmak için kullanılabilir. Kıyafeti aksesuarlarla tamamlamak önemlidir. Anvelop kesimli kıyafetler, tüm organizasyonlarda uyumlu bir bütünlük oluşturur. Bunlar, zarf kesim ya da kruvaze kesim olarak da bilinir ve günlük hayatta etkili bir stil oluşturmak için kullanılır. Anvelop modası, giyim dolaplarındaki klasikler arasında yer alır.

Anvelop Tasarımları

Anvelop Modası

Günümüz modasında anvelop kesim şekli hala oldukça popüler ve güncellenen tasarımlarla birçok farklı stilleri kapsar. Pamuklu eteklerden dantelli midi elbiseler ve dökümlü bluzlara kadar birçok farklı ürün anvelop tasarımına sahiptir. Açık renkli ve basit kumaşlardan gösterişli brokar kumaşlarına kadar birçok farklı malzeme kullanılmaktadır.

V-boyunlu bluzlar, belirgin bel çizgisi ve asimetrik kesimlerle kombinlenerek modern bir ancak klasik anvelop tasarımı sunarlar. Midi veya maxi etekler de anvelop kesim tasarımlarının popüler seçenekleri arasındadır. Bu tarz etekler rahat ve şık bir görünüm sunarken, bel bölgesindeki fazlalıkları gizler ve bel çizgisini vurgular.

Kollu ya da kolsuz olarak tasarlanmış anvelop elbiseler de son dönemlerin popüler ürünlerindendir. Bu tarz elbiseler, kolay kombinlenebilir ve her ortama uyumlu bir görünüm sunar. Yüksek bel fasonlu anvelop elbiseler ise, bel çizgisini vurgulayarak belini belirgin hale getirir.

Ayrıca, dökümlü anlamına gelen anvelop kesimi, gösterişli ve şık bir görünüm sunarken bel çizgisini de kamufle eder. Bu tarz kesimli ürünler, günlük hayatta rahat bir görünüm sunarken, gece kıyafeti olarak da kullanılabilir.

Günümüzde, anvelop tasarımları, kadınların her yaş ve vücut tipine hitap eden çok yönlü bir tarz sunar. Her tarzdan kadın için bir anvelop ürünü bulmak mümkündür ve güncellenen tasarımlarla sürekli olarak yenilenir. Popüler anvelop tasarımları, her zaman şık ve rahat bir görünüm sunar ve giyilebilir bir stil sağlar.

1. Anvelop Kesim Bluz

Anvelop Modası

Anvelop kesimi, bugün sokak modasının önde gelen trendlerinden biridir. Dökümlü bluzlar, gömlekler ve tişörtler de anvelop tarzının en yaygın uygulandığı ürünlerdir. Anvelop kesimi sayesinde, daha geniş olan üst kısımlar için rahatlık sağlanır ve kusurlar gizlenir. Ayrıca dikey çizgilerle görüntülenen anvelop kesimli ürünler, bel ve göbek bölgesindeki fazlalıkları gizler ve daha ince bir görünüm sağlar.

2. Anvelop Kesim Elbise

Anvelop Modası

70'lerden bu yana popülerliğini koruyan anvelop kesim elbiseler, mükemmel bir tercihtir. Eğer bel ve göbek bölgesindeki fazlalıklar sizi rahatsız ediyorsa, anvelop kesimli elbiseler tam size göre. Bu tarz elbiseler, bel ve göbek bölgesindeki fazlalıkları örten ve daha düzgün bir görünüm sağlayan bir seçenektir.

3. Anvelop Kesim Etek

Anvelop Modası

Rahat ve konforlu bir görünüm arayanlar için anvelop kesim etekler, mükemmel bir seçenektir. Aynı zamanda salaş bir stil ile seksi ve şık görünümler de sağlayabilmektedir. Anvelop kesim etekler, vücudu saran modelleri ve hafif dökümlü modelleri arasından seçim yapabilirsiniz. Hafif dökümlü modeller, özellikle basen bölgesindeki fazlalıklarını gizlemenize yardımcı olacaktır.

4. Anvelop Kesim Tulum

Anvelop Modası

Son yıllarda, anvelop kesim tulumlar konfor ve şıklığı bir arada sunan vazgeçilmez moda parçaları haline geldi. Ancak kısa veya uzun boylu kişiler, tulum giyerken boy uzunluğunun doğru olduğundan emin olmalıdır, çünkü yanlış boy uzunluğu, görünümlerini bozabilir. Ayrıca bel sorunu olanların tulum giymeden önce dikkatli bir şekilde seçmeleri gerektiğini de unutmamak gerekmektedir.

5. Anvelop Kesim Bikini

Anvelop Modası

Anvelop kesim bikini üstleri kullanım kolaylığı ve rahatlığıyla dikkat çekmektedir. Büyük göğüslü kadınlar için daha sade renklerde ve kalın askılı modelleri tercih etmeleri önerilirken, küçük göğüslüler için destekli ve straplez modeller daha uygun olacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Dantel ModasıAnne Kız Modası

Anvelop kesim nedir?

Anvelop kesim, bel bölgesinde birleşen ve uzun bir etek ya da pantolon gibi bir parçayı simgeleyen bir kesim şeklidir.

Anvelop kesimi her vücut tipi için uygun mudur?

Anvelop kesim, bel bölgesinde fazlalıkları olan kişiler için en uygun kesimdir çünkü vücudu saran ve bel bölgesindeki fazlalıkları gizleyen bir tarz sunar.

Anvelop kesimi hangi tür giysilerde kullanılabilir?

Anvelop kesim elbiseler, bluzlar, etekler, pantolonlar ve bikini üstleri gibi birçok farklı giysi türünde kullanılabilir.

Anvelop kesimi nasıl seçilmelidir?

Anvelop kesimi seçerken vücut tipiniz, bel bölgesindeki fazlalıklarınız ve tercih ettiğiniz tarzınız gibi faktörler dikkate alınmalıdır.

Anvelop kesimi ile hangi aksesuarlar uyumludur?

Anvelop kesimi giysilerinizle uyumlu olarak kullanabileceğiniz aksesuarlar arasında topuklu ayakkabılar, çantalar ve bilezikler bulunabilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.